ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011



Το Σύνταγμα περιμένει και οφείλουμε να το υπερασπιστούμε “με κάθε μέσον”.

 ΛΑΟΣ ΚΑΙ  ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

 ΝΑ ΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Σταματείστε να προσφέρετε πολιτική στήριξη στους βιαστές του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας. Εγκληματείτε μαζί τους.

Kατέλυσαν το πολίτευμα, σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και ενώ δεν είχαν καμμία τέτοια λαϊκή εντολή, σχημάτισαν παράνομη και αντι-Συνταγματική κυβέρνηση για να εφαρμόσουν μια πολιτική για την οποία όχι μόνο ο λαός δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή του, αλλά είναι ολοφάνερο πως δεν την θέλει και δεν την εγκρίνει.

Μια πολιτική που με όχημα το παράνομο και καταχρηστικό δημόσιο χρέος μας μετατρέπει όλους σε σύγχρονους δουλοπάροικους των διεθνών τοκογλύφων τραπεζιτών.

Κυβέρνηση υποχείριο των τοκογλύφων τραπεζιτών και με διορισμένο τραπεζίτη πρωθυπουργό που ποτέ δεν εκλέξαμε. 

Και ύπατο αρμοστή έναν επίσης διορισμένο γερμανό υπάλληλο-τοποτηρητή των τοκογλυφικών συμφερόντων. Οι ανόσιοι εγκληματίες.

Λες και την εξουσία την κληρονόμησαν από τον πατέρα τους.

Συνεργοί τους στο ανόσιο έγκλημα της καταπάτησης της λαϊκής κυριαρχίας ο πρόεδρος της “Δημοκρατίας”, ο πρόεδρος της Βουλής, μεγάλος αριθμός βουλευτών που παραβίασαν την λαϊκή εντολή, η ηγεσία της δικαιοσύνης, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και η ηγεσία της αστυνομίας.

Το Σύνταγμα περιμένει ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να το υπερασπιστούμε “με κάθε μέσον”. Από εμάς τους έλληνες πολίτες περιμένει πλέον το Σύνταγμα την υπεράσπισή του. Από τον απλό έλληνα πολίτη. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

Το Σύνταγμά μας, που το κουρέλιασαν.

Οποιος συνήργησε στην κατάλυση του πολιτεύματος και του Συντάγματος, στην καταπάτηση της λαϊκής κυριαρχίας, στον σχηματισμό της παράνομης αυτής κυβέρνησης, και στην εφαρμογή αυτής της εξοντωτικής πολιτικής την οποία ο λαός έχει δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως δεν την εγκρίνει, είναι ένοχος του πιο μεγάλου και του πιο ανόσιου εγκλήματος.

Και μαζί του ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΝΟΧΟΣ, για τα ίδια ανόσια εγκλήματα, όποιος στηρίζει και υποστηρίζει όλους τους παραπάνω. Διότι την ίδια στιγμή κι αυτός προσβάλλει και καταπατά βαρύτατα την λαϊκή κυριαρχία και το Σύνταγμα.

Και επειδή η κατάλυση του πολιτεύματος και του Συντάγματος έγινε με τη βία, και συνεχίζει να γίνεται με την βία, δηλαδή με το φόβητρο και την υποστήριξη των οπλισμένων ανδρών των ΜΑΤ καθώς και άλλων οπλισμένων αστυνομικών δυνάμεων, το Σύνταγμα μας δίνει σε όλους εμάς τους πολίτες που πιστεύουμε πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, μας δίνει το δικαίωμα να το υπερασπιστούμε με κάθε μέσον.

Με κάθε μέσον.

Tιμωρία σε όσους κατέλυσαν το πολίτευμα και το Σύνταγμα.

Tιμωρία στους υποστηρικτές εκείνων που κατέλυσαν το πολίτευμα και το Σύνταγμα.

Tιμωρία σε όσους στηρίζουν με την βία της εξουσίας και των όπλων αυτή την παράνομη κυβέρνηση.

Σταματείστε να προσφέρετε πολιτική στήριξη στους εγκληματίες κατά του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας

Εγκληματείτε μαζί τους.

Σύνταγμα της Ελλάδας, αρθρο 120, παρ. 4: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”



Διαίρει και βασίλευε,παλιά μας τέχνη κόσκινο...


Θυμηθείτε τον Διονύσιο Σολωμό: “Αν μισούνται ανάμεσό τους, δεν τους πρέπει ελευτεριά..”

Πώς τα καταφέραμε και πλακωθήκαμε στο φτερό και γίναμε δέκα κομμάτια μεταξύ μας με όλη αυτή την οπερέτα, Συνέλληνες;

θα τρέξουν αστραπιαία 8 νομοσχέδια που έχουν καθυστερήσει, (αυτό που κόβει τις επικουρικές συντάξεις,μεταξύ άλλων) και τα ρέστα του Μεσοπρόσθεσμου;

Θα τροποποιήσει το φορολογικό;

Μα,αφού θα το ψηφίσουνε τώρα κι αυτό!

Αφού θα ψηφίσουνε τα πάντα,λέμε, σε 80 μέρες το πολύ!

ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Και μόνο τότε άμα το ποτάμι γίνει τεράστιο, θα αναγκαστούνε να κάνουνε και τίμιες εκλογές και θα την κοπανήσουνε όλοι τους να ξεκοκκαλίσουνε τα κλεμμένα στου διαόλου τη μάνα και θα μας αφήσουνε να ξαναστήσουμε τον τόπο..

ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
ΟΜΩΣ,ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ!

Εκλογες τωρα!! να αποκατασταθει η αξιοπιστια των θεσμων και να επιστρεψουμε στην Δημοκρατικη λειτουργια οπως επιτασει το Συνταγμα μας. Αρκετα με τους φυτεμενους αρλεκινους διασωστες μας που οδηγουν καθημερινα στην εξαθλιωση και την απογνωση τους συμπολιτες μας.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Σύμφωνα με το μύθο, είμαστε οι κάτοικοι μιας αδύναμης χώρας που σβήνει καρτερικά, αιμορραγεί και χάνει το αίμα της λίγο-λίγο, αποδιώχνοντας τα νέα της παιδιά στις ξένες χώρες.

Μιας χώρας χωρίς δυνατότητες, χωρίς πλουτοπαραγωγικές πηγές – μιας πραγματικά ευτελούς χώρας. Μιας μίζερης, κακόμοιρης, μικρής και ασήμαντης δικαιολογίας στο κέντρο της Μεσογείου.

Σύμφωνα με το μύθο, είμαστε ανίκανοι να σκεφτούμε, ανίκανοι να κρίνουμε, ανίκανοι να απαιτήσουμε κάτι καλύτερο από την τωρινή αίσχιστη κατάστασή μας, και επιπλέον η κατάσταση αυτή μας αξίζει και ότι οποιαδήποτε αξίωση και απαίτηση από μέρους μας αποτελεί απλό και ωμό θράσος.

Το χειρότερο όμως και το πιο απεχθές, είναι ότι σύμφωνα με τον εθνοφθόρο αστικό μύθο που μας κατασπαράζει για χρόνια σαν κακόβουλη ίωση, είναι ότι εμείς, οι Έλληνες Πολίτες, είμαστε η απόλυτη απογοήτευση στον ίδιο μας το εαυτό και πάνω από όλα οι εκτελεστές των ερχόμενων γενεών, οι καταδικαστές των παιδιών μας…

Δεκαετίες, αιώνας… Μέρες, μήνες, χρόνια…

Μέσα από τις άφθαρτες σελίδες της ιστορίας αρχίζει να διαφαίνεται μια μεγάλη αλλαγή. Μια γενεσιουργός σπίθα υψώνεται περήφανα, και με έπαρση κατατροπώνει το σκοτεινό σάβανο του μύθου. Μία απαστράπτουσα ύπαρξη, μια Αυταπόδεικτη Αλήθεια σαρώνει και μεταμορφώνει σιγά-σιγά τους απανταχού Έλληνες Πολίτες.

