ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Βενιζέλος : Ο καταλληλότερος για προπονητής του Ολυμπιακού.


Ένα νέο γκάλοπ της METRON KOUTOXORTON που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΝEGA, φέρνει μεγάλες και σημαντικές ανατροπές και αναταράξεις στο πολιτικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.


Σύμφωνα με κύκλους που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, τα στοιχεία του γκάλοπ δείχνουν οτι το παιδί λάστιχο, το παιδί θαύμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτός από καταλληλότερος για Πρωθυπουργός θεωρείται ως καταλληλότερος για προπονητής του Ολυμπιακού, σε περίπτωση αποχώρησης του Βαλβέρδε!






Παύλος Λίμας: “Μπορεί να με πονάει ως Παναθηναϊκό αλλά είναι αλήθεια. Ο Βενιζέλος είναι ο καλύτερος”

Γιάννης Τροκαντέρης: “Εάν ο Βενιζέλος αναλάβει τον Ολυμπιακό, ορκίζομαι να μην ξαναπετάξω μπουκάλι στο γήπεδο”

Όλγα Πρέπει: “Είναι γεγονός οτι ο Μουρίνιο είναι λαϊκιστής…”

Μανώλης Ταψής: “Ακριβώς Όλγα. Ανώτατο στέλεχος της UEFA μου έλεγε οτι μόνο ο Βενιζέλος μπορεί να διαδεχθεί με επιτυχία τον Βαλβέρδε”


Ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα...Στο χέρι σας είναι πλέον να τα αλλάξουμε όλα! Στις 6 Μαΐου…».




«Κάποιοι δεν ήθελαν τις εκλογές. Σήμερα παίρνουν την απάντησή τους.

Κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα γίνουν εκλογές. Κι αυτοί σήμερα παίρνουν την απάντησή τους…

Τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα...

Ο λαός, την τελευταία φορά, τον Οκτώβριο του 2009, ψήφισε πιστεύοντας κούφιες υποσχέσεις. Το πλήρωσε ακριβά. Και σήμερα είναι σοφότερος.
Του είπαν πολλές φορές ότι τον «έσωσαν». Και του δημιούργησαν πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο…
Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ σε περίοδο ειρήνης.

Και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Αλλά τουλάχιστον έχει κερδίσει χρόνο.
Και ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει με τις εκλογές για το μέλλον του.
Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι όλα όσα έγιναν είναι… για το καλό σας. Μην τους πιστέψετε. Είχαμε προβλήματα, αλλά βρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε από τα απίστευτα λάθη, το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Με τον οποίο ταυτίστηκε απόλυτα ο κ. Βενιζέλος, από την αρχή ως το τέλος…
Κάποιοι ακόμα θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι όλα πια είναι μάταια. Ότι όλα χάθηκαν! Ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα να σηκωθεί στα πόδια της. Μη τους πιστέψετε. Κερδοσκοπούν στην κρίση από τη δική σας αγωνία. Παίζουν επικίνδυνα παιγνίδια με την απελπισία του κόσμου.
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Χρειάζεται λαό που πιστεύει στον εαυτό του. Και κυβέρνηση που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον. Που μπορεί να πάρει αποφάσεις και μπορεί να διαπραγματευθεί στο εξωτερικό.

Στο χέρι σας είναι πλέον…
Μόνο στο χέρι σας.
Θέλω να αναλογιστείτε τη δύναμή σας.


Τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα! Στις 6 Μαΐου…».

Ευ. Βενιζέλος: 

«Ήμουν κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ»
                           


Το «λεφτά υπάρχουν» ήταν λάθος




Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι το προεκλογικό «λεφτά υπάρχουν» ήταν λάθος και ότι στη διάρκεια των πρώτων μηνών διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ χάθηκαν οι ρυθμοί, προσθέτοντας ότι έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα τόσο ως μήνυμα στις αγορές όσο και για τον περιορισμό του ελλείμματος.


Από τις δηλώσεις του ο κ. Βενιζέλος έδειξε ότι θέλει να διώξει από πάνω του το στίγμα του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.


Τα τρία μεγάλα θέματα είναι πως διαχειριζόμαστε το Μνημόνιο, πως διαχειριζόμαστε όλα τα...μεγάλα θέματα πέραν του Μνημονίου και πως θα κυβερνηθεί η χώρα, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχωρεί στο Mega και στους δημοσιογράφους, Ολγα Τρέμη και Παύλο Τσίμα. 

Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια 
και φως δεν είδαμε.


Αλλά, προκηρύχτηκαν εκλογές και ξαφνικά είδαμε… φως. Και ζούμε τις τελευταίες ημέρες στον… αστερισμό του Τσοχατζόπουλου. Κι όπως φαίνεται, έτσι θα πάμε ως τις εκλογές! Κι αν κουράσει ο Τσοχατζόπουλος, έχουν έτοιμα κι άλλα πολιτικά πτώματα για έναν πρόσκαιρο τηλεοπτικό διασυρμό. 

Και επί της ουσίας, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ποινικό αποτέλεσμα. 

Γιατί το αδίκημα είναι πράγματι παραγεγραμμένο! Τι θα γίνει, λοιπόν; Μετά τις εκλογές, οι συνήγοροι του Άκη θα κάνουν τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και ο πελάτης τους, όπως μπήκε καμαρωτός στη φυλακή έτσι και θα βγει! Αλλά, αυτά θα συμβούν μετά τις εκλογές. 

Δηλαδή, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη. 

Κι όπως είναι γνωστό, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο-την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!