ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σύντομα θα καταρρεύσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής.

Η Μεταπολίτευση, μετά την Εθνική Τραγωδία της διχοτόμησης της Κύπρου, έδωσε τη σκυτάλη στη γενιά του Πολυτεχνείου  γεννημένοι τις δεκαετίες του ΄40 και του ΄50.

Η γενιά του Πολυτεχνείου , πιστή στην ακολουθία γενεών "προκομμένη-ανεπρόκοπη" ακολούθησε την συλλογιστική των δανείων έναντι μελλοντικού εισοδήματος από επόμενες (αγέννητες) γενιές για την καλοπέρασή της.

Γραπώθηκε στην εξουσία, απορροφώντας στην ασφυκτική αγκαλιά του κράτους λάφυρου, ολόκληρη τη βιομηχανία που έχτισε η προηγούμενη γενιά, και υποκαθιστώντας θεσμικά πλέον τους μηχανισμούς του κράτους με το παρακράτος που έχτισε η ίδια, εκθρονίζοντας την προηγούμενη οικονομική ελίτ με κρατικοποιήσεις ή στοχευμένες δολοφονίες της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, που τελικά είχε τα μόνο τρία άτομα για μέλη (!!?) και φτιάχνοντας τη δικιά της νέα κρατικοδίαιτη οικονομική ελίτ.

Η επόμενη γενιά (η γενιά μου), εκείνων των γεννημένων στη δεκαετία του ΄60 και ΄70, που ήσαν ανήλικοι στη Μεταπολίτευση, διαπραγματεύτηκε και άφησε τη θέση της στην εξουσία στη γενιά του Πολυτεχνείου, με αντάλλαγμα πρόσληψη στο δημόσιο, κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, και συνταξιοδότηση στα 40, άντε ζόρι στα 50. Νίτρο και Μύκονος στα μεγαλεία τους.

Η γενιά της λούφας, ή η "Γενιά του Τίποτα", συμβάλλοντας στον εκμαυλισμό, έσπασε το καλούπι στην αλληλουχία γενεών. Αντί για να γίνουν προκομμένοι, ενσωματώθηκαν ως "λοχαγοί" στα αρχιλαμόγια της γενιάς του Πολυτεχνείου και απλά επεδίωξε να συμμετέχει στο πλιάτσικο των αγέννητων.

Στο ξεκίνημα της βάρδιας εξουσίας της γενιάς του Τίποτα, τη δεκαετία του 2000, εγκαθιδρυμένη σα χταπόδι πλέον παντού η γενιά του Πολυτεχνείου (των σημερινών 60άρηδων και 70άρηδων) ακόμη και σήμερα γραπωμένων στις καρέκλες και τα αξιώματα σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, έκανε επιστήμη τη διαφθορά, θεσμό την ατιμωρησία, και δεδομένη τη διαπλοκή.

Έχοντας πλέον εντρυφήσει στους δίαυλους της εξουσίας θεσμοθέτησε τη φοροδιαφυγή, πχ με τους συντελεστές των δημοσίων έργων, με το 1600 ευρώ φιξαρισμένο ετήσιο φόρο στα ταξί, με τα φακελάκια στις δημόσιες υπηρεσίες και τα νοσοκομεία, με την ασυδοσία της βέβαιης γνώσης πως κανένας δεν θα έλεγχε κανέναν "εκλεκτό" ποτέ, με Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις από τους "συντρόφους" στη μασαμπούκα. Η μη-ευθύνη διάβρωσε ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Μια δεκαετία ακόμη πλιάτσικου των επόμενων γενεών, με πυρηνικό όπλο το ίδιο το νέο σκληρό μας νόμισμα, έφτασε για να επεκταθεί η κλοπή μελλοντικών εισοδημάτων δυο γενιές στο μέλλον, μοιράζοντας τα κλοπιμαία ανάμεσα σε ψεύτικες αναπηρικές συντάξεις, τριπλασιασμό των μισθών των κομματικών στρατών που είχαν παρεισφρήσει στο σύνολο πλέον του κράτους, με κρεσέντο το έλλειμμα των €35 δισ. το 2009, και με συμμάχους τους "αγαθούς" ευρωπαίους εταίρους μας, που δάνειζαν ανεξέλεγκτα γνωστά τους λαμόγια (μέσω των εισαγγελικών τους ερευνών για μίζες και σκάνδαλα).

Κάθε δάνειο που δόθηκε σε σεσημασμένους μιζαδόρους αποτελεί συνευθύνη των δανειστών στην καταδίκη σε μιζέρια των επόμενων γενεών μας.

Και το 2010 ήρθε το Μνημόνιο.

Το κύριο ζητούμενο ήταν να μη γίνει κούρεμα ενόσω το χρέος μας ήταν σε χέρια τραπεζών των εταίρων μας, καθώς αυτό θα σήμαινε χρηματοδότηση της προκύπτουσας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών τους από τους δικούς τους φορολογούμενους.

Όταν οι Αμερικανικοί οίκοι αξιολόγησης έδιναν 80% και 90% πιθανότητα κουρέματος του ελληνικού χρέους στην αρχή του μνημονίου, δεν το έκαναν γιατί είχαν μια μαντική ικανότητα να δουν το μέλλον, αλλά διότι αυτό ήταν το λογικό και ενδεδειγμένο να γίνει. Παρότι θα έσκαζε τις φούσκες των ξένων τραπεζών, αυτό θα έβγαζε την Ελλάδα από το φαύλο κύκλο, σε συνδυασμό με αποδέσμευση της οικονομίας από τις αγκυλώσεις που την έχουν σήμερα, το 2013, στην 117η παγκόσμια θέση οικονομικής ελευθερίας, ανάμεσα στη Σενεγάλη και το Μαλάουι!

Όμως όχι. Προκειμένου να μη χρειαστεί να κάνει δραστική μείωση στο τεράστιο πελατειακό δημόσιο για άμεσο πρωτογενή ισοσκελισμό η τότε κυβέρνηση, επέλεξε να δανειστεί για να μη στεναχωρηθούν και ξεβολευτούν οι "πελάτες", φορτώνοντας έτσι το κόστος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών της εσπερίας στον Έλληνα φορολογούμενο.

Η πρόφαση ήταν η δήθεν φοροδιαφυγή του ανύπαρκτου 26% του ΑΕΠ, που θα πατασσόταν, διευρύνοντας τη φορολογική ύλη, και κρατώντας τους συντελεστές στα ίδια επίπεδα. Βρήκαν και κάποιους πρόθυμους ηλίθιους στο πανεπιστήμιο του Σικάγο, που έκαναν μια μελέτη ποσοτικοποίησης της φοροδιαφυγής, κοιτώντας την υπέρβαση των δόσεων των στεγαστικών της χώρας, από το 40% του καθαρού εισοδήματος που είχε θέσει ως όριο η Τράπεζα της Ελλάδος με σχετική Πράξη Διοικητού μόλις το 2007, δηλαδή μόνο 2 χρόνια πριν την κρίση!

Δηλαδή οι τράπεζες που βασιζόμενες σε ανάπτυξη 3%-4% ετησίως, δίνανε σε κάποιον δάνειο με δόση μεγαλύτερη από το 50%-60% του τότε καθαρού του εισοδήματος, δημιούργησαν την αυτοεκπληρούμενη προφητεία της μεγάλης φοροδιαφυγής που δήθεν θα έπιανε το κράτος! Μπαρούφες!

Αν τα πρόσθετα εισοδήματα όντως υπήρχαν, πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό των "κόκκινων" δανείων σήμερα; Υπάρχει κάποιος τόσο δόλιος που θα αφήσει να του κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα έχει το "μαύρο" εισόδημα να πληρώνει τη δόση; Πιστεύει κανείς σώφρων άνθρωπος αυτή την μπαρούφα;

Βέβαια η διευκόλυνση στη φοροδιαφυγή ήταν θεσμοθετημένη, όχι για όλους, αλλά για τους εκλεκτούς του συστήματος που έστησε η
γενιά του Πολυτεχνείου . Από τους 60.000 γιατρούς ίσως για έναν στους δέκα, από 50.000 δικηγόρους ίσως έναν στους είκοσι, από 40.000 μηχανικούς ίσως έναν στους πέντε του ελεύθερου επαγγέλματος. 

