ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Oλα δείχνουν ότι η Επίθεση είναι αποφασισμένη. Guardian:Ο χάρτης επίθεσης εναντίον της Συρία!

 Guardian:Ο χάρτης επίθεσης εναντίον της Συρία!

Τα σημεία-κλειδιά της επιθετικής ενέργειας που ξεδιπλώνουν ήδη μεθοδικά κυρίως ΗΠΑ και Αγγλία κατά της Συρίας, με την Κύπρο να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος!Ειδικότερα, βρετανικός χάρτης του Guardian, αποτυπώνει τα 8 βασικά σημεία της ενδεχόμενης επίθεσης κατά του Άσαντ, ανάμεσα στα οποία και η Κύπρος, ενώ εντύπωση προκαλεί η "απουσία" της Κρήτης:

ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ: Βάση του 6ου Αμερικανικού Στόλου


ΑΛΒΑΝΙΑ: 4 πλοία του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού της Αγγλίας

ΣΜΥΡΝΗ: Αεροπορική βάση των ΗΠΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: 4 πλοία των ΗΠΑ εξοπλισμένα με πυραύλους cruise (Τόμαχοκ), τα οποία όμως έχουν ανάγκη τη Ναυτική Βάση της Σούδας στην Κρήτη μας...

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΥΠΡΟΣ: Βάση της Βρετανικής RAF (πολεμικής αεροπορίας)

ΙΝΣΙΡΛΙΚ ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Αεροπορική Βάση των ΗΠΑ

ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Βάση Αμερικανικών F- 16 και Πάτριοτ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: 5ος Αμερικανικός ΣτόλοςΕκτιμάται πάντως ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα αμερικανικά και αγγλικά αεροσκάφη από την Συριακή Αεράμυνα, όπως απέδειξε και η σχετικά πρόσφατη κεραυνοβόλος κατάρριψη τουρκικού μαχητικού.

Η Συρία διαθέτει τα Ρωσικά αντιεροπορικά Pantsir-S1 (SA-22 Greyhound) μεσαίου βεληνεκούς, μεπυραύλους εδάφους-αέρος και πολυβόλα των 30 χιλιοστών, ικανά να εξουδετερώσουν πυραύλους κρουζ ακόμη και αόρατα αεροσκάφη τύπου Stealth!


Επίσης η Συρία διαθέτει και ταΡωσικά Buk-M2E,πυραυλοφόρα αντιεροπορικά μέσου βεληνεκούς, που μπορεί να καταστρέψουν πυραύλους κρουζ, έξυπνες βόμβες, αεροσκάφη παντός είδους ακόμη και μη επανδρωμένα!

 

Γι΄ αυτό το λόγο εκτιμάται ότι τουλάχιστον τα αγγλικά Tornado θα εξοπλιστούν με τους πυραύλους Storm Shadow, που μπορούν να αφεθούν με ασφάλεια από 150 μίλια απόσταση μακριά από τον στόχο, ώστε τα αεροσκάφη να είναι εκτός βεληνεκούς της Συριακής Αεράμυνας, με πιθανότερη βάση εξόρμησης την Βρετανική της Κύπρου!

 
Οι έξυπνοι πύραυλοι Storm Shadow διευθύνονται πετώντας σεχαμηλό ύψος προς την περιοχή κρούσης και όταν την πλησιάσουν ανέρχονται ψηλά, απορρίπτουν την κωνική κεφαλή τους και ανιχνεύουν με υπέρυθρα συστήματα τον ακριβή στόχο (κτίριο, μονάδα διοίκησης κλπ) με βάση στοιχεία και εικόνες που έχουν φορτωθεί στη μνήμη τους και τότε πέφτουν καταπάνω του! Αν όμως υπάρχει αμφισβήτηση στόχου και κίνδυνος παράπλευρων απωλειών (κατοικημένες περιοχές-άμαχοι) τότε ο πύραυλος "προτιμά" να πέσει σε ουδέτερο σημείο, παρά να χτυπήσει λάθος στόχο...

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Τα τελικά σχέδια και η επιλογή των όπλων και των θέσεων, θα κλειδώσουν στην πλέον κρίσιμη σύσκεψη των Στρατηγών ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας και άλλωνσήμερα στο Αμμάν της Ιορδανίας, όπου υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγού Μάρτιν Ντέμπσεϋ, θα ληφθούναποφάσεις επί χάρτου, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που θα δώσει η έρευνα των Επιθεωρητών του ΟΗΕ και η παράλληλη συλλογή στοιχείων από Αμερικανικές και κυρίως Ισραηλινές Υπηρεσίες!

Πάντως όλα δείχνουν ότι η Επίθεση είναι αποφασισμένη και μόνο κάτι πολύ απρόσμενο ή δυναμικό θα την εμποδίσει ή θα την αναβάλει!

Το ερώτημα είναι:


Θα δράσουν ΗΠΑ και Αγγλία χωρίς έγκριση του ΟΗΕ; Το έχουν πάντως ξανακάνει... στη Σερβία...
Πώς θα αντιδράσει η Ρωσία και το Ιράν; Εξαρτάται από την ποιότητα και το βάθος της Αμερικανικής επέμβασης...
Κινδυνεύει η περιοχή να οδηγηθεί σε γενική ανάφλεξη; Πολύ πιθανόν ναι...


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/08/guardian_26.html

H τούρκικη προπαγάνδα, γεμίζει τα Βαλκάνια με «σπίτια του Κεμάλ» Παντού ξεφυτρώνουν σπίτια του Κεμάλ.Τώρα και στα Σκόπια.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
ΑΛΛΑ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΜΑΣ
ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!

 
 

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Radikal, τίποτα δεν υπάρχει στο σπίτι της οδού Αποστόλου Παύλου που να μαρτυρεί ότι είναι το πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ενώ και οι Τούρκοι γνωρίζουν, όπως θα φανεί παρακάτω, ότι δεν γεννήθηκε ο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, εδώ για απροσδιόριστους επισήμως λόγους, αλλά πλήρως κατανοητούς, εξακολουθούμε να παίζουμε το παιχνίδι της τουρκικής προπαγάνδας, η οποία γεμίζει τα Βαλκάνια με «σπίτια του Κεμάλ»

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, είναι από το πατρικό σπίτι του Κεμάλ στα Σκόπια. Τώρα, ο πατέρας του που ήταν Αλβανός, εξισλαμισθείς Εβραίος, πώς βρέθηκε στα Σκόπια, προφανώς με τον ίδιο τρόπο που βρέθηκε ότι γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και το επισημοποίησαν οι άρχοντες της πόλης και η ελληνική πολιτεία δια του κ. Γεροντόπουλου.

Μεταφέρω αυτούσιο το δημοσίευμα -και την φωτογραφία- του TRT, του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της Τουρκίας, όπως δημοσιεύθηκε προ δύο ετών:

«Υπογράφηκε ένα πρωτόκολλο μεταξύ της Τουρκίας και της Μακεδονίας σχετικά με το σχέδιο. Τα σπίτια του παππού του Mustafa Kemal Atatürk, Hafız Ahmet Efendi και του γιου του Ali Rıza Efendi που βρίσκονται στην πόλη Κεντρική Ζούπα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας θα κατασκευαστούν εκ νέου από τη Διεθνή Τουρκική Υπηρεσία για Συνεργασία και Ανάπτυξη TİKA.

Τα σπίτια μνημεία αναμένεται να ανεγερθούν στο Taşlı Mahalle του χωριού Kocacık που υπάγεται στη Κεντρική Ζούπα. Το σχέδιο ετοιμάστηκε σύμφωνα με το πρότυπο του αφού μελετήθηκαν τα εικονικά και γραπτά έγγραφα του 19ου αιώνα του χωριού Kocacık και των γύρο χωριών.

Υπογράφηκε ένα πρωτόκολλο όσον αφορά τα σχέδια των νέων σπιτιών μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, της TİKA και της Δήμου της Κεντρικής Ζούπα».

Διαβάστε τώρα τι έγραψε για τα εγκαίνια (;) η τουρκική εφημερίδα Radikal, όπως μετέφερε το pentapostagma: Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα και με άρθρο του δημοσιογράφου, Deniz Zeyrek, τίποτα δεν υπάρχει στο σπίτι της οδού Αποστόλου Παύλου που να μαρτυρεί ότι είναι το πατρικό σπίτι του Κεμάλ.

Ακόμα και τα υποτιθέμενα προσωπικά αντικείμενα του Τούρκου ηγέτη και ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, έχουν μεταφερθεί με «ειδικές» αποστολές στο σπίτι της οδού αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, από την πόλη Kocaeli κοντά στην Νίκαια.

Στα «προσωπικά» αυτά αντικείμενα περιλαμβάνονται όλες οι ενδυμασίες του Κεμάλ, (χαρακτηριστικό είναι όπως αποκάλυψαν και τουρκικά βίντεο ότι τα ρούχα του Κεμάλ είναι από...σύγχρονες τουρκικές επώνυμες μάρκες), τα οικιακά σκεύη που υποτίθεται πως χρησιμοποιούσε, δηλαδή πιάτα, κουτάλια, πιρούνια, ακόμα και τα φλιτζάνια του καφέ, καθώς και όλες οι προσωπικές φωτογραφίες που κοσμούσαν την υποτιθέμενη πατρική οικία του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας.

Ακόμα και τα έπιπλα, δηλαδή κρεβάτια και το υποτιθέμενο κάθισμα του Κεμάλ, έχουν μεταφερθεί από την Αδριανούπολη. Ο ίδιος ο Τούρκος δημοσιογράφος που βρέθηκε στα εγκαίνια μαζί με τον βουλευτή Κωνσταντινούπολης του κόμματος του Ερντογάν, Metin Külünk, ομολόγησαν απογοητευμένοι ότι δεν τους έδωσε καμία αίσθηση και ούτε υπάρχει και ιστορική κατοχύρωση ότι αυτό ήταν το σπίτι όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια του ο Κεμάλ. Για την όλη δε παράσταση των εγκαινίων την κατέκριναν έντονα σαν άσχετη με την ιστορική πραγματικότητα.

Αυτά από τους Τούρκους. Οι δικοί μας όμως επιμένουν, ενώ είναι πασίγνωστο ότι γεννήθηκε στον οικισμό Χρυσαυγή της περιφέρειας Λαγκαδά, και πως εδώ ήταν το σπίτι της θείας του. Μάλιστα δε, το σπίτι είναι το μικρό πίσω, ενώ αυτό που στεγάζεται το τουρκικό Προξενείο και το παρουσιάζουν σαν το γεννητήριο του Κεμάλ, ανήκε σε κάποιον Έλληνα ονόματι Ζωγράφου.

Κλείνοντας, παραθέτω ορισμένα αποσπάσματα από την οργίλη -δικαιολογημένα- καταγγελτήρια ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομποσπονδίας Ελλάδας, υπογραφόμενη από τον πρόεδρο κ. Γ. Παρχαρίδη, καθηγητή ιατρικής του Α.Π.Θ.:

«Σε μια πρωτοφανή ένδειξη ραγιαδισμού και Μιθριδατισμού Yφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλοι Έλληνες αξιωματούχοι παρέστησαν σε εκδήλωση εγκαινίων "Μουσείου Κεμάλ Αταττούρκ'' την επομένη της μεγάλης Πανορθόδοξης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην κατοικία που ψευδώς αναφέρεται ως "λίκνο του Μουσταφά Κεμάλ.

