ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

“Η κουρδική πόλη Şemdinli στην Τουρκία είναι υπό τον έλεγχο των Κούρδων ανταρτών”.

Ηχηρό χαστούκι του PKK στην Τουρκία! 
"Ελέγχουμε μια ολόκληρη πόλη".


Με επίσημη ανακοίνωσή τους οι Κούρδοι αντάρτες, λένε ότι “η στρατιωτική πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν ,του ΡΚΚ, έχουν τον έλεγχο ενός μεγάλου μέρους της πόλης Şemdinli “ και αναφέρουν ότι “49 στρατιώτες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχουν σκοτωθεί και στρατιωτικά ελικόπτερα τα οποία περιλαμβάνουν έναν τύπου Cobra και ένα τύπου Skorsky καταρρίφθηκαν”. 

Διαβάστε το ανακοινωθέν του PKK




Τουρκική στρατιωτική επιχείρηση Şemdinli, η κουρδική περιοχή στη Νοτιοανατολική Τουρκία. Φωτογραφία:. TRT TV Το ΡΚΚ απαίτησε την αναγνώριση της Τουρκίας της ταυτότητας των Κούρδων στο Σύνταγμά της και της γλώσσας τους ως μητρική γλώσσα μαζί με τους Τούρκους σε κουρδικές περιοχές της χώρας, 


Το κόμμα ζήτησε επίσης τέλος στις εθνοτικές διακρίσεις στην τουρκική νομοθεσία και το σύνταγμα της Κούρδοι, παραμιλώντας τους πλήρως τις πολιτικές ελευθερίες.
 
Στον Τύπο και η Δημόσια  κοντά στο κουρδική πόλη Şemdinli στην Τουρκία είναι υπό τον έλεγχο των Κούρδων ανταρτών! Ο τουρκικός στρατός έχει υπό στρατιωτική πολιορκία του Κούρδων ανταρτών για 9 ημέρες! Οι τουρκικές βόμβες στρατού Κούρδοι άμαχοι και χωριά, λόγω της ήττας από την Guerrilla! Οι άνθρωποι Δυνάμεις Άμυνας HPG, η στρατιωτική πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν »του ΡΚΚ, έχουν τον έλεγχο ενός μεγάλου περίχωρα της πόλης Şemdinli Χακάρι της πόλης για την 9 μέρες, και ανέφεραν ότι 49 μέλη των δυνάμεων ειδικών έχουν σκοτωθεί και οι δύο στρατιωτικά ελικόπτερα τα οποία περιλαμβάνουν έναν τύπο Cobra και έναν τύπο Skorsky καταρρίφθηκε.

Έχει αναφερθεί ότι, ενώ η ανταρτών έχουν πάρει τον έλεγχο της περιοχής, ο τουρκικός στρατός ηττήθηκε στην είσοδο της περιοχής. Τοπικές πηγές αναφέρουν ότι οι αντάρτες κουρδικό μερικές φορές έρχονται σε άμεση γειτνίαση της πόλης Şemdinli και συμπεριφορά από την πλευρά της οδού αναζητήσεις. 

"Ο τουρκικός στρατός έχει φυλακιστεί σε στρατιωτικές βάσεις" HPG Στρατιωτικό Συμβούλιο μελών του Κεμάλ Garzan, αξιολογήθηκαν οι οδικοί έλεγχοι και οι αψιμαχίες που συνεχίζονται από τις 23 Ιουλίου στην πόλη Şemdinli (Şemzinan) Χακάρι της πόλης, δηλώνοντας "Η λειτουργία που διεξάγουμε σε Şemzinan, είναι μια επαναστατική πράξη. Είναι μια πολιορκία. Ο έλεγχος της περιοχής βρίσκεται στα χέρια του HPG. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το κόστος μπορεί να είναι, εμείς δεν θα κάνουμε ένα βήμα πίσω. 

Ο τουρκικός στρατός είναι επί ζημία και δεν ξέρουν τι να κάνουν.Ο τουρκικός στρατός υπέστη σοβαρές απώλειες σε αυτή την επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι οργανώσεις του τουρκικού κράτους και του στρατού σε Şemzinan έχουν διαλυθεί. Ο τουρκικός στρατός δεν είναι σε θέση να φύγει Şemzinan κέντρο της πόλης ή της στρατιωτικής σταθμούς. Εν τω μεταξύ, τα UAV έχουν συνεχώς πετούν πάνω από τα σύνορα Şemdinli Τάουν από τις 23 Ιουλίου. HPG αντάρτες έχουν βεβαιώσει τον έλεγχό τους σε μια μεγάλη περιοχή για περισσότερο από μία εβδομάδα.Αυτό αποδεικνύει για μια πρώτη στον αγώνα των ανταρτών από τη δεκαετία του '90. Αν και οι αψιμαχίες που ξεκίνησαν πριν από 9 μέρες συνεχίζονται, οι αγροτικές περιοχές της πόλης είναι υπό συνεχή βομβαρδισμό από τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα. Μετά τη σύλληψη του ελέγχου, από τους αντάρτες, σε μια μεγάλη περιοχή της πόλης Şemdinli στο Χακάρι, το πιο comprehansive βομβαρδισμό από τις 24 Ιουλίου έλαβε χώρα.Ωστόσο, έχει αναφερθεί ότι αυτή η επίθεση έχει επίσης έσπρωξε πίσω από το αντάρτικο, και δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα. τουρκικού στρατού καθαρίζει από κουρδικά χωριά με τη βία λόγω της ήττας του από την Guerrilla! να καλύψει και να κρύψει τις αποτυχίες της κατά το Κούρδοι αντάρτες, το τουρκικό κράτος δεν επιτρέπει στον Τύπο να εισέλθουν στην περιοχή και απειλεί τη ζωή των δημοσιογράφων που καταγγέλλουν αυτές τις ειδήσεις. 

Παρά τον μεγάλο αριθμό των στρατιωτικών απωλειών που προκαλούνται από έντονες αψιμαχίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 9 ημερών, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν ενημερώνουν το κοινό παγκόσμιο αυτών των ειδήσεων. Από τις 23 Ιουλίου, το τουρκικό κράτος έχει αδειάσει δεκάδες κουρδικά χωριά  και σήμερα δεν υπάρχει επαφή με άλλα 10 χωριά και 42 οικισμούς. 

Και οι δύο κουρδικές μέλος του κοινοβουλίου και ο Δήμαρχος της Χακάρι έχουν στερηθεί ταξίδια στην περιοχή από τους Τούρκους στρατιώτες. Σύμφωνα με τις τοπικές πηγές, αψιμαχίες συνεχίζουν να Şemdinli.

 Ο τουρκικός στρατός έχει μεταφέρει συνεχώς εξοπλισμένα οχήματα και στρατιώτες στην περιοχή, προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο. Η ανάπτυξη αυτών των γεγονότων μπορεί επίσης να επιφέρει κάποιο ανθρωπιστικό δράμα. Θα θέλαμε να ενημερώσει το κοινό και τους λαούς όλων των σχετικών με τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης. KNK Media Επιτροπής πρώτης του Αυγούστου του 2012 .