ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ποια Ευρώπη; Quelle Europe?

Αντικαθιστώντας τους πληθυσμούς/Replacing people

Ενα γιγάντιο πείραμα ανακατανομής του πληθυσμού λαμβάνει χώραν παγκοσμίως.


Πληθυσμοί μετακινούνται μαζικά, αντικαθιστώντας τους τοπικούς Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς με Ασιατικούς και Αφρικανικούς.



Οι φωτογραφίες από την πορεία του σχολικού πληθυσμού σε σχολείο της Γαλλίας είναι χαρακτηριστικές.



Replacing people in France. Students of the same school over the past decades and now.



Ποια Ευρώπη;

Quelle Europe?

Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.Τουρλού-τουρλού οι υποψήφιοι!ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.










Γράφει ο Αντίοχος

Ευρωεκλογές και δημοτικές μαζί την 25η Μαΐου 2014.

Τελικά, ο κύβος ερρίφθη και στις 25 Μαΐου 2014 θα έχουμε ευρωεκλογές και μαζί δημοτικές/περιφερειακές εκλογές! Αυτή είναι –κατόπιν… ωρίμου σκέψεως- η τελική απόφαση του Σαμαρά και του επιτελείου του. 

Το λογάριασαν από δω, το μέτρησαν από κει, τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, και μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις κατέληξαν στη μοιραία ημερομηνία. 

Έπαιζε βέβαια και το ενδεχόμενο να πάνε πίσω οι δημοτικές εκλογές (ακόμα και για το φθινόπωρο του… 2015, όπως ζητούσε επιτακτικά το ΠΑΣΟΚ, που από το 2010 έχει στα χέρια του τη συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγμένων -220 δημάρχους και 8 περιφερειάρχες- και φοβάται ότι στις επόμενες εκλογές οι 9 στους 10 δε θα ξαναβγούν), αλλά για λόγους… δημοσίου συμφέροντος (δηλαδή του… συνταγματικού τόξου συνολικά)  ο 
Σαμαράς 
αποφάσισε να αγνοήσει τα στενά μικροκομματικά συμφέροντα των πασοκικών συνεταίρων του.

Φοβούνται ότι η Χρυσή Αυγή 
θα είναι 1ο κόμμα.

Και βέβαια, το όλο πρόβλημα είναι –όπως και στις άλλες περιπτώσεις- η δυναμική της Χρυσής Αυγής. Η οποία Χ.Α. θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στις ευρωεκλογές –που ο κόσμος θα βγάλει το άχτι του- θα είναι 2ο κόμμα, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να είναι και 1ο! 

Εδώ να θυμίσω πως τις προάλλες, η «Καθημερινή» έγραφε πως υπάρχουν μετρήσεις από τις οποίες προκύπτει ότι η Χ.Α. μπορεί να ξεπεράσει και το 20% στις ευρωεκλογές. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα –τα οποία αν αλλάξουν μέχρι του χρόνου, θα αλλάξουν σίγουρα προς το χειρότερο για τα κόμματα της συγκυβέρνησης- το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα καταποντισθούν (με το 4% να αποτελεί την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη…), ενώ η ΝΔ θα είναι πολύ ευχαριστημένη μ’ ένα 15%. 

Στις ευρωεκλογές δεν μπορούν να σταθούν σοβαρά διλήμματα, κι έτσι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ –που έτσι κι αλλιώς είναι «χαλαροί»- πιθανότατα θα στραφούν σε άλλα μικρά «συγγενικά» σχήματα (κομματίδιο Αλαβάνου, Οικολόγους κ.λπ.), αυτοί που έφυγαν από το ΚΚΕ πιθανότατα θα επιστρέψουν σ’ αυτό προσωρινά, οπότε δεν αποκλείεται η Χρυσή Αυγή να αναδειχθεί 1οκόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ 2ο. 

Υπό τέτοιες συνθήκες μπορεί να σταθεί όρθιο το σύστημα; 

Όχι, δε μπορεί! 

Αποφασίστηκε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσει ως… σωσίβιο τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, εφαρμόζοντας ένα απίστευτο κόλπο. Έγραφα προφητικά στη στήλη της 27ης Φεβρουαρίου 2013 (στα 3 σχόλια που ακολουθούν):

Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής.

Μπροστά, λοιπόν, σ’ αυτόν τον πραγματικό εφιάλτη για το σύστημα και τους ξένους προστάτες του, να βρεθεί αύριο η χώρα με δεκάδες –ή και εκατοντάδες- χρυσαυγίτες δημάρχους/περιφερειάρχες, τα… μεγάλα μυαλά του καθεστώτος έκατσαν κάτω μέχρι που έβγαλαν οι κώλοι τους… καρούλες και εκπόνησαν ένα σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής στους δήμους και στις περιφέρειες, το οποίο και θα σας παρουσιάσω ευθύς αμέσως. 

Πως το ’μαθα; Μου το’ πε ένα… πουλάκι.

Τουρλού-τουρλού οι υποψήφιοι!

Θα υπάρχουν από δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια για κάθε περίπτωση, δύο για τον Δήμο και δύο για την Περιφέρεια. Στα μεν πρώτα, θα υπάρχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι/περιφερειάρχες, οι οποίοι βεβαίως θα είναι εκ των προτέρων γνωστό τι καπνό φουμάρουν και ποιο κόμμα εκπροσωπούν. 

