ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η Ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε στον Πούτιν να έρθει στο Άγιο Όρος

 Η Ελληνική κυβέρνηση 
απαγόρευσε στον Πούτιν 
να έρθει στο Άγιο Όρος 










Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το Κρεμλίνο, μετά την άρνηση της Ελλάδας στο αίτημα τουΒλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την μεγάλη Βδομάδα το Άγιο Όρος και το Βατοπέδι. 

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι αστραπή στο Άγιο Όρος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, και στα 
πλαίσια της επίσκεψης του να δει και τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ...
Κατά την τυπική ωστόσο αίτηση προς την ελληνική κυβέρνηση, το Κρεμλίνο άκουσε τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να απαντούν αρνητικά, με τη δικαιολογία ότι την περίοδο εκείνη ο κρατικός μηχανισμός της χώρας θα βρίσκεται σε άδεια.

Μετά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναβλήθηκε το ταξίδι Πούτιν, με το Κρεμλίνο να παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένο.

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και πάει στην Νέα Δημοκρατία η Άρια Αγάτσα;

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και πάει στην Νέα Δημοκρατία η Άρια Αγάτσα;

Έγκυρες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής υποστηρίζουν ότι η Άρια Αγάτσα, μετά από την ανεξαρτητοποίησή της από το ΠΑΣΟΚ, έσπευσε να κάνει παρασκηνιακή συμφωνία, όχι με την Λούκα Κατσέλη, όπως ειπώθηκε αρχικά, αλλά με την... Νέα Δημοκρατία.




Με βάση τις δημοσκοπήσεις στη Βοιωτία το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει από... κανέναν έως το πολύ έναν βουλευτή. Η ίδια εμφανίζεται να είναι τρίτη σε εκλογιμότητα

Δεδομένου ότι ο έτερος βουλευτής στο νόμο κ. Γιαννάκης που εξελέγη με την ΝΔ πήρε μεταγραφή για το κόμμα Καμμένου, οι πληροφορίες επιμένουν ότι η κυρία Αγάτσα έχει κλείσει παρασκηνιακή συμφωνία με την Νέα Δημοκρατία ώστε να επανεκλεγεί βουλευτή. Η δικαιολογία στους συμπολίτες της θα είναι το ότι πλέον ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι δεσμευμένα να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική....



ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΣΟΣΑΛΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΣΟΣΑΛΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!





Ο Χρυσοχοϊδης ανέλαβε … «ρατσιστική» εκστρατεία! Μετά από τη «σκούπα» των αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, προαναγγέλλουν την κατασκευή ακόμη και … «στρατοπέδων συγκεντρώσεως»! Βρήκαν μάλιστα και αυτό ότι δηλαδή οι λαθρομετανάστες είναι φορείς μικροβίων και κινδυνεύει απ’ αυτούς η δημόσια υγεία!Τι θα μπορούσαν να σημαίνουν όλα αυτά, αν όχι ότι οι άνθρωποι είναι πλέον εντελώς γελοίοι;

Όλα αυτά δεν γίνονται παρά μόνον για προεκλογική κατανάλωση. Όλα είναι ένα μεγάλο «πυροτέχνημα» 

Το «πυροτέχνημα» αυτό είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα «σβήσει» μετά τις εκλογές. Το μπαλόνι αυτού του «ρατσισμού» θα σκάσει με τις εκλογές και μετά θα γυρίσουμε πάλι στη γνωστή πλέον κατάσταση: οι Έλληνες να μη μπορούν ούτε κάν να κυκλοφορήσουν στην Αθήνα.

Μην τους πιστεύετε λοιπόν Έλληνες ! Εκτός από κλέφτες είναι και ψεύτες. Γιατί δεν είχαν αναλάβει αυτή την «εκστρατεία» τόσο καιρό τώρα; Δεν είχαν δεί το πρόβλημα;Είναι απλώς και μόνο ένα παραμύθι, σαν τον φράκτη στον Έβρο.

Στο κάτω-κάτω τι θα γίνει με τις συνέπειες αυτής της λύσης, των «στρατοπέδων συγκεντρώσεων»; Εκτός του ότι η λύση αυτή είναι ανέφικτη γιατί αποσύρθηκε από τη Βουλή η σχετική τροπολογία, απλώς θα διαχυθεί το πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα και από πρόβλημα των Αθηνών θα γίνει και πρόβλημα της επαρχίας, αν η λύση αυτή γίνει πραγματικότητα. Θα γίνει η Ελλάδα ολόκληρη μια Μεγάλη Σαλάτα. 

Ο ελληνικός λαός, δεν ζητάει αυτό. 

Ούτε βέβαια το, πολύ χειρότερο, να μετατραπούν τα νοσοκομεία μας σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως ανακατώνοντας τους λαθρομετανάστες με τούς Έλληνες. 

Το να μαζεύονται οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και να φεύγουν οι Έλληνες ισοδυναμεί με εθνική προδοσία. Μην τους πιστεύετε λοιπόν, Έλληνες! 

Θέλουν απλώς να σας εξαπατήσουν, ρίχνοντάς σας στάχτη στα μάτια, για να μη βλέπετε, ή μάλλον για να βλέπετε χωρίς να καταλαβαίνετε. Δεν τρώει πλέον κουτόχορτο ο Ελληνικός Λαός.

Ο Βενιζέλος θα πρέπει να έχει χιούμορ όταν μιλά για κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μα που είναι αυτό; Τώρα το θυμήθηκε

Φεύγουν έντρομοι από το ΠΑΣΟΚ 
πριν το ναυάγιο 






Το ένα μετά το άλλο τα μέχρι σήμερα μεγαλοστελέχη του εγκαταλείπουν τον "Τιτανικό" που λέγεται ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνοντας την απόσυρσή τους από τις εκλογές. Χθες ένας ακόμη κλειδοκράτορας του ΠΑΣΟΚ κατέβηκε από το τρένο. 

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό και βουλευτή Θανάση Τσούρα που ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν οι Αργύρης, Σαλαγιάννης, Γερανίδης, Μερεντίτη κ.ά. Την ίδια ώρα ο κ. Βενιζέλος, μπροστά στα αδιέξοδα και τα "όχι" που έχει εισπράξει το ΠΑΣΟΚ από υποψηφίους, έχει βγει με το φανάρι, ώστε να φτιάξει εκείνος τις λίστες των... προθύμων. 

Χθες ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης και για πρώτη φορά, εκτός των άλλων, έδειξε και εκείνος την 6η Μαίου για ημερομηνία των εκλογών. 
Καταστροφολογώντας όμως ισχυρίστηκε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και όλα όσα λέγονται τώρα θα είναι πληρωτέα άμα τη εμφανίσει.

Λογικά ο κ. πρόεδρος θα πρέπει να έχει χιούμορ όταν μιλά για κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μα που είναι αυτό; Τώρα το θυμήθηκε ο κ. Βενιζέλος και μάλιστα κάνει ανακοινώσεις του τύπου ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να αξιοποιηθούν στο έπακρο προγράμματα, όπως το νέο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που καλύπτει πολύ περισσότερες ανάγκες, τα προγράμματα αυτεπιστασίας των δήμων για την καταπολέμηση της ανεργίας και την τοπική ανάπτυξη.

Μα όλα αυτά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν τα διέλυσε; Τη Βοήθεια στο Σπίτι ο κ. Παπανδρέου δεν την διέλυσε; 

Κοροϊδευόμαστε δηλαδή;

Φαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία διαγράφοντας το Ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει αυτά που θέλει να ξεχάσει ο κ. Βενιζέλος και οι σύντροφοί του. Και θα το αποδείξει στις κάλπες.

Διότι είπαμε να γίνονται θαύματα. Αλλά να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με κοινωνικό πρόσωπο ούτε… ο Χριστός δεν μπορεί να το κάνει.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, για την αυτοκτονία του 77χρονου στην πλατεία συντάγματος σήμερα

Ρε Μπεγλίτη πας καλά; (ακολουθεί το σημείωμα αυτοκτονίας)
Τι είπε ρε ο τιτανοτεράστιος 'κηπουρός' -τεράστιε Φλωρίδη πόσο δίκιο είχες!- για την αυτοκτονία του 77χρονου στην πλατεία συντάγματος σήμερα στον ΣΚΑΙ; Τον άκουγα και δεν πίστευα στ αυτιά μου:

«Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του» 

Τι μας λες ρε μεγάλε! Δηλαδή δε φταίει η κρίση, το ΔΝΤ, ο ΓΑΠ και το κακό συναπάντημα, αλλά ...ο Χατζηπετρής;

Το σημείωμα αυτοκτονίας:

....ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ....

ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ
- Έξω οι βάσεις του θανάτου.
- Άμεση έξοδος από την ΕΕ
- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
- Αλληλεγγύη στα αδέλφια μας τους Κούρδους. (Ποιός είναι αυτός ο Οτσαλάν)
- Εθνική ανεξαρτησία (που είναι τα Ίμια?)
- Δωρεά υγεία για όλους
- Δωρεάν παιδεία για ....
όλους
- Κάτω τα χέρια από το Πανεπιστημιακό άσυλο.
- Κατάργηση ρουσφετιού στο Δημόσιο
- Διαφάνεια στις προσλήψεις
- Διαφάνεια στα δημόσια έργα
- Διαφάνεια στις προμήθειες του δημοσίου
- όχι στο ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων - έξω οι Γερμανοί από τον ΟΤΕ
- όχι στην αξιοποίηση των λιμανιών - έξω οι Κινέζοι
- Αξιοποίηση της γεωστρατΗγικής θέσης της χώρας - αλλά έξω οι αγωγοί μη Αμερικανικών συμφερόντων
- οχι στο πάγωμα των μισθών
- Κρίση? ποιά κρίση? Λεφτά υπάρχουν.
- Ποτε η Ελλάδα στο ΔΝΤ. Η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινοί.
- οχι στο κούρεμα του χρέους. Είναι εγκληματικό.
- όχι στην αύξηση των ορίων ηλικίας
- όχι στην κατάργηση 13ου και 14ου μισθού
- Άμεση απορόφηση των κοινοτικών κονδυλίων (ΕΣΠΑ)
- Διαφάνεια στο δημόσιο βίο. 
- Οι κλέφτες στη φυλακή. Το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο...
- Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.
- όχι στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών
- Εθνική ανεξαρτησία 2. Οι ξένοι στα Υπουργεία είναι απλώς σύμβουλοι.
- όχι άλλα μέτρα. Βρήκαμε τον πάτο του βαρελιού.


ΟΥΥΥΥΥΥΦ!!!!!!!!!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Τόσα πράγματα έκανα τόσα χρόνια.
Ψηφίστε με για να αποτελειώσω το θεάρεστο έργο μου.........


«ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»

«ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΧΡΕΗ 
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση της αυτοκτονίας του 77χρονου άντρα σήμερα το πρωί στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

«Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου», είπε ο 77χρονος και στη συνέχεια έβγαλε ένα όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, παντρεμένος και είχε μια κόρη. Μάλιστα σύμφωνα με το σημείωμα που άφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του έγραψε «Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια».

Στο σημείωμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου».

Ο Κώστας Λουράντος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν μέλος του ΦΣΑ έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του σε έναν άλλο φαρμακοποιοί.

«Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Θεωρώ ότι λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν θα επέτρεπε να ζήσει υπο συνθήκες διαφορετικές από αυτές που πίστευε, τον οδηγησε σε αυτή την πράξη που όχι μόνο με θλίβει αλλά με εντυπωσιάζει αρνητικά.

Δεν έχει σημασία ποιός είναι αυτός που το έκανε αλλά το γιατί το έκανε. Δεν έχει κανείς το διακαίωμα να αφαιρεί την ζωή του άλλου, ακόμα και αν δεν είναι αυτός που τραβάει το πιστόλι. Ουσιαστικά ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν και θα σας πω και κάτι ακόμα. Μια συνάδελφός μου όπως μου είπε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, πήγε να αυτοκτονήσει και το αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή».




Στην ΠΑΣΚΕ αυτοκτονούν στο μιλητό

.
- “Θα αυτοκτονήσω αν βρεθεί οτι έχω φάει λεφτά”.

Περιέργως, η απειλή της αυτοκτονίας πρέπει να έχει κάποια μυστήρια σχέση με την ΠΑΣΚΕ.

Διότι αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα θυμηθούμε τον Πασόκο  Νικολιτσόπουλο, που έγινε γνωστός από τους Αυτιάδες και “προαλειφόταν” για βουλευτής, από τα μετερίζια της TV ως τηλεμαϊντανός.

Με το που αποκαλύφθηκε οτι  για να αποφύγει την ψειρού, επικαλέστηκε “αυτοκτονικό ιδεασμό”.

Στο μιλητό όμως.

Όπως ο Φωτόπουλος.
Προς το παρόν οι μόνοι που αυτοκτονούν κανονικά (και όχι στο μιλητό) είναι οι συνταξιούχοι.

Να αυτοκτονήσουν οι πολιτικοί που έβαλαν τον λαό στο Μνημόνιο.





Αναβολή εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Αναβολή εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Σας ενημερώνουμε ότι η ανοιχτή πολιτικήεκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, στις 19:30 στο θεατράκι στην οδό Χηλής στην Καλαμαριά, αναβάλλεται για μετά το Πάσχα.
 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, στις 19:30 στο θεατράκι στην οδό Χηλής στην Καλαμαριά.

Ομιλητές:

Νίκος Ανδρουλάκης Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

Χρόνης Κουσαλίδης Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσ/νίκης

Βούλγαροι κομμουνιστές πράκτορες, σημερινοί εκατομμυριούχοι…





Απρίλιος 4, 2012.

Σόφια.

Η Βουλγαρία ενέκρινε σήμερα μια νομοθετική τροποποίηση, σύμφωνα με την οποία, για πρώτη φορά, θα επιτραπεί η δημοσίευση ονομάτων ατόμων τα οποία από τις κομμουνιστικές αρχές της χώρας είχαν πάρει εκατομμύρια τη δεκαετία του ’90, του περασμένου αιώνα, λόγω δεσμών τους με τη Βουλγαρική Μυστική Υπηρεσία.

Μέχρι τώρα, η επιτροπή που ήταν υπεύθυνη για τον αποχαρακτηρισμό των αρχείων της κρατικής ασφάλειας και είχε τη δυνατότητα να ελέγξει τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που έγιναν εκατομμυριούχοι, δεν είχε την άδεια να δημοσιεύσει τα ευρήματά της.

Λίγο πριν και μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1989, χορηγήθηκαν σχεδόν 10.800 τραπεζικά δάνεια, τα περισσότερα των οποίων ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια λέβα με χαλαρούς τραπεζικούς όρους, σε περίπου 3.000 εταιρείες, που βρίσκονταν κοντά στο κομμουνιστικό καθεστώς.

Τα περισσότερα από τα χρήματα αυτά τα οποία είναι περισσότερα από 2,7 τρισεκατομμύρια λέβα δεν επιστράφηκαν ποτέ και προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου κρίση και την πτώχευση 14 τραπεζών στη Βουλγαρία το 1996.

Σήμερα είναι δύσκολο να υπολογιστεί η αξία των δανείων, δεδομένου ότι το βουλγαρικό νόμισμα αποτέλεσε αντικείμενο εμπορίου και έφθασε να κυμαίνεται από 3 έως και 1830 λέβα, έναντι του δολαρίου, μεταξύ των ετών 1987 και 1998.

Περίπου το 60% των αρχείων της κρατικής ασφάλειας καταστράφηκε στη δεκαετία του ’90 και σύμφωνα με εικασίες, που βγήκαν στη δημοσιότητα, αυτό έγινε για να αποκρυφτούν οι χαμένοι πόροι του κομμουνιστικού καθεστώς- τα λεγόμενα ‘κόκκινα χρήματα’- που μεταβιβάστηκαν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παραγόντων του ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Γ. Μουρούτης: Η ΝΔ θα φτάσει στην αυτοδυναμία

 
Γ. Μουρούτης: 
Η ΝΔ θα φτάσει στην αυτοδυναμία
 

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOwx4PqB2mp_DCuFo3Yz3PJvFZ9sHeYEWdUWVdkS-8E1TAIAbWXS7MNGtnHXIplUzfcIGF4DqRfemFvtoDgkuv7mqhkIaUWSZPrRZdRPZNoQUaXTjXNpya8HfSlqiw4Pr15KgveTm4U6aC/s1600/tromaktiko.jpg


Τη βεβαιότητά του ότι θα προκύψει από τις εκλογές βιώσιμη αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, εξέφρασε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης.
Διευκρίνισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση...

θα γίνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα. «Αν δεν υπάρξει βιώσιμη κυβέρνηση, θα γίνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα- αυτό είπε ο κ. Σαμαράς, αυτό λέω και εγώ», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μουρούτης επέκρινε τον Πάνο Καμμένο για τις θέσεις του, λέγοντας ότι ουσιαστικά τάσσεται υπέρ της επιστροφής στη δραχμή: «Ο κ. Καμμένος καλά θα κάνει να βγει στη δημοσιότητα και να πει το τι πιστεύει. Αν ο κ. Καμμένος μας πει ποιες είναι οι θέσεις του, ο κόσμος θα ξέρει ότι επιλέγοντας Καμμένο επιλέγεις μονομερή διαγραφή του χρέους. Μονομερής διαγραφή του χρέους σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Δεν έχω την αίσθηση ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή και όχι στη δραχμή που είχε συνηθίσει λίγο πριν μπούμε στο ευρώ, (αλλά) μια δραχμή που θα είναι τόσο πληθωριστική, που θα θυμίζει νόμισμα περιόδου Εμβέρ Χότζα».


Ο Γιώργος Μουρούτης ανέφερε, επίσης, ότι ο βουλευτής Χρήστος Ζώης, από φανατικότατος οπαδός του πρώτου μνημονίου, σήμερα έγινε αντιμνημονιακός, λέγοντας ότι «ο κ. Ζώης, επειδή δεν έβγαινε βουλευτής στη Λάρισα, από φανατικότατος οπαδός του πρώτου μνημονίου, που παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να πει «ναι», σήμερα έγινε αντιμνημονιακός. Από ψηφοφόρος της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Ζώης ξαφνικά έγινε ενάντιος του κ. Παπαδήμου».


Τέλος εξήγησε πως το προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά δεν περιελάμβανε τη Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι «η κ. Μπακογιάννη έχει πάρει ένα τελείως διαφορετικό δρόμο- συνταυτίστηκε με το καταστροφικό μνημόνιο του κ. Παπανδρέου και του κ. Βενιζέλου, που μας έφερε ως εδώ».