ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ξεπουλημένη επανάσταση : "Δείτε πως η Γερμανία, χρηματοδότησε την Οκτωβριανή επανάσταση στην Ρωσία το 1917, για να ρίξει τον Τσάρο και να αφιερωθεί στο Δυτικό μέτωπο.

«Από τον Τσάρο στο Λένιν» 


Η Οκτωβριανή επανάσταση του 1917. 

Τι προηγήθηκε αυτού του ιστορικού γεγονότος; 

Ποιος το χρηματοδότησε; 



Για πρώτη φορά το κοινό πρόκειται να γνωρίσει ντοκουμέντα από το αρχείο της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας που περιλαμβάνουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. 



Συγκεκριμένα ονόματα και πληροφορίες γι αυτούς που πλήρωσαν στον Λένιν





ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ KGB ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 

ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ΑΝΑΜΕΙΞΗ 

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.




ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ



Ορισμένοι φιλόσοφοι αποκαλούν τον 20ο αιώνα σύντομο αιώνα, τον βλέπουν να ξεκινάει το 1917 με την Οκτωβριανή επανάσταση και να τελειώνει το 1991 με την κατάρρευση της ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ.



Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν την ζωή τους για τις κομμουνιστικές ιδέες και συγχρόνως, στο όνομα αυτών των ιδεών, γράφτηκαν ανθρώπινες τραγωδίες και έγιναν απίστευτα εγκλήματα.






ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ


Τα ρομαντικά χρόνια ξεκινούν με την Οκτωβριανή Επανάσταση και την ίδρυση, ένα χρόνο αργότερα, του ΚΚΕ.




Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ



Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ


Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ



Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ


ΕΤΣΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ 
ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...

ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΟΤΕΣ 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1941
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΤΑΙ
ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ"..


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

Ο όρος Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ (επίσημα: Γερμανοσοβιετική Συνθήκη) χαρακτηρίζει το σύμφωνο μη επίθεσης που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939 στη Μόσχα ο γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) και ο Υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενώσεως, Βιατσεσλάβ Μιχαήλοβιτς Μολότωφ (Vjačeslav Michajlovič Molotov). Μυστικά προσαρτήματα της συνθήκης αυτής προέβλεπαν αφενός τον διαμελισμό της Πολωνίας και αφετέρου τη δημιουργία σφαιρών επιρροής των συμβαλλομένων μερών σε χώρες της Ευρώπης.

Την συνθήκη αυτή επικύρωσε το Ανώτατο Σοβιέτ, οκτώ ημέρες μετά, στις 31 Αυγούστου 1939.

Στις 22 Ιουνίου του 1941 ο Χίτλερ παραβίασε το Σύμφωνο αυτό και επετέθη στην Σοβιετική Ένωση

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941 με πρωτοβουλία του ΚΚΕ ιδρύθηκε στην κατεχόμενη Αθήνα το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ).

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΑΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΤΑΛΟΥΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