ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΣΦΑ και ΔΕΠΑ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΣ .

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως η ρωσική Sintez απέσυρε την προσφορά της για τη ΔΕΣΦΑ, ενώ η επίσης ρωσική Gazprom, δεν κατέθεσε καν πρόταση για την εξαγορά της ΔΕΠΑ. 

Κατόπιν αυτών των τραγικών για τα ελληνικά συμφέροντα εξελίξεων, η αζέρικη Socar παρέμεινε ως ο μοναδικός υποψήφιος αγοραστής της ΔΕΣΦΑ, προοπτική την οποία προώθησαν με κάθε δυνατό μέσο οι Αμερικανοί και προφανώς σχετίζεται άμεσα με το ταξίδι Σαμαρά στο Αζερμπαϊτζάν, αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Κίνα.



Υπενθυμίζεται ότι οι ρωσικές εταιρείες είχαν καταθέσει τις οικονομικά πιο συμφέρουσες προτάσεις για την εξαγορά των ΔΕΣΦΑ και ΔΕΠΑ, εντούτοις οι συνεχείς τρικλοποδιές από το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τις υποδείξεις της κυβέρνησης των υποτακτικών της Αθήνας, υποχρέωσαν τους Ρώσους να αποσυρθούν από ένα παιχνίδι το οποίο -διόλου άδικα- θεωρήθηκε στημένο και προαποφασισμένο. 

Η είδηση για την μη υποβολή δεσμευτικής προσφοράς από την ρωσική Sintez, μεταδόθηκε από το Reuters, το οποίο επικαλείται δήλωση στελέχους της εταιρείας και επιβεβαιώνεται από δύο Έλληνες αξιωματούχους, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ιδιωτικοποίησης.

Τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, αναμένεται να έχουν ακόμη δυσμενέστερες προοπτικές. 

Το Αζερμπαϊτζάν, αποτελεί χώρα η οποία βρίσκεται στη στενή επιρροή της Τουρκίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Επί της ουσίας, άνοιξε η "κερκόπορτα" στον τουρκικό παράγοντα, ο οποίος μετά τις μαρίνες της χώρας, βάζει χέρι σε ένα πεδίο ύψιστης εθνικής σημασίας, το ενεργειακό.

Η Χρυσή Αυγή είχε εξ' αρχής επισημάνει τις δόλιες μεθοδεύσεις που όχι μόνο ξεπουλούν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και τον εθνικό μας πλούτο, αλλά τον ξεπουλούν έναντι πινακίου φακής σε εχθρικά χέρια, τα οποία δύνανται ανά πάσα στιγμή να πλήξουν τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Εν τέλει, η σημερινή εξέλιξη, καθιστά ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση αποτελεί υποχείριο του αμερικανικού παράγοντα, οι δε μεθοδευμένες και προδοτικές της αποφάσεις συντελούν ώστε η Ελλάδα να καταστεί ένας ακόμη τουρκικός δορυφόρος στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την κάτωθι σχετική ανακοίνωση: "Αποτελεί εθνικό έγκλημα η εκχώρηση της πλέον νευραλγικής εταιρείας για την εθνική μας οικονομία και ασφάλεια στους τουρκόφωνους Αζέρους. 

Η Ελλάς μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας με την υπογραφή της συγκυβέρνησης. Το ελληνικό φυσικό αέριο αποτελεί τεράστια ελπίδα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας και εμείς βάζουμε  τους τούρκους σε ρυθμιστές κάθε εθνικής μας στρατηγικής. 

Η ενέργεια πρέπει πάση θυσία να παραμείνει σε ελληνικά χέρια! "

Με τον εκβιασμό των ΗΠΑ, αλλά και της ΕΕ χάθηκε η μεγαλύτερη προσφορά ύψους συνολικού ύψους περί τα 3 δισ ευρώ και των δύο ρωσικών εταιρειών που είχε ποτέ κατατεθεί για περιουσιακό στοιχείο του δημοσίου. 


 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ στα μέσα Ιουλίου ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Κατα Ρεπούση : Στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.




Καλό παιδί. Έριξε και την καρπαζιά στον «Γαβρίλη» . Αλλά είπαμε. Δήλωσε αρνητής του Ολοκαυτώματος περίπου όπως το ήθελε ο εβραίος απατεώνας! 

Ο Ηλίας συγκεκριμένα είπε ότι, «ο Εβραίος Σ. Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης  και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι’ αυτόν. Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. 

Εν τω μεταξύ, ο φίλος του Μιωνή, ένα παλικαράκι που στο παρελθόν του χάιδευε το .... ο Κολόμβος επίσκοπος, έλεγε ότι στη Γερμανία πάς πέντε χρόνια φυλακή άμα σε κατηγορήσει ο λαθρομετανάστης της γειτονιάς σου για αρνητή του «ολοκαυτώματος». 

Άντε τώρα να στείλει δια του πρωτοκόλλου επιστολή σε όλους τους συναδέλφους του ο Ηλίας, όπως έκανε και η μανδάμ Μαρία, και να τους λέει ότι η επιστημονική του πεποίθηση είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι εβραϊκός εθνικός μύθος και ότι στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός. 

Και ο κ. Γαμπρός, ο κυρ Νίκος ντε, ο σύζυγος Μπενρουμπί , που είναι της γνωστής παρέας του Open Society, του Καρλ Πόπερ, και φίλος του Αβρούρι, ξέρει πολύ καλά την Μαρία και για να την αβαντάρει επαναλαμβάνει τα γνωστά «εβραϊκά»

« Ο Ελληνικός στρατός στη Μικρά Ασία έκανε απίστευτες σφαγές και οι Σουλιώτισσες ήσαν αλβανόφωνες». Λέει και άλλες παρλαπίπες, όπως έχει δικαίωμα. 

Για αυτό επαναλαμβάνω: Επιστημονική μου άποψη είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι εθνικός μύθος των Εβραίων και ότι στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.









ME 42 ΠΥΡΕΤΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ... 
ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ 12 ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ 
ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ!!!

Το περιστατικό έγινε πριν περίπου δύο εβδομάδες. 


















Η Μαρία Ρεπούση ήταν καλεσμένη φίλων της, στο χωριό Λογκανίκος της Λακωνίας. Εκεί σε κάποια ταβέρνα συνέτρωγε με την παρέα της, ώσπου έγινε... αντιπληπτή , από έναν δημοτικό σύμβουλο της περιοχής, που μάλλον δεν του αρέσουν και πολύ οι απόψεις της. 

Μόλις αντίληφθηκε την παρουσία της, είπε να την... "εκδικηθεί" με ένα τραγούδι και έδωσε... παραγγελιά, να παίξουν τα πασίγνωστα "ευζωνάκια", που ο στίχος λέει στο τέλος:

"Βοήθα Άγιε Γιώργη και εσύ Πατροκοσμά 
να πάρουμε την Πόλη Παναγιά μου και την Αγιά Σοφιά
να πάρουμε την Πόλη Παναγιά μου και την Αγιά Σοφιά"

Η Ρεπούση, όπως μεταφέρθηκε στα parapolitika.gr δεν αντέδρασε, αλλά το ...υποννούμενο το είχε πιάσει, ότι η Λακωνία, δεν "σηκώνει" τις απόψεις της.


Τρεμπλίνκα και Άουσιτς,διαφορές και ομοιότητες-Αρνητές




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Πολιτικά ανορθόδοξοι αλλά κοινωνικά πλήρως αποδεκτοί.

Ανορθόδοξοι σε έναν “πολιτικά ορθό” κόσμο

Σαράντα χρόνια μεταπολίτευση. Σαράντα χρόνια σε ένα «πολιτικά ορθό, δημοκρατικό» σύστημα. Σαράντα χρόνια μίζας, διαφθοράς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, ψηφοθηρικής συναλλαγής κ.α. όμορφα κομματικά επακόλουθα...

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μια δύναμη που μετρούσε ήδη τρεις δεκαετίες πολιτικής δράσης, αρχίζει να αναστατώνει αυτό το “αγγελικά πλασμένο” πολιτικό σύστημα.

Τα στελέχη του κινήματος κινούνται και εκφράζονται όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες. Δίχως ξύλινη γλώσσα και χιλιοειπωμένα τσιτάτα. Πολιτικά ανορθόδοξοι αλλά κοινωνικά πλήρως αποδεκτοί. Οι Έλληνες επιτέλους ακούν Χρυσαυγίτες να λένε αυτά που τόσα χρόνια ήθελαν να πουν οι ίδιοι. 

Οι υπόλοιποι πολιτικοί σαστίζουν. Πρέπει να αλλάξουν κ αυτοί για να μην εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο. Τους είναι δύσκολο όμως, γιατί έτσι έχουν μάθει στα πολιτικά τζάκια που έχουν γαλουχηθεί. 

Δεν είχαν ποτέ επαφή με την κοινωνία, πέρα από τις ψηφοθηρικές συναλλαγές μαζί της. 

Ναι, είναι ανορθόδοξο να μοιράζεις την κομματική επιχορήγηση και τους μισθούς των βουλευτών σου για να δίνεις τρόφιμα σε συμπολίτες σου που έχουν πληγεί από την πολιτική των αντιπάλων σου.

Είναι ανορθόδοξο να ανοίγεις γραφεία σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας και αυτά να γεμίζουν από χιλιάδες Έλληνες, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα κόμματα κλείνουν το ένα γραφείο μετά το άλλο και σε όσα κρατούν ανοιχτά μαζεύονται μια φορά τον μήνα 3-4 κομματόσκυλα.

Είναι ανορθόδοξο τα γραφεία αυτά να τα συντηρούν οι φίλοι του κόμματος με το υστέρημά τους, στερώντας στον εαυτό τους κάτι άλλο. Πολλοί είναι οι φίλοι του κινήματος οι οποίοι δεν έχουν χρήματα ούτε να μετακινηθούν προς τα γραφεία και όμως δίνουν 5-10 ευρώ συνδρομή. Άλλοι Συναγωνιστές δεν έχουν οι ίδιοι φαγητό και όμως προτιμούν να έρχονται στις διανομές για να βοηθήσουν και ΟΧΙ για να πάρουν τρόφιμα για το σπίτι τους.

Είναι ανορθόδοξο, για εσάς, κάποιος να αφήνει την οικογένεια του Μεγάλη Παρασκευή για να μοιράσει εφημερίδες στα διόδια. Για τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες” όμως αποτελεί καθήκον, όχι προς την Χρυσή Αυγή. Προς τον εαυτό τους και την Πατρίδα τους.

Γι’ αυτούς “κύριοι” το πολιτικό σας σύστημα είναι τελειωμένο. Η “πολιτικά ορθή” πρακτική σας ανήκει στο παρελθόν. 

Δυστυχώς για εσάς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που σκέφτονται και πράττουν ανάλογα... Δε μας νοιάζει ο πολιτικός καθωσπρεπισμός, μας νοιάζει να σώσουμε την χώρα πριν είναι αργά. 

Σαράντα χρόνια μεταπολίτευση. Σαράντα χρόνια σε ένα «πολιτικά ορθό, δημοκρατικό» σύστημα. Σαράντα χρόνια μίζας, διαφθοράς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, ψηφοθηρικής συναλλαγής κ.α. όμορφα κομματικά επακόλουθα...Δεν επιτρέπουμε να μας εξαπατήσουν ξανά, ώστε να αποκτήσουν τη δυνατότητα να εμπορευτούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Να μας ξεπουλήσουν σαν σκυλιά. 

Αρνούμαστε! Αντιστεκόμαστε! Πολεμάμε! 

Υπερασπιζόμαστε τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας από τα κομματικά αρπακτικά! Ο πολιτικός μας πόλεμος θα είναι απηνής, νικηφόρος! 

Για την Ελλάδα, τη ράτσα μας, τα παιδιά μας, το μέλλον τους!

Τώρα πατριώτη, εσύ ας αποφασίσεις, με ποιούς θα πας και ποιούς θ΄αφήσεις…

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.