ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ένας αγωγός, το Αζερμπαϊτζάν, η Γεωπολιτική και το ψευτορωμαίικο του Μνημονίου - του Ν. Μιχαλολιάκου

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



«…Μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι! 
Τράβα,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο,
και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.
Π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για να ‘ρθει,
κι όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα.»

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

Πόσοι Έλληνες αλήθεια γνωρίζουν που βρίσκεται το Αζερμπαϊτζάν; Είμαι σίγουρος ελάχιστοι. Και όμως, η άγνωστη αυτή χώρα στους Έλληνες πολίτες έγινε ξαφνικά για τους κήρυκες της δήθεν σωτηρίας μας με το περίφημο μνημόνιο, η χώρα που θα μας σώσει με τον αγωγό ΤΑΡ!

Όσοι μάλιστα εκφράζουν αντιρρήσεις για αυτό, κατ’ ευθείαν οι πατριδοκάπηλοι της συγκυβέρνησης τους αποκαλούν…
ανθέλληνες(!), που δεν θέλουν την προκοπή της χώρας και άλλα πολλά.

Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, το Αζερμπαϊτζάν είναι μία χώρα του Καυκάσου, που μετά την τραγική, για τα ρωσσικά συμφέροντα, απόφαση διαλύσεως της σοβιετικής ένωσης έγινε ανεξάρτητη και σήμερα είναι στην πραγματικότητα δορυφόρος των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Αυτή ήταν η επιλογή της κυβερνήσεως Σαμαρά, επιλογή η οποία μοιραία μας φέρνει απέναντι στην Ρωσσία και αυτό έρχεται σαν φυσική συνέχεια άλλων ενεργειών. 

Πρώτα απ’ όλα η ακύρωση του αγωγού Πύργου (Μπούργκας)- Αλεξανδρουπόλεως από τον Γ. Παπανδρέου κατόπιν αμερικανικών και τουρκικών πιέσεων, στη συνέχεια η ακύρωση της παραγγελίας των τεθωρακισμένων ΒΜΡ και άλλων πολλών πράξεων, οι οποίες καταδεικνύουν ότι η Πατρίδα μας είναι με δουλικό τρόπο προσδεδεμένη με τα αμερικανικά συμφέροντα ακόμη και εις βάρος των εθνικών μας δικαίων.

«Τώρα θα μας σώσει το Αζερμπαϊτζάν…»

Ο αγωγός ΤΑΡ θα συνδέσει το φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν μέσω Τουρκίας με την Ελλάδα και την Ιταλία. Σημειώνεται ότι δεν θα μπορούμε εμείς να προμηθευτούμε φυσικό αέριο από τον αγωγό αυτό παρ’ όλο το γεγονός ότι θα περνά από την χώρα μας, αλλά μόνον από την Ιταλία! 

Ισχυρίζονται και το δήλωσε ο ίδιος ο πρεσβευτής του Αζερμπαϊτζάν σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ότι ο αγωγός ΤΑΡ ενώνοντας τα συμφέροντα των χωρών όπως η Τουρκία, η Ελλάδα και η Αλβανία θα εξασφαλίσει την ενίσχυση των πολιτικών σχέσεων μεταξύ των χωρών. Μετά την Ευρώπη, λοιπόν, που θα μας έσωζε από την τουρκική απειλή, τώρα θα μας σώσει το Αζερμπαϊτζάν με έναν αγωγό φυσικού αερίου…

Σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μία οικονομική σχέση μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη, απαντά ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης: «Η ιδεολογική πίστη ότι η οικονομική συνεργασία ή διαπλοκή οδηγεί αναγκαία σε άμβλυνση γεωπολιτικών και πολιτικών αντιθέσεων δεν έχει κανένα ιστορικό στήριγμα. 

Αναφέρω ένα ιδιαίτερα αδρό παράδειγμα.

Ανάμεσα στα 1900 και στα 1914 το γαλλογερμανικό εμπόριο αυξήθηκε κατά 137%, το γερμανορωσσικό κατά 121% και το γερμανοβρεταννικό κατά 100%, ενώ περισσότερα από τα μισά τοτινά διεθνή καρτέλ παραγωγής αποτελούσαν κοινή γερμανοβρεταννική ιδιοκτησία (ένα απ' αυτά μάλιστα παρήγε εκρηκτικές ύλες). 

Όλοι αυτοί οι εντυπωσιακοί ανοδικοί δείκτες δεν εμπόδισαν τις παραπάνω χώρες να εμπλακούν σε έναν από τους φονικότερους πολέμους από καταβολής κόσμου.»

Παναγιώτη Κονδύλη - Γεωπολιτικές και στρατηγικές παράμετροι ενός ελληνοτουρκικού πολέμου

Στην πραγματικότητα με τον αγωγό αυτό η Ελλάδα θα εξαρτάται ενεργειακά από την Τουρκία, καθιστάμενη για έναν επιπλέον λόγο επαρχία της Τουρκίας, της Τουρκίας την οποία κάποιοι αναλυτές βλέπουν συνεχώς να διαλύεται, αλλά δυστυχώς δεν διαλύεται. Και το μέγα πρόβλημα είναι μήπως πριν διαλυθεί διαλύσει την Πατρίδα μας.

Υπεράνω της οικονομίας

Όλοι αυτοί, οι οποίοι παρουσιάζουν την υπόθεση του αγωγού ΤΑΡ και τις διάφορες «επενδύσεις» σαν την μοναδική οδό σωτηρίας του Έθνους, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι επάνω από την οικονομία ευρίσκεται η πολιτική και ακόμη υψηλότερα από την πολιτική, η γεωπολιτική. Που να τα ξέρουν όμως αυτά οι λιμπεραλιστές και μαρξιστές διαχειριστές της εξουσίας αυτού του δύστυχου τόπου; Παντελής η έλλειψη εθνικής πολιτικής και πόσο μάλλον εθνικής στρατηγικής.

Σχετικά με το θέμα του αγωγού θα αναφέρω και την δήλωση από την ίδια συνέντευξη του στην Καθημερινή του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος είπε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης, που ανοίγει τον… Νότιο διάδρομο για το φυσικό αέριο

Είναι η πρώτη χώρα δηλαδή της Ευρώπης που ευθέως πλήττει τα ρωσσικά συμφέροντα, υπηρετώντας απόλυτα τα στρατηγικά συμφέροντα Τουρκίας και ΗΠΑ. 

Για όσους δεν το ξέρουν, οι Αζέροι, οι κάτοικοι του Αζερμπαϊτζάν είναι ένα τουρκικό φύλο. Για το προς τα που βαδίζει η Ελλάδα έγραφε πριν 15 ολόκληρα χρόνια(θα αναφερθώ πάλι σε αυτόν μοιραία) ο Παναγιώτης Κονδύλης: «Ενώ η Ελλάδα προσανατολίσθηκε ψυχή τε και σώματι στην «Ευρώπη» για να διασφαλισθεί από τον τουρκικό κίνδυνο, ακριβώς ο ευρωπαϊκός της προσανατολισμός θα μεταβληθεί σε όργανο de facto μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας.»

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Πατρίδα μας χωρίς αντίλογο γεωπολιτικό πέραν από αυτόν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αντίλογο που θάβουν με επιμέλεια όλα τα ΜΜΕ του καθεστώτος και δεν είναι τυχαίο ότι δεν παρουσίασαν, παραβιάζοντας τον νόμο, το δελτίο τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον αγωγό ΤΑΡ, ενώ η αριστερά από την πλευρά της παρουσιάζει έναν αντίλογο αποκλειστικά και μόνο με πνεύμα οικονομικό, την ίδια ώρα που η έλλειψη εθνικής πολιτικής είναι τραγική, υπάρχει δυστυχώς για όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γιατί ανησυχεί ο Τζωρτζ Σόρος;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που την ήθελαν σαν έναν κομήτη που θα φύγει ξαφνικά από το στερέωμα και θα τους αφήσει ήσυχους στα βαθειά σκοτάδια της προδοσίας τους. Όμως τα πράγματα δεν έχουν έτσι και για του λόγου το αληθές δήλωσε στην συνέντευξή του στην ακραία αριστερή εφημερίδα Εποχή, ο γνωστός πολιτικός αναλυτής κ. Νικολακόπουλος:

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «…Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει σε σύγκριση με όλα τα κόμματα την υψηλότερη συσπείρωση και κυρίως, αυτό που είναι ανησυχητικό, μια ευρύτερη ανοχή από την κοινωνία. Στην έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Metron Analysis, την προηγούμενη εβδομάδα, στην ερώτηση: «Θα μπορούσατε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή;», οι θετικές απαντήσεις φτάνουν το 17%. Άρα έχουμε να κάνουμε πλέον με ένα μόρφωμα το οποίο έχει σταθεροποιηθεί στην ελληνική κοινωνία και έχει επεκταθεί.»

Δεν είναι όμως μόνον η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ που ανησυχούν γιατί χάνουν τους ψηφοφόρους τους. Δεν είναι μόνον ένα ολόκληρο καθεστώς που αντικρίζει με δέος την ύπαρξη του Κινήματός μας. Είναι και άλλοι που ανησυχούν… Όπως έγινε γνωστό στην Ελλάδα επισκέφθηκε πρόσφατα ο γνωστός Σόρος, για τον οποίον εγράφη το παρακάτω:

«Στην Αθήνα βρίσκεται ο ιδρυτής του κοινωφελούς οργανισμού Open Society Foundations και γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζόρτζ Σόρος, προσκεκλημένος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος". Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής συμμετέχει σε συνέδριο για την Κοινωφελή Δράση, ενώ πληροφορίες λένε ότι είχε επαφές και με πολιτικούς, καθώς ανησυχεί ιδιαίτερα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.»

Η απάντησή μας: Για να ανησυχεί ο Σόρος για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό από μόνο του σημαίνει πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. 

Τι έχουν να φοβούνται όμως από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Μα αυτό που φοβόντουσαν πάντοτε οι τύραννοι του κόσμου: Την δύναμη της Ιδέας! 

Γιατί όπως μας λέει ο ποιητής, του οποίου στίχοι υπάρχουν στην αρχή αυτού του κειμένου… 

«Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει, κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα.»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.."Εάν υπογράψεις, πέφτετε".

Ο Καραμανλής όντως είπε ΟΧΙ, στο Βουκουρέστι, είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, είπε ΝΑΙ στην ενεργειακή και τη γεωστρατηγική συνεργασία με Ρωσία και Κίνα, ώστε η Ελλάδα να μην εξαρτάται από έναν ΜΟΝΟ πόλο παγκόσμιας πολιτικής, οικονομικής και γεωπολιτικής επιρροής.



Η ευθεία απειλή του τότε πρέσβη στον τότε Έλληνα υπουργό.



"Εάν υπογράψεις, πέφτετε". Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλη του 2008.

Πολλά έχουν ακουστεί για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα υπόγεια νήματα που κίνησαν ξένες δυνάμεις για να ανακόψουν την πολιτική των αγωγών.

Μία απόφαση Εθνικής σημασίας που θα καθιστούσε την Ελλάδα πανίσχυρο ενεργειακό κόμβο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλά, με επίκεντρο τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που όπως φημολογείται, επέσυρε δυσφορία και απειλές προς την Ελληνική κυβέρνηση με απόγειο το περιβόητο "σχέδιο Πυθία".

Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε για πρώτη φορά, τον κύριο λόγο, το σημείο εκκίνησης της πραξικοπηματικής πτώσης της τότε κυβέρνησης, την ευθεία απειλή στον αρμόδιο υπουργό από τον πρέσβη υπερδύναμης.

Η αποκάλυψη αυτή, αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από το συμβάν, γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη από δύο παράγοντες:

Τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που πλέον αποδεικνύεται πως έχει το υπέδαφος της Ελλάδας, αλλά και η υπόθεση πώλησης της ΔΕΠΑ με το έντονο Ρωσικό ενδιαφέρον και το ναυάγιο με τον ελιγμό στους Αζέρους.

Αυτή η αειφόρος Πατρίδα δεν άξιζε την ύβρη που της επιφυλάξαμε, την ντροπή που οφείλουμε σαν λαός να ξεπλύνουμε για να κοιτάξουμε με υπερηφάνεια τις επόμενες γενιές.

Ήταν Απρίλης του 2008, όταν ο  Φώλιας υπέγραφε την συμφωνία για τον υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου Νοβοροσίνσκ - Βουλγαρίας. Η συμφωνία ήταν μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. 

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος των γεγονότων που επακολούθησαν και όχι ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Το φυσικό αέριο ήταν το κλειδί. Αυτός ο αγωγός λοιπόν, είχε δύο παρακλάδια.

Το πρώτο θα στόχευε στην καρδιά της Ευρώπης, περνώντας από Ουγγαρία - Αυστρία.

Το δεύτερο και σημαντικότερο, θα περνούσε από Ελλάδα - Ιταλία.

15 ημέρες πριν την υπογραφή, τον Μάρτη του 2008 δηλαδή, ο υπουργός ανάπτυξης Φώλιας, δέχεται πρόσκληση και συναντά τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Για να ακούσει 
έκπληκτος την ευθεία απειλή:

"Εάν υπογράψετε την συγκεκριμένη σύμβαση (για τον αγωγό φυσικού αερίου επαναλαμβάνουμε), να θυμάστε ότι έρχεστε σε αντίθεση με ύψιστα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι"...










Νεοέλληνα , νομίζεις ότι είσαι λεύτερος, είσαι μύωπας όμως και δεν βλέπεις τις αλυσίδες στα πόδια και το αποχαυνωμένο σου μυαλό.

Είσαι δούλος, γιατί έτσι έμαθες να είσαι και έτσι θα μάθεις τα παιδιά σου.

Βλέπεις μόνο ότι σου επιτρέπουν να δεις, κατοικείς και εσύ αλυσοδεμένος στο σπήλαιο του Πλάτωνος. Ζεις με τις σκιές, με τον φόβο, ζεις με τα ψέματα γιατί τα μάτια σου δεν αντέχουν το Φως. 

Πονάς και έτσι σκύβεις και άλλο το κεφάλι. 

Και από την αντίπερα όχθη αυτοί που έχουν σπάσει τα δεσμά, πάντα μια χούφτα άνθρωποι, να πολεμούν και να αγωνίζονται για τα Ιδεώδη της Φυλής τους, για όσα μπορούν να δουν, να νιώσουν, να αισθανθούν. 

Να αγωνίζονται με πάθος και ανιδιοτέλεια γιατί έχουν δει το Φως. 

Το Φως από τις χιλιάδες αθάνατες Ελληνικές ψυχές που τους καθοδηγούν φεγγίζοντας τα πιο δύσβατα μονοπάτια, σε αυτά που μόνο οι ήρωες διαβαίνουν, μυρίζοντας το ποτισμένο με αίμα χώμα των προγόνων μας. Κουρασμένοι από το βαρύ φορτίο στις πλάτες τους μα ποτέ σκυφτοί, πάντα περήφανοι σαν αετοί. 

Μια ιστορία επαναλαμβανόμενη ανά τους αιώνες. 

Τα λάβαρα υψώθηκαν και είναι η ιστορία μας 

Τα τύμπανα πολέμου ήχησαν και είναι τα λόγια του Παλαμά, του Καζαντζάκη η Ιερή μας παρακαταθήκη. 

Δεν είμαστε οι λίγοι αλλά είμαστε εναντίων όλων. 

Μέχρι τη Νίκη. 

Ζήτω η Χρυσή Αυγή 

Ζήτω ο Αρχηγός. 

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ 
 << Ν Α Ζ Ι Σ Τ Η Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΥΣ>>
 

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην ελληνική νεολαία.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: 

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή 
στην ελληνική νεολαία

Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!

Η ραγδαία άνοδος και η εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία είναι πια ένα γεγονός που παραδέχονται όλοι, εχθροί και φίλοι. 

Είναι σημαντικό επίσης πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τυγχάνει μεγάλης απήχησης και ευρείας αποδοχής στην νεολαία, το πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. 

Μετά την δημοσκόπηση στους χρήστες νέων τεχνολογιών, ήρθε σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία" να το επιβεβαιώσει με σχόλιο, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο.

"Μαύρα μαντάτα στην Κουμουνδούρου. Δεν είναι μόνο ότι η φιλική τους εταιρία δημοσκοπήσεων έδωσε 1,5 μονάδα άνοδο στον Σαμαρά μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ. Αυτά είναι τα γνωστά και διαχειρίσιμα. Το μυστικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας νιώθουν καυτή την ανάσα της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου στην πρόθεση ψήφου στη νεολαία και αυτό κάνει τους επιτελείς του Τσίπρα να προβληματίζονται. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 μονάδες κάτω στους νέους σε σύγκριση με το εθνικό ποσοστό. Αν αυτό λέει κάτι..."

Να σημειωθεί πως ο Σύριζα χάνει συνεχώς σε νεολαία και κερδίζει σε δημόσιους υπαλλήλους σε ποσοστό 45%, παίρνοντας την θέση του... ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο. 


Θα το επαναλάβουμε με στεντόρεια φωνή: 


Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!




ΠΙΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Με χαρά βαδίζω και πάλι ανάμεσα σε παλιούς και νέους συναγωνιστές. Πρόσωπα σοβαρά και σίγουρα, στρατευμένα στην Ιδέα μας, προετοιμάζουν το χώρο. Το βλέμμα μου χάθηκε πάλι στο κενό και αναπόλησε όλες εκείνες τις στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος που μπόλιασαν τις ψυχές μας και χαλύβδωσαν το ήθος μας. Λίγοι μα τόσο πολλοί τελικά. 
Μόνοι, όρθιοι και δυνατοί, σε ένα κόσμο που από καιρό έχει πάρει μια κατρακύλα δίχως γυρισμό, δίχως συμπόνια ή έγνοια για το γίγνεσθαι και το είναι. Μόνοι. Βροχή οι επιθέσεις και οι διώξεις, από όλο το φάσμα του κίβδηλου και σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και των παραμάγαζών του. 
Ο πόνος, η σύγκρουση, ο συναγωνιστής δίπλα μας, που δεν έστρεψε την πλάτη στις δύσκολες στιγμές, κατακλύζουν και πάλι το νου μου. Κρατώ τη σημαία και πάλι σφιχτά Το γαλανό της ύφασμα ξυπνά στην καρδιά μου το πάθος για τη λευτεριά που ρίγησε όλους τους προγόνους μας που έχυσαν ΑΙΜΑ για να πάνε ένα βήμα πιο πέρα. 

«ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ», γράφει ένα πανό, σθεναρά κρεμασμένο στα κάγκελα μπροστά από την πλατεία που το Καθήκον και πάλι μας κάλεσε. Πλατείες και δρόμοι μας ξέρουν καλά. Τις κρατήσαμε με θυσίες και κόπους όλα αυτά τα χρόνια. Τους κερδίσαμε με αγώνα και σθένος. 

Με ιερό μένος τους υπερασπιστήκαμε. Ούτε ένα βήμα πίσω δεν κάναμε. Και ούτε θα κάνουμε. Γιατί από έφηβοι χορεύουμε το χορό της ΤΙΜΗΣ, από νεαροί άντρες βαδίζουμε με το κεφάλι ψηλά και το στήθος γεμάτο περηφάνια και ρώμη.
  
Τώρα, τώρα που τα κελεύσματα των καιρών διχάζουν τις συνειδήσεις, τώρα που η Πατρίδα μας είναι στην πιο κρίσιμη στιγμή του καιρού μας , τώρα που οι δειλοί κοιτάζουν την βολή τους και το τομάρι τους, έχοντας απεκδυθεί την περηφάνια τους, τώρα που κάποιοι διαπιστώνουν πόσο λάθος έκαναν που έστρεψαν τα νώτα τους, τώρα που το ύστατο κάλεσμα αντηχεί στα αυτιά των αφυπνισμένων, τώρα είναι η ώρα που θα συνεχίσουμε τον Αγώνα, για τον οποίο καιρό προετοιμαζόμασταν.
Σπασμένες ασπίδες και ακονισμένα δόρατα, πλατύγυρα σπαθιά και λαδωμένα τυφέκια, ματωμένες ξιφολόγχες και μπαρούτι από το βάθος των χρόνων, οπλίζουν το νου και κορώνουν τη φωτιά που καίει ασίγαστη μέσα μας.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ και το ξέρουν καλά. Ας κάνουμε το χειρότερο εφιάλτη τους πραγματικότητα. Ας τους φέρουμε ενώπιον των ευθυνών τους. Είναι άνθρωποι και τίποτα παραπάνω. 

Οι ιδιωτικοί στρατοί και οι πραίτορες που τους προστατεύουν θα λυγίσουν μπροστά στην οργή του λαού και το ποτάμι αυτής της οργής θα πνίξει τα μιαρά τους έργα και θα φέρει το τέλος στις σκοτεινές ημέρες, που από καιρό σχεδίαζαν και εδώ και καιρό επιβάλουν.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει εδώ και δεκαετίες κάλεσμα ψυχών, οργανώνει συνειδήσεις και εκπαιδεύει τους στρατιώτες της ΙΔΕΑΣ του Λαϊκού Εθνικισμού, μιας ιδέας ποτισμένης και ευλογημένης με ΑΙΜΑ, από ανθρώπους που δε ζήτησαν το παραμικρό ως αντάλλαγμα, παρά με μόνη ευχή και επιθυμία τη δυνατότητα και την ευκαιρία να πολεμήσουν για την Πατρίδα, για την Τιμή και για το ιερό χώμα μας. 

Άξιοι απόγονοι αυτών, στεκόμαστε στους διαδρόμους της Ιστορίας και με πίστη στον Αρχηγό μας, πεισμώνουμε και παλεύουμε να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων, μια πορεία καταστροφική, αν αφεθεί να συνεχιστεί. 
Με αφοσίωση στις αιώνιες αξίες της Ιδεολογίας μας κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά, αποδεικνύοντας πως όλη η λάσπη των καναλαρχών, όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις των προστατευόμενων τρομοκρατών της Εκάλης, αλλά και η συστράτευση σύσσωμου του φαύλου μεταπολιτευτικού «κόμματος» των κομμάτων, δεν μπορούν και δεν θα καταφέρουν να λυγίσουν τη δύναμη των ανδρών και των γυναικών της Χρυσής Αυγής.


Μέχρι την τελική Νίκη
Νικόλαος Λεμοντζής



Το μεγαλύτερο έγκλημα της μεταπολίτευσης δεν είναι το οικονομικό.



Μεγάλη η αγανάκτηση για την οικονομική μας εξαθλίωση. Τεράστια η οργή από τον ασύλληπτο οικονομικό όλεθρο και τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας που επισύρει. Ατέρμονες και απελπιστικά αδιέξοδες οι οικονομικές αναλύσεις για την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας.

Όμως, ενώ είναι γνωστό ότι για να θεραπεύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να εντοπίσεις και να εξαλείψεις τους λόγους που το προκαλούν. 
 
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει γιατί έγιναν τόσοι πολλοί και τόσο κακοί οικονομικοί χειρισμοί “κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση” επί σαράντα συναπτά έτη και κανένας εκπρόσωπος του πολιτικού κόσμου, του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου δεν αντέδρασε; Ένα λάθος μπορεί γίνει, αλλά όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας: “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”. Τώρα όταν τα λάθη έχουν επαναληφθεί χιλιάκις, όπως συνέβη στην περίπτωσή μας και συνεχίζουν να συμβαίνουν και σήμερα, προφανώς ισχύει το: “δεν έτυχε, πέτυχε”.

Άρα λοιπόν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι οι άνθρωποι που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα, από την πτώση της … «χούντας» και μέχρι αυτή τη στιγμή, ήξεραν και ξέρουν πολύ καλά που βαδίζουμε και ποια θα είναι η κατάληξη. 
 
Αυτό είναι που έχουν καταλάβει οι Έλληνες και προσέρχονται αθρόα στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και όχι κάποιοι λόγοι αντεκδίκησης προς το “σύστημα”, οι οποίοι μάλιστα θα εξαλειφθούν όταν θα μειωθεί η ανεργία, όπως βαυκαλιζόμενοι ισχυρίζονται οι τραγελαφικοί και βολεμένοι καθεστωτικοί εκπρόσωποι του “συνταγματικού” τόξου (...ψυχές μαραγκιασμένες από δημόσιες αμαρτίες, καθένας κι ένα αξίωμα σαν το πουλί μες στο κλουβί του...,όπως θα 'λεγε κι ο Σεφέρης.

Είναι ωστόσο η οικονομική τραγωδία και η υποβάθμιση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας τα μεγαλύτερα “κατορθώματα” της μεταπολίτευσης;

Με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο ΟΧΙ! Δεν είναι αυτά τα χειρότερα που μας έχουν προκαλέσει τα καλόπαιδα των αμερικανοσιωνιστών και των βαλέδων τους της Μέρκελ. 
 
Ο Ελληνισμός στη μακραίωνη ιστορία του, πολλές φορές αντιμετώπισε και την οικονομική εξαθλίωση και την απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας. Πάντοτε όμως ανέκαμπτε! Πως τα κατάφερνε; Στηριζόμενος πάνω στις αιώνιες αξίες και αρετές του Ελληνικού Έθνους. 
 
Γι' αυτό, αυτή τη φορά, το ξερίζωμα αυτών των αξιών και η καταστροφή αυτών των αρετών, ήταν ο πρωτεύων στόχος και το μεγάλο “κατόρθωμα” που επιχείρησαν να διαπράξουν οι ξενόδουλες μεταπολιτευτικές “ελληνικές” κυβερνήσεις, ώστε να διασφαλισθεί, πως όταν αρχίσει η υλοποίηση του σχεδίου καταστροφής της χώρας που βιώνουμε σήμερα, η Ελληνική κοινωνία θα έχει απολέσει πλήρως τα ανακλαστικά της ιστορικής της επιβίωσης και το Ελληνικό Έθνος δεν θα μπορέσει να αντιδράσει, οδηγούμενο μοιραία στην εξαφάνιση.

Αυτή άλλωστε δεν ήταν και η πολιτική που πρότεινε προς την αμερικανική κυβέρνηση για τον “ατίθασο” Ελληνικό λαό και ο βραβευμένος με νόμπελ ειρήνης  Χένρυ Κίσσιγκερ; 
 
Αυτός δεν ήταν που πρότεινε να πληγεί βαθιά ο Ελληνισμός στις πολιτισμικές του ρίζες, τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα “για να μην τους παρενοχλεί”, όπως ο ίδιος έλεγε, “στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας γι' αυτούς, για την πολιτική των ΗΠΑ”; 
 
Βέβαια, σε πόσο καλό δρόμο έχουν μπει οι ΗΠΑ με την καθοδήγηση τέτοιων ανθρώπων και την υιοθέτηση τέτοιων πολιτικών, φαίνεται πλέον δια “γυμνού οφθαλμού” κι ας το παίζουν “ταπί και ψύχραιμοι” οι ξεφτιλισμένοι αμερικανοσιωνιστές, προσπαθώντας να πείσουν ότι αυτοί είναι η μοναδική υπερδύναμη και ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τα έθνη από τη μοιρολατρία και την υποταγή.

Βλέπουν λοιπόν τις χλιαρές “αντιδράσεις” των Ελλήνων στην εφαρμογή του μνημονίου και νομίζουν πως πάει πια τέλειωσε, οι Έλληνες έσκυψαν το κεφάλι. Τους “έσπασαν τον τσαμπουκά”. 
 
Δεν μπορούν οι άμοιροι να φανταστούν, πώς μετά από τόσα δεινά που μας έχουν φορτώσει και έναν τέτοιον ανίερο και μακροχρόνιο πόλεμο που διεξάγουν εναντίον του Ελληνισμού, επιχειρώντας την εθνική του αποδόμηση και την ιστορική του εξαφάνιση (με τη σύμπραξη όλων των “Ελληνικών” κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης), πώς είναι δυνατόν να ξανασταθούμε όρθιοι. 
 
Αγνοούν οι δυστυχείς, ότι έχουν να κάνουν με ένα Λαό, που στην ιστορία του χιλιάδες φορές μέχρι τώρα έχει αποδείξει, ότι αξιολογεί την ελευθερία του ως πολυτιμότερο αγαθό από τη ζωή του.

Αγνοούν ότι με τα “δηλητήρια” που ποτίζουν τον Ελληνικό Λαό χρόνια ολόκληρα, όχι μόνο δεν πετυχαίνουν τους βρώμικους στόχους τους, αλλά ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον ιστορικό “μιθριδατισμό” του Ελληνισμού. Την αντοχή του εν προκειμένω στις μεθοδευμένες αντιξοότητες και αθλιότητες, που αποσκοπούν στην καταστροφή του.

