ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Υπόγειες Πόλεις ~ Κωνσταντινούπολη




                Να το προσωπο της Τρόικας. 



Η Μπακογιάννη ετοιμάζεται να υπερψηφίσει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων...Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ψήφισης του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον.....Βήμα 99,5, δήλωσε ότι...θα τοποθετηθεί όταν δει ποια θα είναι η τελική μορφή του άρθρου. «Δεν λέω εξαρχής όχι, για έναν απλό λόγο: δεν ζω στο Παρίσι. Έχω απόλυτη αίσθηση τι γίνεται σήμερα.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ 


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΒΟΥΝΟ





Γ. Μιχελάκης:

Αν στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν τη μάχη της διαδοχής, αυτό

 δεν ενδιαφέρει τους πολίτες


«Η συνέντευξη Παπανδρέου και το μανιφέστο των τριών υπουργών του απευθύνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και όχι στην κοινωνία.
Δείχνουν τα αδιέξοδα της πολιτικής τους και την αδυναμία τους να λύσουν, όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας, αλλά και τα εσωκομματικά τους ζητήματα.
Αν ξεκίνησαν μάχη διαδοχής, αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες!

Συνυπεύθυνοι και υπόλογοι για όσα διέπραξαν σε βάρος της χώρας, της οικονομίας και των θεσμών, προσπαθούν να μεταθέσουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα. Περιγράφουν τα δικά τους λάθη και ό,τι εκπροσωπεί το δικό τους ΠΑΣΟΚ.
Μετά από δύο χρόνια στην εξουσία, αφού επέλεξαν μια λανθασμένη πολιτική, αφού επέβαλαν αλλεπάλληλα πακέτα επώδυνων μέτρων και αφού πανηγύρισαν πολλές φορές ότι έσωσαν την Ελλάδα, ομολογούν τώρα την ανεπάρκειά τους. Και το χειρότερο: Ομολογούν ότι δεν διαθέτουν πλέον κανένα σχέδιο και καμία δυνατότητα για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Είναι το κατάντημα μιας κυβέρνησης, που, αφού εξαπάτησε τους Έλληνες, οδήγησε τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα».

Μανιφέστο ... προσωπικής διάσωσης!...







H είδηση του Σαββατοκύριακου είναι ότι τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκ των οποίων το ένα εκ των στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού, έγραψαν μαζί, άρθρο "προβληματισμού" και υποκριτικής αυτοκριτικής θα έλεγα εγώ, το οποίο επί το επαναστατικότερο, πήρε τη μορφή "μανιφέστου"! 

Μάλιστα!Είναι ολοφάνερο! Τρομάζουν με την ιδέα ότι μπορεί η επόμενη ημέρα, που έρχεται ως αποτέλεσμα της ολέθριας πολιτικής τους, να τους βρει εκτός των πολιτικών εξελίξεων και αυτό δεν τους αρέσει!
Γι αυτό αποστασιοποιούνται από τον ανίκανο ακόμα και να σκεφθεί Αρχηγό τους και στέλνουν μηνύματα στη "βάση" ότι "υπάρχουν λύσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ" για τη διαχείριση του ολέθρου!
Πετάνε το μπαλάκι και στην άλλη πλευρά με την ελπίδα ότι θα συναντήσουν "ευήκοον ους" προκειμένου να εξασφαλίσουν "συνένοχη συναίνεση"!

Τα ψέμματα, όμως τελειώνουν!

Οι Έλληνες πλέον, δεν εμπιστευόμαστε άλλο αυτούς τους πολιτικούς που μας βύθισαν στη βαρβαρότητα, χωρίς να μας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε το σοσιαλισμό!

Τα εντόπικα. Η ιστορία ενός γλωσσικού ιδιώματος


Από το 1430, που οι Οθωμανοί κυρίευσαν την Θεσσαλονίκη, έως την απελευθέρωση το 1912 - 1913, δηλαδή για πάνω από 500 έτη, όλος ο γεωγραφικός χώρος της ιστορικής Μακεδονίας ήταν υπό Οθωμανική κατοχή. Όλες οι απογραφές που διενεργήθηκαν, και αναφέρονταν στις εθνότητες, κατέγραφαν Τούρκους, Έλληνες, Βούλγαρους ή Σλάβους, Αλβανούς και Εβραίους. Οι εθνότητες αυτές έπρεπε υποχρεωτικά να συμβιώσουν και να επικοινωνήσουν για τις καθημερινές ανάγκες.
Αναπτύχθηκε έτσι μια κοινή γλώσσα καθημερινής επικοινωνίας η οποία βασίσθηκε στην ευκολότερη από όλες την σλαβική και εμπλουτίσθηκε με Τουρκικές αλλά κυρίως με πάρα πολλές Ελληνικές λέξεις και εκφράσεις. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι Τούρκοι που επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ελλάδα για να δουν τα πατρικά τους χρόνια μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών, συνεννοούνταν με τους Έλληνες στα «εντόπικα». Χαρακτηριστική επίσης είναι και η περίπτωση εκείνων των Σουλιωτών οι οποίοι κυνηγημένοι από τον Αλί Πασά των Ιωαννίνων εγκαταστάθηκαν γύρω στο 1800 στα χωριά Άγιος Παντελεήμων, Γραμματικό, Φλαμουριά, Μεσημέρι, Βρυττά κλπ. Ενώ διατήρησαν τα ονόματά τους Τζαβέλλας, Κίτσος, Σουλιώτης, Γάκης, μερικοί σλαβοφώνισαν και έχασαν μερικώς την αυτογνωσία τους.
Η γλώσσα αυτή δεν ήταν γραπτή γιατί η κάθε εθνότητα επισήμως χρησιμοποιούσε την δική της γλώσσα. Από περιοχή σε περιοχή διέφερε αρκετά ως προς την προφορά και το λεξιλόγιο εξαιτίας των διαφορετικών επιρροών. Ενδεικτική είναι και η ονομασία της «Εντόπικα» το οποίο προφανώς προέρχεται από την Ελληνική λέξη τοπικά-εντόπια-εντόπικα-ντόπικα, που δείχνουν και τον βαθμό μετασχηματισμού της Ελληνικής λέξης αλλά και αποδίδουν τον τοπικό χαρακτήρα της.
Εξαιτίας των πάρα πολλών Ελληνικών λέξεων και εκφράσεων κάποιοι Έλληνες συγγραφείς την αναφέρουν σαν Ελληνική. Πράγματι είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των Ελληνικών λέξεων και εκφράσεων που κρύβονται μέσα της. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά παραδείγματα:
α) Το καθαρά Ελληνικό όνομα Διονύσης έγινε Νύσης
β) Το αρχαιοελληνικό οδεύω έγινε όνταμ και
γ) Ο Ελληνικός χαιρετισμός «εις πολλά έτη» έγινε σπολάτι ή σπολαϊτι ή σπουλάτι.
Αυτά αποδεικνύουν περίτρανα ότι διαμορφώθηκε και ομιλήθηκε από Έλληνες. Οι γλωσσολόγοι όμως, Έλληνες και ξένοι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να την χαρακτηρίσουν σλαβική διάλεκτο, ή ακριβέστερα σλαβικές διαλέκτους που ομοιάζουν περισσότερο με την επίσημη Βουλγαρική παρά με την Σερβοκροατική.
Οι Μακεδόνες Έλληνες εκτός της ανάγκης να ομιλήσουν τα «εντόπικα» για την καθημερινή επικοινωνία τους αναγκάσθηκαν να τα ομιλήσουν και για λόγους επιβίωσης. Οι συχνές επαναστάσεις των Μακεδόνων για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού και την ένωσή τους με την Ελλάδα προκαλούσαν βίαια αντίποινα κυρίως στους Ελληνόφωνους πληθυσμούς. Επίσης το παιδομάζωμα, θεσμός των Οθωμανών, εφαρμόσθηκε κυρίως στα κεντρικά Βαλκάνια και υπήρχε ιδιαίτερη προτίμηση στους Ελληνικούς πληθυσμούς. Σε πολλές περιοχές λόγω αυτής