ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η Γεωργία, επιστρέφει στην "επιρροή της Ρωσίας!

  Εποικοδομητικές άτυπες επαφές υψηλού επιπέδου μεταξύ Γεωργίας-Ρωσίας,
στην Πράγα
 
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Γκριγκόρι Καραζίν συναντήθηκε με τον ειδικό απεσταλμένο του πρωθυπουργού της Γεωργίας, Ζουράμπ Αμπασίτζε, στην Πράγα, όπου συζήτησαν το καθεστώς βίζας, τη συμμετοχή της Γεωργίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014 στο Σότσι, τις εξαγωγές κρασιών προς τη Ρωσία, καθώς και τις πτήσεις μεταξύ Μόσχας και Τιφλίδας.

"Και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες με τα αποτελέσματα της συνεδρίασης και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ανεπίσημες επαφές μας θα έχουν μέλλον.
 
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν θα είναι πάλι στην Πράγα ή αλλού" δήλωσε ο Καραζίν μετά το πέρας των συνομιλιών.

Ο Αμπασίντζε από την πλευρά του χαρακτήρισε εποικοδομητικές και επιτυχείς τις συζητήσεις, επισημαίνοντας το θέμα της συμμετοχής των γεωργιανών αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τους τελευταίους μήνες έχουν πραγματοποιηθεί σειρά υψηλού επιπέδου άτυπες επαφές μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας, όπως: μια σύντομη συνάντηση του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, και του Γεωργιανού ομολόγου του, Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, κατά τη διάρκεια του φόρουμ του Νταβός, καθώς επίσης και μια συνάντηση μεταξύ του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, και του Πατριάρχη πάσης Γεωργίας Ηλία Β’ που πραγματοποίησε εξαήμερη επίσκεψη στη Μόσχα τον Ιανουάριο.

Η Ρωσία Τώρα



ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΟ ¨ΠΑΣΟΚ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΣΧΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ.

Ιστορική λεπτομέρεια:
Κατά την άφιξη του κ. Παπανδρέου,
ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν βρισκόταν στην αίθουσα.


 
Μερικές εκατοντάδες... «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ» ΠΑΣΟΚοι, αναρρίγησαν με την έλευση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Συνέδριο του Κόμματος.

Ομολογουμένως, ο κ. Παπανδρέου έφτασε μετά βαϊων και κλάδων και μες στην επευφημία από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γύρω στις 18:15...

Ακούστηκαν και συνθήματα όπως «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» ή «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό» ή ένα ρυθμικό «Παπανδρέου, Παπανδρέου».
 

Σύναξη πολιτικού απολιθώματος το ΠΑΣΟΚ

 

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται ήδη από την προσυνεδριακή διαδικασία σε πεδίο μηχανορραφιών και ξυλοδαρμών, με τις φατρίες που διεκδικούν καλύτερη θέση στη σέλα της εξουσίας να βλέπουν ότι το άλογο κοντεύει να ψοφήσει και να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Είναι εντυπωσιακή όμως η σιωπή που κρατάνε οι ιπποκόμοι τους: τα ΜΜΕ και τα κανάλια των ιδιοκτητών-εργολάβων, οι ομιλούσες κεφαλές των δελτίων ειδήσεων, ακόμα και όλοι οι θιασώτες της «μη βίας» και οι καταγγελτικές μηχανές κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου δεν βγάζουν άχνα για το τσίρκο που εξελίσσεται.

Οι «νεολαίοι», οι ανύπαρκτοι που έχουν το θράσος να στέκονται απέναντι στο 60% των άνεργων νέων που δημιούργησε η πολιτική που χάραξε το κόμμα τους, σπάνε τις πόρτες στο ΣΕΦ για να μπούνε στο «συντακτικό» κατά τα άλλα συνέδριο.

Άφωνοι απέναντι σε μια κοινωνία που χάνει τα παιδιά της πνιγμένα από το μαγκάλι, όπως το 1950, τη μια πλακώνονται στο ξύλο στο όνομα των… αρχηγών τους και την άλλη συντάσσονται με την ακατάσχετη λασπολογία του κόμματος ενάντια στους ανθρώπους που κατεβαίνουν στο δρόμο και διαδηλώνουν κατά της τρικομματικής χούντας, τους μαθητές της Χαλκιδικής που προσάγονται από τα σχολεία τους γιατί αντιστέκονται στις ληστρικές και καταστροφικές μπίζνες του Μπόμπολα, σε εκείνους που στέκονται περήφανα απέναντι στις στρατιές των ΜΑΤ και των ασφαλιτών που πλημμυρίζουν τις πόλεις.

Οι «μεγάλοι» έρχονται στα χέρια στην Ιπποκράτους προσπαθώντας να κερδίσουν όσα περισσότερα από τα κουρέλια τη εξουσίας στη νομή της, ενώ το κόμμα πρωτοστατεί στους πιο διεστραμμένα αντεργατικούς νόμους. Και οι κάθε λογής όψιμοι θιασώτες της μη βίας, αυτοί που βαφτίζουν τρομοκράτη όποιον κατεβαίνει στο δρόμο και δεν έχουν ούτε μια κουβέντα να πούνε για τις απαγωγές ανθρώπων και τις λήψεις δειγμάτων DNA σε δημοκρατική κατά τα άλλα περίοδο, έχουν εξαφανιστεί.

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο δεν έχουν καμιά θέση οι δυνάμεις της <<Αριστεράς>>, παρά την υποκρισία της πρόσκλησης, είναι η σύναξη ενός απολιθώματος, των υποτακτικών της πιο αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής του κεφαλαίου και των τραπεζών. Τα ψέματά τους δεν πείθουν κανένα και η λάσπη τους δεν πιάνει πουθενά πια.
 
Η πολιτική τους πρέπει να ανατραπεί.

'Αλλωστε γιατί άραγε ένας πολίτης, όσο συναισθηματικά δεμένος κι αν είναι με την ευρύτερη παράταξη, να διαλέξει ένα κόμμα που αποσυντίθεται [ψωνίζει κανείς στη λαϊκή από τον έμπορο που διαλαλεί ότι έχει σάπια βερίκοκα;] ή γιατί να το πριμοδοτήσει όταν βλέπει τους κορυφαίους του να φλερτάρουν με την ιδέα της κατάργησής του;