ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.Αφορολόγητοι οι βουλευτές! Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής προκαλούν αλλεργία στην κυριολεξία& εγκεφαλικά στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Αφορολόγητοι οι βουλευτές!

 ΒΙΝΤΕΟ και ντοκουμέντα




Αποκαλύπτουμε το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του


Ένα ακόμη σκάνδαλο του πολιτικού κατεστημένου έφερε σήμερα στο φως η Χρυσή Αυγή. Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:

  • Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ.
  • Ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα!

Ιδού και τα σχετικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση
 
Το αίσχος αυτό βασίζεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που παίρνει ο βουλευτής είναι αφορολόγητα: Από τις 47.307,59 ευρώ οι 31.164,54 δε φορολογούνται καθόλου!!! Αυτό είναι ένα έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, για το οποίο και πρέπει να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Την ώρα που το σύστημα τσακίζει μία ολόκληρη κοινωνία, προστατεύει με προκλητικό τρόπο τα δικά του απαράδεκτα και παράνομα προνόμια.


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για φορολόγηση ολόκληρου του ποσού που λαμβάνουν οι βουλευτές (από το πρώτο ευρώ!). Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι και αυτή η πρωτοβουλία μας θα θαφτεί από το σύστημα της διαφθοράς και της απάτης. Θα έρθει όμως η μέρα που το Εθνικιστικό Κίνημα θα διοικήσει αυτή τη χώρα και θα επέλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση που ζητά με αγωνία ο ελληνικός λαός.








ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ ΤΑ  ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΚΟΥ 



Χθες το βράδυ σε εκπομπή του Extra, βολευτές της ΝΔ, του Σύριζα, της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ αμφισβήτησαν τα στοιχεία που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή για τα θλιβερά προνόμια των βουλευτών. Όταν παρενέβη ο εκπρόσωπός μας,  έγιναν καπνός. 
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