ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αρμενία: Στρατιωτική άσκηση με νόημα

 
«Καμπανάκι» για το Αζερμπαϊτζάν αποτέλεσε μία από τις τελευταίες ασκήσεις του Αρμενικού Στρατού.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ανώτατος αξιωματικός της Αρμενίας, η άσκηση προσομοίωνε επίθεση στις εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε περίπτωση πολέμου.

 Η άσκηση είχε διάρκεια 13 ημερών, έλαβε χώρα σε διάφορες περιοχές της Αρμενίας και του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, κυρίως σε επίπεδο επιτελικού σχεδιασμού και περιελάμβανε κινητοποίηση 40.000 στελεχών και πολύ μεγάλου αριθμού εφέδρων.

Χαρακτηριστικά, ο υποστράτηγος Αρτάκ Νταβτιάν, επικεφαλής του Γραφείου Επιχειρήσεων του Αρμενικούς ΓΕΣ, ανέφερε ότι «Προσομοιώσαμε επιθέσεις κατά στρατιωτικών στόχων και οικονομικής φύσης εγκαταστάσεων που επηρεάζουν τον πιθανό αντίπαλο.
 
Δεν θα υπάρξουν επιθέσεις σε πολιτικούς στόχους και δεν σχεδιάζουμε επιθέσεις σε πόλεις.
Οι στόχοι μας θα είναι στρατιωτικοί και εγκαταστάσεις σημαντικές για την οικονομία.
Ειδικότερα, σχεδιάσαμε επιθέσεις σε υποδομές πετρελαίου και αερίου, μεταφοράς ενέργειας κτλ οι οποίες θα επηρεάσουν την οικονομία.»
 
 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ

Σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα είναι:












ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 27%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7%

ΚΚΕ 6,5%

ΠΑΣΟΚ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 5,5%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1%
ΛΑΟΣ 0,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%



ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...

 


Αντάρτες κατέρριψαν ελικόπτερο των κυβερνητικών δυνάμεων στη Συρία, το οποίο κατά την πτώση του εξερράγη.



 Οι αντάρτες κραυγάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» την ώρα που ακούγονται πυρά, αλλά και μετά την έκρηξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος το συγκεκριμένο ελικόπτερο δείχνει να είναι σοβιετικής τεχνολογίας και συγκεκριμένα κάποιο από τα επιθετικά ελικόπτερα της Mil που διαθέτει η συριακή αεροπορία.
 
video


 

28 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί στις μάχες με το ΡΚΚ

 
Ρέει το αίμα των νεο-οθωμανών:
28 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί στις μάχες με το ΡΚΚ
 




 


Την επομένη των δηλώσεων του ηγέτη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Μουράτ Καραγιλάν περί μαζικής επίθεσης του ΡΚΚ στην Τουρκία σε περίπτωση που η Τουρκία εσβάλλει στην Συρία, το ΡΚΚ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επίθεση με βαρέα όπλα σε φυλάκια του τουρκικού Στρατού στην πόλη Çukurca με αποτέλεσμα των θάνατο τριών Τούρκων στρατιωτών και τον τραυματισμό άλλων δύο!

Η επίθεση έγινε ταυτοχρόνως και στα τρία φυλάκια με όλμους των 88 χλστ. και ρουκέτες RPG-7 και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά για τους Τούρκους.

Περιγράφεται μία περίπτωση περιμετρικής θέσης επιτήρηςη με δύο στρατιώτες οι οποίοι δέχθηκαν απ’ευθείας βολή από ένα RPG-& και βέβαια σκοτώθηκαν και οι δύο.

Η βελτίωση των τρόπων επίθεσης τυ ΡΚΚ με ταυτόχρονη χρήση, τόσο όπλων βαλλιστικής (όλμων) όσο και ευθυτενούς (RPG-7) τροχιάς, συνιστά νέα μέθοδο για το ΡΚΚ, όπως και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν βλήματα στα RPG-7 κατά προσωπικού που μέχρι σήμερα δεν είχε στην διάθεσή του το ΡΚΚ.

Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση δίωξης των ανταρτών με αερομεραφερόμενες δυνάμεις, αλλά και την συμμεροχή δύο επιθετικών ελικοπτέρων ΑΗ-W Super Cobra, αλλά δεν κατεληξε πουθενά.

Χθες σε συνέντευξή του σε ελβετική εφημερίδα ο γέτης των Κούρων Καραγιλάν δήλωσε ότι οι φιλοδοξίες των Κούρδων είναι κοινές σε Τουρκία και Συρία και “Θα κάνουν ότι μπορούν για να τις πραγματοποιήσουν.

Αν ο τουρκικός στρατός επιτεθεί στους Κούρδους ή σε φορείς που τους εκφράζουν (σ.σ. εννοεί το συριακό καθεστώς) θα πραγματοποιήσουμε βίαιη απάντηση στην τουρκική επικράτεια”, δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε από κρησφύγετο του PKK στο ιρακινό Κουρδιστάν.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών στο Şemdinli Χακάρι, Γιουκσέκοβα, και Çukurca, σκοτώθηκαν 25 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις της κοιλάδας Καζάν στις 14 Οκτωβρίου και με τους τρεις σημερινούς, ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στους 28, δηλαδή μια ολόκληρη διμοιρία.


 defencenet.gr


Δείτε πως θα κινηθούν την Πέμπτη 18/10 τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς                       



 
 
Ταλαιπωρία αναμένει σήμερα τους Αθηναίους επιβάτες των ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στη γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 5:00 το πρωί έως και τις 9:00 το πρωί, τα τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο για όλο το 24ωρο, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9:00 το πρωί ως και τις 21:00 το βράδυ.

Τέλος, τα βαγόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του προαστιακού δεν θα εκτελέσουν κανένα δρομολόγιο.