ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Πασόκε τώρα τα ξέρεις όλα.Δεν έχεις πλέον καμία δικαιολογία.

Καλό βόλι





Εγραψε o Pitsirikos

Πασόκε, ξέρεις ποιος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξέρεις το ρόλο που έχει διαδραματίσει, τα αμαρτωλά νομοσχέδια που έχει περάσει στις υπουργικές του θητείες, ξέρεις για τα υποβρύχια, για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ξέρεις ποιοι ευθύνονται για τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, ξέρεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας, για τους χιλιάδες άστεγους, για τους χιλιάδες νέους -και μεγαλύτερους- που εκδιώκονται, ουσιαστικά, από τη χώρα και φεύγουν μετανάστες, για τους εκατοντάδες που δεν άντεξαν και έβαλαν τέλος στη ζωή τους, για τα εκατομμύρια συμπατριώτες σου που χάνουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους. 



Τα ξέρεις όλα.



Και τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία. 



(Η φωτογραφία ,από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2011, στην οδό Σταδίου.)


Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει πια. Στο ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν την καταδίκη και την καταστροφή της χώρας και των πολιτών της. Το ξεπούλημα της χώρας δεν είναι κάτι αφηρημένο.

 Έχει υπογραφές και ονόματα.

Πασόκε, πήγαινε τώρα με τα λερωμένα χέρια σου να ψηφίσεις τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Και μην ξεχάσεις να υπογράψεις. Να φαίνεται καλά το όνομά σου.

Με την ευκαιρία, να σου θυμίσω πως, όταν αυτός θα διαφεύγει από τη χώρα με το ελικόπτερο μαζί με τα ζάπλουτα αφεντικά του, εσύ θα μείνεις πίσω. Εδώ. Μαζί μας.

Καλό βόλι.

ΠΑΣΟΚ:Κάνουν εκλογές με έναν υποψήφιο και με αντίπαλο τον κανέναν

Δηλαδή κάνουν εκλογές με έναν υποψήφιο 
και με  αντίπαλο τον κανέναν ??







Αν είναι δυνατον να κανεις εκλογές και γιατι τις κάνουν; Για να σκεφτούμε λίγο; Μήπως για τα 2 ευρώ στα ταμεία; σκέτη κοροιδία δηλαδή. 
2(ευρω)χ100.000(ψηφοφοροι)=200.000 ευρουλάκια έσοδα, αλλη μια κοροιδία.
ΜΟΝΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

1) ΟΙ ΔΟΛΟΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
2) ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.
3) ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο Βαγγέλας,
θεωρείται ότι είναι απο τους ..έξυπνους !!!!

Τι μας είπε προχθές:
Ότι αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

Δηλαδή με ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο,είναι ...και συμμετοχή και δημοκρατία !!

Ωραίο....

Και το χειρότερο ;
Είναι και ..ΓΙΟΡΤΗ !!!

ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ εμείς ;
ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ !!!!
ρε ζώαααααααα και φυτά ΠΑΣΟΚ ;

AΪΝΤΕ...μετά τις πατάτες, φθηνές τιμές και στις εσωκομματικές !
ΠΑΣΟΚ: εδώ ΚΑΙ με μεσάζοντες.....

+ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ αύριο.
Με τέτοιο στόχο απαγορεύεται να ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ...

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...


'Σπάνε" τα τηλέφωνα οι Νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ 

για την ψηφοφορία, αλλά το τι ακούν 

από την άλλη άκρη ...δεν γράφεται!











Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από το πρωί μέλη των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ παίρνουν τηλέφωνο συντρόφους τους και εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος και τους παρακαλούν να προσέλθουν αύριο στις κάλπες για να ψηφίσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι υπεύθυνοι των τοπικών οργανώσεων που πρέπει να ...λογοδοτήσουν στα κεντρικά για τη δουλειά που θα κάνουν αν η συμμετοχή είναι μικρή πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι παρελθόν.

Όλοι λοιπόν βρίσκονται με τα τηλέφωνα στο χέρι και παίρνουν κάθε μέλος.

Η έκπληξή τους είναι μεγάλη όταν στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, ακόμη και πιστοί του κόμματος τους σέρνουν τα εξ' αμάξης και τους προειδοποιούν ναμην τους ξανατηλεφωνήσουν.

Φοβούνται λοιπόν ότι αύριο θα είναι λίγοι αυτοί που θα ψηφίσουν.

