ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ώρε πάρτι που θα κάνει από δω και πέρα η Χρυσή Αυγή!

ΤΟ ΠΑ(N.Δ)ΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ  ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ.
 





   
Έρχεται… φουριόζος ο προσωρινός (μέχρι τη νύχτα των επομένων εκλογών) πρόεδρος Μπενίτο (ή Πόλντο…), για να αρπάξει τα πολυπόθητα υπουργεία από το συνεταιράκι του..
Έτσι, ακούγεται ότι ο ίδιος θα αναλάβει αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και υπουργός Εξωτερικών, ενώ τουλάχιστον 6 στελέχη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα γίνουν… υπουργάρες. 

Ακούγονται τα ονόματα των (αντιπαθέστατων στην κοινή γνώμη) Φώφης Γεννηματά, Γ. Μανιάτη, Κουκουλόπουλου, Χρυσοχοΐδη, Εύης Χριστοφιλοπούλου κ.α.
Δε θα μπορούσε να κάνει χειρότερες επιλογές η κυβέρνηση της εξάντλησης της… τετραετίας! 

Με τέτοιους… αστέρες είναι δύσκολο να βγάλει… τετραμηνία, κι όχι τετραετία! 

Και βέβαια, ο Σαμαράς υπόγραψε με τα ίδια του τα χέρια, την πολιτική του καταδίκη.
Σύντομα θα έχει το τέλος του.
Ήδη άρχισαν οι πρώτες διαρροές, ότι μεταξύ των όρων Βενιζέλου για στήριξη στον Σαμαρά, είναι να περάσει και ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος.
Νόμος-δρόμος προς τον όλεθρο, Σαμαρά . Καλό… ταξίδι και να μας γράφεις!

Ώρε πάρτι που θα κάνει 
από δω και πέρα η Χρυσή Αυγή!

 
Σαμαράς:Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το PASOK  




ΠΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΩΣ