ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ανοικτή στήριξη της Τουρκίας σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: "Ρατσιστική η ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων"...





Στήριξη από την Τουρκία λαμβάνουν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και βέβαια η απίθανη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταθλήτρια των ιστορικών αναθεωρήσεων, Μαρία Ρεπούση αναφορικά με τις θέσεις τους για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο:

Σε ανακοίνωσή του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικό (υπ'αριθμ. 150) το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας ενώ καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να «απορρίψει τους χαρακτηρισμούς αυτούς που δηλητηριάζουν την ελληνο-τουρκική φιλία» και να συνταχθεί με τις θέσεις της Μαρίας Ρεπούση.

Η εμπλοκή της Τουρκίας στα εσωτερικά της χώρας και ο χαρακτηρισμός από την Άγκυρα ως "ρατσιστικής ενέργειας" της ημέρας Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, ήταν από τις βασικές αιτίες που οδήγησαν πριν λίγο τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά να απορρίψει συλλήβδην τις προτάσεις του Ε.Βενιζέλου και του Φ.Κουβέλη για την κατάθεση του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίο στην Βουλή.

Σε επιστολή της προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να ... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσει στο νομοσχέδιο αν ερχόταν στην Βουλή η Γενοκτονία των Ποντίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Φεβρουαρίου του 1994, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο».

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως έχει φτάσει η Άγκυρα να επιχειρεί επέμβαση στα εσωτερικά ελληνικά πολιτικά πράγματα...



defencenet.gr

ΜΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ... ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ!!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!!



Αγκυλωτό σταυρό, το σύμβολο των «Ναζί» έχει σχηματίσει στο αριστερό του χέρι του ο Αφγανός που πέταξε στα βράχια και από ύψος 8 μέτρων την 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια στην Κέρκυρα όταν χύμηξε... να της πάρει την τσάντα και εκείνη αντιστάθηκε. 

Ο δράστης που για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης δηλώνει «ανήλικος», έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη του και το σύμβολο της Χριστιανικής θρησκείας, έναν σταυρό μέσα σ’ έναν κύκλο. 

Ωστόσο ό ίδιος δηλώνει στο θρήσκευμα «Μουσουλμάνος». 

Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η προσωρινή «βίζα» που κατάφερε να εξασφαλίσει για την … νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα, αφού έχει καταθέσει τα χαρτιά του στην Αθήνα για πολιτικό άσυλο. 

Ο φάκελος του ήταν να εξεταστεί στις 17 Ιουνίου, αλλά το περιστατικό αλλάζει τα σχέδιά του

epirusgate.blogspot.gr

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...!!!












Συντάξεις "μαϊμού" δεν καρπώθηκαν μόνο επιτήδειοι τελικά αλλά και συγγενείς θανόντων βουλευτών, οι οποίοι συνέχιζαν παράνομα να εισπράττουν τις συντάξεις τους και μάλιστα για πολλά χρόνια. 

Στο φως ήρθαν και έξι περιπτώσεις βουλευτικών συντάξεων "μαϊμού"... Συγγενείς θανόντων βουλευτών εισέπρατταν παράνομα συντάξεις που δεν δικαιούνταν.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι αυτό δε συνέβαινε για έναν και δυο μήνες, αλλά για χρόνια... πολλά χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News" υπάρχει περίπτωση που συγγενής εισέπραττε παράνομα σύνταξη για 21 ολόκληρα χρόνια. 

Εκτός από τις έξι περιπτώσεις βουλευτικών συντάξεων "μαϊμού", παράνομες συντάξεις εισέπρατταν και συγγενείς 4 δικαστικών, 53 δημάρχων και 267 αντιστασιακών. 

Τ
ο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ήδη προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματα που εισπράττονταν παράνομα.

Γιάννης Πλούταρχος: «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»





















Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος. Σε κάποιους προξένησαν εντύπωση οι θέσεις του, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικά ήπιο, που ποτέ δεν έχει εκφραστεί πολιτικά. 

Μήπως στην πραγματικότητα οι θέσεις της Χρυσής Αυγής έχουν αρχίσει να επηρεάζουν ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας; 

Μήπως η άθλια προπαγάνδα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος έχει πέσει οριστικά στο κενό; Προφανώς συμβαίνουν τα παραπάνω και η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αγανάκτησης, μιας τεράστιας αδικίας. Παρότι δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένα ακραίο δεξιό κόμμα ή ένα ακραίο αριστερό κόμμα από αυτούς που μας κυβερνούν. 

Τα δημοκρατικά κόμματα δεν είναι αυτά που λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τους πολίτες, υποχρεώνοντάς τους να δουλεύουν για 400 ευρώ και να λένε κι ευχαριστώ; 

Μιλάμε για τη φασιστική Χρυσή Αυγή και δεν μιλάμε για τον φασισμό του να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής! Αυτό τι είναι; Δεν είναι χούντα ή για την ακρίβεια μία καπιταλιστική χούντα;

Ο κόσμος είναι τόσο αποπροσανατολισμένος και τόσο φοβισμένος που να θέλει να δώσει ευκαιρία στα άκρα. Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ «ακραία δεξιά» ή «ακραία αριστερά» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ. 

Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει. Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. 

Ας είναι ο,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο... Μετά λύπης μου τα τελευταία 3 χρόνια διαπιστώνω ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο. 

Είναι ένα έξυπνο ψέμα στημένο που καλύπτει με τρόπο αριστοτεχνικό τη διαφθορά των πολιτικών»