της καταπίεσης των Τούρκων έπρεπε να μην ξεχωρίζουν σαν Έλληνες από τους άλλους κατοίκους και γι' αυτό έξω από το σπίτι ομιλούσαν «εντόπικα» και εντός του σπιτιού και στην Εκκλησία ομιλούσαν ελληνικά. Έτσι προέκυψαν οι δίγλωσσοι Μακεδόνες Έλληνες. Με την πάροδο των ετών, εκτός της καταπίεσης, σε ορισμένες από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές εξαιτίας της μακροχρόνιας έλλειψης δασκάλων και Ιερέων και της συμβίωσης με σλαβικούς πληθυσμούς σε κοινές χριστιανικές συνοικίες έχασαν την γνώση της Ελληνικής. Αυτοί είναι οι Μακεδόνες Έλληνες με μητρική πλέον γλώσσα τα «εντόπικα».
Αυτοί όμως οι Μακεδόνες Έλληνες σε κρίσιμες στιγμές για τον Ελληνισμό βοήθησαν ποικιλοτρόπως, πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους μαζί με τους άλλους Μακεδόνες Έλληνες στις αλλεπάλληλες τοπικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις που οργάνωσαν οι υπόδουλοι Έλληνες στην Μακεδονία κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Και το έκαναν αυτό γιατί μπορεί να έχασαν την γλώσσα τους αλλά δεν έχασαν την Ελληνική εθνική τους συνείδηση. Είναι αυτοί που τις παραμονές του Μακεδονικού αγώνα οι Βούλγαροι και οι ξένοι διπλωμάτες και περιηγητές τους θεωρούσαν Βούλγαρους αλλά είναι και αυτοί που στήριξαν τον Μακεδονικό αγώνα άνδρες, γυναίκες και παιδιά, οι γραικομάνοι όπως τους έλεγαν με λύσσα οι Βούλγαροι, αυτοί που όταν τους έσφαζαν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες φώναζαν «Είμαι Έλληνας» στα «εντόπικα» γιατί δεν ήξεραν Ελληνικά. Είναι αυτοί που το 1903, από την περιοχή του Μοναστηρίου, σημερινή Bitola, έστειλαν υπόμνημα διαμαρτυρίας στην Γαλλική κυβέρνηση όπου μεταξύ των άλλων αναφέρουν: « ...;λαλούμεν ελληνιστί, βλαχιστί αλβανιστί, βουλγαριστί, αλλά ουδέν ήττον εσμέν άπαντες Έλληνες και ουδενί επιτρέπομεν να αμφισβητεί προς ημάς τούτο».
Δεν τα αναφέρουμε αυτά για εντυπωσιασμό αλλά γιατί έτσι έγιναν. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο τους και την ψυχική σχέση τους με τον Ελληνισμό. Τα τονίζουμε για να επισημάνουμε τα λάθη ορισμένων Ελληνικών κυβερνήσεων, χωρίς λαϊκό έρεισμα, που έγιναν εξαιτίας της στείρας ιδεολογικής αντιπαράθεσης και του κομματικού ανταγωνισμού.
Ο Εβραιοκροάτης πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας το 1944 ονόμασε αυθαίρετα «Μακεδονία» το νότιο τμήμα της Γιουγκοσλαβίας, «Μακεδόνες» τις εικοσιτρείς εθνότητες που ζούσαν εκεί και την νοτιοσλαβική διάλεκτο «Μακεδονική Γλώσσα». Συγκεκριμένα υιοθέτησε το ιδίωμα της ευρύτερης περιοχής του Μοναστηριού (Bitola) και για πρώτη φορά συγκεκριμένη επιτροπή του έδωσε γραπτή υπόσταση. Εμείς οι Μακεδόνες αντιδρούμε σε αυτές τις μεθοδεύσεις ως προς την ονομασία αυτού του ιδιώματος. Είναι Σλαβικό άσχετα εάν ομιλήθηκε και από Έλληνες και σίγουρα δεν μπορεί να ονομασθεί Μακεδονική γιατί η Μακεδονική γλώσσα είναι διάλεκτος της Ελληνικής. Υπάρχουν πολλά ονόματα με τα οποία θα μπορούσε να την ονομάσει και να μην προκαλέσει αντιδράσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Επέλεξε σκόπιμα το όνομα «Μακεδονική» για να δικαιολογήσει τις επεκτατικές βλέψεις του εις βάρος της Ελλάδος.

Οι πόρνες μετά την πρώτη τους φορά

Η υπογραφή του Μνημονίου προκάλεσε «μεγάλη ντροπή» στους υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα οδηγούσε τη χώρα στο ΔΝΤ, γράφει το «Βήμα της Κυριακής».Στα δύο χρόνια που ακολούθησαν, οι υπουργοί σταδιακά «έχασαν κάθε ίχνος ντροπής», ο κ. Παπανδρέου έφθασε στα όρια παραίτησης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος παγιδεύτηκε σε ένα θρίλερ χωρίς κάθαρση. «Ήμασταν σαν τις πόρνες μετά την πρώτη τους φορά» (!!!).
Έτσι χαρακτήρισε στέλεχος της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου στην ίδια εφημερίδα, την ψυχολογία των υπουργών του που πήραν μέρος στο υπουργικό συμβούλιο που επικύρωσε την ιστορική, καταστροφική και προδοτική υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο, στις 5 Μαίου του 2010.
Απο τότε και σύμφωνα με την λογική του μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης, υπήρξαν άπειρες φορές. Το συνήθησαν λοιπόν.
Όταν άρχισαν να υπογράφουν ένα-ένα τα χαράτσια, όταν αργότερα υπέγραψαν μέσα στην κατακραυγή του κόσμου το μεσοπρόθεσμο, όταν αποφάσιζαν ίσως για «τελευταία» φορά το φόρο στα ακίνητα… Όμως η γλύκα του επαγγέλματος, κατά το κυβερνητικό στέλεχος, δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ: υπέγραψαν και το πολυνομοσχέδιο που καταργεί τα πάντα… και εξαθλιώνει και τον τελευταίο εργαζόμενο. Στην λογική της εξαθλιωμένης συνείδησης των υπουργών του υπουργικού του Γ. Παπανδρέου!
Ήταν να μην αρχίσουν λοιπόν…
Ερώτημα : Έτσι ακριβώς η κάπως έτσι νιώθουν και τα εξαπτέρυγα; Ως πόρνες δηλαδή!!! (κυβερνητικό στέλεχος είπε…)
Συμπέρασμα : Δεν φτάνει που μας έχουν εξαθλιώσει οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά εχουν και απύθμενο θράσος !!!
Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι αυτό: Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός γνώριζε την τραγική κατάσταση της χώρας. «Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα», ομολογεί κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, συμπληρώνοντας: «Από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ μήνες πριν από τις εκλογές, γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευμένη. Η χρεοκοπία ήταν θέμα χρόνου»

Και πήγαν στις εκλογές, όλοι μαζί, λέγοντας ότι “λεφτά υπάρχουν“;
Τι άλλο να πούμε και να γράψουμε εμείς Θεέ μου;

Ελληνοφρένεια videos: 1) “Οπου και να πάτε θα σας βρούμε”


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=me4OXFudbQY#!

 


                                

        2) “Φύγετε πριν χυθεί αίμα”




Οι ανώτεροι δηλ. οι της ηγεσίας  Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γραμματείς και "Φαρισαίοι" απειλούν, τρομοκρατούν και εκβιάζουν σαν νταβατζήδες και ... 
προστάτες της νύχτας οι οποίοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα "θεμιτά" και "αθέμιτα" προκειμένου να εισπράξουν αυτά που διέταξαν τα μεγάλα αφεντικά της Ευρωπαϊκής καμόρας (και όχι μόνο) που υπηρετούν!
Οι μικρότεροι δηλ. οι βουλευτάδες “κοκορίζουν” σηκώνοντας το “λειρί” τους για να μας εντυπωσιάσουν αρχικά με τις δηλώσεις διαφωνίας προς όλα αυτά τα απίστευτα που προωθούνται εις βάρος μας και μετά μας “αδειάζουν” παραμένοντας στο κοτέτσι σαν κότες που κλωσούν το αυγό του βολέματος και της εξουσίας!
Τον μεγάλο “ηγέτη”  δεν τον αναφέρω γιατί είναι ως "μην υπάρχων" αφού είναι προφανές ότι εδώ και καιρό είναι εκτός τόπου και χρόνου θυμίζοντας τον προάγγελο της απόλυτης καταστροφής μας.
Δυστυχώς όσο η ανοχή, η υπομονή και η ατολμία μας συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο αυτά τα πολιτικά ξόανα θα γίνονται πιο θρασύ και πιο ξεδιάντροπα.
Τα γιούχα και τα γιαούρτια του δοκιμαζόμενου λαού μας φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν τους πτοούν αφού ο “παχυδερμισμός” τους έχει επικαλύψει την συνείδηση, την λογική και την ανθρωπιά τους οπότε θα πρέπει πλέον να τους δώσουμε να καταλάβουνε με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ότι η ανοχή μας τελείωσε και ότι έρχεται η ώρα που όλοι τους θα τιμωρηθούν σκληρά ως συνένοχοι των χειρότερων προδοτών της μακρόχρονης ιστορίας του έθνους μας!!!






Το πολιτικό σύστημα πετάει στη θάλασσα τα παιδιά του.


Μπροστά στον κίνδυνο να απολέσει τα προνόμιά της η επαγγελματική πολιτική ελίτ της χώρας (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και κυρίως μπροστά στον κίνδυνο να απολέσει την αυτονομία της απέναντι στην κοινωνία, εμπλεκόμενη άμεσα στα κοινωνικά προβλήματα, αποβάλει πλέον τα ίδια τα επικίνδυνα παιδιά της, τους βραχίονες δηλαδή ελέγχου της κοινωνίας, πάνω στους οποίους στηρίχτηκε τόσα χρόνια. Δημόσιοι υπάλληλοι, συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα, δικηγόροι, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες και λοιπές επαγγελματικές ομάδες, που αποτέλεσαν βραχίονες στήριξης....
του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, ρίχνονται στον καιάδα της επαγγελματικής διάλυσης και της εξαθλίωσης.

Το κρατικοδίαιτο πολιτικό σύστημα, πετάει στη θάλασσα  ότι του είναι πλέον βάρος και περιορίζεται στον στενότερο μόνο κρατικό τομέα, καθώς και στους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες και τα καθεστωτικά ΜΜΕ που το στηρίζουν, για να διατηρήσει την αυτονομία του και να επιπλεύσει.

Είναι απίστευτη η σκληρότητα με την οποία φέρεται το πολιτικό κατεστημένο (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) απέναντι σε ορισμένες αγαπημένες του επαγγελματικές ομάδες, η αντιπαράθεση στην οποία τις εξωθεί με το  υπόλοιπο κοινωνικό σώμα, ώστε να προκαλέσει κοινωνικούς αυτοματισμούς, καθώς και η πλήρης εγκατάλειψή τους.

Τούτο γίνεται για το λόγο ότι το πολιτικό σύστημα φοβάται τυχόν συμμαχία των επαγγελματικών ομάδων με στόχο την ανατροπή του. Αν για παράδειγμα συμμαχήσουν οι εργαζόμενοι στον κρατικό τομέα, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, οι δικηγόροι, οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες  κ.λ.π. σε ένα κοινό μέτωπο καθολικής απεργίας με κάποιο κοινό αίτημα (π.χ. εκλογές), τότε το πολιτικό κατεστημένο θα χάσει την αυτονομία του και θα αναγκαστεί να υπακούσει.
Ε, αυτό ακριβώς δεν θέλει με τίποτα. Δηλαδή την απώλεια της αυτονομίας του.

Δυστυχώς, προς το παρόν, οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι στήριξης του πολιτικού συστήματος.

Η Βουλή σε ρόλο Αντουανέτας...

Δείτε αυτά τα πρωτοσέλιδα και ΕΚΝΕΥΡΙΣΘΕΙΤΕ...

Από την μιά το ΣΤΙΨΙΜΟ...

Και από την άλλη η ΧΛΙΔΗ των "εκλεκτών"...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕ
Αντουανέτες...
Τράβα σπίτι σου ρε Γιώργο...!

Ο Παπανδρέου ομολογεί: «Θα ήθελα αλλά δεν μπορώ πια».



"Κυβέρνηση Ράιχενμπαχ"

Με αυτόν τον κεντρικό τίτλο κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή ηRealnews, η οποία αποκαλύπτει τι προβλέπει το "Σχέδιο Ηγεμών".Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "μετά το κούρεμα παραδίδονται τα "κλειδιά" της χώρας στον Γερμανό επίτροπο και τους σκιώδεις υπουργούς του".Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η Realnews επισημαίνει ότι "ο Ραιχενμπαχ και οι "υπουργοί" του θα αναλάβουν τον έλεγχο υπουργείων, εφοριών, ασφαλιστικών ταμείων και Δικαιοσύνης". "
Οι επίτροποι θα έχουν δικαίωμα...



Έριξαν γκαζάκια σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Μικρές ζημιές από την έκρηξηΈκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με γκαζάκια σημειώθηκε μετά τις 2 τα ξημερώματα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...στο Ελληνικό.Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν το μηχανισμό και εξαφανίστηκαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

Εξευτελισμός Πεταλωτή στο Αγρίνιο!

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και στην ουσία άνευ χαρτοφυλακίου, κ. Γ. Πεταλωτής.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου Εφετείου της πόλης ο πρόεδρος των δικαστηρίων ανέφερε ότι οι δικαστές καλούνται να λάβουν αποφάσεις υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας,αφήνοντας κόκκαλο τον Πεταλωτή.
Ο υφυπουργός έφυγε ντροπιασμένος από το κτίριο λίγο αργότερα και .....
εξαφανίστηκε γιατί έξω τον περίμενε κόσμος να τον γιουχάρει!



Ο Τσίπρας από τη ΝΕΤ , Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 το πρωί, αποκάλεσε ντίλερ τον Παπανδρέου και υποστήριξε ότι δεν πάει στις εκλογές γιατί έχει υπογράψει με... τους δανειστές μας τέτοια συμφωνία."Θέλετε να πείτε ότι είναι προδότης", τον ρώτησαν από το πάνελ της εκπομπής αλλά ο Τσίπρας απέφυγε να το προχωρήσει.Μόνο έσπευσε να κατοχυρώσει το copyright της ΝΕΤ

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Εκλεισαν το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας γιατί δεν συμμετείχε στο "γλύψιμο" της κυβέρνησης που ρημάζει προδοτικά την πατρίδα μας...

Με μία αλήστου μνήμης φασιστική επιχείρηση η “νέα διακυβέρνηση”έκλεισε το μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας, το ...SBC που συνεργάζεται με το εγκυρότερο παγκόσμιο δίκτυο, το bloomberg. Με μεθοδολογία …Αρκουδέα, κατέβασε πραξικοπηματικά τις κεραίες στον Υμηττό και συνέλαβε εν μέσω διαπληκτισμών τον ιδιοκτήτη του καναλιού κύριο Ηλία Κοπανίτσα.Η χρονική συγκυρία της πράξης γεννά πολλά ερωτηματικά αφού το κανάλι έχει αμιγώς οικονομική θεματολογία που όπως είναι επόμενο απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας που ανησυχεί και θέλει έγκυρη ενημέρωση χωρίς πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες. Ειδικά τώρα που κρίνεται η πορεία της χώρας αλλά και οι κυβερνητικές επιλογές, η εν λόγω ενέργεια παίρνει άλλες διαστάσεις και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.
Να σημειωθεί ότι το SBC είναι το μοναδικό κανάλι που παρουσίασε αναλυτικά τα επίμαχα άρθρα του περιβόητου μνημονίου όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε αντίθεση με τα άλλα μέσα που παρότι είχαν τον μνημόνιο ως πρώτη είδηση επί εβδομάδες (σε θεωρητικό επίπεδο) δεν παρουσίασαν τα επίμαχα στοιχεία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα το κανάλι είχε προγραμματίσει αναλυτικό αφιέρωμα στα επίμαχα άρθρα του μνημονίου που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες, ιδιαίτερα των όρων δανεισμού και το κομμάτι απώλειας Εθνικής κυριαρχίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απόψε θα γινόταν και αναλυτική αναφορά στην εξεταστική της Siemens και τα πρόσφατα στοιχεία που αφορούν συνεργασίες της SIEMENS με εταιρείες δημοσίων σχέσεων, πως κινείται το κύκλωμα “διαχείρισης κρίσεων” και φαινομενικά άσχετες συνεργασίες επιχειρηματιών που όλοι όμως είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς την εμπλοκή τους στην υπόθεση.
Μιλάμε λοιπόν για μία άθλια μεθόδευση με πολλές προεκτάσεις που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο μίας κυβέρνησης που βγήκε με σύνθημα το “όλα στο φως” ενώ στην πραγματικότητα αγωνίζεται για να μην αφήσει χαραμάδα ανοιχτή.

Παραίτηση του Παπούλια ζητά ο Ψυχάρης !!!! (ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΩΚΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ" )


Την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ζητεί το Συγκρότημα Λαμπράκη με το κύριο άρθρο του Ψυχάρη στο σημερινό «ΒΗΜΑ».

«Βεβαίως στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και όλα ...
επιλύονται στις κάλπες» αναφέρει ο εκδότης καταλήγοντας ότι «οι πολίτες περιμένουν τις πρωτοβουλίες σας στις λίγες ημέρες που απομένουν καθώς πιθανολογείται ότι η κρίση οσονούπω θα κορυφωθεί».



Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το Συγκρότημα παρεμβαίνει τόσο πολύ και σε τέτοιο επίπεδο στις πολιτικές εξελίξεις.

Ακροβατούν απελπισμένα για να μην γίνουν πρόωρες εκλογές από... ατύχημα

Η κυβέρνηση ξεκίνησε την προετοιμασία για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την ερχόμενη Πέμπτη, υπό τον φόβο όμως και άλλων παραιτήσεων που θα βαρύνουν κι άλλο το ήδη τεταμένο κλίμα, ενώ συνεργάτες του πρωθυπουργού διαβεβαιώνουν συνεχώς ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να προβεί σε πρόωρες εκλογές, εκτός αν αυτές προέλθουν από "ατύχημα"...Στη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου θα υπάρξει οριστική συμφωνία για το ελληνικό δημόσιο χρέος. Συμφωνία που εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές θα φέρει και άμεσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο πρωθυπουργός φέρεται να περιμένει την οριστικοποίηση της λύσης που θα δώσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την Ελλάδα για να λάβει πολιτικές πρωτοβουλίες που του ζητούν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ εδώ και ημέρες.

Ο Ρομπόπουλος, οι 153 βουλευτές και το «ΟΧΙ»


Ο Θωμάς Ρομπόπουλος φαίνεται τώρα να το ξανασκέφτεται. Μπορεί να ήταν σχεδόν απόλυτος πριν δύο μέρες, όταν δήλωνε ότι τη Δευτέρα θα ανακοινώσει την παραίτησή του από τη θέση του βουλευτή, οι ψηφοφόροι του φαίνεται πως τον ανάγκασαν να αλλάξει γνώμη.

Ο βουλευτής απειλεί τώρα ότι τη Δευτέρα θα ανεξαρτητοποιηθεί και αν συμβεί αυτό, το ΠΑΣΟΚ μένει με 152 βουλευτές… 

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa