ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα  πολλά πρόσωπα.



Μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα και το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τη σοβαρότητα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει δέσμιο παιδικών ασθενειών, που σε μεγάλη ηλικία είναι επικίνδυνες, ίσως και μοιραίες.

Με συνεχή λάθη τακτικής και χειρισμών, είναι σαν να πασχίζει να ακυρώσει ο ίδιος το πιο σημαντικό πλεονέκτημά του έναντι των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων: Τη μη εμπλοκή σε υποθέσεις αδιαφανούς διαχείρισης δημόσιου χρήματος και ότι δεν έχει (τυπικά) ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της χώρας.

Οι συνιστώσες αποδεικνύονται «Λερναίες Υδρες» που ραγίζουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσας Αριστεράς. Και, πάντως, όσο κι αν μειώνονται τα εισοδήματα των πολιτών, δεν είναι και τόσο ελκυστική η εναλλακτική πρόταση των καταλήψεων ως χωρών «πολιτισμού» και «αυτοοργάνωσης». Δεν είναι και πολλοί οι Ελληνες που, αντί για το σπίτι που δεν μπορούν να πληρώσουν, οραματίζονται να βρεθούν στο κοινόβιο της βίλας Αμαλίας.

Η προσπάθεια στοίχισης των χαοτικών απόψεων πίσω από τη σκανδαλολογία, όχι μόνο δεν οδηγεί στην κάθαρση, καθώς τα κίνητρά της είναι κυρίως κομματικά, αλλά και δεν μπορεί τελικά να κρύψει τα εγγενή προβλήματα του χώρου.

Και φυσικά δεν συμβαδίζουν με το προφίλ που θα επιχειρήσει να κτίσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας περνώντας σε λίγες ημέρες το κατώφλι του Brooking Institute. Ισως και της Γερουσίας...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Το παραμύθι με τους δράκουλες

Ένα τρομακτικό θέμα που κανείς ποτέ δεν τόλμησε να ακουμπήσει...
Ένα σκοτεινό μονοπάτι που καταλήγει στα σπλάχνα του ίδιου του συστήματος...
Τι ακριβώς είναι αυτό το έχουν βαφτίσει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα και ποιους βολεύει η χρήση αυτού του όρου....

Με τον όρο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ χαρακτηρίζονται οργανώσεις ή ομάδες ατόμων που με ιδεολογικά κίνητρα (πολιτικά ή θρησκευτικά ) δρουν κατά του κατεστημένου ή της υπάρχουσας εξουσίας/πολιτείας χρησιμοποιώντας ωμή βία σε ανύποπτο χρόνο κατά συγκεκριμένων στόχων προκαλώντας παράλληλα τον πανικό στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτό κρατήστε το γιατί θα χρειαστεί...

Ο εφιαλτικός τρόπος δράσης των τρομοκρατών έχει αποδειχθεί “μαχαίρι δίκοπο”, αφού σε παγκόσμιο επίπεδο την “κουκούλα “ της τρομοκρατίας έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και μυστικές υπηρεσίες κυβερνήσεων εκμεταλλευόμενοι τα βασικά χαρακτηριστικά της τρομοκρατίας όπως η μυστική και ανώνυμη δράση των μελών της όχι όμως και της ίδιας της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Τι σημαίνει αυτό ;;;

Η μάσκα του “εφιάλτη” που σπέρνει το θάνατο έχει δύο όψεις....

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται και η “αντίπερα όχθη” χρησιμοποιώντας επίσης τη μάσκα της τρομοκρατίας ώς άλλωθι για πολλές κυβερνητικές δράσης (πολέμους, σκληρά μέτρα καταστολής, καταστρατήγηση ανθρωπίνων ελευθεριών και προσωπικών δεδομένων, φίμωση του λόγου κτλ)

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός οτι έχουν κατασκευαστεί ακόμη και τρομοκρατικές οργανώσεις μαιμού προκειμένου να υπηρετούν τον ίδιο το θεσμό που ονομάζεται κράτος.

Ας εστιάσουμε όμως τώρα στα εντός των συνόρων μας...

Για να ερευνήσουμε τι ακριβώς εννοούν “τρομοκρατία” και ποιούς τελικά βολεύει και τι ακριβώς υπηρετεί η χρήση του όρου “τρόμος” στη συντήρηση του “δημοκρατικού” πολιτεύματος θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε την έρευνα απο την “ρίζα του κακού”.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν ακούσατε ποτέ απο τα ΜΜΕ να μιλάνε για Ελληνική τρομοκρατία ;;;

Οι “τρομοκράτες” μας δεν μιλούν Ελληνικά δεν είναι Έλληνες; Γιατί όμως ποτέ κανείς, παρά και τις κατακαιρούς συλλήψεις , αποφεύγουν να κάνουν λόγο για Έλληνες τρομοκράτες συνδέοντας το φαινόμενο της τρομοκρατίας με την εντοπιότητα ;;;

Mήπως γιατί η “τρομοκρατία” στην Ελλάδα πρέπει να είναι κάτι σαν τρομακτικό και άυλο;
.... κάτι δηλαδή σαν φάντασμα ;;;

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε στις ρίζες της υποτιθέμενης “τρομοκρατίας” στην Ελλάδα ανακαλύψαμε σημαντικά στοιχεία για το “γενεαλογικό δέντρο” των Ελλήνων “τρομοκρατών”.

Έχετε αναλογιστεί το πότε έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της στη χώρα μας η “τρομοκρατία” ;;;;;

Τα γεγονότα σίγουρα δεν είναι τυχαία...και η ρίζες της Ελληνικής “τρομοκρατίας”
έχουν πολλά να αποκαλύψουν για το γενεαλογικό δέντρο των “τρομοκρατών”

Η εμφάνιση της “τρομοκρατίας” στην Ελλάδα τοποθετείται χρονικά ακριβώς μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών ... σας λέει κάτι αυτό;;;

Είναι γεγονός όμως πως τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα επιμελώς αποφεύγουν να αναφέρουν ότι....

Η “τρομοκρατία” στην Ελλάδα έκανε την εμφάνισή της χέρι χέρι με την “δημοκρατία”.

Τυχαίο ;;;

To Νοέμβρη του 1974 μαζί με την "δημοκρατία" που μας έφτιαξαν στην Ελλάδα , μας έστειλαν και δύο φρουρούς της να την προσέχουν , την “επαναστατική” οργάνωση 17 Νοέμβρη (1974-2002) και τον “επαναστατικό” Λαικό Αγώνα (1975-95)

Τα χρόνια πέρασαν.... η “δημοκρατία” στην Ελλάδα φαίνεται πως δούλεψε ρολόι , το πρόγραμμα οργανώθηκε και απέδωσε καρπούς... Οι “ιδεολόγοι επαναστάτες” έκαναν την εμφάνιση τους κάθε όποτε το σύστημα χρειαζόταν στήριξη . Τα “μηνύματα” έφθαναν στους αποδέχτες τους... η “δημοκρατία” έλαμπε κάθε φορά ατρόμητη και η χώρα άρχισε σταδιακά να βουλιάζει “δημοκρατικότατα” μέσα στη διαφθορά....

Τα οργανωμένα συστήματα “δημοκρατικής” διακυβέρνησης των λαών αποδίδουν καρπούς σε βάθος χρόνου, έτσι ώστε μέχρι να ξυπνήσουν οι λαοί να έχουν έρθει πρό τετελεσμένων γεγονότων τα οποία και πολύ δύσκολα ανατρέπονται.

Ο εισαγώμενος τρόμος , τρομάζει καλύτερα, ενώνει τους Έλληνες και λυτρώνει κυβερνήσεις...
Κάποιοι λοιπόν αναμασούν την καραμέλα οτι η τρομοκρατία στην Ελλάδα ελέγχεται απο ξένα κέντρα.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο βολεύει μια τέτοια αντίληψη αυτούς που διαχειρίζονται το “δημοκρατικό” σύστημα στην Ελλάδα ;

Aκόμη ένα μεγάλο ψέμα που προνόησαν να πλασάρουν στο λαουτζίκο για να βλέπει πάντα την τρομοκρατία ώς εξωγενή κακό “φάντασμα”...

