ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Στόχος η πρώτη θέση

Βενιζέλος: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία">



Βενιζέλος: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία

TO ZΑΠΠΕΙΟ 3 ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ

TO ZΑΠΠΕΙΟ 3 ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ 


Αύριο οι λίστες της ΝΔ, την Πέμπτη το “Σχέδιο Σαμαρά”

Αύριο ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλη την Επικράτεια. Όπως ο ίδιος Σαμαράς δήλωσε προχθές θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια, αλλά την πραγματική ανανέωση θα την κάνει ο λαός με την ψήφο του. “Εμείς θα του προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές. Αλλά το δικαίωμα της ανανέωσης είναι δικό του” είπε χαρακτηριστικά.
 
Αύριο Τρίτη συνεδριάζουν η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ και η Εκτελεστική Γραμματεία οι οποίες και θα οριστικοποιήσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Την Πέμπτη ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει στο...
Ζάππειο τις συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση με τον τίτλο “Σχέδιο Σαμαρά”..

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και το λεγόμενο “Πολιτικό Ζάππειο”, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει το πολιτικό του όραμα για τη Νέα Μεταπολίτευση καθώς και τις θέσεις για την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνησή του για τα μεγάλα εθνικά και πολιτικά ζητήματα, τις αλλαγές στο Σύνταγμα, τον εκσυγχρονισμό των θεσμών κλπ.

«O κ. Βενιζέλος, αντί αν επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθεί τι έκανε το 2004 και το 2005, στην Εξεταστική Επιτροπή ως συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου.


 
 

 
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα δήλωσε η κα Γεννηματά για τα σκάνδαλα των TORM 1 και των υποβρυχίων, καθώς και για το ρόλο του κ. Βενιζέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«O κ. Βενιζέλος, αντί αν επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθεί τι έκανε το 2004 και το 2005, στην Εξεταστική Επιτροπή ως συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Βενιζέλος –αν είναι δυνατό! – έλεγε, τότε, ότι οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών του κ. Τσοχατζόπουλου, που είχαν εντοπιστεί, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αριθμοί τηλεφώνων. Ισχυριζόταν, μάλιστα, ότι πήρε έναν από αυτούς και βγήκε στο τηλέφωνο κάποιος βουλευτής.

Να θυμίσουμε ακόμα στον κ. Βενιζέλο, ότι έδωσε, τότε, δύο συνεντεύξεις για να υπερασπιστεί τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά και να καταγγείλει τη Ν.Δ. που επέμενε στη διαφάνεια και το σεβασμό του δημόσιου χρήματος.

Σε ό,τι αφορά την απόλυτα σωστή στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ, εάν πρωτύτερα δεν προχωρήσουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση και την παράδοση των υποβρυχίων, είναι αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο ισχύει για την απόφαση του κ. Αβραμόπουλου, να μην γίνει στο μέλλον, καμία πληρωμή, εάν πρωτύτερα δεν δοθεί έγκριση από την Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής».

 

  
 
Ο Άκης στα εξοπλιστικά ο Γιάννος στο χρηματιστήριο και όλοι μαζί στους Ολυμπιακούς της ξεφτίλας…
http://corfupress.com/milis/wp-content/uploads/2012/04/akisgiannos420-300x172.jpg 
 
 
 
 Σήμερα όλα τα λα..... της συμφοράς μας, εμφανίζονται στο ΛΑΟ σαν να προήλθαν από παρθενογένεση!!!
 
 
Όταν ο Αντρέας έλεγε τότε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, γι’ αυτούς τους πράσινους και μπλε «Έλληνες» εννοούσε, ασχέτως αν πολλοί «οπαδοί» του άργησαν να το καταλάβουν…
 
Αλήθεια υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που θα πιστέψουν αυτές τις παπ.... που λέει ο… συνταγματολόγος!