Η επιβίωση του έθνους είναι γεγονός.

Αρνούμενοι την υποταγή στο φόβο, την τυραννία και το μυστικισμό του απεχθούς αυτού μύθου – δυνάστη, αναγνωρίζουμε τα στυγερά ψεύδη όλων αυτών των πολιτικών, δημοσιογραφικών και κοινωνικών ελίτ που δημιούργησαν και αναμοχλεύουν το μύθο για να μας κρατήσουν υποταγμένους στη δική τους μετριότητα, ανικανότητα, άγνοια και ανυπαρξία.

Μία ομάδα - μεσαιωνική σέκτα, ένα κονκλάβιο ζηλωτών που θεοποιεί το μίσος, το φθόνο και την ίντριγκα, που επιπλέον ακολουθεί και πρόστυχες τακτικές, όπως είναι η διάδοση του μεγαλείου των Αρχαίων Ελλήνων και η σταδιακή και ολική επανάπαυσή μας σε αυτό, για να οδηγηθούμε και να παγιδευτούμε ξανά στη στερεή μετριότητα της τωρινής μας πραγματικότητας.

Οι δυνάμεις αυτές οδήγησαν και οδηγούν ακόμα την Ελλάδα στο αίμα και τις στάχτες.
Θα μας τρελάνει όλους ο Παπανδρέου. 
Θα κάνει μήνυση στον εαυτό του !


Σήμερα ο μέγας στοχαστής, είπε σε ομιλία του προς τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές:
"Αν κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απλώς προβεί σε δημοσιονομικές περικοπές και εκλείψουν τα κίνητρα για την ανάπτυξη, θα βυθιστούμε όλοι μαζί σε μία όλο και βαθύτερη ύφεση - και φαίνεται ότι βαδίζουμε προς μία τέτοια κατεύθυνση."

Καταλάβατε τι είπε; Καταλάβατε τι είπε 10 μέρες μετά από την παραίτησή του από την Πρωθυπουργία; Ό,τι ακριβώς έλεγε και προεκλογικά, δηλαδή -σας θυμίζουμε-: "αν αυξήσουμε τους φόρους και μειώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης".

Όμως ο ίδιος, όσο ήταν πρωθυπουργός, προέβη μόνο σε...
δημοσιονομικές περικοπές, -
επί της πρωθυπουργίας του εξέλειπε κάθε κίνητρο για ανάπτυξη και τελικά -
μας βύθισε σε μια όλο και βαθύτερη ύφεση !

Έκανε ακριβώς αυτά που καταγγέλει σήμερα!
Αυτός θα κάνει μήνυση στον εαυτό του ! Και θα μας βγει και ...αντιμνημονιακός !

Μας δουλεύει όλους; ΝΑΙ ! Είναι μεγάλος μάγκας ! Πουλάει τρέλα κι οποιος θέλει αγοράζει, που λέει κι ο Χάρης Κωστόπουλος.

Δηλαδή με απλά λόγια, όσο δεν είναι Πρωθυπουργός, λέει "είναι καταστροφή η λιτότητα, φέρνει ύφεση", όταν γίνεται πρωθυπουργός, κάνει αυτό που ο ίδιος ονομάζει καταστροφή και αμέσως μόλις παύει να είναι πρωθυπουργός, ξαναλέει αυτά που έλεγε πριν, για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά έκανε τα αντίθετα όταν έγινε πρωθυπουργός !

Έλεος κύριε Παπανδρέου, έλεος! Θα φορέσουμε όλοι ζουρλομανδύα
<< ΛΗΘΗ >> 
ΑΜΝΗΣΤΙΑ Η ΑΜΝΗΣΙΑ?