» Η ομιλία του Έλληνα αξιωματούχου κινήθηκε στα όρια της νομιμότητας αν δεν τα υπερέβην καθώς εξύμνησε δημοσία άνδρα ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας, Αρμενίων και Ασσυρίων.

» Η ύβρις έφτασε στο σημείο, να αναφέρεται η Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη ως "Ισταμπούλ"στην Ελληνική εκδοχή του μηνύματος που ήταν αναρτημένο στο βήμα από το οποίο μίλησε ο Έλληνας Υφυπουργός.

(…) » Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εκώφευσε απελπιστικά στις προειδοποιήσεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντος σε Τζαμί.

Προσέτρεξε όμως με ανώτερο στέλεχος του στην Κεμαλικής έμπνευσης και αισθητικής, παρωδία εγκαινίων σε χώρο που δεσπόζει μάλιστα κέρινο ομοίωμα του Κεμάλ Μουσταφά καθώς και εικόνες, χάρτες και φωτογραφίες από την παραστρατιωτική του δράση εναντίον των Ελλήνων για την οποία καταδικάστηκε από Συμμαχικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη.

» Το πνεύμα "Ρεπούση" έχει διαποτίσει καθώς φαίνεται την Ελλαδική πολιτική τάξη σε βαθμό που κορυφαίοι αξιωματούχοι να σύρονται σε ανθελληνικές εορτές Μίσους και τιμής σε σφαγείς Ελλήνων».

Ο Μακεδών
 
 
voria.gr

 
 
Καταρρίπτουμε τον τουρκικό μύθο 
 
Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ
ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 
OI ΠΟΜΑΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
 
 
 


Ο παραδοσιακός δεξιός θα κρίνει το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα

Ο παραδοσιακός δεξιός θα καθορίσει την τύχη της Ελλάδος και της κυβέρνησης
Γιατί απομακρύνεται από την ΝΔ και προσεγγίζει την Χρυσή Αυγή 

Οι τίμιοι πατριώτες της παραδοσιακής δεξιάς φεύγουν από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή!


Ο παραδοσιακός δεξιός θα καθορίσει την τύχη της Ελλάδος και της κυβέρνησης.
 
Θα αναπτύξω μια άποψη η οποία εκτιμώ ότι το επόμενο διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές ή τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα βρεθεί στο επίκεντρο αναλύσεων.

Για να αξιολογήσουμε τον ρόλο του παραδοσιακού δεξιού θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά του.

Πρωτίστως δεν αποδέχομαι τον όρο λαϊκή δεξιά αλλά παραδοσιακή δεξιά.

Ο παραδοσιακός δεξιός δεν είναι ο συντηρητικός πολίτης της κοινωνίας αλλά ο πολίτης εμποτισμένος με αρχές και ιδεολογία.

Ο πολίτης που έχει κώδικα αρχών και αξιών σταθερό.

Ο πολίτης που πιστεύει στον φιλελευθερισμό με παραδοσιακό τρόπο, που αποδέχεται ένα μοντέλο καπιταλιστικό αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο.

Ο παραδοσιακός δεξιός έχει σημαίνοντα ρόλο στην κοινωνία και παρέμβαση.

Ο πυρήνας των παραδοσιακών δεξιών στην Ελλάδα είναι περίπου 20% εκτιμώ και το 10% ίσως και 15% έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ.

Η ΝΔ δεν εκπροσωπεί πλέον την Δεξιά αλλά ένα ρεύμα κυβερνητικό που συνεργάστηκε με το κατεστραμμένο ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσουν μια χώρα που είχε και έχει χρεοκοπήσει.

Προφανώς και αυτή η συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αξιολογηθεί με τα δεδομένα που επικρατούν και όχι ε παραδοχές του παρελθόντος.

Αλλά το συγχωροχάρτι που έχει δώσει η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ και το αντίθετο αξιολογείται από το παραδοσιακό δεξιό.
Ο παραδοσιακός δεξιός λοιπόν δεν είναι ο παραγκωνισμένος πολίτης της χώρας, δεν είναι ο άναρχος αριστερός που είναι εμποτισμένος με νοοτροπίες του χθες.