Πολλοί μάλισα ντρέπονται απότις νομαρχιακές να πάρουν τηλέφωνο, τι να τους πούμε λένε όλοι βρίζουν.




Πλυντήριο “Μπένι”. Για τέλειο ξέπλυμα!



Κυκλοφόρησε το νέο επαναστατικό μοντέλο πλυντηρίου “ΜΠΕΝΙ”.

Το “ΜΠΕΝΙ”, που αντικαθιστά το παλαιότερο μοντέλο “GIORGO”, είναι πραγματικά εκπληκτικό!
Βάζετε στο πλυντήριο έναν απατεώνα και βγαίνει ολόφρεσκος, πεντακάθαρος και κυρίως άφθαρτος!


Πλυντήριο ΜΠΕΝΙ.
Τώρα και με προγράμματα στα Ελληνικά!
Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και καλή πλύση!

Βενιζέλος ἤ τανκς!!



Να πάτε να ψηφίσετε αύριο.
Με τα παιδιά και τα ξαδέρφια σας.
Κάντε και μιά πίτα να πάτε στην "εφορευτική".
Μπαξίσι.
Να θυμάται τη φάτσα σας και τη συμμετοχή σας.
Να το πει στους πραιτωριανούς του Βενιζέλου:
"ο Τάκης ήρθε. Ψήφισε. Δικός μας".



Πουρνό-πουρνό.
Πριν την εκκλησιά... μη και... αλλαξοπιστήσετε!!
Κι αφού... κοινωνήσετε!! Και εξομολογηθείτε!!...
Σωτήρες εσείς... σωτήρα να ψηφίσετε.
Βράχοι του σοσιαλισμού εσείς...
σοσιαλιστικό "Γιβραλτάρ" να ψηφίσετε.


Να "πιάσετε" το εκατομμύριο του 2007.
Ετσι είχατε πει τότε.
Γιατί...αν βγείτε λιγότεροι... φοβάμαι 
πως σας περιμένουν τα τανκς. Τα κομματικά.
Να ισοπεδώσουν τις απόκρυφες επιθυμίες σας.
Το διορισμό του ανεψιού.
Το ξεροκόματο του συνταξιούχου πάππου σας.



Βενιζέλο να ψηφίσετε.
Μοναδική σας επιλογή!!
Ακόμα κι ο Παπαδόπουλος είχε 5-6 "ΟΧΙ".
Παραδίπλα. Παραπεταμένα.
Σαν κι εσάς!!


Στο παραβάν να ψηφίσετε.
Γιορτή της δημοκρατίας τους έχετε.


Να δώσετε και το δίευρο. Αγόγγυστα.
Τι στο διάολο;;!!
Σας τσάκισε το εισόδημα και το κεραμίδι...
το δίευρο θα... τσιγγουνευτείτε;;!!
Ετσι μπράβο...
Να (συν)δεθείτε και... οικονομικά!!


Ωραία.
Κι εγώ από τη Δευτέρα θα πάψω να σας αποκαλώ
Μπενιζελικούς!!
Θα σας λέω...προεδρικούς!!
Κάτι μεταξύ Ανδρέα...Παναγόπουλου...
Δασκαλόπουλου και...Μέρκελ!!
Αντε, ρε!!
Να χαίρεστε το όνομα!!                                           
Και το...Βασιλιά!!

Φαντάζομαι ότι ούτε ένας δε θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές – παρωδία του ΠΑΣΟΚ


Υπάρχουν Έλληνες που θα πάνε αύριο 
να αναστήσουν το νεκρό ΠΑΣΟΚ;







Φαντάζομαι ότι ούτε ένας δε θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές – παρωδία του ΠΑΣΟΚ.

Σίγουρα δεν είναι του… γούστου των αναγνωστών το κόμμα. Άλλωστε όλοι οι σοβαροί άνθρωποι δεν θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα δημοψήφισμα α λα Αζερμπαϊτζάν όπου ο μοναδικός υποψήφιος σίγουρα θα είναι και ο νικητής.

Ούτε φυσικά είναι τόσο ηλίθιοι στο ΠΑΣΟΚ ώστε να ανακοινώσουν την πραγματική συμμετοχή του κόσμου, τα λευκά και τα άκυρα. Διότι τότε είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ο Βενιζέλος θα έβγαινε … δεύτερος και καταϊδρωμένος.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν Βενιζέλο είναι κάποιοι αμετανόητοι ΠΑΣΟΚοι που πιστεύουν ότι πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά τους θα’ ναι.

Το ερώτημα που είναι πιο σοβαρό είναι ένα: Ποιος θα πάει να ψηφίσει το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές; Και μαζί μ’ αυτόν και κάποιους όψιμους επαναστάτες και αντιμνημονιακούς όπως ο Καστανίδης και η Λούκα ή ακόμη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμαχούν με τον Κουβέλη σε μια δήθεν αντιμνημονιακή μπάντα.

Το ερώτημα γίνεται διότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιοι ξέχασαν τα 2,5 χρόνια πίκρας και απογοήτευσης. Ποιοι μπορεί να ξέχασαν δηλαδή ότι αυτοί που ζητούν τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού, είναι αυτοί που κρατούσαν την εξουσία στα χέρια τους και διέλυσαν την Ελλάδα.

Ο Βενιζέλος για παράδειγμα, ζητά να τον ψηφίσουν την Κυριακή αλλά και στις εθνικές εκλογές για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα το ΠΑΣΟΚ. Με μια συγγνώμη και μια μεγάλη αγκαλιά πιστεύει ότι καθάρισε. Ακόμη και η Siemens εκτός από συγγνώμη έδωσε και καμιά 300αριά εκατομμύρια ευρώ για αποζημίωση. Τι πιστεύει ο Μπένι ότι έτσι εύκολα θα καθαρίσει;

Και με ποια πολιτική θα πάει να διεκδικήσει την ψήφο; Τις λέξεις επαναδιαπραγμάτευση και βελτίωση των όρων τις ακούει και βγάζει σπυράκια. Τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει δηλαδή;

Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συμβολή του ίδιου στην κατάρρευση της χώρας. Ξέχασε ότι συμμετείχε επί 2,5 χρόνια στα υπουργικά συμβούλια; Ότι ψήφιζε τους σκληρούς κι αντιλαϊκούς νόμους, ότι ο ίδιος επέβαλε φόρους (χαράτσια στα ακίνητα π.χ. ή ΦΠΑ) που δεν τους χωράει ο ανθρώπινος νους. Ή ότι αυτός είναι που έχει κρυφά συμφωνήσει να γίνει η Ελλάδα… Κροατία; Με τι θράσος λοιπόν ξεκινά από αύριο την πορεία προς το λαό;


Ο Καστανίδης και η Λούκα από την άλλη, τι θέλουν; Να πάθουμε γενική αμνησία; Να ξεχάσουμε ότι η Λούκα ήταν υπεύθυνη της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ; Ότι ο Καστανίδης ήταν κορυφαίος υπουργός ή ότι αυτός είχε τη φαεινή ιδέα του δημοψηφίσματος; Μήπως τόσο καιρό δεν ήξερε να διαβάζει όπως ο Χρυσοχοϊδης ή μήπως ήταν απασχολημένος στα του υπουργείου του και σε κάθε υπουργικό δεν ήξερε που έβαζε την υπογραφή του;

Οι δε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αίφνης ανακάλυψαν ότι το Μνημόνιο είναι κακή συνταγή μπορούν άραγε να διεκδικούν επανεκλογή;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που προκύπτουν από μια και μόνη παραδοχή. Ότι από τον Οκτώβριο του 2009 κάποιος κυβερνούσε αυτή τη χώρα. Έπαιρνε αποφάσεις, χάρασσε στρατηγικές, διαπραγματευόταν με τους ξένους. 
Αν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θέλει τώρα να αποκηρύξει το παρελθόν του, ας το κάνει. Το κοντέρ όμως έχει γράψει: 2,5 χρόνια στην Ελλάδα είχαμε είτε ακυβερνησία είτε κυβέρνηση ανίκανων. Πάρτε το όπως θέλετε όσοι πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να αναστήσετε το κόμμα του Ανδρέα και του Γιωργάκη.

Αλλά είπαμε: Λίγοι είναι πια τόσο ανόητοι σ’΄αυτή τη χώρα.

Όσο κι αν μας βομβαρδίζει με βερμπαλισμούς για να ξεχάσουμε ο Βενιζέλος πρέπει να καταλάβει ότι το Πασοκιστάν πέθανε.

Και είναι αυτό ένα καλό παράδειγμα για τον τρόπο που θέλει να κυβερνήσει η ΝΔ. 

Ας δει τα χάλια του ΠΑΣΟΚ για να παραδειγματιστεί και να αποφύγει τα λάθη του.



Πειραματική χρήση νετρίνων στις τηλεπικοινωνίες


Πειραματική χρήση νετρίνων 
στις τηλεπικοινωνίες






Τα νετρίνα είναι περισσότερο γνωστά για τα ρήγματα τα οποία υποτίθεται θα έφερναν στη θεωρία του Aϊνστάιν καθώς κάποιοι υπολογισμοί έδειχναν ότι ταξιδεύουν γρηγορότερα από το φως. 

Αφού όμως διαπιστώθηκε ότι μάλλον μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος στις μετρήσεις, όλοι πίστευαν ότι θα πάψουμε να ασχολούμαστε τόσο μαζί τους. 
Φαίνεται όμως ότι θα εξακολουθήσουν να τραβούν την προσοχή.

Αμερικανοί ερευνητές όμως χρησιμοποίησαν μια ακτίνα νετρίνων για να στείλουν μήνυμα αμερικανοί επιστήμονες το οποίο ταξίδεψε μέσω ενός όγκου πέτρας 240 μέτρων και αποτελούνταν από τη μοναδική λέξη «νετρίνο». «Χρησιμοποιώντας νετρίνα, θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε μεταξύ δύο οποιωνδήποτε σημείων στη Γη, χωρίς τη χρήση δορυφόρων ή καλωδίων», δήλωσαν οι ερευνητές των πανεπιστημίων Ρότσεστερ της Ν.Υόρκης και Β.Καρολίνας, με επικεφαλής τον καθηγητή Νταν Στάνσιλ, που κάνουν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Modern Physics Letters A».

Σήμερα, οι περισσότερες επικοινωνίες (ραδιοφώνων, τηλεοράσεων, κινητών τηλεφώνων κ.α.) πραγματοποιούνται μέσω αποστολής και λήψης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία όμως δεν μπορούν να διαπεράσουν εύκολα τα περισσότερα υλικά εμπόδια, είτε αυτά είναι βουνά, θάλασσες ή άλλα στερεά και υγρά.

Όμως τα νετρίνα διαπερνούν ολόκληρους πλανήτες χωρίς πρόβλημα, καθώς, χάρη στο ουδέτερο ηλεκτρικό φορτίο τους και στη μηδαμινή μάζα τους, δεν υπόκεινται σε μαγνητικές ή βαρυτικές επιδράσεις από την ύλη που συναντούν κι έτσι η κίνησή τους είναι ανεμπόδιστη.

Έτσι, εδώ και κάποιο διάστημα, οι επιστήμονες μελετούν τη δυνατότητα αξιοποίησης των νετρίνων στις επικοινωνίες, επειδή αυτά τα σωματίδια κινούνται σαν αστραπή και παράλληλα διαπερνούν σχεδόν οτιδήποτε υλικό συναντούν. Αν θα ήταν δυνατό να αναπτυχθεί μια νέα τεχνολογία επικοινωνιών μέσω νετρίνων, τότε οι εφαρμογές της θα ήταν άπειρες.

Για παράδειγμα, τα υποβρύχια θα μπορούσαν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα στο νερό, ακόμα και αν βρίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, κάτι που είναι δύσκολο έως αδύνατο με την υπάρχουσα τεχνολογία. 
Θα ήταν επίσης εφικτό να επικοινωνήσει κανείς στο διάστημα, με κάτι (π.χ. διαστημικό σκάφος) που θα βρίσκεται στην πίσω πλευρά ενός πλανήτη ή δορυφόρου, καθώς το μήνυμα απλώς θα διαπερνούσε το ενδιάμεσο ουράνιο σώμα.

Οι αμερικανοί ερευνητές έκαναν ήδη το πρώτο ελπιδοφόρο βήμα δείχνοντας πως είναι τελικά δυνατό να αξιοποιηθούν τα νετρίνα στις επικοινωνίες. Τα σχετικά τεστ έγιναν στο εργαστήριο Fermilab κοντά στο Σικάγο, όπου ο εκεί επιταχυντής παρήγαγε υψηλής ισχύος ακτίνες νετρίνων, επιταχύνοντας πρωτόνια και μετά οδηγώντας τα σε σύγκρουση με ένα στόχο από άνθρακα.


Παράλληλα, ένας υπόγειος ανιχνευτής (MINERVA), σε βάθος 100 μέτρων, παρακολουθούσε και κατέγραφε το αποτέλεσμα των συγκρούσεων. Οι αμερικανοί ερευνητές μετέφρασαν το μήνυμά τους στο γνωστό δυαδικό κώδικα, δηλαδή η λέξη «νετρίνο» γράφτηκε με μια σειρά από «0» και «1», όπως είναι η «γλώσσα» των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα «1» αντιστοιχούσαν σε αποστολή νετρίνων και τα «0» στην μη αποστολή νετρίνων.

Στη συνέχεια, έγινε εκπομπή νετρίνων σε μεγάλες ομάδες, καθώς αυτά τα σωματίδια εύκολα διαφεύγουν της ανίχνευσής τους, σε βαθμό που μόλις ένα νετρίνο στο ένα δισεκατομμύριο που αποστελλόταν, έγινε αντιληπτό από τον υπόγειο ανιχνευτή MINERVA.

Μόλις τα νετρίνα ελήφθησαν σε επαρκή αριθμό, ένας υπολογιστής μετέφρασε ξανά τον δυαδικό κώδικα στην αγγλική γλώσσα και πράγματι η λέξη «νετρίνο» ελήφθη επιτυχώς. Όμως θα χρειαστούν πολλές ακόμα έρευνες και βελτιώσεις, προτού κάποια στιγμή καταστεί εφικτή η πρακτική αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας, καθώς, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να σμικρυνθεί κατά πολύ ο μηχανικός εξοπλισμός της αποστολής και λήψης των νετρίνων, κάτι καθόλου εύκολο.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΕΝΙΤΟ ΠΑΣΟΚ: SOVIET MADE IN USA.

Μπενύτο παΣΟΚ...!!!




Κύριε Βενιζέλο, το “τώρα ξεκινάμε” αφορά εσένα και τους νεοφιλελεύθερους φίλους σου… το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ιστορία .

Με ποιους θα δώσει τη μάχη των εκλογών ο Βενιζέλος...????????


Το μπινελίκι πάει σύννεφο! Μεγάλο φιάσκο οι αυριανές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Παίρνουν τηλεφώνο τους πάντες για τις αυριανές εκλογές και εισπράττουν μπινελίκια!

Όταν λέμε μπινελίκι μιλάμε για ΤΟ... μπινελίκι. 

Ο Κουσελάς τηλεφωνεί στους πάντες για τις αυριανές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Το τι ακούει...δεν περιγράφεται. 

Πριν λίγο τηλεφώνησε σε έναν πρόεδρο συλλόγου. Το μπινελίκι πήγε σύννεφο....


Απορώ που υπάρχουν ακόμα κάποιοι στόκοι, οι οποίοι θα δώσουν 2 ευρώ για να ψηφίσουν Και μάλιστα για να ψηφίσουν έναν από έναν.



SOVIET MADE IN USA.

Δεν πάμε καθόλου καλά....


Θράσος μεγάλο οι ΠΑΣΟΚΟΙ λέμε. Δεν ιδρώνει με τίποτα το αυτί τους!


Θράσος και αλαζονεία. Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος. 



Πότε θα σας πάρει με τις πέτρες να δούμε.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ:  
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Αργοστόλι, 17/03/2012

Αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ καλούμαστε να συμμετέχουμε στην Δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία, που πρώτο το ΠΑ.ΣΟ.Κ καθιέρωσε, για να εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο.
Σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημα μας, αλλά και για την Ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, θα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών.
Συστατικό στοιχείο της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας είναι τα κόμματα.
Μέσα σε αυτά, με αυτά και με όλους τους κοινωνικούς φορείς δίνεται ...καθημερινά ένας διαρκής, σκληρός αγώνας για περισσότερη Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, για συνέπεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα, διαφάνεια και αλληλεγγύη. Για να εκλείψουν οι αρρωστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις. 

Κατανοούμε τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες.
Αισθανόμαστε τις θυσίες των συμπολιτών μας. Αγωνιζόμαστε για να πιάσουν τόπο.
Για να σταθεί ξανά στα πόδια της η χώρα μας. Για να διεκδικήσει και πάλι το μέλλον που της αξίζει.
Αναζητούμε μια νέα Ελπίδα. Ανατρέπουμε την δημοσκοπική σύγχυση.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες ξεπερνάμε τον εαυτό μας.
Ξαναβρίσκουμε την αυτοπεποίθηση μας.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου, όλοι μαζί,

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!

ΕΧΟΥΝ  ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:


Είμαι φοιτήτρια. Αγαπώ τις βίζιτες. Είμαι ΠΑΣΟΚ. Ανήκω στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  ΑΝ και έχω ψηφίσει στο παρελθόν 2 φορές ΠΑΣΟΚ για συμφέρον. Αγαπώ τους μάτσο-λαθρομετανάστες και την ελεύθερη ζωή. Στις εκλογές θα ψηφίσω Kαρατζαφέρη ΛΑ.ΟΣ. ΤΙ ΕΙΜΑΙ;;;


Τώρα που δεν υπάρχει αντίπαλος στον Βενιζέλο την Κυριακή, για να έχει κάποιο νόημα η καταμέτρηση ψήφων, λέτε να αρχίσουν να ρίχνουν δέκα - δέκα... της ψήφους όσοι ψηφίσουν για να φανεί ότι υπάρχει προσέλευση οπαδών και υποστήριξή στον νέο πρόεδρο;


Αγαπητοί φίλοι,

Το μεγάλο δημοκρατικό κίνημα (με τον ένα υποψήφιο) διεξάγει εσωκομματικές εκλογές αύριο  Κυριακή, 18 Μαρτίου.


Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διάφορα δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Κοινοτικά γραφεία και βιβλιοθήκες.

Να η ευκαιρία για έναν χαρούμενο κυριακάτικο περίπατο! 
Καλή διασκέδαση!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος προφανώς έχει... γραμμένη την αυριανή εσωκομματικήμ διαδικασία. 

Συγκεκριμένα βρίσκεται στο Στρασβούργο, προκειμένου να συμμετάσχει σε συζήτηση με τον ευρωβουλευτή και πρωταγωνιστή του Μάη του '68 Daniel Cohn Bendit, την οποία θα συντονίσει ο διευθυντής του περιοδικού «Nouvel Observateur», Renaud Dely, με θέμα:

 «Η Ελλάδα σώζεται ή καταστρέφεται από την Ευρώπη;». 

Η συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει το περιοδικό «Nouvel Observateur», ενόψει των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών.

Για να μην ξεχνάμε ότι ο Βενιζέλος δεν είναι του συστήματος που μας κατέστρεψε, είναι το ίδιο το σύστημα

Την Κυριακή Ψηφίζω Βενιζέλο!

Ας μάθουμε λίγα λόγια για την Μεγάλη αυτή Προσωπικότητα, που την επόμενη των αμφίρροπων εσωκομματικών εκλογών, θα διεκδικήσει την Πρωθυπουργία της χώρας. Να θυμηθούμε όμως και μεγάλες στιγμές στην καριέρα του όπως που κάποιοι κακοπροαίρετοι τα χαρακτήρισαν σκάνδαλα.







Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε Πρωτοχρονιά και είναι μάλλον ένας τυχερός άνθρωπος. Στα 23 του αναγορεύθηκε διδάκτορας της Νομικής, έτσι όταν «κατέβηκε» στην Αθήνα ­ για το «βρώμικο ’89» ­ ήταν κιόλας, για όλους, ο «κύριος καθηγητής» του Συνταγματικού Δικαίου. 

Στη μετά Ανδρέα εποχή κάποιοι σύντροφοί του στοιχημάτιζαν ότι «δεν θα αντέξει». Αυτός όμως όχι μόνο άντεξε αλλά αποδείχθηκε και καλός δρομέας ­ άλλωστε δεν πίνει, δεν καπνίζει, όπως και δεν οδηγεί (αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία στους δρόμους της πολιτικής). «Δεν υπάρχει πολιτικός που να μην έχει τις απώτερες δυνατές φιλοδοξίες» έλεγε από τότε. 

Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και υπουργός Πολιτισμού σήμερα, ο μόλις 44 ετών και 11 μηνών πολιτικός έχει όλον τον χρόνο μπροστά του. Και ανυπόμονος είναι μόνο τις Παρασκευές, όταν πρόκειται να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη όπου τον περιμένει η κόρη του Ελβίνα. (ΤΟ ΒΗΜΑ 2/12/2001)

Ο Βαγγέλης, συν τοις άλλοις, είναι και παρκαδόρος. Στις 18 Οκτωβρί­ου του 2001, ευρισκόμενος στο πλευ­ρό του αξέχαστου προέδρου του Ορ­γανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθη­νών (ΟΜΜΑ) Χρήστου Λαμπράκη, ο αντίπαλος του λευκού ψηφοδελτί­ου εγκαινίασε την πρώτη ζώνη του γκαράζ του Μεγάρου.(Π.Λιάκος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15/3/2012)

Εκτός από παρκαδόρος είναι και λάτρης της υψηλής τέχνης! Σε έκθεση πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας από το Υπουργείο πολιτισμού, υπήρχε κι ένας Σταυρός απέναντι από ένα εκσπερματίζων πέος. 

Κάποιοι υπερβολικοί αντέδρασαν αλλά ο υπουργός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, με γραπτή ανακοίνωση έβαλε τα πράγματα στην θέση τους : «Η έντονη συζήτηση που προκλήθηκε τείνει να επισκιάσει την ουσία της έκθεσης και να παρεμποδίσει την επαφή του ευρύτερου κοινού με την σύγχρονη τέχνη» σημειώνει ο υπουργός Πολιτισμού, τονίζοντας ότι «στόχος όμως της έκθεσης Outlook ήταν ακριβώς να είναι αντιπροσωπευτική των διεθνών ρευμάτων και να προκαλέσει το γνήσιο ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού για την σύγχρονη τέχνη»

Στον Ελεύθερο χρόνο του είναι Φίλος της Μουσικής μιας και τις τελευταίες μέρες του Σημιτικού Μεσαίων, πέντε (5) μέρες πριν τις εκλογές του 2004 ειχε εγγυηθει 90 εκ € για το Μέγαρο των γυφτοχλιδάτων! (netakias 2/3/2011)

Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, αριθμός φύλλου 426 της 2ας Mαρτίου 2004,


Παρέχουμε την εγγύηση του Eλληνικού Δημοσίου στην Eυρωπαϊκή Tράπεζα Eπενδύσεων (EIB) για την κάλυψη δανείου της στον Oργανισμό Mεγάρου Mουσικής Aθηνών (OMMA) ποσού ενενήντα εκατομμυρίων (90.000. 000) ευρώ με σκοπό τη μερική χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης των έργων της B΄ φάσης του Mεγάρου Mουσικής Aθηνών.
Mε την εγγύηση αυτή, το Eλληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του OMMA που απορρέουν από τη σύμβαση του δανείου που έχει υπογραφεί μεταξύ αυτού και της Eυρωπαϊκής Tράπεζας Eπενδύσεων (EIB), σε περίπτωση καθυστέρησης εξόφλησης ληξιπρόθεσμης δόσης ή τόκων εκ μέρους του OMMA.

Αλλά δεν ξεχνάει ποτέ τους Φίλους του. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 20/5/2004 είχε αποκαλύψει :

Σε κέντρο εξυπηρέτησης των συνεργατών και φίλων του Eυάγγελου Bενιζέλου, φαίνεται ότι είχε μετατραπεί το υπουργείο Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια τουλάχιστον της δεύτερης θητείας του προβεβλημένου στελέχους του ΠAΣOK και σημερινού υπεύθυνου για τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Oι καταγγελίες είναι πολλές και καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. O τότε υπουργός, όπως πολλοί λένε, χρησιμοποίησε τον ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα αρμοδιοτήτων του για να ασκήσει προσωπική πολιτική. 

Παραμέρισε προς τούτο όλη τη διοικητική δομή, πορεύθηκε μόνον με μερικούς «δικούς» του ανθρώπους, όπως ευρέως διαδίδεται στο υπουργείο, ενώ σήμερα, μετά την κυβερνητική αλλαγή, διερευνάται ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν τα κονδύλια, ειδικά τα προερχόμενα από τα έσοδα του OΠAΠ, τα οποία θα έπρεπε να είχαν φθάσει στις αρμόδιες διευθύνσεις για ανασκαφές, συντήρηση ιστορικών μνημείων κ.λπ. 

O ίδιος ο κ. Bενιζέλος, βέβαια, αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, επικαλούμενος το «πολύπλευρο έργο» που προσέφερε και εκτενώς έχει περιγράψει σε συνεντεύξεις Tύπου αλλά και σε απαντητική επιστολή του προς την «Kαθημερινή», έπειτα από δημοσίευμα που έθιγε τα κακώς κείμενα στο Eθνικό Aρχαιολογικό Mουσείο, αλλά και ευρύτερα στον χώρο του Πολιτισμού. (Χρ.Παναγόπουλος. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2/5/2004)