ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πανικόβλητος ο Καρατζαφέρης… ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ… 2013!!!

Πανικόβλητος ο Καρατζαφέρης… 
ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 
ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ… 2013!!!










Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ 1 Θεσσαλονίκης και στον δημοσιογράφο Σ. Αμπατζή, έδωσε ο πανικόβλητος τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης. Και τι ζητά ο πανικόβλητος; Εξάντληση της τετραετίας! Δηλαδή, να γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο του… 2013!!! Ιδού οι δηλώσεις του πανικόβλητου:

“Οι εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει να καταπατάμε κάθε τόσο το Σύνταγμα. Αδύναμοι πρωθυπουργοί και αδύναμα πολιτικά πρόσωπα εφευρίσκουν αιτίες για να διαλύουν τη Βουλή. 

Θα μπορούσαμε να πάμε μέχρι το τέλος της Συνταγματικής ημερομηνίας, βρίσκοντας ένα σχήμα πιο αποδοτικό -εγώ πρότεινα κάτι σαν την κυβέρνηση Μόντι – να αλλάξει κάποια πράγματα και κάποιες νοσηρές νοοτροπίες… 

Ο κ. Σαμαράς έχει ένα γινάτι, ένα καπρίτσιο, να γίνουν οι εκλογές σώσει και καλά τώρα. Μόνο και μόνο γιατί αισθάνεται ότι είναι μπροστά και ενδεχομένως έχει κάποια ανασφάλεια. Οι εκλογές θα βλάψουν την όποια πορεία της χώρας.”

Μα, γιατί ανησυχεί ο πανικόβλητος; Αφού τα ποσοστά του είναι… υψηλά, αλλά τον… κλέβουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, κατ’ εντολήν της… τρόικας, όπως λέει ο ίδιος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. 

Τ
ι φοβάται ο πρώην… δημοφιλέστερος;


ΑΙΜΟΣ                           : Ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει… ποδαρικό το Σάββατο απ...

ΑΙΜΟΣ                           : Ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει… ποδαρικό το Σάββατο απ...: Ο Σαμαράς κατεβαίνει στο Αιγάλεω Το Λεκανοπέδιο Αττικής είναι ο φυσικός χώρος της μεγάλης πολιτικής μάχης των εκλογών ...

Ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει… ποδαρικό το Σάββατο από το Αιγάλεω


Ο Σαμαράς κατεβαίνει στο Αιγάλεω




















Το Λεκανοπέδιο Αττικής είναι ο φυσικός χώρος της μεγάλης πολιτικής μάχης των εκλογών που έρχονται, με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει έμφαση ιδίως στη Β’ Αθηνών. 


Τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει κύκλο περιοδειών σε δήμους της περιοχής, που θεωρούνται βαρόμετρο για το εκλογικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συσπειρώσει την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να περάσει με αποτελεσματικά το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που κομίζει η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, για τη διαπραγμάτευση και διόρθωση προβληματικών πτυχών του Μνημονίου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει… ποδαρικό το Σάββατο από το Αιγάλεω, έναν δύσκολο δήμο, που ήταν στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο της πολιτικής κυριαρχίας της, μετά το 2002, για να χαθεί στις εκλογές του 2010, όταν η «γαλάζια» παράταξη βρισκόταν πλέον στην αντιπολίτευση.

Το γαϊτανάκι για τις εκλογές καλά κρατεί.Εκλογές στις 13 Μαίου??????



Εκλογές στις 13 Μαίου????


Μετά τον Παπαδήμο από την Κύπρο σειρά είχε σήμερα ο Γιαννίτσης. Δεν λένε μα αφήσουν την καρέκλα με τίποτα.

Επαναφέρει την 13η Μαϊου ως πιθανή ημερομηνία εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η.........προσφυγή στις κάλπες να μην γίνουν την πρώτη Κυριακή του Μαϊου αλλά «λίγο αργότερα».

Αναλυτικά, ο υπουργός είπε «6 Μαΐου πιθανότατα θα προκηρυχθούν εκλογές και αν δεν είναι 6, θα είναι λίγο αργότερα. Και αν είναι λίγο αργότερα, εν πάσει περιπτώσει Σάββατο κοντογιορτή»!







Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1988!

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1988!










Δύο ένστολοι, οδηγούν το γνωστό γαλάζιο δικηγόρο στα κρατητήρια!

Μία φωτογραφία από το μακρυνό 1988, δημοσιεύτηκε στο facebook του Φαήλου Κρανιδιώτη. 


Πρόκειται για μία ιστορία από το μακρινό 1988, όπου ο υποψήφιος με την ΝΔ πλέον δικηγόρος, είχε πετάξει το στεφάνι που είχε καταθέσει ο μπεντρεντιν Νταλαν, δήμαρχος Κωνσταντινούπολης , στον άγνωστο στρατιώτη, και αμέσως μετά είχε συληφθεί για αυτήν την ενέργεια!

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχόλιο της φωτογραφίας ο συγκεκριμένος δήμαρχος άρπαζε περιουσίες ελλήνων και ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας βομβαρδιζε την Κύπρο!

Στο τέλος δε, η φίλη του Φαήλου που δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε για αυτόν και μια ευχή:

"Τα στερνά τιμούν τα πρώτα αδερφέ γι αυτο το νου σου τώρα που θα μπεις στη Βουλη"

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ Π.ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ Π.ΒΛΑΧΑΚΟΥ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ








Με μια κίνηση ματ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία", ο Αντώνης Σαμαράς τελείωνει με τις διαρροές από τα δεξιά, καθώς θα έχει στο πλευρό του και τον αδερφό του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου.

Πρόκειται για τον γιατρό Νίκο Βλαχάκο, του οποίου η υποψηφιότητα έχει κλειδώσει στον Πειραιά.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να στείλει μήνυμα πως η ΝΔ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον κεντροδεξιό χώρο

Σάπισαν στο ξύλο τη δημοσιογράφο Ρένα Μάνιου

Σάπισαν στο ξύλο 
τη δημοσιογράφο Ρένα Μάνιου 

Για ακόμη μία φορά, διμοιρία των ΥΜΕΤ επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφου. 

Αυτή τη φορά, δεν αρκέστηκαν στο να περάσουν χειροπέδες, όπως είχε συμβεί με την περίπτωση του Χρήστου Μαζανίτη από τον ΑΝΤ1 αλλά επιτέθηκαν κατά της δημοσιογράφου. 
10 άνδρες εναντίον μίας γυναίκας! Την χτυπούσαν αλύπητα!!

Η δημοσιογράφος Ρένα Μάνιου σωριάστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε από τους αστυνομικούς διμοιρίας των ΥΜΕΤ. 


Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Παρόντες στο συμβάν ήταν και πάλι δημοσιογράφοι – διαπιστευμένοι στο αστυνομικό ρεπορτάζ, που για ακόμη μία φορά βίωσαν το άγριο πρόσωπο των αστυνομικών, πάλι των ΥΜΕΤ.
Η δημοσιογράφος, Ρένα Μάνιου, έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, μέχρι που στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την παραλάβει.


Ακόμη και οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο έβριζαν τους αστυνομικούς, για το απύθμενο μένος που επέδειξαν κατά της δημοσιογράφου αλλά και κατά των οργισμένων πολιτών – διαδηλωτών, νωρίτερα.
Ποια είναι η Ρένα Μάνιου
Η δημοσιογράφος Ρένα είναι η μικρή αδερφή της μητέρας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Είναι η δημοσιογράφος που έγραψε το βιβλίο «Τρέχα Βασίλη» αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της καριέρας του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πώς οπαδικές εφημερίδες «φτιάχνουν» τις εντεκάδες των ομάδων, ανεβάζουν και κατεβάζουν προπονητές και παρεμβαίνουν στις μεταγραφές παιχτών, απογειώνοντας ή καταστρέφοντας την καριέρα τους. Το 2008, που εκδόθηκε το βιβλίο, είχε προκληθεί σάλος. Κατάγεται από την Ξάνθη.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Αυτή τη φορά, το Αρχηγείο της Αστυνομίας, μετά και την ύπαρξη του σχετικού βίντεο, αποφάσισε να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διαπιστώσει ευθύνες (αν βρουν) για τους αστυνομικούς της διμοιρίας των ΥΜΕΤ, που συμμετείχε στη θηριωδία.
Για την ιστορία, να θυμίσουμε πώς ούτε στην περίπτωση της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη, ούτε σε κανέναν άλλο δημοσιογράφο – θύμα αστυνομικής βίας, ουδέποτε τιμωρήθηκε κάποιος αστυνομικός.

Θρίλερ με την επίσκεψη Πούτιν στο Αγιο Ορος

Θρίλερ με την επίσκεψη Πούτιν 
στο Αγιο Ορος
Εντονο διπλωματικό παρασκήνιο αναπτύσσεται μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας σχετικά με την εκφρασμένη πρόθεση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί το Αγιο Ορος, επίσκεψη που όλα δείχνουν ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα εκκλησιαστικά πρακτορεία, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας σκόπευε να πραγματοποιήσει δίημερο ταξίδι στην Αθωνική Πολιτεία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. 

Ο κ. Πούτιν θα επισκεπτόταν τη ρωσική μονή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ στην διάρκεια της παραμονής του θα είχε συνάντηση και με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.

Φαίνεται όμως πως στην αλληλογραφία που ορίζεται από το πρωτόκολλο μεταξύ των δύο κρατών η απάντηση των ελληνικών αρμόδιων υπηρεσιών στο αίτημα του Κρεμλίνου ήταν ευγενικά αποτρεπτική με το πρόσχημα ότι την περίοδο του Πάσχα ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται σε... άδεια.

Ωστόσο, σε επίσημη τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα.

«Αλλωστε, πέραν των ιστορικών, φιλικών δεσμών που συνδέουν τις δύο χώρες, θα αποτελούσε ξεχωριστή τιμή για την Ελλάδα, να είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί ο κ. Πούτιν μετά την πρόσφατη εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας.

Θα χαρούμε πολύ να τον υποδεχθούμε και ελπίζουμε να επισκεφθεί τη χώρα μας το συντομότερο δυνατόν, το Πάσχα ή αργότερα, είτε ιδιωτικά ή επίσημα, στο Άγιο Όρος ή οπουδήποτε αλλού», συμπλήρωσε ο κ. Δελαβέκουρας.

Οπως μεταδίδεται από κυπριακά μέσα ενημέρωσης, στενοί συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν τόνιζαν πως η τελευταία εξέλιξη αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» στις ήδη παγωμένες σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Μόσχας την τελευταία τριετία.

Στρατηγικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας συνδέεται άμεσα με το ενδιαφέρον της Gazprom για την ΔΕΠΑ και την ΔΕΣΦΑ καθώς και με τις εξελίξεις στη Συρία, με τη Μόσχα να αναζητά εναλλακτικές βάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Φοβού τον Πούτιν και δώρα φέροντα»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγιο Ορος ο κ. Πούτιν δεν θα ερχόταν στον Αθω με άδεια χέρια. Κατά την επίσκεψή του θα έφερνε μαζί του και γενναίες οικονομικές ενισχύσεις προς τα μοναστήρια ενώ φαίνεται πως ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος ετοιμάζει «απόβαση» 500 μοναχών που θα ενισχύσουν το δυναμικό των μονών.

Η κίνηση αυτή προβληματίζει έντονα τον αμερικανικό παράγοντα αλλά και το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το Αγιο Ορος. Αλλωστε στη Δύση όλο και πληθαίνουν οι φωνές που βλέπουν με ανησυχία τη ρώσικη κάθοδο προς την Ανατολική Μεσόγειο.

FT: «H κρίση οδηγεί την Ελλάδα στην αγκαλιά της Ρωσίας»

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα οι Financial Times σε άρθρο τους τόνιζαν πως η οικονομική κρίση οδηγεί την Ελλάδα «στην αγκαλιά της Ρωσίας»,

«Μια 30ετής ή 50ετής συμφωνία που θα δώσει στο ρωσικό ναυτικό δικαιώματα βάσης στο λιμάνι του Πειραιά, ίσως μια μέρα να είναι λογική σκέψη και για τις δύο πλευρές. Μέσα στον χρόνο, αυτή η συμφωνία θα απέφερε στην πεινασμένη ελληνική κυβέρνηση έως 200 δισ. δολάρια», επισημαίνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ωστόσο η βρετανική οικονομική εφημερίδα τονίζει πως «είναι αδύνατον για τον κ. Λουκά Παπαδήμο και την τεχνοκρατική του κυβέρνηση να υπογράψει τέτοια συμφωνία, εν μέρει επειδή οι σύμμαχοι της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ θα είχαν σθεναρές αντιρρήσεις. 

Ομως για μια μελλοντική κυβέρνηση συνασπισμού υπό την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, που θα αντιμετωπίσει ισχυρές λαϊκές πιέσεις για να αντλήσει κεφάλαια και να αντισταθεί στις πολιτικές και οικονομικές απαιτήσεις από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα»