ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011


«Παράταση του βίου της κυβέρνησης
 θα οδηγούσε σε ακυβερνησία»



Σαμαράς: Δε θα αφήσω κανένα να υπονομεύσει την κυβέρνηση Παπαδήμου, δεδομένος ο χρόνος των εκλογών


Δε συναινώ σε παράταση της θητείας της κυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. 


Όπως χαρακτηριστικά είπε «υπάρχει έλλειμμα αξιοπιστίας στην πολιτική το οποίο για να αποκατασταθεί θα πρέπει να τηρήσουμε αυτά που υπογράφουμε» απαντώντας στην προτροπή του προέδρου του κ. Γραμματίδη να παραταθεί ο βίος της κυβέρνησης συνεργασίας. 


Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι το έργο αυτής της κυβέρνησης είναι «το κούρεμα του ιδιωτικού χρέους και η αποκατάσταση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και αυτό θα γίνει και τέλος είπε χαρακτηριστικά. 


Οι δύσκολες αποφάσεις θέλουν νωπή εντολή, η κρίσιμη περίοδος θα διαρκέσει 2-3 χρόνια και δεν μπορεί η χώρα να κυβερνηθεί από κόμματα που δεν έχουν προγραμματική συμφωνία και κάτι τέτοιοι θα οδηγούσε σε ακυβερνησία.





2 ΣΤΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ!!!


MONO 53 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η NEA Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ MRB

Αυτή είναι η εκτίμηση εδρών της δημοσκόπησης "Εξαμηνιαίες Τάσεις" της MRB βάση της πρόθεσης ψήφου που δημοσιεύεται στην συγκεκριμένη έρευνα. Προσέξτε ότι το ΠΑΣΟΚ εάν τελικά τα πσοοστά αυτά αποτυπωθούν στις κάλπες, θα κρατήσει μόνο το 1/3 της... κοινοβουλευτικής δύναμης που έχει σήμερα. Δηλαδή 2 στους 3 σημερινοί βουλευτές δεν θα εκλεγούν και πάλι!

Πούτιν: Οι ΗΠΑ θέλουν υποτελείς και όχι συμμάχους



Βολές κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σημειώνοντας πως επιθυμούν να κυριαρχούν έναντι άλλων χωρών και ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να δέχεται διαταγές από την Ουάσιγκτον.



«Κάποιες φορές μου φαίνεται ότι οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται συμμάχους, αλλά υποτελείς», ανέφερε στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, συμπληρώνοντας ότι η Ρωσία έχει στη Δύση περισσότερους φίλους από ό,τι νομίζουν μερικοί.





Τέλος, ο Ρώσος πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα του θα ήθελε να είναι σύμμαχος με τις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «οι άνθρωποι έχουν κουραστεί να δέχονται διαταγές».

Κάμερες στα εκλογικά κέντρα

για τη διασφάλιση των εκλογών 

προτείνει ο Πούτιν

πουτιν170

Οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίες για την πρόσφατη εκλογική διαδικασία στη Ρωσία είναι αποδεκτές, δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, αρκεί να είναι στο πλαίσιο του νόμου.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, λέγοντας ότι αντικατοπτρίζει την βούληση της κοινής γνώμης.

Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες για νοθεία, εξέφρασε την ελπίδα ότι τα δικαστήρια θα κρίνουν αντικειμενικά τις σχετικές προσφυγές. Όπως σημείωσε, οι εκλογικές επιτροπές έχουν το δικαίωμα επανακαταμέτρησης των ψήφων μέχρι την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στην Αγία Πετρούπολη, αυτό έγινε μετά από αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης. «Όταν όμως μπει η τελική γραμμή», παρατήρησε, «υπάρχει και ο άλλος τρόπος, η προσφυγή στα δικαστήρια». Παράλληλα ο Ρώσος πρωθυπουργός πρότεινε την εγκατάσταση web-cameras στα εκλογικά κέντρα των προεδρικών εκλογών του Μαρτίου για την παρακολούθηση -και τη διασφάλιση του ομαλού- της διαδικασίας.