ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το τι διαρρέεται και αναπαράγεται ξεπερνάει κάθε φαντασία..Διάψευση ΧΑ: "Καμία άρση απορρήτου δεν έχει γίνει σε βουλευτές του κόμματος"


"Καμία άρση "τηλεφωνικού απορρήτου" για βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να τους εμπλέκει στην υπόθεση της δολοφονίας του Π.Φύσσα. 
Αυτό, τουλάχιστον επίσημα θα μας το είχαν γνωστοποιήσει. Eίναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου. Εκτός του ότι όποιος δικαστικός λειτουργός έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομος γιατί δεν δικαιολογείται πέραν του αυτοφώρου κακουργήματος τέτοια ενέργεια σε βάρος βουλευτών. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτοί που τα διαρρέουν, είναι αυτοί που  διέρρεαν ότι έγινε έλεγχος του ΣΔΟΕ στα γραφεία μας και βρήκαν δήθεν "λαγούς".
Τα λένε για να συντηρούν ένα κλίμα αφού μετά την απολογία του Ρουπακιά έχει ξεφουσκώσει η υπόθεση αλλά αρνούνται να το παραδεχθούν" αναφέρει κορυφαία πηγή τoυ κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο defencenet.gr.
Σύμφωνα με διαρροές από κυβερνητικό κέντρο "η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάσισε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου 4 βουλευτών της ΧΑ στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Χαρ. Βουρλιώτης".
Υποτίθεται ότι αυτή η ανάγκη προέκυψε "μετά τα ευρήματα των συνομιλιών μελών της Χρυσής Αυγής που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ για λόγους εθνικής ασφάλειας".
"Αστεία πράγματα" απαντούν από την ΧΑ "Πότε ενεπλάκη η ΕΥΠ; Καταγράφει και αναδρομικά κλήσεις ο περίφημος "κοριός"; Και βρήκε στοιχεία κατά βουλευτών της ΧΑ; Δεν ανησυχούν οι τίμιοι δικαστικοί να παίζεται τέτοιο παιχνίδι στην πλάτη τους και να μην αντιδρούν;" ανέφεραν πηγές της ΧΑ. "Το ότι χρησιμοποιούν την ΕΥΠ και την δικαιοσύνη κατά ενός κόμματος της Βουλής αυτό δεν αποτελεί παρανομία που θα πρέπει να καταδικαστεί και από την Αριστερά; Ή νομίζουν τα κόμματα της Αριστεράς ότι θα τους αφήσουν ήσουχους οι μνημονιακοί αν νιώθουν ότι κινδυνεύουν; Τα ίδια θα κάνουν και σε αυτούς για να εμπεδωθεί στη χώρα η ξένη κυριαρχία",καταλήγει η ίδια πηγή..
Η κυβερνητική διαρροή αναφέρει ότι η άρση απορρήτου των τηλεφώνων των βουλευτών της ΧΑ γίνεται "για στοιχεία που εμπλέκουν βουλευτές της ΧΑ και σε άλλες παράνομες ενέργειες, πλην της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Οι εν λόγω βουλευτές της ΧΑ φέρεται να συνομιλούν με μέλη και άλλα πρόσωπα για πράξεις που εμπίπτουν στις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα".
Και αναφέρουν εγκύκλιο του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, η οποία αναφερόταν στην ποινική αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν μέλη της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στα αυτόφωρα κακουργήματα οι αρμόδιες αρχές μπορούν να προχωρούν στη σύλληψη βουλευτών.
«Σε αυτόφωρο κακούργημα, δεν απαιτείται η άδεια της Βουλής» αλλά αυτό αφορά φόνους ή άλλα κακουργήματα που τελούνται και συλλαμβάνονται εκείνη την στιγμή και συλλαμβάνονται με την αυτόφωρη διαδικασία οι "δολοφόνοι βουλευτές της ΧΑ".
Πάντως, το τι διαρρέεται και αναπαράγεται στην υπόθεση ξεπερνάει κάθε φαντασία...


Τελικά άνθρακας και ο "χρυσαυγίτης αστυνομικός"


Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση και συνελήφθη χθες στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
Τελικά αποκαλύφθηκε ότι το κτίριο το οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι ιδιοκτησία των γονιών του και κάπως εξηγείται ότι εκεί βρέθηκαν ... το καπέλο του, επιγονατίδες, μια ζώνη και μια φυσιγγιοθήκη με 17 φυσίγγια, που βρέθηκαν στο πατάρι των γραφείων μέσα σε μπαγκαζιέρα οροφής αυτοκίνητου κατά την έφοδο της αστυνομίας και ήταν δικά του. Δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη.
Μα είναι δυνατόν να διαψεύδονται όλα τα κανάλια της χώρας και οι εφημερίδες για τον ... "παρακρατικό" αστυνομικό που συνεργάζεται με την ΧΑ; Πρωτοφανές!
 defecenet.gr

Ανήθικη επίθεση της κυβέρνησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας!






Ψάχνουν για «σταγονίδια» για να κρύψουν το «ποτάμι» του κυβερνητικού φασισμού.

Παγκόσμια πρωτοτυπία η επίθεση της κυβέρνησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας
Φοβούνται και την σκιά τους όλοι εκείνοι που καταπάτησαν με σχέδιο και κατ’ επανάληψη το Σύνταγμα και που λειτούργησαν αποκλειστικά προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων και εις βάρος της χώρας.

H έρευνα για "σταγονίδια φασισμού" στις Δυνάμεις Άμυνας και Ασφάλειας της χώρας, δεν είναι μόνο υποκριτική, αλλά στιγματίζει επικίνδυνα τον θεσμικό τους ρόλο και προδιαθέτει την ύπαρξή τους ως μη συνταγματική και ως πιθανή αιτία ανατροπής του πολιτεύματος. 


Είναι τουλάχιστον ανήθικο εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά, να επιτρέπει να διαρρέονται έλεγχοι για τις πολιτικές επιλογές (που έντεχνα δημιουργούν αμφιβολίες επί του εθνικού φρονήματος) εκείνων που είναι εξαναγκασμένοι λόγω θέσεως να μην μπορούν να αμυνθούν και να απαντήσουν, παρά μόνο μέσα από διαύλους που θα δημοσιοποιηθούν μετά από μερικές δεκαετίες…

Δυστυχώς, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια που θέλουν κάποιοι επιτήδειοι να επιβάλουν. Δηλαδή, η μερική ή πλήρης αποδόμηση εκείνων ακριβώς των θεσμικών εργαλείων που αυτόβουλα η κυβέρνηση σπιλώνει και αποπειράται να στιγματίσει ως φασίστες.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Ποιά σκοπιμότητα υπάρχει πίσω από αυτή την κυβερνητική επιλογή;

Τι φοβούνται οι εθελόδουλοι ελληνόφωνοι που αποτελούν την κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά όχι την κυβέρνηση των Ελλήνων;

Μήπως για να δαιμονοποιήσουν και να ενοχοποιήσουν μία πιθανή (για τους κρατούντες) σύμπλευση των δυνάμεων αυτών με τον λαό, η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει όπως στην Αίγυπτο;

Μήπως για να αιτιολογήσουν με αυτόν τον τρόπο την κυβερνητική οικονομική επίθεση και στραγγαλισμό των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων;

Μήπως για να αιτιολογήσουν την διάλυση της άμυνας της χώρας με υπαιτιότητα αποκλειστικά του "συνταγματικού τόξου";

Μήπως για να αποκτήσουν ψευδή προεκλογικά συνθήματα του τύπου "ή εμείς ή τα τανκς"; 

Ο φασισμός δεν είναι μονοπρόσωπος και συνήθως κρύβεται επιμελέστατα μέσα στην εξουσία και στους πρεζάκηδες της εξουσιομανίας που την αποτελούν. Αν δεν μπορούν οι "ταγοί" να υποστηρίξουν με έντιμες και διαφανείς πολιτικές πράξεις την δημοκρατική τους "όψη", ας παραιτηθούν δηλώνοντας ανίκανοι να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και την χώρα.

Οτιδήποτε άλλο είναι απολύτως αντίθετο στην ουσία της λειτουργίας ενός ευνομούμενου δημοκρατικού και χαρακτηρίζεται ως ΧΟΥΝΤΑ.

Γιατί, πρέπει να το αποδεχθούμε και να ομολογήσουμε επιτέλους, ότι στη χώρα μας έχουμε μία χούντα πολιτικών και τραπεζιτών που επέβαλλαν ξένες δυνάμεις, οι οποίες τοποθέτησαν τους δικούς τους ανθρώπους ως κατοχικούς κυβερνήτες για να διοικούν από μακριά και μέσα από εντολές που τους δίνουν, αδιαφορώντας για την χώρα και τον λαό.

Τόσο απλό, τόσο φρικιαστικό, τόσο εξωφρενικά παράνομο, τόσο εγκληματικό και επικίνδυνο για το σύνολο των συμφερόντων της χώρας που αποδομείται έντεχνα και εκτίθεται σε πλείστους όσους κινδύνους...!

Και όμως κανείς δεν θέλει να το δει ή κανείς δεν θέλει να δει το πραγματικό μέγεθος της παρανομίας και του εθνικού κινδύνου στο σύνολό του.

Αυτή η κυβέρνηση, αυτό το εκτρωματικό πολιτικό σύστημα, είναι επικίνδυνο για την ίδια τη χώρα. Και οι πολίτες το ξέρουν πλέον πολύ καλά αυτό και αγωνιούν μέχρις ότου αναδυθεί εκείνη η πολιτική δύναμη που θα τους εκφράζει, που θα τους προστατεύει, που θα γίνει η ασπίδα των συμφερόντων και των δικαίων της πατρίδας και του Ελληνισμού.