Από τα 11 εκατομμύρια πόσοι να είναι αυτοί; Σίγουρα όχι το 26% του ΑΕΠ, που μας λένε ότι είναι η φοροδιαφυγή, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 16%!

Άλλωστε , αν βγάλεις το ενοίκιο ή το στεγαστικό, το ρεύμα και το νερό, τη βενζίνη, τα τσιγάρα, το σουπερμάρκετ και τα τέλη, χαράτσια, φόρο αλληλεγγύης, με το υπόλοιπο 15% του εισοδήματος που ίσως είναι διαθέσιμο στο μέσο Έλληνα, πόσες φορές θα πάει στον ιδιωτικό γιατρό κάθε χρόνο, πόσες φορές θα φωνάξει τεχνίτη στο σπίτι του, και πόσες φορές θα φάει σε ταβέρνα χωρίς απόδειξη; Λογική!

Όμως το μνημόνιο ήταν βασισμένο στην (λανθασμένη) παραδοχή ότι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα ήταν 10% του ΑΕΠ υψηλότερη από το συστημικό κατώφλι του 16% του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Γι΄ αυτό και κάθε προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να πιαστεί αυτό το δήθεν περίσσευμα αποδείχθηκε ανεπιτυχής. 

Πώς να πιάσεις κάτι που δεν υπάρχει; 
Εξαρχής βασίστηκε σε λάθος θεμέλιο. Ότι "λεφτά υπάρχουν", που τα κρύβει ο "διεφθαρμένος λαός", και θα τα βρει ο ηρωικός ποδηλάτης για να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις! Μπαρούφες!

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Τα ζούμε. Μειώθηκε το ΑΕΠ διότι εφόσον η κυβέρνηση δεν μπορούσε να πιάσει κάτι ανύπαρκτο, για να τηρήσει τις δεσμεύσεις της στο πόσο των φόρων που είχε δεσμευτεί στο Μνημόνιο, προέβη σε υπερφορολόγηση.

Η υπερφορολόγηση μείωσε τη βιωσιμότητα του παραγωγικού τομέα, εκτοξεύοντας την ανεργία του, μειώνοντας το ΑΕΠ. Μικραίνοντας τον παρονομαστή, η φορολογητέα ύλη μίκρυνε κι άλλο, με αποτέλεσμα για να πιαστούν πλέον οι αριθμητικοί στόχοι του Μνημονίου, να σφίγγει η αγχόνη έλλειψης ρευστότητας και υπερφορολόγησης περισσότερο, επιταχύνοντας την πτώση προς το "φοροδοτικό γκρεμό", αυξάνοντας την εκδικητικότητα των κυρώσεων προς όλους όσους δεν είχαν να πληρώσουν τους υπέρογκους και μη ρεαλιστικούς φόρους.

Είμαστε πλέον στο χείλος του φοροδοτικού γκρεμού. Η πτώση ξεκίνησε. Τα 2-3 δισ. που θα φέρει έξτρα ο τουρισμός φέτος δε φτάνουν ούτε για μισό μήνα εξόδων του κράτους. Οι βρυχηθμοί του κράτους, για το πώς θα συνθλίψει όποιον δεν του πληρώσει λεφτά που δεν έχει ο κακομοίρης, είναι ανούσιοι εφόσον 4 εκατομμύρια δεν έχουν καν να πληρώσουν για την ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη, αυτών και των παιδιών τους, και μένουν ανασφάλιστοι. Εφόσον δεν έχουν να πληρώσουν την τράπεζα και μένουν σε κατασχεμένο σπίτι. Εφόσον δεν έχουν να πάρουν παπούτσια στα παιδιά τους. Μακάρι να έχω άδικο. Μακάρι.

«Μαύρο χρήμα, καταθέσεις στην Ελβετία, off-shore εταιρίες βουλευτών και υπουργών και απόλυτη συγκάλυψη όλων των σκανδάλων. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σύντομα θα καταρρεύσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής και νέες εθνικές δυνάμεις θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της κάθαρσης και της ανασυγκρότησης της χώρας»,

Ούτε οι βλάκες δεν πιστεύουν πλέον ότι αυτοί οι φόροι μπορούν να εισπραχθούν. Αν δε το κράτος κωφεύσει στο αυταπόδεικτο, στο δέκατο, εκατοστό, χιλιοστό σπίτι που θα κατάσχει, θα πέσει, φευ, η πρώτη πιστολιά. Μετά όλα θα καταρρεύσουν. Με το πρώτο αίμα το πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.
 
Το σενάριο business as usual οδηγεί στην κόλαση. Οι γελοίες ενέσεις ρευστότητας 100-200-500 εκατομμύρια ευρώ θα ρουφηχτούν σε απειροελάχιστο χρόνο σε φόρους με τους υπάρχοντες συντελεστές.

 Η κόλαση μας χτυπάει το κουδούνι.
                                 
Nέες εθνικές δυνάμεις θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της κάθαρσης και της ανασυγκρότησης της χώρας.  








Ιστορία και Ανιστόρητοι: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:Αττίλας 1: 20 Ιουλίου 1974 - Αττίλας 2: 14 Αυγούστου 1974.


ΑΤΤΙΛΑΣ 2 ( ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1974)
Στις 3.30 τα χαράματα της 14ης του Αυγούστου 1974 τελειώνουν με πλήρη αποτυχία στη Γενεύη οι τριμερείς διαπραγματεύσεις (Ελλάδας, Τουρκίας, Βρετανίας) για την κατάσταση στην Κύπρο και το κυπριακό πρόβλημα. Μία ώρα αργότερα, τα τουρκικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν Λευκωσία, Αμμόχωστο και άλλα σημεία της Κύπρου. 
Ο «Αττίλας 2» είχε ξεκινήσει. 
Από το μεσημέρι της 14ης του Αυγούστου, τουρκικά άρματα και ισχυρές δυνάμεις πεζικού αρχίζουν να κινούνται από Λευκωσία προς Αμμόχωστο, στα ανατολικά, και προς Λεύκα-Λιμνίτη, στα δυτικά.

Ο "εθνάρχης" Κωνσταντίνος Καραμανλής δηλώνει το 1974 "Η Κύπρος είναι μακρυά", δηλαδή μερικά λεπτά για τα F-4 Phantom II και τα A-7 Corsair... ενώ κατά την ανακωχή, και την ανοχή των "εθναρχών" έγινε η δεύτερη
επίθεση στο νησί και οι Τούρκοι πλέον κατακτούν το 37% της Κύπρου ενώ μέχρι τότε κατείχαν ένα πολύ μικρό μέρος του εδάφους 4%!.
Οι Τούρκοι, έχοντας πετύχει τους στρατιωτικούς τους σκοπούς, δέχονται κατάπαυση του πυρός στις 6 το απόγευμα της 16ης του Αυγούστου 1974. 
Ηδη κατείχαν το 36,4% του κυπριακού εδάφους. Περίπου 2.000 Ελληνες και Ελληνοκύπριοι είχαν σκοτωθεί, πάνω από 1.600 ήταν οι αγνοούμενοι και 200.000 ήταν οι ξεριζωμένοι πρόσφυγες. 
Η κυβέρνηση Καραμανλή στην Αθήνα αμέσως μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη, όπου οι Αμερικανοί έδειξαν να ρίχνουν το βάρος τους υπέρ της Τουρκίας, διαπιστώνει ότι βρίσκεται μεταξύ «σφύρας και άκμονος». 
Από τη μια βλέπει ότι οι «σύμμαχοί» της όχι μόνο δε συμμερίζονται τις θέσεις της, αλλά, αντίθετα, ενισχύουν με τη στάση τους τους εισβολείς. Από την άλλη, οι λαϊκές αντιδράσεις μεγαλώνουν στην Ελλάδα, όπου πλέον όλοι γνωρίζουν ότι πίσω από το πραξικόπημα στην Κύπρο και την τουρκική εισβολή είναι το ΝΑΤΟ και η μόνιμη επιδίωξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας για τη «ΝΑΤΟποίηση» του νησιού. 
Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση ο Κ. Καραμανλής, το πρωί της 14ης του Αυγούστου, ανακοινώνει την αποχώρηση της Ελλάδας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Ηταν ένας ελιγμός υπό το βάρος της λαϊκής πίεσης, με τον οποίο ωστόσο επιβεβαιωνόταν περίτρανα ο ρόλος της «Συμμαχίας» τόσο στα όσα προηγήθηκαν, όσο και στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά της Κύπρου.
 Σ.Βούλτεψη:"η εισβολή του Αττίλα 
 έγινε στις 15 και 20 Ιουλίου" (!!!!!!!!!!)


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.


Οι ρίζες της σημερινής μας 
οικονομικής χρεοκοπίας

Το Πολυτεχνείο, η χούντα 

και ο «Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ»

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.    


17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.


 http://wwwaimos.blogspot.gr/2012/11/17-1973_13.html

Η δημοκρατία και η αλήθεια (που αργεί) για την Κύπρο.Το Πολυτεχνείο, η Εισβολή, η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Αποκατάσταση της Αλήθειας ;;; 

http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7641.html

 

Ενώ είναι προγραμματισμένες οι νέες μειώσεις μισθών η συγκυβέρνηση συνεχίζει να παίζει θέατρο

Ενώ είναι προγραμματισμένες οι νέες μειώσεις μισθών η συγκυβέρνηση συνεχίζει να παίζει θέατρο


Μπορεί οι πολιτικάντηδες σε κάθε πακέτο μέτρων να ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το «τελευταίο» και ότι «δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις». Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα λένε οι πολιτικάντηδες που ψεύδονται ασυστόλως και ενσυνειδήτως, προκειμένου να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Ως γνωστόν στην Ελλάδα αποφασίζει η τρόικα και η συγκυβέρνηση απλώς εφαρμόζει τα προγραμματισμένα.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στη πολυσέλιδη (σε μορφή τόμου) έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα ότι υπάρχει ήδη πρόβλεψη για περαιτέρω μείωση μισθών κατά 7% φέτος και 1,5% το 2014. Ενώ για τον πληθωρισμό υπάρχει μόνο μακροπρόθεσμη πρόβλεψη ότι θα παραμείνει κάτω από τον μέσο όρο της ευρωζώνης, αφού το εξαγωγικό κενό δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι το 2020.

Τουτέστιν οι Έλληνες δεν πρόκειται να ανακουφιστούν ούτε καν μεσοπρόθεσμα. Η πολιτική του ΔΝΤ προστάζει περισσότερη λιτότητα, μεγαλύτερες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ παράλληλα θα ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα ξεκινώντας με το νερό και τις εταιρίες ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ. Για τις τελευταίες υπάρχει άλλη μία ισχυρή διάψευση στην έκθεση του ΔΝΤ, η οποία μιλάει και για ρευστοποίηση των επιχειρήσεων αυτών, δηλαδή για ξεπούλημα τους ενώ είναι κλειστές.

