ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Το βίντεο των Ελλήνων ομολογιούχων που σαρώνει στο διαδίκτυο

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει το βίντεο του σύλλογου κατόχων ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Το βίντεο δείχνει μια νεαρή μητέρα να οδηγεί στην εξοχή ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκεται το μωρό της. H γυναίκα σταματά για να βοηθήσει έναν μοτοσικλετιστή που κείτεται στην άκρη του δρόμου, όμως εκείνος της… κλέβει το αυτοκίνητο.
 
 

«Δεκαπέντε χιλιάδες οικογένειες βοήθησαν το ελληνικό δημόσιο αποταμιεύοντας σε ομόλογα, όταν τους το ζήτησε. Όμως αυτό τις εξαπάτησε και δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα, αρπάζοντας τις τις οικονομίες μιας ζωής», αναφέρει το διαφημιστικό μήνυμα του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου.

 

ΟΜΠΑΜΑ: ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ...!









“Κόκκινη γραμμή” για την Ουάσινγκτον αποτελεί ένα πυρηνικό Ιράν, διαμηνύει ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, αφήνοντας ανοιχτό για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πόλεμο έναντι της Τεχεράνης εάν αποκτήσει πυρηνική βόμβα.

Κουνώντας το δάκτυλο στο σκληροπυρηνικό καθεστώς του Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ, ο πλανητάρχης δήλωσε σε συνέντευξή του στην ισραηλινή τηλεόραση, λίγα 24ωρα πριν μεταβεί στην Ιερουσαλήμ, ότι η Τεχεράνη σ' ένα χρόνο περίπου θα έχει αποκτήσει πυρηνική βόμβα.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι “2 TV”, ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε πάντως, ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και αν αποτύχουν οι διπλωματικές προσπάθειες, όλες οι επιλογές θα βρίσκονται στο τραπέζι....

“Πιστεύουμε ότι το Ιράν θα χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο ή περίπου τόσο για να αναπτύξει πραγματικά ένα όπλο”, υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος, ενόψει της επίσκεψής του στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα.

Οι πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν θα είναι ένα από τα κύρια θέματα που θα συζητήσει ο Ομπάμα στο Ισραήλ κατά την πρώτη του επίσκεψη ως πρόεδρος .

Ο πλανητάρχης επεσήμανε πως το μήνυμά του προς τον Ισραηλινό πρωθυπουργό , όπως του έχει εκφράσει τα τελευταία χρόνια για το θέμα αυτό, θα είναι το ίδιο.

“Αν μπορούμε να το επιλύσουμε μέσω της διπλωματίας, αυτό θα είναι μία πιο μόνιμη λύση αλλά αν δεν μπορέσουμε, εγώ συνεχίζω να κρατάω όλες τις επιλογές πάνω στο τραπέζ锨, πρόσθεσε,.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον ισραηλινό κατάσκοπο, Τζόναθαν Πόλαρντ, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος στις ΗΠΑ για πάνω από 25 χρόνια, δήλωσε ότι δεν έχει την πρόθεση να τον απελευθερώσει άμεσα. 

protothema.gr