ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Απογραφή ανησυχίας αυτή του 2011 . TO 20-25% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ!

 
 

Κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο είναι οι μετανάστες που απογράφηκαν κατά τη διάρκεια της απογραφής του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.
 
Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί που απογράφηκαν ανέρχονται σε 911.929, με τους 199.101 να έχουν υπηκοότητα χωρών της Ε.Ε. και 708.003 να προέρχονται από άλλες χώρες.
 
Η συντριπτική πλειοψηφία των αλλοδαπών είναι Αλβανοί (52,7%) και ακολουθούν οι Βούλγαροι (8,3%), οι Ρουμάνοι (5,1%), οι Πακιστανοί (3,7%) και οι Γεωργιανοί (3%).
 
Και αυτοί είναι οι «νόμιμοι», όσοι δηλαδή «δέχθηκαν» να απογραφούν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο πραγματικός αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα, υπερβαίνει κατά πολύ τα 2.000.000.
Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία: η χώρα γερνά και ο αριθμός των Ελλήνων, μειώνεται. Αν ο συνολικός (νόμιμος) πληθυσμός της χώρας είναι βάσει της απογραφής 10.815.197 και εξ αυτών οι 911.929 αλλοδαποί, μιλάμε για κάτω από δέκα εκατομμύρια. Οι γυναίκες είναι 5.512.494 (51%) και οι άντρες 5.302.703 (49%).
 
Τα ανησυχητικά: η μέση ηλικία των κατοίκων της χώρας είναι τα 41,9 έτη... Γερνάμε.
 
Η Ελλάδα πεθαίνει και γερνάει
Μας αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες!

Ιράν προς ΗΠΑ; Μην επιτεθείτε στη Συρία θα υπάρξουν συνέπειες

 
Το Ιράν προειδοποίησε σήμερ τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην παραβιάσουν την "κόκκινη γραμμή" στη Συρία, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα είχε "σοβαρές συνέπειες", μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS.


 "Η Αμερική γνωρίζει το όριο της κόκκινης γραμμής του συριακού μετώπου και οποιαδήποτε παραβίαση της κόκκινης γραμμής της Συρίας θα έχει σοβαρές συνέπειες για το Λευκό Οίκο", δήλωσε ο Μασούντ Τζαζαγερί, υπαρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, αντιδρώντας σε δηλώσεις δυτικών αξιωματούχων αναφορικά με την πιθανότητα μιας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, σύμφωνα πάντα με το FARS.


 "Ο τρομοκρατικός πόλεμος που διεξάγεται στη Συρία σχεδιάσθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις αντιδραστικές χώρες της περιοχής εναντίον του μετώπου της αντίστασης (σ.σ.: εναντίον του Ισραήλ). Παρόλα αυτά, η συριακή κυβέρνηση και ο συριακός λαός πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες", πρόσθεσε ο Τζαζαγερί.

 "Αυτοί που ρίχνουν λάδι στη φωτιά δεν θα ξεφύγουν από την εκδίκηση των λαών", δήλωσε ακόμη.

Το Ιράν κατηγορεί τακτικά τις ΗΠΑ και τους δυτικούς και άραβες συμμάχους τους ότι υποστηρίζουν τους σύρους αντάρτες για να ανατρέψουν το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Τσακ Χέιγκελ δήλωσε σήμερα ότι οι αμερικανικές δυνάμεις είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση εναντίον του συριακού καθεστώτος, αλλά υπογράμμισε πως η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να μελετά τις επιλογές της μετά τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο συριακός στρατός χρησιμοποίησε χημικά όπλα στην περιφέρεια της Δαμασκού.

Η συριακή κυβέρνηση απέρριψε αυτές τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως τις χημικές επιθέσεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού πραγματοποίησαν οι ανταρτικές οργανώσεις.

 

NEWSBOMB: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!


Εδώ και δύο μήνες έχει να εμφανιστεί στη δημοσιότητα δημοσκόπηση. Μήπως δε γίνονται λόγω θέρους, γιατί λείπει ο κόσμος σε διακοπές; 

Αυτό μπορεί να ίσχυε μέχρι το 2009, αλλά όχι τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε, ο κόσμος δεν έχει λεφτά πλέον για να πάει διακοπές κι εκείνοι οι λίγοι που πήγαν, προτίμησαν τον Αύγουστο, όπου πράγματι, ναι, δεν γίνονται δημοσκοπήσεις. 

Τι απέγιναν όμως οι δημοσκοπήσεις του Ιουλίου; 

Γιατί χάθηκαν; Γράφει σχετικά ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης σε άρθρο του με τίτλο «Βρε μπας και δεν είναι ο γιαλός στραβός;», στην ιστοσελίδα Newsbomb:

«Απορούν, πληροφορήθηκα, επιτελείς της κυβέρνησης με την διαμόρφωση των δημοσκοπικών τάσεων όπως αυτές καταγράφηκαν τον Ιούλιο, αν και δεν δημοσιοποιήθηκαν (το γιατί μην το ψάχνετε, οι επιχειρήσεις παραπληροφόρησης να ‘ναι καλά!). Απορούν με την διαπίστωση της σοβαρής ανόδου των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής…

Απορούν απ’ την άλλη με τις καθοδικές τάσεις της Ν.Δ. και τη νέα «βουτιά» του ΠΑΣΟΚ, που απειλείται με εξαφάνιση παρά τις φιλότιμες για το αντίθετο επιχειρήσεις χειραγώγησης από… μεγάλα κανάλια και άλλα συστημικά, καθεστωτικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους!».

Όσον όμως και να το κρύβουν, το αναπόφευκτο για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα έρχεται. 

Ολοταχώς! Και είναι η Χρυσή Αυγή!