ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Καραγκιοζλίκια παρακολουθούμε αυτές τις μέρες σχετικά με την διαδρομή της περιβόητης λίστα Λαγκαρ.

Το σύστημα εξουσίας έχει πάρει πια στην αντίληψη του μέσου πολίτη την μορφή συμμορίας. Συμμορίας εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Το σύστημα εξουσίας έχει χάσει την πολιτική νομιμοποίηση του και όσο ίσχυε το "όλοι μαζί τα φάγαμε", δηλαδή ρίχνανε από το τραπέζι της διαπλοκής και γενικά της κακοδιαχείρισης και κάποια ψίχουλα στους μη προνομιούχους το σύστημα μπορούσε να λειτουργήσει. 

Τώρα όμως που η μη προνομιούχοι θα βρεθούν με 19 δις αντιμέτωποι δεν είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί η λίστα Λαγκάρντ. Δεν μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα». 

Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο κάλυψε τον καταστροφέα της χώρας. 

Επαληθεύτηκε σήμερα - για πολλοστή φορά - η απόλυτη συγκάλυψη, η απόλυτη ανοχή και συνενοχή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που ευθύνεται για τη διάλυση της χώρας. 

Οι "δημοκρατες" ειναι κατα της στοχοποιησης των κολλητων... αλλα υπερ της στοχοποιησης των "φασιστων"

Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του μνημονίου, αρνήθηκε να προσέλθει στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. 

Η Χρυσή Αυγή πρότεινε άμεσα την εφαρμογή του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που προβλέπει τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα. Oλόκληρο το πολιτικό σύστημα από δεξιά μέχρι άκρα αριστερά καταψήφισαν την πρότασή , καλύπτοντας απόλυτα τον άνθρωπο του ΔΝΤ. 

Ανάλογη πρόταση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε εν συνεχεία και ο κ. Καπερνάρος. 

Σύσσωμη η συγκυβέρνηση απέρριψε την πρόταση ως... εξεζητημένη, ενώ σύριζα και ΚΚΕ θεώρησαν το μέτρο... ακραίο. 

Και τολμούν  να μιλάνε για πολιτική κάθαρση. 

Ε ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζετε.