ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ''..




Ξεκινησε με μια ωρα καθυστερηση η ομιλια του Α. Τσιπρα στο Συνταγμα... Δειτε ποσο πληθος εχει μαζευτει στο Συνταγμα για να κανει την επανασταση:








Ακομα και οι ιδιοι ντρεπονται και στο left.gr δειχνουν φωτο απο κατι τρυπες της συγκεντρωσης για να φαινονται πολλοι:


Η απολυτη ξεφτιλα βεβαια ειναι οτι εβαλαν την παρακατω φωτο...


3 φορες με διαφορετικο ζουμ...









"Αν κάνουν το.... λάθος και οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα τους διαλύσει"

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ... 
ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ 
ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...!


Με μεγάλη ψυχραιμία αντιμετωπίζουν στην Χρυσή Αυγή το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Αυτό που λένε από τον Λαικό Σύνδεσμο, είναι πως "αν κάνουν το.... λάθος και οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα τους διαλύσει"

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκτιμά πως στο ενδεχόμενο εκλογών μέσα στο καλοκαίρι η Χρυσή Αυγή θα υπερδιπλασιάσει τα εκλογικά της ποσοστά. 

Το κλίμα πάντως στο κόμμα του Μιχαλολιάκου δεν είναι προεκλογικό, αφού θεωρούν πως η τρικομματική με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα τα βρει στο τέλος...


Άρθρο Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αμηχανία ενός ολόκληρου καθεστώτος










Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τις εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 και ακόμη το κατεστημένο (τόσο το φιλελεύθερο, όσο και το μαρξιστικό) δεν έχει αποδεχθεί την μεγάλη πολιτική και ιδεολογική του ήττα, γιατί αυτό στην πραγματικότητα υπήρξε η μεγάλη επιτυχία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

Στις 6 Μαΐου 2012, ως γνωστόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επήρε 6,97% και όλοι τους έβαλαν στοίχημα ότι στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εξαφανιστεί. Για 40 ολόκληρες ημέρες κανάλια και εφημερίδες μας συκοφαντούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν στις 17 Ιουνίου 2012, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να πάρει 6,92%! Έχασε λίγες χιλιάδες μόνον ψήφους…

Από τις 17η Ιουνίου μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζετε τον πόλεμο που δέχεται το Κίνημά μας. Τόσο από τους φιλελεύθερους της ψευτοδεξιάς, όσο και από την κυριαρχούσα στα ΜΜΕ αριστερά. Ό,τι και να κάνουν όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει!

Συνεχής άνοδος

Σε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το φθινόπωρο του 2012 μέχρι σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά τρίτο κόμμα με τάσεις μάλιστα ανόδου, ανόδου η οποία μπορεί να την οδηγήσει και στην δεύτερη ακόμη θέση σε ενδεχόμενες εκλογές. 

Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα πρωτόγνωρο πολιτικό φαινόμενο και είναι η ίδια η ενσάρκωση της ολοκληρωτικής αποτυχίας της μιντιακής τυραννίας του καθεστώτος της διαπλοκής. 

Δεν τους ακούνε, τους σε διατεταγμένη υπηρεσία ψεύτες του δελτίου των οκτώ και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους, οι Έλληνες! Αντίθετα, πυκνώνουν όλο και περισσότερο τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Θα χρειαζόντουσαν ίσως όλες οι σελίδες της εφημερίδας μας για να γίνει μία ανάλυση των δημοσκοπήσεων των τελευταίων μηνών. Θα αρκεστώ σε δύο από τις τελευταίες έρευνες, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητος. 

Η πρώτη είναι η δημοσκόπηση του zougla.gr, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ λαμβάνει 19%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5% και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 16,2%. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το Κίνημά μας είναι πλέον ένας βασικός παράγοντας της πολιτικής ζωής της χώρας. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πίνακες της δημοσκόπησης του zougla.gr, στους οποίους εμφανίζεται η συσπείρωση και οι διαρροές των κομμάτων των εκλογών της 17ης Ιουνίου! 

Η μεν ΝΔ χάνει προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 12,2% της δυνάμεώς της, ο δε ΣΥΡΙΖΑ το 12,7%!

Αυτό δείχνει με ευκρίνεια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ένα περιθωριακό πολιτικό Κίνημα, αλλά αγκαλιάζει πλέον ολόκληρο τον Λαό απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού φάσματος. 

Σύμφωνα με έναν μάλιστα πολιτικό αναλυτή, θυμίζουν οι διαρροές προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους κομμουνιστικούς ψήφους της περιοχής της Μασσαλίας, οι οποίες πήγαν μαζικά στο Εθνικό Μέτωπο του Ζαν Μαρί Λεπέν.

Οι νέοι στο πλευρό μας

Η δεύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή η οποία δημοσιεύθηκε στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» της Πέμπτης 6 Ιουνίου, στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει 14,5%, ενώ υπάρχει ένα 6% που δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα και μέσα στην ένδειξη «άλλο κόμμα» γενικά και αφηρημένα υπάρχει και ψήφος προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως υπάρχει και στο 11% αυτών οι οποίοι δηλώνουν αναποφάσιστοι και δεν απαντούν… 

Με αναγωγή, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σε αυτή την δημοσκόπηση ξεπερνά και το 16%! Η εν λόγω πολιτική έρευνα της εταιρείας PULSE, έχει και άλλα στοιχεία, στοιχεία ποιοτικά, τα οποία δείχνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κίνημα με μέλλον και με βαθιές ρίζες στην νεολαία και στις δημιουργικές ηλικίες. 

Αντίθετα, το ποσοστό της πέφτει στους ψηφοφόρους ηλικίας άνω των 60 ετών, στους οποίους έχει πολύ μεγάλο ποσοστό η ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στους νέους ηλικίας από 18 έως 29 χρονών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεύτερο κόμμα με 15% περνώντας την ΝΔ η οποία παίρνει 13%. Το ίδιο συμβαίνει και στις εξαιρετικά δημιουργικές στη ζωή ενός Έθνους ηλικίες των 30 έως 44 ετών, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει 17% και η Ν.Δ. 15%. 

Από τους αριθμούς, λοιπόν, προκύπτει της συγκεκριμένης δημοσκοπήσεως πάντοτε ότι στους Έλληνες ηλικίας από 18 έως 44 χρόνων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προηγείται της Ν.Δ. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μέλλον. Είναι το μέλλον της Εθνικής παράταξης των Ελλήνων!

Τα ψέματα των παλαιών κομμάτων 
κατά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η δυναμική παρουσία της ανάμεσα σε αυτούς, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του Έθνους, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία εάν όχι πανικό σε αυτούς, οι οποίοι συναποτελούν ένα ολόκληρο αμαρτωλό καθεστώς. Τώρα πια δεν είναι μόνοι τους, όπως συνέβαινε επί δεκαετίες, όπου εναλλάσοντο στην εξουσία και κάλυπτε ο ένας τις «πομπές» του άλλου. 

Δεν ελπίζουν ούτε ακόμη και στην περίφημη δήθεν αθώα αριστερά, η οποία είναι τμήμα του καθεστώτος, αφού αυτή και όχι άλλος ποδηγέτησε απόλυτα ιδεολογικά και πολιτικά την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες και επί πλέον συμμετείχε στο μεγάλο γλεντοκόπι της λεηλασίας. 

Δεν είναι πλέον μόνοι τους, υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έτσι έχουν δημιουργήσει μία ολόκληρη ψευδολογία κατά των Εθνικιστών προκειμένου να ανακόψουν την πορεία τους, αλλά δεν το κατορθώνουν.

Ψεύδος πρώτον: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα «ναζιστικό μόρφωμα» και μία «εγκληματική συμμορία»!Ακόμη περιμένουμε να αποκαλύψουν τα εγκλήματά μας… Λάσπη χωρίς τέλος, η οποία τους καθιστά όλο και πιο αναξιόπιστους. 

Είμαστε Εθνικιστές και όχι ναζιστές. Το έχουμε δηλώσει, αλλά αυτοί επιμένουν. Επιμένουν να μας αφαιρούν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Όσο για την λέξη «μόρφωμα» που χρησιμοποιούν, χρειάζεται τουλάχιστον θράσος εκ μέρους τους. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει ομοιογένεια και μία συγκεκριμένη Ιδεολογία και πολιτική, ενώ όλοι αυτοί που μας κατηγορούν ως «μόρφωμα» ανήκουν σε κόμματα, τα οποία είναι στην κυριολεξία ανεμομαζώματα, μέσα στα οποία όλοι οι «καλοί» χωράνε, από Σταλινικοί μέχρι φιλελεύθεροι.

Ψεύδος δεύτερον: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει πρόγραμμα. Όσοι διαβάζετε αυτήν την εφημερίδα ασφαλώς και γνωρίζετε πως η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα, το οποίο όμως δεν έχουν παρουσιάσει ποτέ τα ΜΜΕ, τα οποία μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε πρόγραμμα. Σταλινικοί έως το μεδούλι τους οι κατήγοροί μας επιμένουν και τα παπαγαλάκια τους το επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία «δεν έχουν πρόγραμμα»… 

Θα απαντήσω με ένα ερώτημα: Αυτοί που… έχουν δεν βλέπουν που κατάντησαν την χώρα με τα βαθυστόχαστα προγράμματά τους; Επιπλέον πριν από το οποιοδήποτε πρόγραμμα, αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι εντιμότητα, διαφάνεια, πατριωτισμός. Και αυτά δεν τα διαθέτουν οι κατήγοροί μας.

Ψεύδος τρίτο: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι «το μακρύ χέρι του συστήματος»! Αυτό το τελευταίο παραμύθι το λένε οι αριστεροί και δεν είναι καθόλου πρωτότυπο. Το έλεγαν από το μεσοπόλεμο ακόμη κατά των Εθνικιστών, προκειμένου να ερμηνεύσουν μαρξιστικά την ύπαρξη ενός Κινήματός αντικαπιταλιστικού, αλλά όχι κομμουνιστικού. 

Θέλει όμως πράγματι πολύ θράσος οι εκλεκτοί των τηλεπαράθυρων και των καπιταλιστών, να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν «το μακρύ χέρι του συστήματος», την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί (οι «επαναστάτες» είναι η ίδια η καρδιά του συστήματος και αποτελούν την χρυσή του εφεδρεία. 

Κρατικοδίαιτοι οι περισσότεροι εδώ και δεκαετίες, χρυσοκάνθαροι του δημόσιου ταμείου με τις περίφημες ΜΚΟ, έχουν το θράσος να κατηγορούν εμάς σαν το… «μακρύ χέρι του συστήματος»!

Τα ψέματά τους δεν πιάνουν. Το μνημόνιο εναντίον του οποίου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή, αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι θα είναι η ταφόπλακα του Έθνους. 

Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών έναντι των οποίων αυτοί «ανθρωπιστικά» αδιαφορούν, όταν δεν τους ενθαρρύνουν, απειλούν ευθέως την Ελληνική Πατρίδα. Με τις αλχημείες των λογιστών, οι οποίοι παριστάνουν τους πολιτικούς, δεν σώνεται η Πατρίδα. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την λύση. Επιστροφή στις Αξίες, στις Ιδέες, στη Παράδοση και τέλος στην πραγματική οικονομία ενάντια στην απάτη του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Εδώ και τώρα επιστροφή στο Εθνικό Κράτος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΚΕΛΛΥ ΣΑΚΑΚΟΥ: “ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ”













Θρυλική μορφή της δημόσιας τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν με αφορμή την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, με μια αναφορά στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα που δεν χαίρουν αντίστοιχης συμπαράστασης με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Γράφει χαρακτηριστικά η Κέλλυ Σακάκου στο facebook:

«Εσένα άνεργε απολυμένε του Ιδιωτικού Τομέα σκέφτομαι αυτές τις ώρες! Σε κάλεσε ο εργοδότης σου μια μέρα και σου ανακοίνωσε την απόλυσή σου!… 

Έφυγες απελπισμένος, μια ζωή συντρίμμια σκέφθηκες, τι θα γίνουν τα παιδιά μου, η γυναίκα μου, οι άνθρωποι που στηρίζονται σε μένα, η δικιά μου η ζωή!.. Πήγες σπίτι και ίσως βρήκες έναν ώμο ν’ ακουμπήσεις.. Αλλά μέχρι εκεί! Ούτε συναυλίες για χάρη σου, ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες, ούτε κόμματα, ούτε υστερίες, ούτε τσαμπουκάδες…»

Νωρίτερα είχε γράψει: «Είναι τουλάχιστον γελοίο! Βουλευτές νυν και πρώην, πολιτευτές και κάθε λογής υπεύθυνοι για τα προβλήματα της ΕΡΤ, προσέρχονται στο προαύλιο με κροκοδείλια δάκρυα για το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που οι ίδιοι την κατάντησαν κομματική! 

Πρός άγραν ψήφων, βεβαίως βεβαίως!.. 



Μερικοί μάλιστα χρηματίσαντες και υφυπουργοί για δύο μήνες, άλλαξαν τα πατώματα του γραφείου τους πάραυτα -για να πατούν καλύτερα-… ξοδεύοντας από τα λεφτά μας αρκετές χιλιάδες ευρώ!! Τι υποκρισία και αηδία!… (Τώρα κλαις, γιατί κλαις συ δεν ήσουν που γέλαγες χτες); Και από μέσα σου γελάς ακόμα!»

ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ....ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:













  • ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Η ΕΡΤ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΟΥΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΡΟΥΖΗ...ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ...ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ  ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ" ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....ΑΛΛΑ  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ
  • ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ...Η ΕΡΤ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΑΛΕΥΑΝ" ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ..
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Η ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ
  • ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΡΤ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ ΖΙΒΑΓΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ"
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο GIORGAKIS ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΥΤΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ 
  • ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΗΚΕ
  • ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ...ΑΛΛΆ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...
  • ΓΙΑΤΙ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΡΤ
  • ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ "ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ" ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ...
  • ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ....ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ...ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ....Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ!!

Η κυβέρνηση έχει “πεθάνει” αλλά δεν το έχει καταλάβει.




Η πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες είναι ελάχιστα πιθανή εκτός και αν οι εκτός Ελλάδος διαχειριστές της χώρας, αποφασίσουν κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό δεν φαίνεται τώρα πιθανό.


Αυτό δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την λειτουργία της σαν να μην συβαίνει τίποτα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε με κάποιο συμβιβασμό της τελευταίας στιγμής, είτε υπάρξουν σημαντικές κυβερνητικές αλλαγές, έστω και αν δεν οδηγηθούμε σε εκλογές, συμβαίνει αυτό το οποίο από χθες είχαμε σημειώσει: 

Η κυβέρνηση έχει “πεθάνει” αλλά δεν το έχει καταλάβει.


Δεν αποκλείεται να έχουμε και διαδικασία διερευνητικών αφού ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για να γλιτώσουν την ολική κατάρρευση, έχουν “στυλώσει” τα πόδια στο θέμα της ΕΡΤ και απειλούν να αυτοκτονήσουν (με εκλογές) παρά να συνεχίσουν να αρχοπεθαίνουν (συμμετοχή στην κυβέρνηση που αποδομεί την εκλογική τους βάση).


Πρακτικά η κυβέρνηση αυτή υπάρχει ακόμα “στα χαρτιά” μόνο και μόνο γιατί αυτοί που την ελέγχουν από το εξωτερικό, θέλουν “τα λεφτά τους πίσω” ή καλύτερα “τα λεφτά ΜΑΣ στα ταμεία τους”.


Υπάρχει κι ένας δεύτερος λόγος στον οποίο αναφέρθηκε χθες και η … Μ.Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ: Ο μόνος σίγουρος κερδισμένος θα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος θα αναδυθεί πανίσχυρος με 12-15% και 40-50 έδρες “κλειδωμένες”, όπως τόνισε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Και βέβαια από τις κάλπες θα προκύψει εξαερωμένο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι το μόνο που θα έχουν να πουλήσουν είναι το … “κορμί τους” είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, μετεκλογικά, αφού τα ποσοστά τους θα κινηθούν μεταξύ του 3 και το 5%.