ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πατροκοσμάς : «Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα γλιτώσει».

Πατροκοσμάς :"Θά σάς επιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, αλλά δέν θά προφθάσουν"


Αφού πήρε ο ΓΑΠ τον 14ο, 13ο, 12ο, 11ο, 10ο, 9ο, 8ο μισθό με απευθείας μειώσεις ή χαράτσια για τους πιο ευφάνταστους λόγους, έρχεται κι ο Παπαδήμος να ολοκληρώσει την - ανεπιτυχή - προσπάθεια αφανισμού των Ελλήνων με νέες μειώσεις μισθών - συντάξεων και μέτρα...

Η περιβόητη «λύση» όλο προετοιμάζεται και όλο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα και η
 ώρα μηδέν έφτασε όπου θα κληθεί η χώρα να αποφασίσει εάν θα παραδοθεί στους δανειστές και θα υποδουλωθεί για πάντα ή θα τους φτύσει και θα ξεκινήσει από την αρχή να χτίζεται αφού πρώτα εξορίσει αυτούς  που την έφεραν σ' αυτήν την κατάντια.

Όλοι είδαμε το πόσο αδίστακτοι είναι οι εγχώριοι κι αλλοδαποί εχθροί. Αμφιβάλλει κανείς ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πιο ακραίες μεθόδους για να επιβάλλουν την θέλησή τους;

Εάν αντιδράσει το καθεστώς με όπλα και προβοκάτσιες, ως λαός πώς θα τους αντιμετωπίσουμε;

Με τις διαδηλώσεις;

Εάν χαθεί ο έλεγχος. η εγκληματικότητα θα οργιάσει σε αδιανόητο σημείο - ήδη οργιάζει.

Πώς θα υπερασπιστεί ο μέσος πολίτης, την οικογένειά του και το βιος του, ιδίως στις μεγάλες πόλεις;

Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για συμβουλές αλλά νομίζω πως θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ο καθένας να κρατήσει έναν μισθό για όπλο και σφαίρες...

«Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλιτώσει» είπε ο Πατροκοσμάς κι ας το λάβουμε πολύ σοβαρά...

Νομίζω πως η απόκτηση ενός όπλου είναι εκ των ων ουκ άνευ για κάθε οικογένεια τουλάχιστον.

Για υπεράσπιση της Πατρίδας μας, της οικογένειάς μας και γιατί όχι και για κυνήγι, να έχουμε κάτι να φάμε όταν πέσει πείνα...

ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ!

Και μην ξεχνάτε τον Πατροκοσμά :

«Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλιτώσει».

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!


Εκλογές τώρα! 

Όχι άλλα αντιλαϊκά μέτρα


Η Κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου έχει ήδη εκμετρήσει τα προς το ζήν. Είδαμε μέχρι στιγμής, οτι τα προβλήματα που παρουσιάζει είναι πολύ περισσότερα από την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητά της.


Το ερμαφρόδιτο σχήμα,πολύ από ΠΑΣΟΚ,ολίγον από ΝΔ και ολίγον από ΛΑΟΣ,υπό την προεδρία του κ.Παπαδήμου,δεν τραβάει! Το βλέπουμε,το διαπιστώνουμε κάθε μέρα που περνάει και ο λαός μας βιώνει τα.....
χειρότερα! Η υπηρεσιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου θέλει αλλά δεν μπορεί!

Αυτά που κάνει είναι λίγα ,πολύ λίγα,τα οποία ασφαλώς δεν λειτουργούν ανακουφιστικά,όπως περιμέναμε, για το λαό μας. Αντιθέτως,οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και ο λαός μας υποφέρει στο σύνολό του!Ενώ οι έχοντες και κατέχοντες πέρα από το γεγονός ότι φοβούνται να κινηθούν με την συνήθη άνεση,αλλά μπορούν πάντα να βγάζουν έξω τα χρήματά τους! Τα νησιά ΚΕΥΜΑΝ να είναι καλά,που ως φορολογικοί παράδεισοι, έχουν πάντα χώρο για τέτοιους ισχυρούς καταθέτες!

Από τη στιγμή,λοιπόν,που η Κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί να παραμένει στο τιμόνι της χώρας?Αυτά που κάνει ο κ.Παπαδήμος-ο οποίος φρόντισε να εξασφαλίσει και να διασφαλίσει τη σύνταξή του ως πανεπιστημιακός-θα μπορούσε να τα προσφέρει λόγω των ειδικών γνώσεων που έχει, και ως εντεταλμένος, απο μια δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση, ως Υπουργός Οικονομικών της χώρας, με διευρυμένες μάλιστα, αρμοδιότητες.Γιατί θα πρέπει να παραμένει Πρωθυπουργός ενός κυβερνητικού σχήματος, που” δεν τραβάει” σήμερα και το οποίο θα αναγκασθεί αύριο να πάρει σκληρότερα μέτρα εις βάρος του λαού,διότι…” ούτως έδοξε τη τρόικα”!

Μέχρι χθές, τόσο ο καθ ‘ύλην αρμόδιος Υπουργός Ε.Βενιζέλος,όσο κι άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι,μας έλεγαν οτι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα!

Ω,της υποκρισίας και της αθλιότητας!

Ολοι γνωρίζουμε πλέον οτι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν προσεχώς και για τα οποία εργάζονται πυρετωδώς στο ΔΝΤ και θα μας τα ανακοινώσει η τριμελής αντιπροσωπεία της ” κατοχικής μας υπέρ-Κυβέρνησης”-η επονομαζόμενη τρόικα-που έρχεται οσονούπω και τα οποία θα είναι πολύ σκληρότερα και θα οδηγήσουν το λαό μας στην εξαθλίωση και στην απόλυτη φτώχεια!

Τι μένει λοιπόν?

Μα να διαλύσει εδώ και τώρα η Κυβέρνηση Παπαδήμου και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές!Αυτό που φωνάζει εξ αρχής και εν σώματι η Αριστερά,και το απαιτούσε μέχρι πρότινος,η ΝΔ, πολύ ισχυρά,αλλά τώρα το κάνει πιο υποτονικά, πρέπει να γίνει πράξη.

Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά εκλογές ε δ ώ και τ ώ ρ α!

Τα μέτρα που έρχονται θα είναι δυσβάσταχτα και αν η Κυβέρνηση αυτή πάει να τα επιβάλλει, τότε οι εκλογές δε θα γίνουν, προ ‘η μετά το Πάσχα,όπως το λένε και το βροντοφωνάζουν οι πολιτικοί μας,αλλά θα γίνουν του Αγίου ποτέ..

Οπότε η λύση,το επαναλαμβάνουμε, είναι μία και μοναδική..ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Και η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές αυτές, να έχει βάθος χρόνου τετραετίας,΄ώστε να μπορεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα ‘η να εκπονηθεί ένα νέο σχέδιο,που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο που έχουμε εγκλωβιστεί,γιατί σχέδιο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει!Ολα λειτουργούν “εική και ως έτυχε” και ο λαός μας έχει γίνει πιόνι στα χέρια τους!

Οι διαμαρτυρίες προς τον πρώτο πολίτη της χώρας,Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, και τους άλλους πολιτικούς μας,,σε διάφορα σημεία της ελληνικής επικράτειας,δεν είναι αδικαιολόγητες!

Κι όσο περνάει ο καιρός,τόσο θα πληθαίνουν και θα γίνονται και χειρότερες και οι πολιτικοί μας δε θα τολμούν να πάνε ούτε στην…ΕΒΓΑ της γειτονιάς τους!