Ο παραδοσιακός δεξιός θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής τουαύριο γιατί στις επερχόμενες εκλογές ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές θα στείλει ένα μήνυμα ένα ηχηρό μήνυμα. 

Ο παραδοσιακός δεξιός αυτό το 10% με 15% που έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην Χρυσή Αυγή, που δεν εκφράζει τον παραδοσιακό δεξιό ο τσαμπουκάς της ακροδεξιάς.


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα όσοι πιστεύουν τέτοιες γελοιότητες απλά θα καταλήξουν σε φαιδρά συμπεράσματα.

Είναι ένα συνονθύλευμα εθνικισμού, πατριωτισμού και δεξιών στοιχείων και στηρίζονται σε ένα σύνθημα λόγω του γεγονότος ότι είναι άφθαρτοι «δεν είναι κλέφτες».

Ο παραδοσιακός δεξιός, βλέπει από την μια πλευρά ότι η ΝΔ δεν τον εκφράζει, έχει πάψει να τον εκφράζει.

Π.χ. τα ποσοστά της ΝΔ στις επόμενες εκλογές στην Μάνη της Λακωνίας στο διαχρονικά παραδοσιακό προπύργιο της ΝΔ και της Δεξιάς θα καταρρεύσουν.

Οι παραδοσιακοί δεξιοί θα προτιμήσουν την Χρυσή Αυγή, που μπορεί να μην τους εκφράζει αλλά θα είναι μια ψήφος διαμαρτυρίας απέναντι στην εκφυλισμένη κεντροδεξιά της ΝΔ.

Ο παραδοσιακός δεξιός θα κρίνει το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

Ας το κρατήσουμε αυτό.

Δεν θα το κρίνει ο κεντρώος, ο αριστερός ακροαριστερός αλλά ο παραδοσιακός δεξιός.

Ειδικός συνεργάτης

Ο ειδικός συνεργάτης είναι πολιτικός, πρώην μέλος κυβέρνησης και θα αναλύει στο www.bankingnews.gr ορισμένες πτυχές της πολιτικής.

www.bankingnews.gr




Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Αγώνας συνεχής
για να πέσει
το «βασίλειο» των διεφθαρμένων 
VIDEO
 

  

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΗΘΟΣ» ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Josip Broz Tito

Εδιάβασα στον τύπο, ότι η 88χρονη Γιοβάνκα Μπροζ, χήρα του (εβραίου) δικτάτορος της –πάλαι ποτέ- Γιουγκοσλαβίας, Γιοζίπ Μπροζ (Τίτο), εισήχθη σε νοσοκομείο της Σερβίας, στην μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη από τους γιατρούς. Τουλάχιστον, αυτή μακροημέρευσε…

Πρόκειται για την δεύτερη γυναίκα του Τίτο. Τι απέγινε η πρώτη; Μας ενημερώνει σχετικώς ο κορυφαίος σύγχρονος Ρώσσος ιστορικός Έντβαρντ Ρατζίνσκι, στο βιβλίο του «Στάλιν». Ιδού:

«Το 1938 ο Τίτο πήγε στη Μόσχα –τότε είχαν συλληφθεί 800 διακεκριμένοι Γιουγκοσλάβοι κομμουνιστές. Σε μακριές συζητήσεις ο Δημητρόφ δοκίμαζε την αφοσίωση του Τίτο. Στο ταξίδι του αυτό χρειάστηκε να προδώσει όχι μόνο τους φίλους του, αλλά και τη γυναίκα του, την οποία συνέλαβαν ως πράκτορα της Γκεστάπο. 

Ο Τίτο γράφει ένα διευκρινιστικό γράμμα στον Στάλιν, που φυλάσσεται στο Κομματικό Αρχείο: 

“Νόμιζα ότι ήταν δοκιμασμένη, γιατί ήταν κόρη ενός φτωχού εργάτη κι ύστερα σύζυγος ενός διακεκριμένου παράγοντα της γερμανικής κομσομόλ, που είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάτεργων… Θεωρώ ότι σ’ αυτό δεν υπήρξα αρκετά προσεκτικός, κι αυτό είναι μεγάλο στίγμα στη ζωή μου. Νομίζω ότι διάφοροι που θέλουν να βλάψουν το κόμμα μας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου κι αυτό πρέπει να το λάβω υπόψη μου”

Αδίκως ο Τίτο ανησυχούσε. Δίνοντας χωρίς ταλαντεύσεις έναν οικείο του, πέρασε το τεστ –όπως κι οι Κουουσίνεν, ο Τολιάτι, ο Καλίνιν, ο Μολότοφ, ο Μπουντιόνι κι άλλοι που αδιαμαρτύρητα παρέδιδαν τους ανθρώπους τους. Για τον Τίτο, άνοιξε ο δρόμος προς την Γενική Γραμματεία. Κι όταν το 1939, μετά από πολυετή φυλάκιση έφτασε στη Γιουγκοσλαβία ο θρυλικός Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής Μιλέτιτς, ο Αφέντης προτίμησε τον δοκιμασμένο Τίτο. Ο ήρωας και μάρτυρας Μιλέτιτς εξαφανίστηκε στα υπόγεια της Κι Κα Βε Ντε».

 Τα συμπεράσματα δικά σας!
 
Γ. Δημητρακόπουλος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός



Η σερβική εφημερίδα «Press», γράφει ότι, η πρώην πρώτη κυρία της Σοσιαλιστικής Γιουγκοσλαβίας, Γιοβάνκα Μπροζ, σύζυγος του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο, είχε σταλεί από τη Μόσχα ως αντιπρόσωπος της σοβιετικής υπηρεσίας NKVD/НКВД.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Γιοβάνκα Μπουντισάμπλεβιτς, το 1945 εκπαιδεύτηκε στην Ακαδημία Μυστικών Πρακτόρων της Μόσχας. Τα μυστικά αυτά στοιχεία σημειώνει ο βιογράφος του Τίτο, Βλαντιμίρ Ντέντιερ, στοιχεία τα οποία φυλάσσονται στο αρχείο της Σλοβενίας τα οποία του τα παραχώρησε ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος Πέρο Σίμιτς.Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η Γιοβάνκα στην διάρκεια του ισπανικού εμφύλιου πολέμου ηγούνταν ομάδας πρακτόρων και πριν γίνει γραμματέας του Τίτο, πέρασε εννέα μήνες στην Ακαδημία Πρακτόρων «Γκιερζίνσκι».

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!¨Προσοχή : Η περιοχή κατασκευάζεται¨


 
 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ  
 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. 
Η επαναχάραξη του χάρτη της Μέσης Ανατολής ήδη αρχίσει.Οι Κούρδοι θα ιδρύσουν τελικά από ότι φαίνεται ανεξάρτητο κράτος.

¨Προσοχή : Η περιοχή κατασκευάζεται¨.
 
Οι <<επαναστάσεις>> που συμβαίνουν στον αραβικό κόσμο αποτελούν τον προάγγελο σημαντικών αλλαγών που έρχονται και οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα της περιοχής, ιδιαίτερα αυτής του Λεβάντ όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά τη συμφωνία του Sykes-Picot σχεδόν 100 χρόνια πριν.

Σύντομα θα ιδρυθούν ανεξάρτητα κράτη όπως αυτό της Παλαιστίνης, του Κουρδιστάν, της Δυτικής Σαχάρας και της Νότιας Υεμένης και  η απόσυρση των ΗΠΑ από το Ιράκ θα δώσει την ευκαιρία για ανεξαρτησία στους Κούρδους, παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας. 
 
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...