Η λογική είναι απλή , όλα τα μεγάλα ψεμμάτα στηρίζονται στην κοινή λογική για να γίνουνται ευκολότερα αποδεκτά απο τον απλό λαουτζίκο.

Η μάζα αποδέχεται πάντα ευκολότερα την εξωγενή ρίζα του κακού που “αγιάζει” την ντόπια εξουσία και αποτελεί το ισχυρότερο άλλωθι για συνεχίσουν το έργο τους οι πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας.

Για όσους δεν τα “πιάνουν” με την πρώτη αναλύουμε περισσότερο το θέμα....

Αν παρατηρήσετε οι “εθνοσωτήρες” της Ελλάδας σε συνεργασία με τα ΜΜΕ αποδίδουν εντέχνως με στοιχεία της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής τη σχέση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα με εξωγενείς παράγοντες...

Αξίζει να σημειωθεί οτι πέρα απο τα δύο κόμματα εξουσίας που προφανώς έχουν κάθε λόγο να συντηρούν τέτοιες απόψεις , το περίεργο είναι πως τις ίδιες απόψεις φαίνεται να στηρίζουν και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου της “δημοκρατίας”....

Το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό ....

Τί λόγο έχουν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης να υποστηρίζουν αυτή την άποψη;; Mήπως κάτι έχει πάρει τ' αυτί τους, αλλά τρομάζουν να μιλήσουν ή απλά είναι όλοι τους τόσο κουτοί και αναμασούν τι ίδια “καραμέλα” γιατι τους βολεύει ώς να πιασάρικο αντικείμενο για αντιπολίτευση.

Η διαφθορά ενός σάπιου πολιτικού συστήματος λειτουργεί ώς μια πιραμίδα που οι βάσεις της καταλήγουν στην ίδια την Ελληνική κοινωνία , αυτό ακριβώς φρόντισαν να εκμεταλλευτούν τα πανίσχυρα κέντρα εξουσίας του εξωτερικού ταΐζοντας (μίζες, siemens, goldman sachs, greek statistics) το διεφθαρμένο σύστημα που αποτελεί το υποτιθέμενο“δημοκρατικό” πολίτευμα στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση.

Για ποιό λόγο λοιπόν τα πανίσχυρα κέντρα του εξωτερικού που έτσι κι αλλιώς ανεβοκατεβάζουν την παπατζο-δημοκρατία στην Ελλάδα κι ελέγχουν τις κυβερνήσεις χρόνια τώρα , να ασχοληθούν με τα καραγκιοζάκια που παριστάνουν τους ιδεολόγους επαναστάτες και απαρτίζουν την τρομοκρατία στην Ελλάδα, και μόνο ο συσχετισμός ακούγεται βλακώδεις.

Ποιός είναι τόσο αφελής που μπορεί να πιστεύει οτι τα ξένα κέντρα έχουν λόγους να αποσταθεροποιήσουν δια μέσου της “τρομοκρατίας” το “δημοκρατικό” πολίτευμα στην Ελλάδα , αφού έτσι κι αλλιώς ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας.

Αλλο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ κι άλλο ΜΑΦΙΑ.

Mια πιο προσεκτική ματιά του φαινόμενου “τρομοκρατία” στην Ελλάδα αποδεικνύει περίτρανα οτι ουδέ ποτε υπήρξε τρομοκρατία και κάποιοι βολεύονται απο την κατάχρηση του όρου. Ανέκαθεν στην Ελλάδα οι οργανώσεις που αποκαλούνταν “τρομοκρατικές” κρυβόντουσαν απλά πίσω απο το πέπλο της τρομοκρατίας για να δρούν αποκλειστικά ώς αντάρτικο πόλης και μάλιστα αποκλειστικά στην Αθήνα.

Ακριβώς δηλαδή όπως θα λειτουργούσε μια καμόρα - μαφία του κοινού ποινικού δικαίου.

Πως λοιπόν εντέχνως παραφράζουν κάποιοι τον όρο “τρομοκρατία στην Ελλάδα” για να τον συνδέσουν με τον τρόμο και την αποσταθεροποίησης του υποτιθέμενου “δημοκρατικού” πολιτεύματος.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για πληρωμένους μαφιόζους του κράτους και όχι τρομοκράτες (ιδεολογίες, αγώνες, επαναστάτες και κουραφέξαλα) οι οποίοι στην ουσία λειτουργούν για να συντηρούν το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα που τους κρύβει πίσω απο το άυλο πέπλο της “τρομοκρατίας” σε μια μυστική ομερτά (omerta).

Παρατηρώντας όλους αυτούς που κατα καιρούς έχουν συλληφθεί με δάφνες και συγχαρίκια απο την περίφημη αντιτρομοκρατική υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του φαντάσματος της “τρομοκρατίας” στην Ελλάδα , θα δούμε οτι πρόκειται για “τρομοκράτες” τις κακιάς ώρας που ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν για ποίον ακριβώς δούλευαν μέσα στο μυστικισμό της ιδεολογίας τους.

Ασφαλώς και δεν μπορούμε να αποκαλούμε “τρομοκράτες” κάτι πιτσιρικάδες με γκαζάκια και μολότοφ που σπάνε ΑΤΜ και τράπεζες, γιατί “δημοκρατία” μας όμως “κουτσοί στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα” όλοι “τρομοκράτες” πρέπει να λέγονται για να υπάρχει γενικότερη συσκότιση και ο όρος “τρομοκρατία” να παίζει το ρόλο του γενικού και αόριστου εχθρός της "δημοκρατίας".

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ... MADE IN GREECE

Σε ολόκληρο τον κόσμο η απανταχού τρομοκρατία χτυπά σε διαφορετικές πόλης και στόχους. Στην Ελλάδα όμως η “τρομοκρατία” χτυπά μόνο στο “χωριό” της δηλαδή στην Αθήνα . Κάτι σαν "αντάρτικο" πόλης δηλαδή...

Κι ενώ υποτίθεται πως έχει αντιεξουσιαστική δράση στην πραγματικότητα χτυπά όλους τους άλλους “περιμετρικούς” στόχους εκτός απο αυτούς που αναφέρουν στις παπατζο-τρομοκρατικές και δήθεν “επαναστατικές” προκηρύξεις τους.

Υποτίθεται ότι απειλούν την εξουσία αλλά σκοτώνουν πάντα λάθος άνθρωπο και έτσι λειτουργούν ως πυλώνες της παπατζο-δημοκρατίας και του συστήματος που υποτίθεται πως πολεμούν.

Το δούλεμα βέβαια πάει σύννεφο αφού απ'την άλλη πλευρά η “δημοκρατία” δηλώνει πως δεν τρομάζει και ψάχνει να τους βρεί.... στην πραγματικότητα βρίσκει άλλωθι για περισσότερους φρουρούς και λόγο για την επιβολή νέων σκληρότερων κατά της ανθρώπινης ελευθερίας.

Οι “τρομοκράτες” παριστάνουν τους ιδεολόγους επαναστάτες ενώ αποτελούν το δεξί χέρι της ίδιας της εξουσίας που υποτίθεται οτι πολεμούν (ως αντιεξουσιαστές) .
Ποτέ κανείς απο τους υποτιθέμενες στόχους των τρομοκρατών δεν χτυπήθηκε, φρόντιζαν πάντα την τελευταία στιγμή να σκοτώνουν κάποιον αθώο .

Τυχαίο είναι οτι εκτος απο πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους που ποτέ δεν ακούμπησαν , ο αμέσως επόμενος στόχος τους στις προκηρύξεις των μαφιόζων είναι η Αστυνομία με το πρόσχημα οτι χτυπούν το σύστημα;;

Tι όμως σημαίνει κάτι τέτοιο στην πράξη ;;

Σκοτώνοντας τυχαία έναν μεροκαματιάρη αστυνομικό, ασφαλώς και δεν χτυπάς το σύστημα. Αγριεύεις όμως τους μπάτσους και έτσι δυναμώνεις την κρατική εξουσία να βρεί πρόσχημα για σκληρότερα μέτρα καταστολής.
 
Έτσι λοιπόν λειτουργούν οι αντιεξουσιαστές ; οι επαναστάτες ;; τσιράκια των τραμπούκων του συστήματος;;;; Το μαφιόζικό παρακράτος στην αγκαλιά του "κράτους" ;; Δεν ντρεπόσαστε βρε ρεζίλια που παριστάνετε και τους ιδεολόγους αντιεξουσιαστές ρε τσουτσέκια....

