ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ν. Μιχαλολιάκος : Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά»

«Χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες»

 
 
  
Μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά δεν είμαστε κλέφτες, τα χέρια μας είναι καθαρά», είπε σε ομιλία του στη 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας» στο Γουδή ο Ν. Μιχαλολιάκος χαιρετώντας ναζιστικά τους οπαδούς Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «αυγή» και «φώς» μέσα στην «σάπια» Πολιτεία και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα.





Πάνω από 10.000 Εθνικιστές
                  στην 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας

 
Με έναν πρωτόγνωρο παλμό και πλήθος νέων Εθνικιστών συνεχίζεται η 12η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Χιλιάδες νέοι εθνικιστές έχουν κατακλύσει από νωρίς το άλσος Ελληνικού Στρατού, όπου αυτήν την ώρα η εκδήλωση συνεχίζεται με Εθνικιστική μουσική.
 
Το Άλσος σείστηκε κατά την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, όταν τόνισε πως η νεολαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ο ανθός της Ελληνικής Νεολαίας κι έχει ως σκοπό και υποχρέωση την Νίκη και την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. 
 
Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Ν Μιχαλολιάκου.
  
 
 
 
 
Ενα ολόκληρο σύστημα που..προσπαθεί προβοκατόρικα να "κοντύνει" τη Χρυσή Αυγή, ξεφουρνίζοντας ένα κάρο μαλα...., για οτιδήποτε ασήμαντο έχει σχέση με αυτή, με σκοπό να "κοντύνει" τελικά άλλα κόμματα, ωθώντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην αγκαλιά των ακροδεξιών, αφού τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον της Χ.Α. είναι προφανέστατα αδύναμα

«Σας είπα όλη την αλήθεια»

Καραμανλής:
«Σας είπα όλη την αλήθεια»
... αλλά δεν ακούσατε
(βίντεο)


 

Mετρά πτώματα ο τούρκικος στρατός…






Έξι στρατιώτες των επίλεκτων δυνάμεων τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν από Κούρδους μαχητές.

Οι μάχες του τουρκικού στρατού και τουρκικών αρχών ασφαλείας με αντάρτες του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος του Κουρδιστάν πραγματοποιήθηκαν στο Μπιτλίς και το Χακκιάρι.

Η πρώτη επίθεση των ανταρτών έγινε στο χωριό Κιρίκνταγ, που βρίσκεται 20 χλμ μακριά από το Χακιάρι, εναντίον τμήματος των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας.

Οι Κούρδοι μαχητές πυροδότησαν νάρκη τη στιγμή που περνούσε το τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις αστυνομικοί και να τραυματιστούν αρκετοί.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στο Μπιτλίς, με αποτέλεσμα τρεις πολιτοφύλακες να σκοτωθούν, ακόμη τρεις και ένας στρατιώτης να τραυματιστούν.

defencenet.gr

Κάνε κουράγια Ελλάδα μου

Κάνε κουράγια Ελλάδα μου μην μας αρρωστήσεις,
γιατί το θέλει κι ο Θεός να ζήσεις και θα ζήσεις!!

Η Ελλάς υποτίθεται ότι ήταν από τα κράτη εκείνα, τα οποία νίκησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Όμως στην πραγματικότητα δεν πήρε τίποτε…
 
Πάλι καλά, γιατί η Πολωνία βρέθηκε πενήντα χρόνια υπόδουλη στους μπολσεβίκους!
 
Για την αχαριστία των «συμμάχων» μας, που όταν χύναμε το αίμα μας, μας υποσχόντουσαν και Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο είχε γραφτεί και τραγούδι, που σήμερα βέβαια είναι στα αζήτητα:
 
Στίχοι Τραϊφόρος,
μουσική Σουγιούλ,
τραγούδι Σοφία Βέμπο
 

 
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ
 
 


 
”Είδατε τα Ηνωμένα Έθνη
τι απαράδεκτες διακρίσεις κάνουν;”
 
Τουρκία: O αιώνια «επιτήδειος ουδέτερος»
 
Η σαφής μεχρις σήμερα άρνηση της Τουρκίας να μη συμμετάσχει στις πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ ασφαλώς μας φέρνουν στο μυαλό το περίφημο σύγγραμα του Φρανκ Βέμπερ για την Τουρκία «Ο επιτήδειος ουδέτερος». Μια χώρα που ποτέ δεν έδωσε τίποτα στους αποκαλούμενους «συμμάχους», μια χώρα που έχει την επιτηδειότητα να φλερτάρει σε κάθε κρίση και με τα δυο στρατόπεδα για να πανηγυρίσει πάντα με το νικητή αποκομίζοντας κάθε φορά πολλά ή λίγα γεωπολιτικά οφέλη.


Σέρβοι έπαιξαν ξύλο μέσα στα Σκόπια για την ελληνική σημαία - ΒΙΝΤΕΟ

 
 
 
 
 
 
 
Σέρβοι οπαδοί ύψωσαν ελληνική σημαία σε στάδιο του κρατιδίου των γυφτοσκοπιανών. Επενέβησαν οι ειδικές δυνάμεις της γυφτοσκοπιανής αστυνομίας και επιτέθηκαν στην κερκίδα των Σέρβων.
 
Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο (παρά τον θλιβερό τίτλο...) και να αφήσετε τα μηνύματά σας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
 
 

Σφοδρές μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Συρία - Πριν το τέλος του έτους κτυπά το ΝΑΤΟ

 
 
Ο συριακός Στρατός βομβάρδισε εκ νέου σήμερα το πρωί με αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ. και ρουκέτες των 122 χλστ., τα προάστια της Μααρέτ αλ-Νούμαν, μιας πόλης στρατηγικής σημασίας που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία και η οποία αποτελεί κέντρο εισόδου όπλων από την Τουρκία.
 
Σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις αποδύθηκαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις και στην δρόμο που συνδέει την Δαμασκό με το Χαλέπι προκαλώντας μεγάλες απώλειες στους αντάρτες και τους μισθοφόρους της Αλ Κάϊντα.

Γενικά οι συριακές ένοπλες δυνάμες προσπαθούν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερ εδαφικά οφέλη και να αποκτήσουν πλεονεκτικότερη θέση εν αναμονή της επέμβασης του ΝΑΤΟ που φαίνεται πλέον αναπόφευκτη και σίγουρα πριν το τέλος του έτους.

Οι ισλαμιστές απάντησαν με έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου (κλασικό μέθοδος της Αλ Κάϊντα) στην περιοχή της Δαμασκού, στην πόλη Χαράστα και πυκνός καπνός κάλυψε την περιοχή κοντά σε εγκαταστάσεις της αστυνομίας, ενώ ακούγονται σφοδρά πυρά.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις συνέλαβαν 20 ισλαμιστές αντάρτες μεταξύ των οποίων και τον φερόμενο ως αρχηγό του ισλαμικού πυρήνα στην πόλη αυτή που βρίσκεται 10 χλμ. βορειοανατολικά της πρωτεύουσας, ενώ σφοδρές μάχες συνεχίζονται μεταξύ του στρατού και των ανταρτών κοντά στην περιοχή Ερμπίν, 7 χλμ. βορειοανατολικά στης Δαμασκού.

Η πόλη Μααρέτ αλ-Νούμαν και το χωριό Μάαρ Σαμσέ, προπύργια των ισλαμιστών, σφυροκοπήθηκαν από μαχητικά MiG-21 και Su-27.
 
Επίσης σκληρές μάχες σημειώνονται μεταξύ των δυνάμεων του τακτικού στρατού και των ανταρτών οι οποίοι επιτέθηκαν σε στρατιωτική αυτοκινητοπομπή στο δρόμο Δαμασκού-Χαλεπίου, νοτίως της πόλης Μααρέτ αλ-Νούμαν.

