ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΓΑΠ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΟΥΠΙ.


ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ο ΓΑΠ   ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ























Αλαλούμ και πάνω τούρλα.


Μόνο… άγια δεν θα είναι οι γιορτές για τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται με το όπλο «παρά πόδα» περιμένοντας πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μέλλον του Κινήματος και κυρίως πότε θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου.


Η αναβολή της συνεδρίασης ενός πολυμελούς, απροσδιόριστου και εκτός καταστατικού οργάνου, που μόνο ο τέως πρωθυπουργός μπορούσε να εμπνευστεί, προκάλεσε ρίγη εκνευρισμού και εμπέδωσε την πεποίθηση πολλών ότι επιχειρεί να κερδίσει χρόνο προκειμένου να δει τι μπορεί να κάνει και κυρίως αν μπορεί να παραμείνει στη θέση του. 

Πολλοί είπαν στο παρασκήνιο ότι επιχειρεί να μετατρέψει έναν ουσιαστικό διάλογο σε φιλοσοφική ημερίδα.
Οι σφοδροί επικριτές του, όμως, επισημαίνουν ότι με τη στάση του αυτή το μόνο που κατορθώνει είναι να αυξάνει την αποσυσπείρωση του κόμματος, αφού έτσι κι αλλιώς στο τέλος της μέρας θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την προεδρία του κόμματος, με μοχλό πίεσης τις δημοσκοπήσεις.

Οι κακές γλώσσες του ΠΑΣΟΚ επιμένουν ότι ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά, αφού μπορεί να κάνει και πίσω την τελευταία στιγμή, αν νιώσει ότι οδηγείται σε μια κούρσα χαμένη από χέρι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -πρός το παρόν- έχει πάρει τις αποφάσεις και πλέον δεν αλλάζει, παρά το γεγονός πως κάποιοι επιμένουν να του λένε να μην ενεργήσει εν θερμώ. Πάντως, οι δελφίνοι τον… περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες! 

Άντε εις αύριον τα σπουδαία.Μετά την συνάντηση με Παπαδήμο, μετά το μεσημεράκι θα πέσει το ... αυθόρμητο κλάμα και το .. πράσινο δάκρυ θα τρέχει ποτάμι στην Ιπποκράτους. 

ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ : ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ


 ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ :  ΟΡΑΤΟΤΗΣ   ΜΗΔΕΝ 



Οι καυγάδες μεταξύ των υπουργών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και εκείνων που εκλέγονται με την σημαία του ΛΑΟΣ έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Οι δύο πλευρές δεν μπορούν να συμφωνήσουν πια σε βασικά νομοσχέδια που προωθούνται, όπως αυτό για θέματα δικαιοσύνης ή το άλλο για τα κλειστά επαγγέλματα, επομένως τα θεμέλια της κυβέρνησης έχουν αρχίσει… να τρίζουν.

Από κωλυσιεργίες μέχρι αποτυχία καταλογίζει το γερμανικό περιοδικό "Σπίγκελ" (Spiegel) στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο. " Η Ελλάδα δεν τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει δώσει στους δανειστές της : Η μεταβατική κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, ενώ οι καβγάδες στο υπουργικό συμβούλιο για τη θητεία της έχουν ήδη ξεκινήσει. Ακόμα και οι πιο επείγουσες μεταρρυθμίσεις βρίσκονται σε τέλμα ", γράφει ο αρθρογράφος του γερμανικού περιοδικού. 

Στα υπουργικά συμβούλια άρχισαν τα «μαχαιρώματα». Η πτώση και τον δύο κομμάτων (περισσότερο βέβαια του ΠΑΣΟΚ) προκάλεσε το άγχος στις δύο πλευρές να ξεχωρίσουν μεταξύ τους.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα πληθαίνουν αυτά τα φαινόμενα και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού θα φτάσει το θέατρο του παραλόγου που έχουν αποφασίσει να παίξουν οι αγχωμένοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι διψασμένοι για εξουσία συνάδελφοί τους του ΛΑΟΣ.


Η Ελλάδα έχει γίνει τάφος

 της Δημοκρατίας














«Από χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, η Ελλάδα κινδυνεύει να εξελιχθεί στον τάφο της δημοκρατίας, εξαιτίας των ευρωπαϊκών μηχανισμών και επιλογών της» δήλωσε η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν. Η Γαλλίδα πολιτικός, με συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα, χαρακτηρίζει, με αυτά τα λόγια της, το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα μας,

Η κόρη του άλλοτε ισχυρού πολιτικού της Γαλλίας μάλιστα τόνισε πως η δημοκρατία δε λαμβάνεται υπόψιν τον ηγετών της Ευρωζώνης, όταν εκείνοι αποφασίζουν τα νέα οικονομικά μέτρα, καθώς το ευρώ δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα τεχνητό κατασκεύασμα. Δεν έκρυψε πάντως και το θαυμασμό της για το «χαρισματικό», όπως είπε, Μάκη Βορίδη…


Oι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνήθηκαν ΤΌΤΕ να συγχαρούν την ελληνική κυβέρνηση εξαιτίας της συμμετοχής του ΛΑΟΣ


<<Σοκαρισμένοι>>οι Γάλλοι σοσιαλιστές από την είσοδο Καρατζαφέρη στη κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

ΙΣΩΣ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ  ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ?
ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ  ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ?


Με τον Νικολά Σαρκοζί να έχει φθάσει στο ναδίρ της δημοτικότητάς του, τον πατέρα της να αποχωρεί από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου και τον 60χρονο επίδοξο διάδοχό του, Μπρούνο Γκόλνις να μην συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του σκληρού πυρήνα των κομματικών στελεχών, ο δρόμος φαίνεται να είναι ανοικτός για την Μάριον Αν Περίν Λεπέν, όπως είναι το πλήρες όνομα της Μαρίνα Λεπέν.


Νέ­α Γαλλική Δε­ξιά βασιζόμενη στις αρχές της Ο­μά­δα Έ­ρευ­νας και Με­λε­τών πά­νω στον Ευ­ρω­πα­ϊ­κό Πο­λι­τι­σμό, (OEMEΠ ή G.R.E.C.E. – Ελ­λά­δα στα γαλ­λι­κά) που ι­δρύ­θη­κε στο τέ­λος της δε­κα­ε­τί­ας του 60, ό­πως και η Νέ­α Δε­ξιά, συν­δέ­ο­νται στε­νά με την προ­σω­πι­κό­τη­τα του Α­λέν ντε Μπε­νουά και την 
συντηρητική αντεπανάσταση.


Ο Γάλλος φιλόσοφος Αλαίν ντε Μπενουά, ιδρυτής της γαλλικής Νέας Δεξιάς (Nouvelle Droite). 


Με­τά την α­πο­τυ­χί­α της Ορ­γά­νω­σης Μυ­στι­κός Στρα­τός (Organisation Armée Secrète, ΟΑS), τε­λευ­ταί­α α­πό­πει­ρα της α­κρο­δε­ξιάς να ορ­γα­νώ­σει έ­να μα­ζι­κό πο­λι­τι­κό κί­νη­μα, ο ντε Μπε­νουά συ­γκα­τα­λέ­γε­ται με­τα­ξύ κά­ποιων ε­θνι­κι­στών φοι­τη­τών αλ­λά ε­πί­σης πα­λιών (Σεν Λου, Μπου­κέ) και πρώ­ην συ­νερ­γα­τών των Γερ­μα­νών (Πλον­κάρ ντ’ Aσάκ) που στοι­χη­μα­τί­ζουν ό­τι θα α­να­γεν­νή­σουν τη γαλ­λι­κή α­κρο­δε­ξιά α­πό τις στά­χτες της.

 Συ­νε­χί­ζο­ντας τον α­γώ­να κυ­ρί­ως στο πο­λι­τι­σμι­κό ε­πί­πε­δο , κα­λώ­ντας σε διά­λο­γο ό­λους ό­σους α­ντι­τί­θε­νται στο σύ­στη­μα, με το σύν­θη­μα 

“ού­τε δε­ξιά, ού­τε α­ρι­στε­ρά”,

 υ­πο­στη­ρί­ζο­ντας μια α­να­μόρ­φω­ση του πνευ­μα­τι­κού (αλ­λά και πο­λι­τι­κού) γαλ­λι­κού σκη­νι­κού, προ­σπα­θώ­ντας να ξα­να­φέ­ρουν στη μό­δα ε­κεί­νους που ονο­μά­ζουν “μη κον­φορ­μι­στές του με­σο­πο­λέ­μου”, δη­λα­δή στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα τους ο­πα­δούς και ό­σους δού­λε­ψαν,  για τη συ­γκρό­τη­ση του φα­σι­σμού. 