Η ψευδολογία των πολιτικάντηδων, οι οποίοι παθαίνουν αλλεργία όποτε ακούγεται η αλήθεια και αρχίζουν και τρέχουν δεν έχει όριο. Η έκθεση των αφεντάδων τους είναι πλήρως κατατοπιστική για τα μελλούμενα, αρκεί κάποιος να την διαβάσει. Υπό το φως των νέων αυτών αποκαλύψεων, αναρωτιόμαστε τι πρόκειται να κάνουν οι «κουρασμένοι» βουλευτές, που έλεγε ο Στουρνάρας. Το σίγουρο είναι ότι θα κληθούν να ψηφίσουν και άλλες μειώσεις μισθών και άλλα νέα επώδυνα μέτρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ (50-50) ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

 Απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τις προθέσεις και τον ρόλο των βο(υ)λευτών του υπό διάλυση κόμματος των ”Ανεξάρτητων” Ελλήνων στην Βουλή!

Το πρωϊ… ο Π. Χαικάλης ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 έκανε μια πρόταση εντελώς θεατράλε όσο και πολιτικά ανόητη, αλλά που στους ΈΛΛΗΝΕΣ δείχνει την πραγματική ψυχολογία πανικού όλων των αποκομμάτων που απαρτίζουν το περίφημο “ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”και τις ιδέες που σκαρφίζονται για να ανακόψουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Άλλοι τα λένε φωναχτά, σαν τον συγκεκριμένο, άλλοι τα σκαρφίζονται πίσω από ερμητικά κλειστά γραφεία!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε ο εν λόγω ηθοποιός – βουλευτής, ένωση όλων των κομμάτων με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα!!!!!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! Συνεργασία όλων (πλην Χρυσής Αυγής)!

Ναι, γιατί αν την έκαναν μια τέτοια πρόταση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ολόκληρο το κίνημα θα έτρεχε μην χάσει το κελεπούρι!!!


Αν δεν υπάρξει άμεση διαγραφή του βουλευτή, τότε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελληνων θα είναι, αποδεδειγμένα πλέον, ΚΑΙ ΑΥΤΟ, άλλη μία πατερίτσα του συστήματος!!! Συμμερίζονται την άποψη ότι δεν χρειάζονται εκλογές για μια τόσο ριζική επέμβαση στην άποψη του ελληνικού λαού;;;;

Σκεφτείτε κι άλλο, σκεφτείτε καλύτερα! Ο χρόνος σας τελειώνει! Ερχόμαστε…

Τι λέω;;;; ΗΡΘΑΜΕ!!!!!!!!!!



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 

ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ 

ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!! 


http://wwwaimos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4070.html

Ο Σπυρόπουλος για τη διαφθορά μέσα στο ΙΚΑ! Για την διαφθορά μέσα στο ΠΑΣΟΚ & τα 100 εκατ. ευρώ " που έκαναν φτερά" από το ταμείο του πότε θα πούμε; ΟΕΟ;;;

Ενόψει αποκάλυψης περιπτώσεων «παραβατικών συμπεριφορών» υπαλλήλων του ΙΚΑ βρίσκονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως υποστήριξε ο διοικητής του Ιδρύματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, που κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη των κατηγορουμένων για την απάτη στο κατάστημα του ασφαλιστικού οργανισμού στην Καλλιθέα. 
Σύμφωνα με το μάρτυρα και σήμερα υπάρχουν στο ΙΚΑ παραβατικές συμπεριφορές υπαλλήλων, αλλά, όπως τόνισε, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται ήδη στα ίχνη εξιχνίασης τέτοιων περιπτώσεων. 



Αναφερόμενος στην εκδικαζόμενη υπόθεση, στην οποία είναι κατηγορούμενες έξι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, ο κ. Σπυρόπουλος κατέθεσε ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με αφετηρία ένα επίδομα μητρότητας, που εμφανίστηκε να χορηγείται στην ίδια ασφαλισμένη για όγδοη φορά.



Τέλος κατέθεσε ότι, ήδη, στις έξι κατηγορούμενες έχει επιβληθεί η ποινή της οριστικής απόλυσης από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό και εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο.


Τα πάντα βαδίζουν "στο δρόμο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ!"
Αδιαφάνεια και διαφθορά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;;; Αδιαφάνεια και διαφθορά και στο δημόσιο, καμπόσους εκ των οποίων έχει διορίσει κιόλας το ίδιο!...