Στα δεύτερα «κοινά» ψηφοδέλτια, που θα είναι «σεντόνια» στο μέγεθος, θα υπάρχουν όλοι –τουρλού- τουρλού- ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι δημοτικοί/περιφερειακοί σύμβουλοι, ανεξαρτήτως ποιον υποψήφιο δήμαρχο/περιφερειάρχη υποστηρίζουν και από ποιο κόμμα υποστηρίζονται.

Έχουν γνώση οι φύλακες…

Με τον τρόπο αυτό, η συγκυβέρνηση ελπίζει πως θα εκλεγούν αρκετοί από τους εκλεκτούς της, που θα καμουφλάρονται πίσω από τη μάσκα του «ανεξάρτητου» υποψηφίου (το πιθανότερο είναι να προωθούν νέους υποψηφίους, όχι κομματικά «βαμμένους»), θα είναι «επιφανή» μέλη της κοινωνίας (δηλαδή, αυτοί που τα τρώγανε μια ζωή…), άρα θα είναι αναγνωρίσιμοι και θα διαθέτουν χρήμα, άρα και προβολή από τα ΜΜΕ. 

Εν αντιθέσει με τους χρυσαυγίτες υποψηφίους, που δε θα είναι «επιφανείς», άρα ούτε και γνωστοί στον πολύ κόσμο, δε θα διαθέτουν χρήμα, δε θα προβάλλονται από τα ΜΜΕ κ.τ.λ. 

Οπότε, σου λέει, μπορεί να εκλεγεί κάπου χρυσαυγίτης δήμαρχος/περιφερειάρχης, ως πρόσωπο, αλλά δε θα έχει την πλειοψηφία των δημοτικών/περιφερειακών συμβούλων κι έτσι δε θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. 

Τι θα κάνει, λοιπόν; 

Θα αναγκαστεί να αποσυρθεί! Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο των αρρωστημένων εγκεφάλων. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Κι όπως αντιμετωπίσαμε επιτυχώς όλα τ’ άλλα σχέδιά τους, έτσι θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό!

Σχέδιο «σώστε το σύστημα» – Μέρος 1ον.

Αυτά που σας έγραφα εγώ τον Φεβρουάριο, τα έγραψε για… νέα η καθεστωτική «Καθημερινή» (των 10 διευθυντών και των 150 δημοσιογράφων…) της προηγούμενης Κυριακής. 

Ιδού το κόλπο που θα εφαρμόσουν:

«Συγκεκριμένα, με την ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο εκλογών, η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν φιλοδοξούν να εξισορροπήσουν τη δυναμική των δύο αποτελεσμάτων. 

Με άλλα λόγια, στην κυβέρνηση αναμένουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές καθώς εκτιμούν ότι θα αποτυπωθεί με έμφαση ο «ευρωσκεπτικισμός» των Ελλήνων και η ανάγκη «απάντησης στις πολιτικές της Κομισιόν και του Βερολίνου». 

Με την οργή, λοιπόν, να εκδηλώνεται στην ευρωκάλπη, επιδίωξη της Ν.Δ. και των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης θα είναι μία καλή επίδοση στην κάλπη των δημοτικών – αυτοδιοικητικών εκλογών, που θα μπορούσε όχι μόνον να εξισορροπήσει τις εντυπώσεις αλλά και να ερμηνευθεί ως «ψήφος εμπιστοσύνης» στην τρικομματική».

Μέρος 2ον.

Και συνεχίζει η «Καθημερινή»:

«Σύμφωνα με το σχέδιο, θα υπάρχουν δύο ξεχωριστές λίστες για κάθε δήμο, μία για τον Δήμαρχο και μία για τους δημοτικούς συμβούλους. Η αποσύνδεση δημάρχων – δημοτικών συμβούλων θα ενισχύσει εκ των πραγμάτων τις συμπράξεις μεταξύ κομμάτων και τους ισχυρούς σε προσωπικότητα, υπερκομματικούς ή κοινούς υποψηφίους, που πιο εύκολα μπορούν να κινητοποιήσουν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, αποκτώντας έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων. 

Με τον ίδιο τρόπο, αποδυναμώνονται, εκ των πραγμάτων, ακραία ψηφοδέλτια, όπως αυτά της Χρυσής Αυγής, που επιδιώκει να καταγράψει υψηλά ποσοστά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Με την αποσύνδεση των ψηφοδελτίων, θεωρείται δεδομένο ότι όποια δυναμική κι αν έχει ο επικεφαλής – υποψήφιος για δήμαρχος, δεν θα μπορέσει να «τραβήξει» μαζί του πολλούς δημοτικούς συμβούλους».

Συμπεράσματα.

1ον) Διαβάζετε τη Χρυσή Αυγή για να μαθαίνετε αυτά που οι «έγκριτες» καθεστωτικές φυλλάδες γράφουν μετά από… 3 μήνες.

2ον) Αυτά είναι σχέδια επί χάρτου! Αν νομίζουν οι κυβερνητικοί ότι θα μπορέσουν να εμφανίσουν ως… υπερκομματικούς τους υποψηφίους τους, πλανώνται πλάνην οικτράν. Οι εκλογές θα πολιτικοποιηθούν στο έπακρο και ο καθείς θα κληθεί να δηλώσει που ανήκει! Και μετά, θα τη φάει τη… φόλα του.

3ον) Είναι σίγουροι στη συγκυβέρνηση ότι θα κρατήσουν μέχρι το Μάιο του 2014; Γιατί εγώ δεν το βλέπω…


(Το παραπάνω δημοσιεύθηκε στη στήλη του Αντίοχου, 
στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί)