ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: Στην πρώτη δυσκολία, θα σκορπίσει στους πέντε ανέμους!

 ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
 
 
Τα ’φαγε τα ψωμιά της η τριμερής μνημονιακή συγκυβέρνηση, μόλις έκλεισε χρόνο κι από τούδε και στο εξής θα γίνει… διμερής, μετά την… προαναγγελθείσα αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ). 

Αν και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει διευκρινισθεί αν η αποχώρηση θα περιλαμβάνει μόνο τους υπουργούς της (Ρουπακιώτη και ΣΙΑ) ή αν θα’ ναι… ολική.

Κάποια πρώτα συμπεράσματα:

1ον) Πρόκειται για συγκυβέρνηση με ημερομηνία λήξης, την επομένη των γερμανικών εκλογών (22 Σεπτεμβρίου). Δηλαδή, μέσα στο φθινόπωρο θα πάμε για εκλογές…

2ον) Στα εύκολα η νέα πασοκο-νεοδημοκρατική συγκυβέρνηση θα τσουλήσει. Έχει επίσημα 153 (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ), προσθέστε και κάποιους «ανεξάρτητους» (Λοβέρδος, Μαρκόπουλος, Ζώης κ.α.). Στην πρώτη δυσκολία, όμως, θα σκορπίσει στους πέντε ανέμους!

3ον) Ο Κουβέλης δε βγήκε μόνος του από τη συγκυβέρνηση. Τον έβγαλαν οι διεθνείς προστάτες του για να τον διασώσουν από τον πολιτικό αφανισμό (σε όλες τις δημοσκοπήσεις είχε ποσοστά από 1,5% έως 2%). 
Το κόμμα Κουβέλη αποτελεί πολύτιμο πολυεργαλείο των διεθνών αφεντάδων, που θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν εν ζωή με νύχια και με δόντια.

4ον) Τις επόμενες ημέρες, στον ανασχηματισμό, θα γίνει η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Θα καταληφθούν εξ’ εφόδου υπουργεία, υφυπουργεία, γενικές γραμματείες, τα… πάντα όλα!

5ον) Η ΝΔ αυτοκτόνησε! Αν έκανε τώρα εκλογές, θα μπορούσε να τις πάρει άνετα, αλλά δεν έκανε και θα το πληρώσει ακριβά. Τώρα είναι που θα ταυτιστεί ακόμα περισσότερο με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα τη συμπαρασύρει στον όλεθρο.

6ον) Ακόμα περισσότερο κερδισμένη απ’ αυτό το γαϊτανάκι θα βγει η Χρυσή Αυγή!

7ον) Αυτό που είπε ο Σαμαράς, περί εξάντλησης της… 4ετίας, είναι το ανέκδοτο της χρονιάς!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΜΠΡΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟ 2013.

 
 
 
O γ.γ του Λαϊκού Συνδέσμου εξέφρασε τη βεβαιότητά πως επόμενος δήμαρχος της Αθήνας, θα προέρχεται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ενώ χαρακτηρίζει βόμβα το μεταναστευτικό και «πρόκληση» την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. 
 
Η Χρυσή Αυγή περνά στην αντεπίθεση μέσω media, με την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας, καθώς και ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, μέσω Διαδικτύου.
 
«ΕΜΠΡΟΣ» είναι ο τίτλος της νέας εφημερίδας, που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, αλλά αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Παρασκευή, και η οποία «θα είναι προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εκδοτική ομάδα, που έχει επικεφαλής τον Δημήτρη Βλαχόπουλο που μετά από την έκδοση της free press “new season” περνά πλέον στην “βαριά γραμμή” των πολιτικών και εθνικών εφημερίδων.

Ο σημερινός εκδότης, έγινε κάτοχος του τίτλου «ΕΜΠΡΟΣ», που υπήρξε ιστορική εφημερίδα από το 1896 έως το 1969 που έκλεισε. Πρόκειται για μία εφημερίδα που σημάδεψε τον ελληνικό Τύπο. 
 
Εκδόθηκε το Νοέμβριο του 1896 από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καλαποθάκη, μία από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής δημοσιογραφίας, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος του «Μακεδονικού Κομιτάτου», που συστάθηκε για να ενισχύσει τον αγώνα των Ελλήνων στην Μακεδονία, απέναντι στα σχέδια της Βουλγαρίας. 
 
Γρήγορα η εφημερίδα πέτυχε μεγάλες κυκλοφορίες «χάρις εις την πληρότητα και την ενημερότητα της ύλης του, την διαρκή βελτιωσίν του και την ενεργόν και μαχητικήν αναμιξή του εις όλα τα φλέγοντα προβλήματα που ενδιέφεραν το Έθνος και τον λαόν» αναφέρει ο Κώστας Μάγερ στο έργο του «Ιστορία του ελληνικού Τύπου».
 
Η εφημερίδα κυκλοφορούσε, με διαστήματα έως το 1969.
Στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζουν πως πρόκειται για «μία καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία» η οποία όμως θα υποστηριχτεί από το κόμμα, κυρίως μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ θα ζητηθεί από στελέχη, μέλη και φίλους του, να γραφτούν συνδρομητές, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει το Εμπρός ως«φωνή» του εθνικιστικού χώρου στην Ελλάδα. 
 
«Η εφημερίδα μας φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν», δήλωσε η κυρία Ειρήνη Δημοπούλου, που μαζί με τον Τάκη Παναγόπουλο και τον Γιώργο Φράγκο, αποτελούν την συντακτική επιτροπή της εφημερίδας.
 
«Η εφημερίδα μας φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν», δήλωσε η κυρία Ειρήνη Δημοπούλου, που μαζί με τον Τάκη Παναγόπουλο και τον Γιώργο Φράγκο, αποτελούν την συντακτική επιτροπή της εφημερίδας.