Γιατί ξαφνικά όλοι έπαθαν απώλειας μνήμης για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης, για όσα ζήσαμε, πάθαμε αλλά και για όσα θα αποκαλυφθούν τα επόμενα χρόνια;

Μήπως έχουμε λησμονήσει ότι επί δύο χρόνια που το δράμα της Ελλάδας πάει κι έρχεται κάποιοι έχουν πλουτίσει; Κάποιοι που είχαν τις τύχες της χώρας στις πλάτες τους και λάμβαναν αποφάσεις για τα ομόλογα, το ευρώ, τα Μνημόνια άραγε τι όφελος είχαν;

Πέρα λοιπόν από την πολιτική αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε ταμείο και για το ηθικό και νόμιμο αυτής της κυβέρνησης.

Όταν όλα ηρεμήσουν, ο κ. Παπανδρέου και η παρέα του πρέπει να λογοδοτήσουν.

Αν ΔΕΝ λογοδοτήσουν αυτό θα σημαίνει ότι, πράγματι, η μεγάλη ιστορική περίοδος της αυτοδιάθεσης των λαών έχει παρέλθει, τουλάχιστον στην Ελλάδα.


ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΩ.


ΓΑΠ:Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος και επικίνδυνος. Αιχμάλωτος των εμμονών του. Αφού υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας συνειδητά ψέματα, κατάφερε μέσα σε δυο μόλις χρόνια να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Έφυγε κακείν κακώς,με την ουρά στα σκέλια, και αντί να ζητήσει συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, προσπαθεί να παραστήσει και τον τιμητή.

Δείτε τι είπε στη Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
-«Η ΕΕ έχει αποτύχει διότι απέτυχαν οι συντηρητικές ηγεσίες των χωρών-μελών της!»

Ενώ οι προοδευτικές ηγεσίες σαν τη δική του έκαναν θαύματα!

-«Άσκησε κριτική στην Κομισιόν, επειδή «έκανε τα στραβά μάτια» στα δημοσιονομικά στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή, βάσει των οποίων το έλλειμμα εκτινάχθηκε στο 16% του ΑΕΠ και το χρέος διπλασιάστηκε σε πέντε μόλις χρόνια.»

Συνεχίζει να ψεύδεται.

Δεν έμαθε για τις καταγγελίες των μελών της Στατιστικής Αρχής, που λένε ότι το έλλειμμα φούσκωσε από τον κ. Παπακωνσταντίνου;
«Κάλεσα σε δημοψήφισμα, για να απαντήσουν οι πολίτες. Να δώσουμε τη δύναμη στους πολίτες, να ακουστεί η φωνή και η βούλησή τους.»
Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος! Εδώ κόντεψε να οδηγήσει τη χώρα στην πτώχευση και μας λέει παραμύθια! Και αφού ήθελε να μιλήσει ο λαός γιατί δεν οδήγησε τη χώρα σε εκλογές για να τα ακούσει μια και καλή;

“Είναι γεγονός ότι τα πρώτα δύο χρόνια ήταν επιβαρυντικά για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Και αυτή τη στιγμή προωθούμε αλλαγές που το κατεστημένο δεν επιθυμεί. Αυτό είναι πρόοδος!”.

Τώρα το κατάλαβε! Πρωθυπουργός ήταν! Όχι παρατηρητής για να κάνει διαπιστώσεις! Και γιατί δεν προώθησε ούτε μια σοβαρή αλλαγή όταν ήταν πρωθυπουργός;

«Δυστυχώς, η περιοριστική δημοσιονομική πολιτική και η φορολογική αυστηρότητα δεν φτάνουν για να λυθούν τα προβλήματά της Ευρώπης. Πρέπει να επενδύσουμε στην ποιοτική, ανταγωνιστική Ευρώπη με έμφαση στις θέσεις εργασίας και την ποιότητα».

Συγνώμη, αλλά αυτά δεν του φώναζε ο Σαμαράς δυό χρόνια και αυτός μας διάβαζε το κατά… Μνημόνιον Ευαγγέλιον;

Όπως, καταλάβατε, ο Γιώργος όχι μόνον δεν έφυγε, αλλά ετοιμάζει το δρόμο της… επιστροφής του!

Καλώς, να ορίσει!