Και σ’ αυ­τή την ε­πι­χεί­ρη­ση συ­νε­ται­ρί­ζο­νται με αυ­τα­ρέ­σκεια (είτε το γνωρίζουν, είτε ό­χι) οι δια­νο­ού­με­νοι της α­ρι­στε­ράς που δέ­χο­νται τον “διά­λο­γο” μα­ζί του.


Στα δύσκολα η Τουρκία


Στα δύσκολα η Τουρκία στο ΝΑΤΟ


Ολλανδικό κόμμα θέτει θέμα εξόδου της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ!

Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα της Ολλανδίας ,σύμφωνα με την Jerusalem Post προτείνει να επανεξεταστεί η συμμετοχή της Τουρκίας στη Συμμαχία! 

Ο επικεφαλής του Κόμματις της Ελευθερίας Wim Kortenoeven κατηγόρησε την Τουρκία ότι "έχει εγκαταλείψει συμμάχους όπως το Ισραήλ και τη Γαλλία".
 
Η Τουρκική κυβέρνηση έχει εφαρμόσει κυρώσεις κατά της Γαλλίας, αμέσως μετά τη ψήφιση από το γαλλικό Κοινοβούλιο νομοσχεδίου που τιμωρεί την άρνηση της Γενοκτονία των Αρμενίων το 1915. 

Ο Kortenoeven φέρεται να δήλωσε στη Jerusalem Post ότι «η Τουρκία είχε μια σύντομη αλλά ενοχλητική ιστορία εγκατάλειψης των συμμάχων της» και «θα μπορούσε να είναι θανάσιμο λάθος να τις αναθέσουμε ρόλο στο νέο δυτικό ευρωπαϊκό σύστημα άμυνας κατά των πυρηνικών κρατών όπως το Ιράν και το Πακιστάν. " 

Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος του κόμματος θέτει επίσης ερωτήματα για την αξιοπιστία της Τουρκίας ως εταίρου του ΝΑΤΟ.






<<ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ για τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ερντογάν προκαλεί και η σκέψη μόνο η Τουρκική Εθνοσυνέλευση να απορρίψει ενδεχόμενο αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιηθεί η βάση Ιντσιρλίκ, αλλά και η μεθόριος Τουρκίας - Ιράκ για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη δεύτερη, όπως θέλει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα. 

Έχοντας κατά νουν την πικρή εμπειρία του παρελθόντος, το επίμαχο για την Τουρκία ψήφισμα για την αρμενική γενοκτονία που εκκρεμεί στο αμερικανικό Κογκρέσο και το γεγονός ότι κύριος στρατηγικός σύμμαχος των Αμερικανών στην περιοχή είναι οι Ισραηλινοί, οι σχέσεις με τους οποίους έχουν διαταραχθεί μετά το επεισόδιο στο Νταβός, η τουρκική κυβέρνηση τρέχει να προλάβει.>>

Σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης, από τα σχεδόν 2.000 αμερικανικά όπλα που υπήρχαν στην Ευρώπη στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου, είχαν απομείνει μέχρι πέρυσι περίπου 200.

Ο Τζορτζ Ρόμπερτσον που διετέλεσε γγ του ΝΑΤΟ από το 1999 έως το 2004 αναφέρει:

«Η Τουρκία διαθέτει πυρηνικά όπλα»


90 πυρηνικές κεφαλές σε τουρκικό έδαφος
Ενενήντα πυρηνικές βόμβες Β61 Μοd11 βρίσκονται σε τουρκικό έδαφοςστο Incirlik σχεδιάστηκαν για να μπορούν να εφαρμοστούν και να πυροδοτηθούν από Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σύμφωνα με την έκθεση.

Συγκεκριμένα η 142η μοίρα βομβαρδιστικών αεροσκαφών της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, με το ψευδώνυμο «Gazelles”, έχει αναλάβει την μεταφορά των βομβών αυτών. Η μοίρα αποτελείται από μαχητικά τύπου F-16A/B.


Η άρνηση της Τουρκίας να επιτρέψει σε αεροπλάνα του ΝΑΤΟ με δυνατότητα να κουβαλούν πυρηνικές βόμβες, να βρίσκονται στη συγκεκριμένη βάση, αποτελεί δύσκολη υπόθεση για τις βάσεις του ΝΑΤΟ.

Amir Ali Hajizadeh: Θα επιτεθούμε στη Τουρκία!
“Σε περίπτωση που μας επιτεθεί το Ισραήλ και οι ΗΠΑ, εμείς θα στοχοποιήσουμε και θα πλήξουμε το ραντάρ και το αντιπυραυλικό σύστημα του ΝΑΤΟ που θα εγκατασταθεί στην Τουρκία”, δήλωσε πριν λίγο ο Ιρανός Διοικητής των αεροπορικών και διαστημικών δυνάμεων, Στρατηγός Amir Ali Hacizade! 



“Εκτός της Τουρκίας θα χτυπήσουμε και άλλους στόχους. Το αντιπυραυλικό σύστημα που εγκαθίσταται στην Τουρκία, είναι ουσιαστικά σύστημα των ΗΠΑ και όχι του ΝΑΤΟ με μοναδικό σκοπό την προστασία του Ισραήλ”, πρόσθεσε.

“Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να εγκαταστήσουν περιφερειακά του Ιράν και άλλα τέτοια συστήματα για την προστασία του Ισραήλ”, ολοκλήρωσε.


Μέτωπο Κύπρου-Ελλάδας-Γαλλίας-Γερμανίας στην Ε.Ε.

κατά Τουρκίας

 με την υποβολή ένστασης από την πρώτη για πιθανή συμμετοχή της Τουρκίας σε ασκήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμποδίζοντας σχετική προσπάθεια του ΝΑΤΟ.

























Την πρόταση είχε υποβάλει ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ρασμούσεν, στο πλαίσιο της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ και των υποψηφίων προς ένταξη χωρών, στη Μαγιόρκα.

Την κυπριακή ένσταση στήριξαν η Ελλάδα, η Γερμανία και η Γαλλία.



Ενεργοποιείται το ραντάρ του ΝΑΤΟ στην Τουρκία


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το ραντάρ του ΝΑΤΟ, μέρος της αντιπυραυλικής ασπίδας της Συμμαχίας, που είναι εγκατεστημένο στη Μαλάτεια της Τουρκίας.

Η ενεργοποίηση του ραντάρ έρχεται μία στιγμή που το Ιράν έχει οξύνει τη ρητορική του, καθώς δέχεται τα πυρά της διεθνούς κοινότητας για το πυρηνικό του πρόγραμμα. Η Τεχεράνη θεωρεί την ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας ως εχθρική ενέργεια και έχει απειλήσει ότι θα πλήξει τις εγκαταστάσεις της ακόμα και σε έδαφος της Τουρκίας, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ ή το Ισραήλ επιτεθούν στο έδαφός του.



Μαθαίνοντας από την φύση!


 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
 ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

Το δικό μου δώρο σε όλους τους φίλους!

Μαθαίνοντας από την φύση!


Βλέποντάς το αλληγορικά:

Το λιοντάρι: Η απληστία και η διαφθορά!
Το αρκουδάκι: Ο λαός! Η μόνη διαχρονική αξία κάτω από τον ουρανό.
Η αρκούδα: Οι ρίζες! Οι δοκιμασμένες στο χρόνο παραδοσιακές αξίες.





ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ 
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ


Και ξαφνικά γεμίσαμε ρεαλιστές αντιμνημονιακούς. 


Είναι επικίνδυνοι. Διαλύουν το κράτος και καταστρέφουν την χώρα σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Οι (δια)κυβερνώντες υπάλληλοι των τραπεζιτών, αγνοούν εσκεμμένα την διαφορά μεταξύ αύξηση της παραγωγικότητας του κράτους και αύξηση της εξοικονόμησης του κράτους.

Ακολουθώντας την εύκολη και μη δημιουργική οδό της αύξησης εξοικονόμησης χρημάτων, επέλεξαν να δολοφονήσουν την χώρα και τους πολίτες της αργά, βασανιστικά και υπό το καθεστώς συνεχόμενων εκβιασμών. Χωρίς ενδοιασμούς επέλεξαν να στραγγαλίσουν τόσο την οικονομία, όσο και την κοινωνία, προκειμένου να φτάσουν στους στόχους εκείνους που ούτε μαθηματικά δεν μπορούν να αγγίξουν.

Οι άρχοντες βασανιστές, σκοπεύοντας στην κάλυψη εκείνων των απαιτήσεων που θέτουν οι «δάνειες δυνάμεις» (στην πραγματικότητα πρόκειται για διεθνείς τοκογλύφους αισχίστου είδους) και με το προκάλυμμα της διάσωσης της χώρας, θέλουν να αγνοούν πεισματικά το γεγονός πως στην πραγματικότητα δολοφονούν την χώρα και εξαθλιώνουν τους πολίτες της. Καταπατούν το Σύνταγμα, που προστατεύει τους πολίτες και αδίστακτα και θρασύτατα ταυτόχρονα το επικαλούνται!!! Δεν πρόκειται για τραγική ειρωνεία, αλλά για στυγνή μαζική δολοφονία.

Αυτοί που κυβερνούσαν χθες και που συνεχίζουν να κυβερνούν σήμερα, είναι εχθροί της χώρας. Είναι αυτοί που εργάζονται αφειδώς προκειμένου να παραδώσουν πισθάγκωνα δεμένο έναν λαό στους τραπεζίτες. Λειτουργούν βασιζόμενοι σε στατιστικά στοιχεία τα οποία συνεχώς τους διαψεύδουν και εμμένουν να συνεχίζουν σε μία αδιέξοδη καταστροφική για την χώρα πορεία.

Ανίκανοι να δημιουργήσουν και θα θέσουν τις βάσεις μίας γρήγορης εξόδου της πατρίδας μας (όχι απαραίτητα και δικής τους πατρίδας), επέλεξαν να εκποιήσουν μία χώρα που δεν τους ανήκει. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πολίτες. Οι προσωρινοί διαχειριστές της δεν νομιμοποιούνται να δημιουργούν συνθήκες διάλυσης. Η Ελλάδα είναι χώρα, είναι κράτος και δεν είναι επιχείρηση. Τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και το Διεθνές Δίκαιο είναι εναντία σε οτιδήποτε σήμερα συμβαίνει.

Οι καταστροφείς της πατρίδας μας δεν έχουν ούτε μία δικαιολογία για την καταστροφική και ισοπεδωτική τους ανικανότητα. 

Πολύ σύντομα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υποθηκεύσουν τα πάντα στους τοκογλύφους.

Πολύ σύντομα, οποιαδήποτε πηγή παραγωγής πλούτου της Ελλάδας, θα παραδοθεί στα χέρια του άτυπου κατακτητή, των τραπεζιτών και των δάνειων δυνάμεων.

Πολύ σύντομα, με τις υπογραφές τους οι σύγχρονοι εφιάλτες θα παραδώσουν γη και ύδωρ (και οτιδήποτε υπάρχει κάτω από τη γη και τη θάλασσα) στους διεθνείς κλεπτοκράτες.

Χρέος όλων μας είναι να είμαστε αφέντες στα σπίτια μας, καθήκον και χρέος όλων μας είναι να γίνουμε αφέντες στην πατρίδα μας.

Χρέος όλων μας είναι να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους εφιάλτες και να παραδώσουμε στα παιδιά μας, στους Έλληνες που έρχονται, μία πατρίδα περήφανη, μία πατρίδα ελεύθερη, μία πατρίδα ανεξάρτητη.

Η ισχύς του λαού είναι πάντοτε μεγαλύτερη. Το ζητούμενο είναι να το θελήσουμε πραγματικά και να πάψουμε να ακούμε τις «σειρήνες» παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που μέχρι σήμερα μας έχουν καθηλώσει και μας έχουν καταστήσει ανενεργούς πολίτες, τραγικούς και βουβούς θεατές της καταστροφής μας.

Την ώρα του απολογισμού δεν θα επιτρέπεται σε κάποιον να πει ότι δεν γνώριζε. Όλοι γνωρίζουν...

Κανένας τους δεν θα μείνει ατιμώρητος, κανένας τους δεν θα διαφύγει από τον τόπο που εγκλημάτισε, κανένας τους δεν θα γλιτώσει από την Νέμεση. Όλοι, θα εισπράξουν ό,τι τους αξίζει. 

Επιτέλους, ας αγωνιστούμε πραγματικά, για να επιστρέψει η Δημοκρατία στην χώρα που γεννήθηκε.

"Εμείς κάψαμε τα ελληνικά δάση"












Σοκ προκαλεί η ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, έκαιγαν ελληνικά δάση την εποχή των κυβερνήσεων Τανσού Τσιλέρ (1995-1998).

Η ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη, επιβεβαιώνει τα όσα έχει παραδεχθεί Τούρκος βουλευτής ήδη από την δεκαετία του 1990, αλλά και σχετικές υποψίες μετά από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν στην Ελλάδα, και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη, για εμπρησμούς σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σε δάση της Μακεδονίας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια των τουρκικών υπηρεσιών λέει τα εξής τρομερά:

«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.

Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό», είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Η ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας και η ωμότητα με την οποία έγινε έχουν σοκάρει διπλωματικούς κύκλους στην Αθήνα, οι οποίοι αφήνουν να εννοηθεί ότι πρέπει να δοθεί συνέχεια στο θέμα…

Το σκάνδαλο Σουσουρλούκ

Ο εμπρησμός ελληνικών δασών και η τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στην Ελλάδα από Τούρκους πράκτορες έχει αποδειχθεί ήδη από το 1996, μετά από ομολογίες του Τούρκου βουλευτή Εντίπ Σεντάτ Μπουτσάκ. Πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου Σουσουρλούκ, που έφερε με παταγώδη τρόπο στο φως της δημοσιότητας την διαπλοκή παρακρατικών συμμοριών υπό υψηλή κάλυψη, με τον πολιτικό κόσμο, τις μυστικές υπηρεσίες ΜΙΤ, τα ναρκωτικά και την αντιτρομοκρατία κατά των Κούρδων και αριστερών ομάδων.

Στην περιοχή Σουσουρλούκ, μία θωρακισμένη Μερσεντές, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έπεσε πάνω σ’ ένα φορτηγό. Στα συντρίμμια βρέθηκαν εξοπλισμός υποκλοπών και μυστικών επιχειρήσεων, όπλα, ναρκωτικά, χρήματα και αποκαλυπτικά έγγραφα.

Το σκάνδαλο όμως ήταν η ασυνήθιστη παρέα που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Νεκρός βρέθηκε ο Χουσεΐν Κοτσαντάγκ υποδιευθυντής Ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη και πρώην διευθυντής ειδικών επιχειρήσεων στις κουρδικές επαρχίες. όπως και η ερωμένη του αεροσυνοδός Γκόντσα Ους. Ένας τρίτος νεκρός αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο καταζητούμενος αρχιμαφιόζος, στέλεχος των Γρίζων Λύκων και εκτελεστής των μυστικών υπηρεσιών Αμπντουλάχ Τσατλί, ο οποίος έφερε διπλωματικό διαβατήριο.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως, ήταν ο τρίτος επιβάτης της Μερσεντές, ο οποίος και επέζησε: επρόκειτο για τον Εντίπ Σεντάτ Μπουτσάκ, βουλευτή του τουρκικού Κοινοβουλίου, με το κόμμα του «Ορθού Δρόμου» αρχηγό μιας ισχυρής παρακρατικής ομάδας στις κουρδικές επαρχίες και σύμφωνα με καταγγελίες, υπεύθυνο για δεκάδες δολοφονίες. Σημειώνεται ότι η θωρακισμένη Μερσεντές συνοδευόταν και από υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας, στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί.

Οι αποκαλύψεις που προέκυψαν από το ατύχημα στο Σουσουρλούκ προκάλεσαν μείζονα πολιτική κρίση, η οποία οδήγησε στην κατάρρευση της κυβέρνησης Τσιλέρ και στον τραυματισμό του κύρους των ενόπλων δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο βουλευτής του κόμματος του «Ορθού Δρόμου», Σεντάτ Μπούτζακο που επέζησε του ατυχήματος, ομολόγησε κομπάζοντας, ότι ένα από τα «πεπραγμένα» του νεκρού αρχιμαφιόζου Αμπντουλάχ Τσατλί ήταν και ο εμπρησμός δασών σε ελληνικά νησιά. Την επόμενη μέρα η εθνικιστική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» κυκλοφόρησε με τίτλο «Εμείς κάψαμε τη Ρόδο», αλλά τα αντίτυπα αυτής της εφημερίδας κάηκαν σε περίεργη πυρκαγιά που έπληξε την εφημερίδα την ίδια μέρα.

Ενδεικτικό της σχέσης του αρχιμαφιόζου με την κυβέρνηση, είναι το γεγονός ότι ο καταζητούμενος για πολλές δολοφονίες Τσατλί κηδεύθηκε καλυμμένος με την τουρκική σημαία, ενώ στην κηδεία παρέστησαν ανώτατα στελέχη της ΜΙΤ και η ίδια η τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τανσού Τσιλέρ, η οποία φέρεται να δήλωσε ότι: «Εμείς τιμούμε με σεβασμό αυτούς που πυροβολούν εν ονόματι του κράτους»!

Όπως μετέδωσε τότε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αλαζονική ομολογία του ακροδεξιού βουλευτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τουρκική κοινωνία. Οι εμπρησμοί δασών έχουν καταγγελθεί ως μια από τις εξειδικευμένες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις, για την αντιμετώπιση των ανταρτών του ΡΚΚ και τον εξαναγκασμό των Κούρδων κατοίκων των νοτιοανατολικών επαρχιών να εγκαταλείψουν τα χωριά τους...