ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΤΟ MEGA ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ....!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ...


Πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας περιλαμβάνονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τις ρευματοκλοπές 2009-2012 που κατέγραψαν ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ στην Αττική.


Την ώρα που το ντόμινο των απλήρωτων λογαριασμών παρασύρει στο σκοτάδι όλο και περισσότερα νοικοκυριά, ισχυροί παίκτες του επιχειρείν στην Ελλάδα, αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ, κλέβοντας τεράστια ποσά με τη μέθοδο των "πειραγμένων" μετρητών.

Ένα από τα μεγαλύτερα φέσια στη ΔΕΗ προέρχεται, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζουν τα Παραπολιτικά, από την εταιρεία Τηλέτυπος, στην οποία ανήκει το Mega channel.

O μετρητής του καναλιού στο πάρκο κεραιών του Υμηττού ήταν πειραγμένος, ώστε να καταγράφεται πολύ λιγότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνεται και συγκεκριμένα 12kw αντί για 58kw ανά ώρα.


Πηγή: Εφημερίδα "Παραπολιτικά" - enikos.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΘΑΥΜΑ...!!!
 ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ...!!!
 ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ...!!!


 
Υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές εξετάζει το υπουργείο οικονομικών, σύμφωνα με την Καθημερινή. Αν οι σκέψεις αυτές... προχωρήσουν τότε η επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες υπολογίζεται περίπου στα 100 με 150 ευρώ ετησίως.

Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να διαθέτουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κάθε πράξη που θα αφορά το ακίνητο.

Το μοντέλο που προκρίνεται αφορά στη σύσταση Ταμείου που προτείνεται να λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο θα εποπτεύεται από το κράτος, αλλά τη διαχείρισή του θα έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ....ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΚΑΣ «Γενικός επιθεωρητής του παιδομαζώματος»

 Γεώργιος Μανούκας : Το ΚΚΕ μου επεφύλαξε την μεγαλυτέραν «τιμήν».

Με διώρισε «Γενικόν επιθεωρητήν του παιδομαζώματος» και κλήθηκα να «παράσχω τας υπηρεσίας μου» περιοδεύσας αρκετές φορές τις χώρες του Παραπετάσματος…


Ο γράφων, είχε το θλιβερόν προνόμιον να ζήση το δράμα του παιδομαζώματος, αφού έλαβε μέρος «εν τω μέτρω των δυνάμεών» του σ” αυτό!

Προπαντός έζησε τούτο, όταν ετέθηκε επικεφαλής του στο Παραπέτασμα ως υπεύθυνος οργανωτής του.
Λίγες γραμμές διά την «σταδιοδρομίαν» μου.

Το 1941 με την υποδούλωσιν της πατρίδος μας στον Χιτλεροφασισμό, ηκολούθησα με πατριωτικήν συνείδησι και με αγαθή πάντοτε πρόθεσι, όπως έκαμον οι πιο πολλοί Έλληνες -έναν δρόμο που, όπως ενόμιζα, θα μας οδηγούσε στην απελευθέρωσι της πατρίδος και θα μας επανέφερε την προτέρα γαλήνη.

Δυστυχώς, ο μανδύας τον όποιον προσωπικώς εφόρεσα ήταν ερυθρός. Και κάτω από αυτόν, όπως ήταν επόμενον, άρχιζα να οραματίζομαι μίαν Ελλάδα όχι «που ανθεί φαιδρά η πορτοκαλέα και θάλλει η ελαία», άλλα κάποιαν άλλη «χωρίς βασιλείς και άρχοντες, ή άρχοντες και δούλους· χωρίς καταπιεζομένους, εκμεταλλευτάς και εκμεταλλευόμενους». 
 


Γενικά μια κοινωνίαν, αν όχι κοινωνίαν αγγέλων, τουλάχιστον κοινωνίαν αγίων. Και διά τα ιδανικά αυτά εργάσθηκα με αρκετόν ζήλον, θυσιάσας πολυμελή οικογένειαν, προσωπικά συμφέροντα κ.λπ.

Tα τραγικά γεγονότα του Δεκεμβρίου του 1944 και τα μεσολαβήσαντα γεγονότα μέχρι του 1947, μολονότι μού έβαλαν πολλά ερωτηματικά, δεν τους έδωσα καμμία απάντησι, διότι δεν μ” άφησε ο «επαναστατικός παλμός».


Το 1947 με άρπαξε το ΚΚΕ, με «ενηγκαλίσθη» και με περιέβαλε με αρκετές «τιμές»! (Συντάκτην κομμουνιστικής εφημερίδος, οργανωτήν της «Λαϊκής Παιδείας» διά την Ελλάδα, γενικόν επιθεωρητήν της «Λ. Παιδείας» στη Δυτ. Μακεδονία και Ήπειρον!).

Θα ήταν παράλειψις να ισχυρισθώ, ότι δεν ειργάσθην φιλότιμα.

Τον Μάρτιον του 1948, το άδειασμα των χωριών της Δυτ. Μακεδονίας, απ τα γεγονότα του παιδομαζώματος, μου αφήρεσε προσωρινά την «λεοντή» των αξιωμάτων, διότι εξέλειπαν οι «πελάται» (παιδιά), πλην όμως με ετεποθέτησε σε θέσι όπου εδοκίμασα το δράμα του παιδομαζώματος.


Εκεί, στον διαχωρισμό γονέων και παιδιών, εδοκίμασα τις περισσότερες συγκινήσεις, ακούοντας τας γοεράς κραυγάς μανάδων, που απ’ τις αγκάλες τούς άρπαζαν τα παιδιά στα σύνορα και τα έστελναν στο Παραπέτασμα!

Σε συνέχεια, μου επεφύλαξε το ΚΚΕ μεγαλυτέραν «τιμήν». Με διώρισε «Γενικόν επιθεωρητήν του παιδομαζώματος» και κλήθηκα να «παράσχω τας υπηρεσίας μου» περιοδεύσας αρκετές φορές τις χώρες του Παραπετάσματος…



(Απόσπασμα από την σημείωση του συγγραφέα) 



ΟΛΟ ΤΟY  TO  ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ
ΣΕ PDF 
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:




Ξέρουν από παιδομαζώματα 

τα αριστερά
κι ας μην φωνάζουν υποκριτικά 




Τρελό ξεβράκωμα σ' όλους αυτούς που μίλησαν για παιδομάζωμα από την Χρυσή Αυγή...!!

Δείτε το κόκκινο παιδομάζωμα από το ΚΚΕ που για αυτό δεν θίχτηκε κανείς...


Για αυτό το παιδικό προσηλυτισμό δεν θα ακούσεις ποτέ 
τους εν Ελλάδι διανοουμενίσκους και δημοσιογραφίσκους να φρίττουν

Όλοι, αριστεροί, διανοούμενοι και δημοσιοκάφροι, "έφριξαν"μέσα στη βδομάδα για μια μάζωξη παιδιών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λούτσα... αντίθετα όλες οι κότες δημοσιοκάφροι που τα κάνουν πάνω τους και μόνο στην ιδέα ότι οι αριστεροί μπορεί να τους χαρακτηρίσουν "φασίστες" δεν τόλμησαν να πουν ποτέ τίποτα για αυτό τον προσηλυτισμό:

18/12/2011 -- Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ για παιδιά και μεγάλους


Το πρόγραμμα του διημέρου
Τρίτη 3 Γενάρη:

11.00 Προβολή της ταινίας «Αζούρ και Ασμάρ». Ενα παραμύθι κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2006, μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, που ασχολείται με το θέμα του ρατσισμού, τη συμφιλίωση διαφορετικών εθνών και φυλών που συμβιώνουν.

12.30 Αφήγηση παραμυθιού «Ο Φασούλας». Πρόκειται για ένα από τα διηγήματα που περιέχονται στη συλλογή «Γεια σου, φίλε» που εξέδωσε η «Σύγχρονη Εποχή» με θέμα τη μετανάστευση. Για το θέμα θα γίνει και συζήτηση με τα παιδιά.

31/8/2011 --Ενα μικρό φεστιβάλ μέσα στο μεγάλο...




Τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ, 15, 16 και 17 Σεπτέμβρη, στο «Πάρκο Τρίτση», τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία σε ένα δικό τους ξεχωριστό χώρο να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να μάθουν για τις ιστορικές κατακτήσεις της Σοβιετικής Ενωσης στη ζωή των εργατών,στην επιστήμη, στη μόρφωση και τον πολιτισμό.

Ελα με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στην πάλη για τις δικές σου ανάγκες. ... Για το δικαίωμα των παιδιών στην προσχολική αγωγή, στη δημιουργική απασχόληση, στον πολιτισμό και το παιχνίδι. Για να διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία με τις αξίεςτης συλλογικότητας, του αγώνα και της δημιουργικότητας.


Ελα να συζητήσουμε!
Ελα να οργανώσουμε την πάλη μας


6/2/2011--Για την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες


Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.

«Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.

Ολες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, οι εδαφικές και οι άλλες πρέπει να απευθύνονται με εκδηλώσεις στα μικρότερα παιδιά και τους γονείς τους. Με απαιτητική προσπάθεια, επιστημονική γνώση και προσοχή λόγω ηλικίας, να αποκτήσουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.


Είναι σημαντική πλευρά της προετοιμασίας των νέων για τα μαθητικά χρόνια, της παρέμβασής μας στους νέους γονείς».


4/1/2011-- Διήμερο χαράς, δημιουργίας και ελπίδας




Το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στημένο με το μεράκι και την εθελοντική ανιδιοτελή προσφορά που χαρακτηρίζει τους νέους κομμουνιστές, ήταν μια προσπάθεια να απαντήσει σε ανάγκες και των παιδιών και των γονιών. Αποτελεί συνέχεια και κομμάτι της πάλης για τα δικαιώματα στην Παιδεία, στον Πολιτισμό, σε μία πολύπλευρη ανάπτυξη του ατόμου. 

Τις δύο μέρες του φεστιβάλ ήταν πολλές εκατοντάδες τα παιδιά που πέρασαν - πολλά από αυτά και τις δύο μέρες - την πύλη της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, μαζί με τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά και όποιον μπορούσε να τα συνοδέψει για να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή.

Ενδεικτικό της συμμετοχής ήταν ότι τα βιβλία, από τα δύο βιβλιοπωλεία της «Σύγχρονης Εποχής» που λειτουργούσαν στο χώρο του φεστιβάλ, έγιναν ανάρπαστα. Ηταν επίσης και ένα δείγμα της δίψας των γονιών να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το καλό προοδευτικό βιβλίο.

Από την πλευρά τους, οι νέοι κομμουνιστές που ακούραστα δούλεψαν για να δώσουν σάρκα και οστά, αλλά και περιεχόμενο και σε αυτή την προσπάθεια, συζήτησαν με τους νέους γονείς και τα ζητήματά τους και έγιναν πολλές φορές αποδέκτες του αιτήματος να επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες.



Οι παρατηρήσεις τους, τα ζητήματα και οι ανάγκες που ανέδειξαν οι ίδιοι οι νέοι γονείς εφοδίασαν την ΚΝΕ με ιδέες, αλλά και δύναμη για συνέχιση αυτής της παρέμβασης στις μικρές ηλικίες και στα νέα ζευγάρια σε μία σειρά χώρους.


29/8/2010-- «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι»...


«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη Δώσ' της κλότσο να γυρίσει, ο αγώνας ν' αρχινίσει»...

Από αύριο Δευτέρα και για όλη τη βδομάδα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προγραμματίζουν εξορμήσεις σε... παιδικούς σταθμούς, πλατείες και παιδικές χαρές!

Εκεί που συγκεντρώνονται νέα ζευγάρια με τα πιτσιρίκια τους, οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες θα πάνε να κουβεντιάσουν για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι, ειδικά μπροστά στην προσπάθειά τους να κάνουν οι οικογένεια. 

Με ένα φροντισμένο φυλλάδιο θα απευθυνθούν στις νέες μαμάδες και τους νέους μπαμπάδες, αλλά κυρίως στα μικρά αγοράκια και κοριτσάκια για να τους καλέσουν όλους μαζί στο φανταστικό: ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ του 36ου Φεστιβάλ!