Είναι τόσο αφελείς, που πιστεύουν ότι έθνη με 200 χρόνια ιστορία μπορούν εξαφανίσουν από προσώπου γης, έθνη με χιλιάδες χρόνια ιστορία. 
 
Δεν είναι ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι βάρβαροι που περνούν από αυτό τον τόπο. Κι αν έχουν καμιά αντίρρηση για το βάρβαροι, ας μας επιστρέψουν πρώτα τα κλεμμένα εκθέματα του Ελληνικού Πολιτισμού που κοσμούν τα μουσεία των χωρών τους, αντικαθιστώντας τα με τα δικά τους αρχαία και μετά το συζητάμε. 
 
Μέχρι τότε είναι απλώς βάρβαροι. Έχουν εξασφαλισμένη τη χλεύη της ιστορίας του μέλλοντος, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μετριάσουν τον αποτροπιασμό της για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττουν παγκοσμίως.

Όσο για τις άθλιες καρικατούρες των “ανθρώπων” της Τρόικας και των εδώ υποτακτικών τους, θα πρέπει καλά να κρατούν στην άκρη του αρρωστημένου μυαλού τους ότι το Ελληνικό DNA είναι ζυμωμένο με εικόνες από την Ομηρική Οδύσσεια και την παραδειγματική τιμωρία των μνηστήρων. 
 
Των βδελυγμάτων εκείνων που γλεντοκοπούσαν ασύδοτα τρώγοντας το βιός του Οδυσσέα, παρενοχλώντας την Πηνελόπη του. Αυτών που επιχείρησαν να κλέψουν τον κόσμο του Οδυσσέα, δηλαδή του αιώνιου Έλληνα. 
 
Ας έχουν λοιπόν ένα αεροπορικό εισιτήριο ….stand by, γιατί όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου (ο χρόνος γαρ εγγύς), προβλέπεται μεγάλος συνωστισμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πολύ μεγαλύτερος από εκείνον της madame Ρεπούση.

Εδώ πριν …. το Ομηρικό τέλος της ιστορίας τους αφιερώνω …προεξαγγελτικά λίγους στίχους με τον τρόπο του Γ. Σεφέρη:

Καὶ παρουσιάζεται μπροστά μου, πάλι καὶ πάλι, τὸ φάντασμα τοῦ Ὀδυσσέα, μὲ μάτια κοκκινισμένα ἀπό του κυμάτου τὴν ἁρμύρα κι ἀπὸ τὸ μεστωμένο πόθο νὰ ξαναδεῖ τὸν καπνὸ ποὺ βγαίνει ἀπὸ τὴ ζεστασιὰ τοῦ σπιτιοῦ του καὶ τὸ σκυλί του ποὺ γέρασε προσμένοντας στὴ θύρα.
…………………………………………
Στέκεται μεγάλος, ψιθυρίζοντας ἀνάμεσα στ' ἀσπρισμένα
του γένια, λόγια της γλώσσας μας, ὅπως τὴ μιλοῦσαν
πρὶν τρεῖς χιλιάδες χρόνια.

Ἁπλώνει μιὰ παλάμη ροζιασμένη ἀπὸ τὰ σκοινιὰ καὶ τὸ
δοιάκι, μὲ δέρμα δουλεμένο ἀπὸ τὸ ξεροβόρι ἀπὸ τὴν
κάψα κι ἀπὸ τὰ χιόνια.
……………………………………………

Εἶναι ὁ μεγάλος Ὀδυσσέας• ἐκεῖνος ποὺ εἶπε νὰ γίνει τὸ ξύλινο ἄλογο
καὶ oἱ Ἀχαιοὶ κερδίσανε τὴν Τροία.
……………………………………………..
Φαντάζομαι πὼς ἔρχεται νὰ μ' ἀρμηνέψει πῶς νὰ φτιάξω κι ἐγὼ
ἕνα ξύλινο ἄλογο γιὰ νὰ κερδίσω τὴ δική μου Τροία.

Απόστολος Καραΐσκος