Την Παρασκευή ο Στρατός βομβάρδισε θέσεις των ανταρτών γύρω από τη στρατιωτική βάση Ουαντί Ντέιφ, που πολιορκείται από τους αντάρτες.

Στην ανατολική περιφέρεια της Μααρέτ αλ-Νούμαν οι αντάρτες προσπαθούν να καταλάβουν τη βάση Ουαντί Ντέιφ στην οποία βρίσκονται 250 στρατιώτες, άρματα μάχης και μεγάλες δεξαμενές καυσίμων, αλλά μάταια, καθώς οι στρατιώτες ανθίστανται ηρωικά παρά την δυσμενή αναλογία 1:10.

defencenet.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Πάγκαλος: Η χώρα χρειάζεται έναν νέο Περικλή!


 Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή «Στα άκρα», είπε ότι η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη σαν τον Περικλή του Χρυσού Αιώνα της αρχαίας Αθήνας.

Παράλληλα, εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας η δημοκρατική παράταξη δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπείται με… 12%.

«Εγώ θεωρώ ότι η δημοκρατική παράταξη δεν εκφράζεται από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, επομένως πρέπει να βρεθεί μία ηγετική φυσιογνωμία η οποία θα ενώσει…, γιατί η δημοκρατική παράταξη δεν είναι 12%, αλλά η μισή χώρα», είπε ο κ. Πάγκαλος

 VIDΕΟ:dailymotion.com/video/xugyg5_yyyyyyyy-y-yyyy-yyyyyyyyyy-yyyy-yyy-yyyyyyy_news
 
Πάγκαλος: Να πάμε όλοι με τον Σαμαρά!
21 Οκτ 2012 - 11:08
 
Έκπληξη χαρακτηρίζει ο Θ.Πάγκαλος την εικόνα του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζει γελοίο τον Τσίπρα και γραφικό τον Καμμένο, τι λέει για τη λίστα Λαγκάρντ και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ
 
Picture 0 for Πάγκαλος: Να πάμε όλοι με τον Σαμαρά!

Η μόνη διέξοδος είναι η στήριξη στη κυβέρνηση και στον Αντώνη Σαμαρά τονίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος χαρακτηρίζει «έκπληξη» την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο πρωθυπουργός ενώ επιτίθεται για ακόμα μια φορά στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ως «συγκυριακό προϊόν».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρει ότι η μέχρι τώρα πορεία του πρωθυπουργού «είναι έκπληξη. Διότι και για λόγους πολιτικής προέλευσης και με βάση τι είχε προηγηθεί πίστευα ότι θα δυσκολευθεί πολύ να διαμορφώσει ένα συναινετικό κλίμα των κομμάτων που τον στηρίζουν.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δημιουργεί ελάχιστες αφορμές για κριτική. Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα θα έλεγα "όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος"».
Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι είναι απαραίτητο να γίνουν ριζικές αλλαγές για να μην γίνει η χωρα το πειραματόζωο της Ευρώπης. «Εμείς δεν εφαρμόσαμε ποτέ όσα μας ζητήθηκαν γιατί είμαστε ανίκανοι και γιατί συνεχίζει να υπάρχει το φαυλοκρατικό πελατειακό κράτος.

Μπορούμε να απολύσουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους; Να κλείσουμε τους άχρηστους οργανισμούς; Να απελευθερώσουμε τα κλειστά επαγγέλματα αδιαφορώντας για τις πιέσεις των συντεχνιών;»
Τονίζει μάλιστα ότι είναι απαισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. «Τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα απ΄ό,τι στις εκλογές. Η επιρροή του είναι μικρότερη, τα στελέχη του έχουν χάσει το μπούσουλα, ενώ ακούω από παντού ότι πόρτες του κόμματος είναι κλειστές.

Πρώτη φορά ζω στο ΠΑΣΟΚ το δόγμα "όποιος δεν είναι με τον αρχηγό μας, είναι εναντίον μας". Και γι' αυτό είμαι πολύ απαισιόδοξος».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θεωρεί εσφαλμένους τους χειρισμούς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ ενώ τονίζει ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για την ύπαρξή της ούτε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Ήταν ενέργεια εντελώς απαράδεκτη.

Αν τον έβλεπα θα του έλεγα "ποιος είσαι εσύ για να επιλέξεις τα πρόσωπα και με τι κριτήρια εξαίρεσες κάποιους"; Αν γνώριζα την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ θα έκανα το αυτονόητο. Θα τους έδινα ένα αντίγραφο και θα τους έλεγα ότι η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλετε», για να πετύχω την πιο επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα.

«Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμα και η πρόταση που μου έκαναν οι Ελβετοί δεν προχώρησε από την πλευρά μας. Και σημειώστε ότι ενημέρωσα τότε και τον κ. Βενιζέλο και τον Γ. Παπανδρέου, αλλά ουδέποτε έπραξαν κάτι ή έστω μου μίλησαν για την ύπαρξη της λίστας», ανέφερε.

Για ακόμα μια φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. «Ο κ. Τσίπρας είναι συγκυριακό προϊόν. Είναι γελοίο άτομο. Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος η οποία είναι αγανακτισμένη γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της.

Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου», τόνισε.
 
 

Επισήμως ρεζίλι σε Ρώσους και Αμερικανούς η Τουρκία

 
Πόσο δύσκολο είναι να καταφέρει ένα κράτος να εκτεθεί απέναντι και στη Ρωσία και στις ΗΠΑ; Πολύ…
 
Και όμως, η Τουρκία τα κατάφερε.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκασέβιτς, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι η τουρκική πλευρά υπαναχώρησε στους αρχικούς ισχυρισμούς της ότι το φορτίο – που μετέφερε το αεροσκάφος Airbus A320 των συριακών αερογραμμών – που κατασχέθηκε από τις τουρκικές αρχές, αφού το αεροπλάνο εξαναγκάστηκε σε προσγείωση.

«Η τουρκική πλευρά δεν θέτει, καταρχήν, ζήτημα όσον αφορά τη νομιμότητα του φορτίου που κατασχέθηκε, αλλά είναι δυσαρεστημένη με τη διαδικασία ενημέρωσης για τη μεταφορά του», ήταν η ακριβής διατύπωση του Λουκασέβιτς. Για να συνεχίσει, «οι Τούρκοι εταίροι μας απέσυραν τους αρχικούς τους ισχυρισμούς ότι υπήρχαν πυρομαχικά επί του αεροσκάφους».

Η διπλωματική διατύπωση όχι μόνο δεν καλύπτει την Τουρκία, αλλά ανακηρύσσει και επισήμως σε ψεύτη τον πρωθυπουργό Ερντογάν, ο οποίος ήταν αυτός που είχε μιλήσει για πυρομαχικά!
 
Επίσης, από τη στιγμή που η εκπρόσωπος του State Department, υποστήριξε σθεναρά την Τουρκία υπερασπίζοντας την εκδοχή της, η τουρκική υπαναχώρηση εκθέτει την Τουρκία και απέναντι στους Αμερικανούς που έγιναν σε απλά ελληνικά ρεζίλι απέναντι στους Ρώσους! Μοναδικό «επίτευγμα», ενδεικτικό της στρατηγικής σύγχυσης που επικρατεί στην Τουρκία και της απόκλισης ανάμεσα σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι και τι επιτάσσει η ζοφερή πραγματικότητα…

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι Τούρκοι αντιλαμβανόμενοι τις δυσμενείς δυνητικές συνέπειες της στάσης τους απέναντι στη Ρωσία, έσπευσαν να τα «μαζέψουν», ενώ το σόου που έστησαν με τα F-16 να υποχρεώνουν σε προσγείωση το συριακό πολιτικό αεροσκάφος αποδεικνύεται εξαιρετικά κακόγουστο.