Κάποιοι εφευρίσκουν σταγονίδια προκειμένου να εξαφανίσουν το ποτάμι του υπάρχοντος και κυβερνώντος φασισμού. Και δεν διστάζουν σε αυτή τους την απόπειρα να επιτεθούν στους συνταγματικά κατοχυρωμένους και εντεταλμένους θεσμικούς φορείς που είναι επιφορτισμένοι με την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας. 

Μόνο, που με την μέθοδο αυτή σκάβουν τον λάκκο μέσα στον οποίο θα βρεθούν οι ίδιοι…, αφού με τις ενέργειές τους επιβεβαιώνουν όσους από καιρό φωνάζουν πως «ο εχθρός είναι εντός των πυλών»…

Κωνσταντίνος

«ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΑΛΛΑ ΤΟ… ΤΟΞΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;



Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την (προαναγγελθείσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αμέσως μετά το συμβάν στο Κερατσίνι) δημοσκοπική «κατάρρευση» της Χρυσής Αυγής, από τις καλοπληρωμένες εταίρες (κι όχι εταιρείες) κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεων. 

Από την άλλη μεριά, έχει πέσει πανικός στην… θριαμβεύουσα συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, από την φήμη που κυκλοφορεί για παραίτηση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του βουλευτού Επικρατείας. 

Το οποίον σημαίνει ότι για τους υπολοίπους βουλευτές θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές στις εκλογικές περιφέρειες που έχει εκλέξει βουλευτές η Χρυσή Αυγή. 

Με τον βουλευτή Επικρατείας όμως, τι γίνεται; Δεν είναι λογικό να γίνουν εκλογές σ’ ολόκληρη την Επικράτεια; 

Η πιθανότητα αυτή ωστόσο έχει προκαλέσει πανικό και τρόμο στο… συνταγματικό τόξο, που μελετά αντισυνταγματικές ερμηνείες του Συντάγματος για να αποφύγει τις εκλογές. Γράφει σχετικά σούπερ-καθεστωτική ιστοσελίδα:

«Γρίφος σε μία τέτοια περίπτωση είναι το τι θα γίνει με τον βουλευτή Επικρατείας που εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή. Για αυτό το λόγο πραγματοποιείται σύσκεψη στη Βουλή, προκειμένου να υπάρξει μία μελέτη στο Σύνταγμα έτσι ώστε να μην γίνουν εκλογές».

Γιατί άραγε δε θέλουν εκλογές; Τι φοβούνται οι… νικητές και τροπαιούχοι των τελευταίων ημερών; Μήπως ότι θα αποκαλυφθούν τα παραμύθια τους και ότι θα οδηγηθούν στη συντριβή;

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο την πολιτική μας Τιμή”




Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου: "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού επί δεκαετίες, αυτούς που ξεπουλάνε σήμερα την Πατρίδα μας κομμάτι - κομμάτι. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της Τιμή.

Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί, οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία. 

Μέσα στα πλαίσια των νομίμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας Τιμή. Όλα είναι ανοιχτά. 

Εάν η Χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την Χρυσή Αυγή και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο. 

Η Χρυσή Αυγή αμύνεται".


ΧΑ έτοιμη για όλα: "Δεν μας ενδιαφέρει η Βουλή μας ενδιαφέρει ο λαός και το Έθνος"


Το σύστημα "τρέμει" ύστημα από τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή να παραιτηθεί σύσσωμη η ΚΟ του κόμματος και οι αναπληρωτές τους, διαμαρτυρόμενοι για την εκστρατεία δυσφήμισης του εθνικιστικού κινήματος στην χώρα, συνολικά αι ειδικότερα του βασικού πολιτικού φορέα που είναι το κόμμα.
Όλοι "εξορκίζουν" σε δηλώσεις τους την περίπτωση να πάει η χώρα άμεσα σε εθνικές εκλογές, ενώ στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι αν συμβεί αυτό μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει πλέον την πολιτική πρωτοβουλία και την ΧΑ να βγαίνει μεν εκτός Βουλής (στις επαναληπτικές δεν θα καταφέρει, πιθανότατα να εκλέξει βουλευτές, αφού την έδρα την κερδίζει το κόμμα που συγκεντρώνει σχετική πλειοψηφία στην περιφέρεια), αλλά να αυξήσει τις ψήφους της και να δυναμώσει στην "παρανομία" εν όψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών. .
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μοναδικός που "καλοβλέπει" το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές: Πριν λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης δήλωσε ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει σε διπλό δημοψήφισμα εναντίον του ναζισμού και του μνημονίου τις εκλογές στην περίπτωση που παραιτηθούν οι βουλευτές της Χ.Α. Θα τις μετατρέψει σε σκαλοπάτι για νέες εκλογές και νέα κοινοβουλευτική δημοκρατία".
Και αν αφαιρέσουμε τις πομφόλυγες περί "ναζισμού" που υπάρχουν μόνο στο μυαλό όσων βλέπουν φαντάσματα, μένει το "δημοψήφισμα κατά του Μνημονίου" που σημαίνει ότι το κόμμα πάει για να κερδίσει και τις 18 έδρες της ΧΑ και να ανατρέψει πρακτικά την κυβέρνηση.
Ακόμα και την πλειοψηφία των εδρών να πάρει στις μεγάλες περιφέρειες (οι περιφέρειες που έχει εκλέψει βουλευτές η ΧΑ αφορούν το 75%, περίπου, του εκλογικού σώματος συνιστα τεράστια και ανέλπιστη πολιτική νίκη.
Αυτόν που δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση, παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Ε.Βενιζέλος, περί "ευκαιρίας" είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ απλά θα καταποντιστεί. Στην καλύτερη περίπτωση στο ύνολο της επικράτειας θα συγκεντρώσει 7% (οροφή) με ένα 4% να είναι ισχυρό ενδεχόμενο.
Η ΝΔ το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί κάτω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει πρόβημα ιδεολογικό το κόμμα και αυτό φαίνεται παντού: Κατ'αρχήν η "δεξιά" πτέρυγα της ΝΔ δεν εγκρίνει όσα γίνονται κατά της ΧΑ, αλλά αυτό είναι το ολιγότερο: Βασικά είναι οργισμένη με την μεταχείριση που επιφυλάσσει στον Ε.Βενιζέλο ο Α.Σαμαράς. "Εχουμε κυβέρνηση Βενιζέλου με πρωθυπουργό τον Α.Σαμαρά"σημείωνε με νόημα κορυφαίο στέεχος του κόμματος στο defencenet.gr.
Όσο γα τις επιλογές του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια, τα όσα έχουν ακουστεί από την πλευρά βουλευτών και υπουργών της ΝΔ για τις επιλογές του στο εσωτερικό της Αστυνομίαςκωλυόμεθα να τα μεταφέρουμε γιατί εμπίπτουν στο νόμο "περί ασέμνων".  Το μόνο βέβαιο είναι ότι η υποψηφιότητα του Ν.Δένδια για το Δήμο της Αθήνας έχει τελειώσει οριστικά. "Κάηκε" όπως λένε...
Και είναι κρίμα, γιατί είναι ένας νέος πολιτικός και καλός δικηγόρος με σημαντική εμπειρία σε θέμα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης, ο οποίος όμως χειρίστηκε εντελώς λανθασμένα μια εν δυνάμει υποψηφιότητα για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.
Επανερχόμενοι στην πιθανότητα των εκλογών να σημειώσουμε ότι η ψήφος στις επαναληπτικές θα είναι "χαλαρή" και άρα προβλέπεται περαιτέρω μεγάλη ενίσχυση της ΧΑ (είνα βέβαιο το διψήφιο ποσοστό στις περιφέρειες αυτές που συγκεντρώνει και την μεγάλη της δύναμη) αλλά από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Και τότε να δούμε με τι νομιμοποίηση θα βγάλουν το κόμμα εκτός Βουλής όταν θα έχει αναβαπτισθεί στην συνείδηση των πολιτών.
Ερώτημα υπάρχει για τους Ανεξάρτητους Ελληνες που διατηρούν, χαμηλή μεν, αλλά σταθερή πορεία, περί το 4-5%. Αν θα καταφέρουν δηλαδή να επωφεληθούν από τις δεδομένες απώλειες της ΝΔ.
Η ΔΗΜΑΡ δεν υπήρχε ούτως ή άλλως ως εκλογκή επιρροή και τα ποσοστά που της έδιναν οι δημοσκοπήσεις όσο ήταν εντός κυβέρνηση τα έπαιρνε χάρη στην πλούσια φαντασία και βούληση των δημοσκόπων που "χαϊδεύουν" τα κυβερνητικά κόμματα. Με το απου αποχώρησε έπαυσαν τα "κίνητρα" και φάνηκε η πραγματική της δύναμη. Ίσως δούμε μια μικρή ενίσχυση του ΚΚΕ.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα που θα δούμε σε περίπτση που στον Λαϊκό Σύνδεσμο κάνουν πράξη τις νπροτάσεις που έχουν πέσει στον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος.
Μια εικόνα που πάνω και πέρα απ'όλα τρομάζει τους ξένους δανειστές και όσους ενδιαφέρονται για την εσωτερική σταθερότητα στην χώρα.
Ας δούμε για τα όσα υποστηρίζει ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου (και φιλοΠΑΣΟΚ) Γιώργος Σωτηρέλης "Επιπλέον, όμως, υπάρχει ένα ζήτημα με τον βουλευτή Επικρατείας και άκουσα ότι θα γίνουν, λέει, εκλογές στην επικράτεια. Αυτό είναι λάθος, κατά την άποψή μου.
Ο νόμος λέει σαφώς σε κάποια εκλογική περιφέρεια και όχι στην επικράτεια και σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι δυνατόν να μείνουν κενές έδρες, είτε μιλάμε για τον τελευταίο χρόνο της τετραετούς θητείας είτε να μη συμπληρωθούν όταν απαιτείται κατά το νόμο. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο νόμος δεν απαιτεί επαναληπτικές εκλογές στο πεδίο των βουλευτών Επικρατείας. Άρα, θα μείνουμε με 299 βουλευτές.
Υπάρχει ένα ζήτημα καταχρηστικής παραίτησης, το οποίο θέτει ένα γενικότερο ζήτημα για τη λειτουργία του πολιτεύματος. Δεν μπορεί δηλαδή ένα κόμμα μέσα από αυτή τη διαδικασία να οδηγεί όποτε θέλει σε εκλογές. Κάτι τέτιο συνιστά αυτοχειριασμό της ΧΑ, διότι θα χάσει όλες τις έδρες. Μακάρι να το κάνει από αυτή την άποψη. Αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει, γιατί είναι πολύ βολεμένη στα προνόμια που παρέχει η βουλευτική ιδιότητα και ιδίως η ασυλία.".
Μόνο και μόνο από τα λόγια του φαίνεται η ανησυχία του συστήματος. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι την ΧΑ δεν την ενδιαφέρουν τόσο οι έδρες στην Βουλή όσο η ενεργός πολιτική δράση.
Όσο για τα περί ασυλίας αυτά δεν υφίστανται, αφού "υπάρχει σχεδιασμός να αίρεται η ασυλία τους με συνοπτικές διαδικασίες και να οδηγούνται στην φυλακή τα στελέχη για φανταστικά εγκλήματα", όπως σημείωνε χθες κορυφαίο στέλεχος του κόμματος στο defencenet.gr και συνέχισε: "Δεν θα καθίσουμε να μας σφάξει η τροικα που κινεί τα νήματα ή οι όποιοι άλλοι ξένοι πράκτορες έχουν διεισδύσει στην κυβέρνηση. Θα αντιδράσουμε με όλα τα δικαιώματα που μας δίνει ο νόμος και το Σύνταγμα"...
Μετά όμως θα δούμε μια άλλη μορφή αγώνα: Ένα πολιτικό "αντάρτικο" από τις εθνικιστές δυνάμεις που όμοιό του δεν θα έχει ξαναζήσει η χώρα.
Με μεγάλη εκλογική διείσδυση σε κρίσιμα εκλογικά σώματα, όπως τον Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, των κληρικών, των οργισμένων άνεργων μαζών κλπ,. σίγουρα το σύστημα θα χρειαστεί πολύ περισσότερο από κάποιες "με το΄έτσι θέλω" προφυλακίσεις ή διώξεις για να νικήσει σε πολιτικό επίπεδο πάντα, μια τέτοια εξέγερση...
 defencenet.gr

Νατα, νάτα… Ο ΣΚΑΪ αρχίζει τις “αμφιβολίες”…



Το είπε πριν ο Ευαγγελάτος. “Εάν δεν ισχύουν αυτά που διαρρέονται για την Χρυσή Αυγή…” Τότε θα γίνουν “ήρωες”…

Ε, Νίκο; Εάν δεν ισχύουν λοιπόν, γιατί 
τα διερρέετε; 

Εμάς δεν μας πήρε κανένας από την ασφάλεια για να μας διαρρεύσει κατι. Από εσάς τα ακούμε, και έχουμε καταλήξει ότι η ΧΑ, είναι “εγκληματική οργάνωση” βάσει όσων ΕΣΕΙΣ λέτε.

Εάν “δεν ισχύουν” κύριε Ευαγγελάτε, που θα κρυφτειτε; 

Όχι από τους χρυσαυγιτες, αυτούς θα τους έχετε κάνει κυβέρνηση. Που θα κρυφτειτε από τον απλό Έλληνα πολίτη που θα βλέπει λαμόγια να φτερουγίζουν παριστάνοντας τους αντιστασιακούς, Θράκη μα κοσσοβοποιειται και Αιγαίο να γκριζαρει…

Νομίζετε ότι ΠΑΛΙ στο Γουδή θα πανε γουναροιωαννίδηδες; Και θα την γλιτώσουν οι Λαμπρακαιοι;

Το πολιτικό σύστημα δραπετεύει μέσω του «συνταγματικού τόξου».


Το υπεύθυνο και την εξαθλίωση της χώρας, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, παίζοντας το ρόλο χαμαιλέοντα, προσπαθεί να αλλάξει παραλλαγή ώστε να μείνει στο περιθώριο απαρατήρητο, μέσα στην καταστροφή που το ίδιο προκάλεσε.


Εφαρμόζοντας λοιπόν αυτή την τεχνική, όλες αυτές οι πολιτικές φαμίλιες που έχουν καταργήσει το Σύνταγμα, έχουν 

παραδώσει την Εθνική Κυριαρχία στους δανειστές, κυβερνούν με έκτακτες και αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και προβαίνουν στη μεγαλύτερη στην ιστορία αναδιανομή του εισοδήματος και πλούτου υπέρ της ολιγαρχίας και των δανειστών, επέλεξαν να αλλάξουν πολιτική παραλλαγή. 

Επέλεξαν να πάψουν να ονομάζονται πολιτικό σύστημα και να αυτοχαρακτηρίζονται με τον νεολογισμό «συνταγματικό τόξο». Όσους Έλληνες δεν εντάσσονται στο δικό τους "συνταγματικό τόξο" τους τοποθετούν σε δύο άκρα. Επιφυλάσσουν δε για τον εαυτό τους το ρόλο του διαιτητή της νομιμότητας και τον τιμωρό του Δικαίου...

Με πρόσχημα τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, που το ίδιο το μνημονιακό «συνταγματικό τόξο» ανέδειξε, μας βάζουν εκβιαστικά το δίλημμα και καλούν (με το έτσι θέλω) όλους εμάς τους πολίτες να επιλέξουμε στρατόπεδο. Θα πάμε με το δικό τους σάπιο και διεφθαρμένο «συνταγματικό τόξο», θα δεχτούμε επιτέλους το μνημόνιο και τις πολιτικές πρακτικές τους ή θα μας κατατάξουν στα άκρα; 

Θα ξαναγυρίσουμε δηλαδή πίσω στα παλαιοκομματικά μαντριά τους ή θα χαρακτηριστούμε φασίστες κ.λ.π.; Θέλουν να περάσουν στις ψυχές μας (όλων όσων αγωνιζόμαστε να αλλάξουν τα πράγματα) το φόβο της ρετσινιάς του φασίστα, ώστε να μας ακυρώσουν και να μας έχουν δεδομένους.


Αρνούμαστε φυσικά και καταδικάζουμε τον φασισμό και κάθε ολοκληρωτισμό. Αρνούμαστε όμως και το δικό τους σάπιο και διεφθαρμένο μνημονιακό «συνταγματικό τόξο». Πίσω δεν γυρνάμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εγκαθίδρυση επιτέλους πραγματικής δημοκρατίας στην Ελλάδα. 



Για ένα νέο δημοκρατικό Σύνταγμα, φτιαγμένο από τους ίδιους τους πολίτες και όχι από τις πολιτικές φαμίλιες.

Αυτή είναι η διακήρυξη απόστρατων που έχει ανάψει φωτιές!


Ανησυχία έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της διακήρυξης της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ), η οποία προγραμματίζει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη στην Αθήνα.

Στο κείμενο ζητείται η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και η διακυβέρνηση υπό την ηγεσία του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με πηγές, ακριβώς γι'αυτη την ανάρτηση έγινε χθες στον Άρειο Πάγο έκτακτη σύσκεψη ενώ η εισαγγελέας Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Διαβάστε την προκήρυξη παρακάτω όπως την έχουν αναρτήσει στο ιστολόγιο της Κ.Ε.Ε.Δ

"ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος Απαιτούν:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.

14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.
  • Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.
  • ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.
  • ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
(Μεταξύ ηθικο-πολιτικού δικαιώματος, πραγματικού γεγονότος και εκδήλωσης συνταγματικού πατριωτισμού)

ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ - (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ)

ΙΙ. Η ερμηνευτική σημασία της ρήτρας.
δ) Η προστασία του πολιτεύματος σκοπός και δικαιολογία της αντίστασης.

Ο όρος «Σύνταγμα» στο άρθρο 120 παρ.4 εκλαμβάνεται με την έννοια του «Πολιτεύματος». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η έννοια Σύνταγμα ταυτίζεται με εκείνη του πολιτεύματος και πρέπει ερμηνευτικά να αποδίδεται ως πολίτευμα. Αλλά και ο όρος «τήρηση» του Συντάγματος στο ίδιο άρθρο χρειάζεται κι αυτός μια διορθωτική ερμηνεία και νοηματική αναγωγή στην έννοια «προστασία». Ως τήρηση νοείται εδώ η προστασία του Συντάγματος συνολικά και όχι η εγγύηση της μη παραβίασης συνταγματικών διατάξεων.

Το δικαίωμα αντίστασης δεν ενεργοποιείται στην προκειμένη περίπτωση όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα από τα κρατικά όργανα ή όταν εκδίδονται αντισυνταγματικοί νόμοι, αλλά μόνον όταν καταλύεται το πολίτευμα. Προϋπόθεση επομένως εφαρμογής του άρθρου 120 παρ.4 είναι η «κατάλυση» και όχι η απλή «παραβίαση» του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε με τρόπο αναμφίβολο και από τη δεύτερη φράση του ίδιου άρθρου, που καθιερώνει δικαίωμα και καθήκον αντίστασης εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να καταλύσει το Σύνταγμα.

Ως κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να εννοηθεί εδώ η έμμεση ή άμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές βάσεις του και την αδυναμία εφαρμογής, μερικής ή ολικής, του Συντάγματος και λειτουργίας των εγγυήσεων τήρησής του. Η κατάλυση μπορεί να επέλθει βίαια, με πραξικόπημα, ή να συντελεστεί ακόμη και με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας από κρατικά ή υπερεθνικά όργανα, όπως είναι τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο «σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας», κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 120, συνιστά μιαν αυτοτελή περίπτωση κατάλυσης, η οποία συμπληρώνει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος και του καθήκοντος αντίστασης πέρα από την προϋπόθεση της «κατάλυσης με την βία» που προβλέπει αλυσιτελώς και αφελώς (είναι αλήθεια) η παρ.4.


Συνταγματικά νομιμοποιημένη είναι άρα και η αντίσταση που στρέφεται κατά των «σφετεριστών με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» (άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος)."


Πηγή: onalert

"Δελτία ειδήσεων" ή ψυχολογικού εκβιασμού των Ελλήνων ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Με τον καιρό, καθώς ωρίμαζαν όλο και περισσότερο, αναπτύχτηκε μια σχολή σκηνοθεσίας των δελτίων ειδήσεων έτσι ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να επηρεαστεί αποφασιστικά το κοινό, να αποπροσανατολιστεί από μια «ενοχλητική» επικαιρότητα και αποβλακωμένο να «καλουπωθεί» σύμφωνα με τα πρότυπα πού έχουν καθοριστεί από τους συντάκτες τους.

Σημαντικό σημείο ήταν πάντα η επιλογή των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων. Οι «επιλεγμένοι» θα έπρεπε να είναι και ικανοί στην έντεχνη επιβολή απόψεων που συμφέρουν το σύστημα, αμειβόμενοι με φανταστικά ποσά συγκρινόμενα με τον μέσο όρο αμοιβής των «κοινών θνητών». Ήταν οι σταρ των καναλιών που «ανέτειλαν» από τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα με αποκορύφωμα την τελευταία δεκαετία. Οι ειδήσεις παρουσιάζονται από αυτούς τους σταρ όχι για την ενημέρωση, αλλά σαν το πιο κατάλληλο όργανο διαμόρφωσης μιας κοινής γνώμης που πολύ εύστοχα ονομάστηκε, «γνώμη του καναπέ»

Οι εκφωνητές έχουν στα αυτιά τους τα ακουστικά του συστήματος από όπου λαμβάνουν συνεχώς οδηγίες όταν εξελίσσεται μια δημόσια συζήτηση. Ειδικά όταν παίρνουν συνέντευξη από κάποιο πολιτικό ή κάποιο δημόσιο παράγοντα, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη προσυνεννόηση κατευθύνουν πάντα την συζήτηση προς την κατεύθυνση που θέλουν να την κατευθύνουν

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια τελευταία συνέντευξη αρχηγού αντιμνημονιακού κόμματος όταν ο ίδιος κατήγγειλε στο αέρα αυτό το γεγονός της υποβολής συγκεκριμένου προσανατολισμού της συζήτησης από τον υποβολέα της εκπομπής. 

Η λογοκρισία κάθε είδησης που μπορεί να πλήξει το σύστημα και κυρίως να θίξει την εθνική μειοδοσία, είναι απόλυτη σε σημείο που συχνά θα την ζήλευαν και τα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι απαγορεύτηκε να μεταδίδονται ειδήσεις για αυτοκτονίες απελπισμένων από το μνημόνιο Ελλήνων.

Η κατάσταση αυτή μετά την επιβολή της ξένης κατοχής της χώρας και της εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας, αποκορυφώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια. 

Αυτό το δημοσιογραφικό κύκλωμα απέκτησε ένα πιο σημαντικό ρόλο με ξεχωριστή αποστολή στην εκστρατεία αδρανοποίησης και αποχαύνωσης των τηλεθεατών και παράλληλα στην εντατική προσπάθεια απαξίωσης κάθε εθνικής και παραδοσιακής ελληνικής αξίας. 

Η «κυρία του συνωστισμού», που πνέει μένεα εναντία σε κάθε τι το ελληνικό, έγινε μόνιμο παράθυρο στην «ναυαρχίδα» των ελληνικών καναλιών του ψυχολογικού εκβιασμού των Ελλήνων τηλεθεατών.

Τις τελευταίες μέρες ζούμε την αποκορύφωση όλης αυτής της δημοσιογραφικής «μετάλλαξης» και της εξαθλίωσης της ενημέρωσης σε μια εκστρατεία επιβολής φοβικών αντιλήψεων

Η άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως έγινε εφιάλτης και το «κόκκινο πανί» του συστήματος γι’ αυτό και έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα. Χρυσή ευκαιρία για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ήταν η τραγική δολοφονία στο Κερατσίνι. Από εκείνη τη μέρα η κατευθυνόμενη ενημέρωση έσπασε κάθε ρεκόρ αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και από το πρωί μέχρι το βραδύ όλοι αυτοί οι επώνυμοι δημοσιογράφοι της επιβολής του μνημονίου ασχολούνται συνεχώς με αυτό το πολιτικό μόρφωμα καταγγέλλοντας τις ολοκληρωτικές του μεθόδους όχι από δημοκρατική ευαισθησία, αλλά με κύριο στόχο, μέσω εκφοβισμού, την μετακίνηση ψηφοφόρων προς τα ελεγχόμενα κόμματα της αρεσκείας και των συμφερόντων τους.

Έτσι με έντεχνο τρόπο μας ξαναγύρισαν από την ανάποδη στην δεκαετία του εξήντα και του εβδομήντα όταν όποιος διάβαζε «Αυγή» έπρεπε να πάει φυλακή, ή όποιος ήταν αριστερός φακελωμένος δεν είχε στον ήλιο μοίρα. 

Φαίνεται πως όλοι αυτοί οι δημοκράτες ξέχασαν ότι σε μια δημοκρατία, σε ένα υποτίθεται κοινοβουλευτικό σύστημα, όλα τα κόμματα που εκλέγονται και αντιπροσωπεύονται στην βουλή έχουν τα ίσα δικαιώματα προβολής και δημόσιας παρουσίασης των απόψεων τους.

Για τους κύριους όμως της αριστεράς και της προόδου, η δημοκρατία είναι αλλά καρτ και οι νομοί είναι καλοί μόνο όταν στηρίζουν τις απόψεις τους

Έτσι όμως αντί να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή, μάλλον την κάνουν πιο ελκυστική καθώς την ηρωοποιούν και την καθιστούν την μόνη αντισυστηματική παράταξη στην Ελλάδα του μνημονίου. 

Οι αριστεροί συμμάχησαν με τους δεξιούς και το δημοσιογραφικό κατεστημένο και όλοι μαζί στα τηλεοπτικά πάνελ των ξεπουλημένων ελληνικών καναλιών κυνηγώντας τις «μάγισσες» της Χρυσής Αυγής.
Κατά τα άλλα, δόξα να’ χει το μνημόνιο της εθνικής μας εξόντωσης.

Στό star channel αλλοίωσαν VIDEO του Μπαρμπαρούση , έκοψαν την φωνή και έβαλαν παραπλανητικούς υπότιτλους για να φαίνεται ότι βρίζει μέσα στην Βουλή.

 
 
Κόμματα και κανάλια έχουν εξαπολύσει ένα βρώμικο πόλεμο ψεύδους, λάσπης και συκοφαντιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών

Με αφορμή το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι τα "όρνεα" της δημοσιογραφίας επιχειρούν μάταια να πετύχουν την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Ευτυχώς όμως ο Ελληνικός Λαός έχει μάτια και βλέπει και αντιλαμβάνεται την πολιτική σκευωρία που ...κρύβεται από πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Στο χορό της λάσπης έχουν μπει ανεξαιρέτως όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και τα κανάλια με μονοθεματικά δελτία που βρίθουν διαστρέβλωσης, παραπληροφόρησης και συκοφαντιών. Χαρακτηριστικό δείγμα της μανίας και των ψεμάτων είναι το απόσπασμα από το χθεσινό "έγκυρο", "έγκριτο" και... αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου είχε ένα μίνι αφιέρωμα για τον Συναγωνιστή βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Οι μοντέρ της λασπολογίας έφτασαν να αλλοιώσουν μέχρι και τα λόγια του Συναγωνιστή, να του κόψουν την φωνή και να βάλουν παραπλανητικούς υπότιτλους για να φαίνεται ότι βρίζει μέσα στην Βουλή. 

Ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης δεν έβρισε, όπως ήθελαν να πείσουν, αλλά τους κατήγγειλε ως κλέφτες και λαμόγια. Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για το αποκαλυπτικό βίντεο. Παραδίδουμε τους ψεύτες και συκοφάντες στην χλεύη του λαού!