ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικες ευχές για το 2013

 
 
 
 

Για να μην ξεχνάμε.

 Για να μην ξεχνάμε την σκηνοθεσία της προδοσίας του ελληνικού λαού

 

Γεωργαντά: Από το 8% το έλλειμμα το πήγανε το πήγαν στο 12,7%, μετά στο 13,6%, μέχρι που προσπάθησαν να μας κλείσουν το στόμα και το βγάλανε στο 15,4%...
Δείτε στη συνέχεια του άρθρου, σε βιντεο, τα όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε στο ΒΗΜΑ FM, η κα Γεωργαντά.
Ο κ Παπακωνσταντίνου είναι, απόλυτα, υπεύθυνος, ο πιο υπεύθυνος από όλους. Γνώριζε την κατάσταση στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία από την αρχή της θητείας του Συμβουλίου.

Γεωργαντά : Ο Παπακωνσταντίνου έδινε πληροφορίες και ψωμί στους κερδοσκόπους..

9 Μαρτίου 2012:

 
 
 
 

Ποιος είναι ο πραγματικός φασισμός;



Όλα τα συστημικά κόμματα του παλαιοκομματικού πολιτικού συστήματος εκφράζουν τελευταία δήθεν «ανησυχίες» για εμφάνιση φαινομένων φασισμού στην ελληνική κοινωνία. Προφανώς θεωρούν ότι τα ίδια και το υπό τον απόλυτο έλεγχό τους κομματικό κράτος, ανήκουν στο «δημοκρατικό» στρατόπεδο.
 
Τελευταία φοριέται πολύ και η φράση “δημοκρατικό τόξο”, σε μια προσπάθεια του πολιτικού συστήματος για διχασμό και χάραξη ξανά διαχωριστικών γραμμών στην ελληνική κοινωνία. Είναι όμως αυτή η αλήθεια;

Ο Γερμανός Ρίκο Άλμπερχτ στο έργο του με τίτλο «φορομποϊκοτάζ» γράφει: «Στην τελευταία φάση του συστήματος γίνεται προσπάθεια να γεμίσει η τρύπα του χρέους με εκρηκτικά αυξανόμενο χρέος. Το κράτος θεωρείται ακόμα αξιόπιστος χρεώστης, αφού μπορεί ν’ απαλλοτρ
ιώσει με τη βία τις περιουσίες των πολιτών και να… τους εξαναγκάσει σε όλο και μεγαλύτερη εξυπηρέτηση του χρέους.
 
Το μεγάλο κεφάλαιο, οι τράπεζες, οι όμιλοι επιχειρήσεων και η κυβέρνηση καταπιέζουν τότε όλοι μαζί το λαό. Αυτό είναι εξ ορισμού φασισμός. Μετά την πληρωμή φόρων, εισφορών και τόκων μένουν στους ανθρώπους όλο και λιγότερα χρήματα για να ζήσουν.
 
Τα όρια αυτού που θα ήταν δυνατό να επιβληθεί σε μια δημοκρατία αναγκαστικά ξεπερνιούνται κάποια στιγμή. Ακολουθεί το αστυνομικό κράτος».

Διαβάζοντας τις πιο πάνω γραμμές αναρωτιόμαστε ποιος είναι εκείνος που παρουσιάζει τελικά φαινόμενα φασισμού; Είναι η ελληνική κοινωνία ή είναι το κομματικό «κράτος κατοχής», όπως το ονομάζει ο κ. Κοντογιώργης; Με βάση ποιες συνταγματικές διατάξεις απαλλοτριώνονται μέσω της απάνθρωπης φορολογίας οι περιουσίες των πολιτών για να εξυπηρετηθούν οι δανειστές αυτού του κράτους;

Επειδή δεν πρέπει πλέον να μένουμε μόνο στις διαπιστώσεις, αλλά να προτείνουμε και λύσεις, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε άμεσα στην κοινωνικοποίηση του κομματικού κράτους.
 
Δηλαδή στην δημοκρατική υπαγωγή του αυτονομημένου και εξουσιαζόμενου από τις αγορές ελληνικού κράτους, στον άμεσο έλεγχο και εξουσία της κοινωνίας.

Αυτό θα γίνει μόνο με επέμβαση στο καταστατικό του.

Πέτρος Χασάπης