Και όλο αυτό το παραμύθι το πλασάρουν στην Ελλάδα.... ώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Ποιοι λοιπόν έχουν λόγους να αναπαράγουν τον τρόμο για να συντηρήσουν τη δημοκρατία τους σίγουρα όχι τα ξένα κέντρα που έτσι κι αλλιώς την ελέγχουν .

Κατα συνέπεια η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά εγχώριο προιόν , μια Ελληνικότατη καλά οργανωμένη μαφία που συντηρείται απο το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα για να παριστάνει πως υπάρχει κράτος και προασπιστές της "δημοκρατίας".

Άπειρες συζητήσεις έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον περίφημο server της αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας του indymedia που εκπέμπει μέσα απο το Πολυτεχνείο...

Που κρύβεται όμως η αλήθεια ;;; Ποιοί βολεύονται απο τη βλακεία των άλλων;

Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα οτι η “εθνοσωτήρες” που συντηρούν την παπατζο-δημοκρατία στην Ελλάδα δεν είναι τόσο κουτοί ή άβουλοι, όσο κι αν κάποιοι άλλοι θέλουν να προβάλουν κάτι τέτοιο.

Αποκαλύπτουμε όλο το σενάριο ενός καλά οργανωμένο σχεδίου που πλαισιώνει το μύθο της “τρομοκρατίας”

Είναι γεγονός οτι το Αθηναικό ιντιμίντια ελέγχεται απο τη γνωστή-άγνωστη επιτροπή του αντιεξουσιαστικού χώρου και περιλαμβάνει “αριστερές” ειδήσεις καθώς και συλλογικά ή ατομικά κείμενα κάθε λογής αντιεξουσιαστών, επαναστατών ή ακόμη και “ψώνιων” που διατυπώνουν εκεί της όποιες απόψεις ή επιθέσεις τους στο σύστημα ή σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι απλά ψάχνουν κάτι έτσι για να προκαλέσουν.

Έχετε αναλογιστεί ποτέ γιατι , παρά τις τόσες παπατζο-συζητήσεις , τηλεκόντρες και ψευτοπαρεμβάσεις της δικαιοσύνης ακόμη και στις επώνυμες πρυτανικές αρχές , το indymedia εκπέμπει και θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά υπο της ασπίδα του ιδίου του κράτους;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσους βολεύει το “κακό” indymedia ;; Πόσοι κάνουν αντιπολίτευση επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια μόνο και μόνο για να τους καμαρώνουν οι κοιμισμένοι ψηφοφόροι του καναπέ;;;

Το αντιεξουσιαστικό προφίλ του indymedia αποτελεί βασικό άλλωθι του συστήματος για να αναπαράγεται η καραμέλα των “γνωστών αγνώστων” και στο όνομα της αντιεξουσιαστική ιστοσελίδας με το “προκλητικό” προφίλ να ξορκίζεται το κακό που λέγεται “τρομοκρατία”!!!

Τι ακριβώς συμβαίνει....

Eκμεταλλεύονται το αντιεξουσιαστικό προφίλ, για να στρέφουν τα βλέμματα στους παραδοσιακούς "γνωστούς - αγνώστους" και την ίδια την πρόκληση...

Κατ'ουσίαν χρησιμοποιούν την ίδια την αφέλεια εκείνων που μέσα στη θολούρα της αντιεξουσιαστικής ιδεολογίας αναπαράγουν πιθανόν και άφελα τους (με στόχο να προκαλέσουν) κάθε τι που πιστεύουν οτι χτυπά την εξουσία.

Εκεί ακριβώς κρύβεται και η “φόλα” , το καλά κρυμμένο αγκίστρι μέσα στο δόλωμα.

Μέσα σε όλα αυτά το indymedia αναπαράγει σε αρκετές περιπτώσεις αυτό που θέλει η εξουσία να στοχοποιηθεί , (εκεί ... μέσα στο δόλωμα κρύβεται το αγκίστρι) το ξορκισμένο κακό , η φωνή των τρομοκρατών που βρίσκει διαυλο επικοινωνίας στέλνοντας την “τρομοκρατική” προκήρυξη να δημοσιευθεί στο “κακό” indymedia.

