ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ανάχωμα του Δ.Αβραμόπουλου σε Ε.Βενιζέλο στην ένταξή του στη ΝΔ

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ...

Ο ΜΠΕΝΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΡΗΓΑΣ 

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγείται η κόντρα του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο αναφορικά με το θέμα που προέκυψε για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Την αρχή έκανε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής  Άμυνας για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ζήτησε τη σύγκλιση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη σύμβαση που υπέγραψε ο Ε. Βενιζέλος το 2010 από τη θέση που κατείχε τότε ως υπουργός Άμυνας.
Στην απάντησή του ο Δ. Αβραμόπουλος άφησε ουσιαστικά ακάλυπτο τον Ε. Βενιζέλο μιλώντας για  "παλιές αμαρτωλές συμβάσεις και αντισταθμιστικά ωφελήματα που λειτούργησαν ως αγωγός ύποπτων πληρωμών¨" και για την αναθεώρηση της σύμβασης είπε απλά οτι "η σύμβαση του 2010 επιχειρούσε να δώσει τέλος σε αυτές". 'Αλλο το "επιχειρούσε" και άλλο το "έβαλε τέλος"..
Τι σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Ε. Βενιζέλος ο οποίος χαρακτήρισε ως «χυδαία» την τοποθέτηση του Α. Τσίπρα δείχνοντας προς την πλευρά του υπουργού Εθνικής άμυνας είπε ότι «ο ρόλος των υπουργών είναι να λύνουν προβλήματα, όχι να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση»., αναφερόμενος στην απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στονπρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ακόμη τον κατηγόρησε ότι διεκδικεί «την πατρότητα της διακοπής πληρωμών, που εγώ διέταξα».
Μάλιστα ο Ε. Βενιζέλος διεκδικώντας και ηγετικό προφίλ και νουθετώντας τον υπυοργό Άμυνας είπε: : «Ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε δώσει εντολή στους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Ανάπτυξης να λυθεί το θέμα από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει αδικαιολόγητη παράταση. Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν διαπιστώσεις, ούτε τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα».
Με το άκουσμα των θέσεων του Ε. Βενιζέλου κύκλοι προσκείμενοι στο ΥΠΕΘΑ και σον Δ. Αβραμόπουλο τόνιζαν ότι «η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχουν το Δημόσιο και το Εθνικό Συμφέρον. Αυτά και μόνο υπηρετεί».
Και έπεται συνέχεια…
defencenet.gr


ΜΕ… ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ – 
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ… ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ;

Δεν ξέρουμε αν θα πιάσει το πασοκικό κόλπο με τις 58 «προσωπικότητες» και την «Ελληνική Ελιά», αλλά οι… λαδέμποροι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη έτοιμο το… «σχέδιο Β΄», ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου του 2014.

Και πιο συγκεκριμένα, έχουν σκοπό να κατέβουν στις εκλογές με το… ψευδώνυμο «Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα» (και με άλλο έμβλημα). Κι όλα αυτά, διότι μπορεί στις στημένες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται από δω κι από κει, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται με ποσοστά 5-7%, αλλά στην πραγματικότητα το πραγματικό του ποσοστό δεν υπερβαίνει (ούτε με σφαίρες!) το 4%. 
Όμως, στις προσεχείς ευρωεκλογές ένα κόμμα θα πρέπει να υπερβεί το 4,7% (κι όχι το 3%, όπως ίσχυε παλιά) για να εκλέξει ευρωβουλευτή (λόγω της μείωσης των Ελλήνων ευρωβουλευτών) κι αν το ΠΑΣΟΚ δεν τα καταφέρει θα διαλυθεί το ίδιο βράδυ!
Αν κριθεί ότι το «σχέδιο Β΄» (με παρασύνθημα «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς») δεν περπατάει, ο Ντούτσε έχει έτοιμο και «σχέδιο Γ΄»: την κοινή κάθοδο με την ΝΔ, ως «Ευρωπαϊκό Κόμμα»…

Ο σώζων εαυτόν σωθείτω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