To indymedia βολεύει την ίδια την εξουσία που λειτουργεί τόσο έξυπνα και οργανωμένα έτσι ώστε να χρησιμοποιεί ακόμη κι αυτόυς που πιστεύουν οτι ιδεολογικά το πολεμούν την εξουσία.

Τυχαία προστατεύεται ο server του indymedia απο τις πρυτανικές αρχές ;

Κι έτσι οι αντιεξουσιαστές πιστεύουν πως έχουν το δικός τους πανίσχυρο μέσω....

H εξουσία κάνει τη δουλειά της κανονικά , καταδικάζοντας το “κακό” indymedia..... κι αποκάτω φωνάζει η αντιπολίτευση για να χειροκροτάει ο λαουτζίκος ...
κι η αδέκαστη δικαιοσύνη παριστάνει πως κάνει τη δουλειά της αμερόληπτα.

Αυτό ακριβώς είναι το σύστημα.

Η απεικόνιση της ποιό τρομακτικής "τρομοκρατίας" , αυτής που τρομάζει την κοινή γνώμη και σκοτώνει εν ψυχρό για να στέλνει μηνύματα.

Επίλογος του τρόμου είναι το ίδιο πάντα διαχρονικό παραμύθι...

Οτι συμφέροντα “φαντάσματα” του εξωτερικού συντηρούν και χρηματοδοτούν την τρομοκρατία στην Ελλάδα με στόχο να αποσταθεροποιήσουν την “δημοκρατία μας” κι έτσι η κοινωνία τρομοκρατείται δημοκρατικότατα....και...
η "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" στην Ελλάδα δουλεύει ρολόι....
 

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"


Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα: "Εάν υπογράψεις, πέφτετε". Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλη του 2008.
Πολλά έχουν ακουστεί για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα υπόγεια νήματα που κίνησαν ξένες δυνάμεις για να ανακόψουν την πολιτική των αγωγών.

Μία απόφαση Εθνικής σημασίας που θα καθιστούσε την Ελλάδα πανίσχυρο ενεργειακό κόμβο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλά, με επίκεντρο τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς -
Αλεξανδρούπολη που όπως φημολογείται, επέσυρε δυσφορία και απειλές προς την Ελληνική κυβέρνηση με απόγειο το περιβόητο "σχέδιο Πυθία".

Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε για πρώτη φορά, τον κύριο λόγο, το σημείο εκκίνησης της πραξικοπηματικής πτώσης της τότε κυβέρνησης, την ευθεία απειλή στον αρμόδιο υπουργό από τον πρέσβη υπερδύναμης.

Η αποκάλυψη αυτή, αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από το συμβάν, γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη από δύο παράγοντες:

Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που πλέον αποδεικνύεται πως έχει το υπέδαφος της Ελλάδας, αλλά και η υπόθεση πώλησης της ΔΕΠΑ που το έντονο Ρωσικό ενδιαφέρον αναζωπυρώνει τις εντάσεις παρά την λαίλαπα του παπανδρεϊκού καθεστώτος. Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει ακόμα ελπίδα. Αυτή η αειφόρος Πατρίδα δεν άξιζε την ύβρη που της επιφυλάξαμε, την ντροπή που οφείλουμε σαν λαός να ξεπλύνουμε για να κοιτάξουμε με υπερηφάνεια τις επόμενες γενιές.

Το κεντρικό πρόσωπο δεν είναι άλλος από τον τότε αρμόδιο υπουργό ανάπτυξης, Χρήστο Φώλια. Ο διάλογος που θα διαβάσετε είναι δια στόματος του ιδίου σε στενό κύκλο συνομιλητών. Η σημασία τους όμως δεν επιτρέπει την αποσιώπηση τους.

Ήταν Απρίλης του 2008, όταν ο Χρήστος Φώλιας υπέγραφε την συμφωνία για τον υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου Νοβοροσίνσκ - Βουλγαρίας. Η συμφωνία ήταν μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος των γεγονότων που επακολούθησαν και όχι ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Το φυσικό αέριο ήταν το κλειδί. Αυτός ο αγωγός λοιπόν, είχε δύο παρακλάδια.

Το πρώτο θα στόχευε στην καρδιά της Ευρώπης, περνώντας από Ουγγαρία - Αυστρία.

Το δεύτερο και σημαντικότερο, θα περνούσε από Ελλάδα - Ιταλία.

15 ημέρες πριν την υπογραφή, τον Μάρτη του 2008 δηλαδή, ο υπουργός ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, δέχεται πρόσκληση και συναντά τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Για να ακούσει έκπληκτος την ευθεία απειλή:

"Εάν υπογράψετε την συγκεκριμένη σύμβαση (για τον αγωγό φυσικού αερίου επαναλαμβάνουμε), να θυμάστε ότι έρχεστε σε αντίθεση με ύψιστα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι"...
 
 

<Οι επαγγελματίες ΣΩΤΗΡΕΣ> Ας γίνουμε επιτέλους επαγγελματίες πολίτες.


           Η καλοπληρωμένη προπαγάνδα  των ΜΜΕ
Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα  να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 Ευρώ.


Μας μιλούν με φερέφωνα τους, καθεστωτικούς δημοσιογράφους.
Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού…
Τι Τρόμος είναι αυτός;!
Τι οργουελικός εφιάλτης!
 
Σαν τα κοράκια παραμονεύουν να αρπάξουν απ’ το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να την δαγκώσουν να την διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να την φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.


Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός!

 
Δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά με όλην τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται -είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;

Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός. Είναι φασισμός. Είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό. 
Τίποτα απ’ όσα γίνονται στά δελτία δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους.
 
Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι παρουσιαστές  κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα του κάθε δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο κάποιο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.
 
Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ’ τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ’ αυτήν την τηλεοπτική χούντα αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού.
 
Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από τρείς δεκαετίες τώρα.

Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό την δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ’ το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις· αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ’ όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.Ττα περισσότερα δελτία  δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.
 
Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χείρα και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων ,είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.
 
Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας με έναν λόγο:
 μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες…
Ντροπή!
 



Επαγγελματίες ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Επαγγελματίες της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, επαγγελματίες ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ και επαγγελματίες ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. 

Όλοι αυτοί – για να χρησιμοποιήσουμε μιαν έκφραση του χύδην όχλου – είναι και γαμώ τους συνεπείς. Εννοώ ότι είναι τόσο συνεπείς που γαμούν όλους τους άλλους.
 
Όχι τους άλλους επαγγελματίες, διότι όμοιος ομοίω αεί πελάζει, αλλά όλους εμάς. Είναι τόσο επαγγελματίες που αυτοί ορίζουν τα στάνταρντ της συνέπειας στην Ελλάδα.
 
Είναι τόσο επαγγελματίες ώστε ορίζουν ακόμα και το διάβα επάνω στον δρόμο του επαγγελματισμού. Είναι τόσο συνεπείς με τα παιδιά και τα εγγόνια τους όλοι αυτοί οι επαγγελματίες  οι επαγγελματίες αρχηγοί κομμάτων, οι επαγγελματίες βουλευτές – υπερασπιστές των συμφερόντων του λαού.
 
Κοντά σε αυτούς και οι επαγγελματίες επικεφαλής των αιτημάτων της εργατικής τάξης, οι επαγγελματίες υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι επαγγελματίες υπερασπιστές των αδύνατων.
 
Αυτοί είναι οι επαγγελματίες εστιάτορες του θέματος μας, που φυλάττουν στα ψυγεία τους την ληγμένη, την αλλοιωμένη, την αποκρουστικά σάπια τροφή. Όλοι αυτοί, ως γνήσιοι επαγγελματίες, προσέλαβαν τους επαγγελματίες σερβιτόρους να φέρουν την σαβούρα στο πιάτο μας, να την καταπιούμε και να την χρυσοπληρώσουμε.
 
Όλοι αυτοί προσέλαβαν τους δημοσιογράφους, τους αυθεντικούς επαγγελματίες του σερβιρίσματος, τις αυθεντικές και απολύτως επαγγελματίες πουτάνες της πένας να μας σερβίρουν και να μας προτείνουν κατά περίπτωση εναλλακτικό μενού  πάντα όμως προερχόμενο από το ένα και μοναδικό ψυγείο.
 
Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να μας σερβίρουν 5 κόκκους σουσάμι, 2 πινελιές ούζο και όρχεις πεσκανδρίτσας με 100 ευρώ το πιάτο.

Όλοι αυτοί μπορούν και είναι τόσο καλοί επαγγελματίες για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ.
 
 
Επειδή όλοι εμείς είμαστε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Επειδή εμείς έχουμε μάθει τη λογική του γύφτου. Του γύφτου – επαγγελματία ζητιάνου – που μας μπόλιασε με τη λογική του παζαριού. “Πόσο κοστίζει αυτό; Τόσο. Όχι τόσο. Πάρε τα μισά και είμαστε εντάξει.”
 
Τη λογική του “το παιδί μου να μπει στο δημόσιο και σιγά μη χαθεί ο τόπος για ένα μισθό παραπάνω.”
 
Τη λογική του “να πάρω το πτυχίο και σιγά μην χρειαστεί ποτέ να χειρουργήσω”.
 
Την λογική του “κάτσε να πάρω το δίπλωμα και μαθαίνω μετά να οδηγάω”.
 
Τη λογική του “ρε μάστορα πιάσε τη REAL NEWS γιατί κληρώνει τζιπ να ‘ούμε…”.
 
Τη λογική τού ό,τι αφού το είπε ο Χατζηαβατολάου έτσι είναι, τη λογική της έκπτωσης, τη λογική του σκόντου, τη λογική του πέντε πάνω - πέντε κάτω, τη λογική του “δε γαμείς… βάλε 5 ευρώ βενζίνη να φτάσουμε μέχρι την παραλία και έχει ο Θεός…”

Πόσοι από αυτούς τους επαγγελματίες -  θα ήταν ικανοί να επιβιώσουν – όχι απλώς επιχειρηματικά αλλά βιολογικά – αν εμείς ήμαστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
 
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους αλλά οι λογαριασμοί στο πόδι κάνουν τους Έλληνες να φαίνονται καλοί μαλάκες και αυτό δεν τους αξίζει.
 
Στον κόσμο της αγοράς οι επαγγελματίες είναι μονίμως κερδισμένοι. Και αυτοί και οι πελάτες τους. Στην Ελλάδα, κατά πως φαίνεται, επαγγελματίας είναι εκείνος που είναι μονίμως κερδισμένος. Εκείνος του οποίου η δραστηριότητα αποβαίνει ωφέλιμη μόνο σε αυτόν και επιπλέον ζημιώνει και τους πελάτες του.

Λοιπόν; Θα τους αφήσουμε να επιδεικνύουν μονίμως τον επαγγελματισμό τους; Θα τους αφήσουμε να είναι εσαεί αυτό που είναι;

Υπάρχει μια φράση που ανέκαθεν μου άρεσε. “Με την συνέπεια του επαγγελματία και το πάθος του ερασιτέχνη.”
 
Ας απαιτήσουμε να μας σεβαστούν και να μας παράσχουν αυτά για τα οποία επί σειρά δεκαετιών τους αμείβουμε αδρά. Ας απαιτήσουμε επαγγελματισμό ευθέως ανάλογο του κόστους που τόσα χρόνια φέρουμε στους ώμους μας.
 
Ας γίνουμε επιτέλους επαγγελματίες πολίτες.
Στην αντίθετη περίπτωση, δεν μας  απομένει τίποτα άλλο παρά να φερθούμε ως ερασιτέχνες. Ας φερθούμε τότε με πάθος. Ανέκαθεν 2 από τις συνηθέστερες ασχολίες των Ελλήνων ήταν το σεξ και οι καβγάδες.
 
ΣΕΞ και ΒΙΑ λοιπόν. 
 
Υπάρχει άραγες, κάποιος από τούς σημερινούς διαμορφωτές κοινής γνώμης και συνείδησης, που να μην προέρχεται από το ΚΚΕ και τον χώρο τής Αριστεράς;