ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ .



ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!



Αυτό κι αν είναι απο τα...άγραφα... 

Εκεί στο..."μεγάλο" κανάλι μετά τις τηλεδίκες και τις τηλεκαταδίκες που έστηναν τόσες ημέρες και έστελναν απευθείας στον...Κορυδαλλό τους" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ" βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σήμερα αντί να καταπιούν τη γλώσσα τους βγαίνουν κι απο πάνω προσπαθώντας να σπιλώσουν τους ανακριτές που άφησαν ελεύθερους τους Κασιδιάρη- Παναγιώταρο και Μίχο. 

Μετά τη λυσσαλέα επίθεση στους χρυσαυγίτες τώρα στοχοποιούν και τους δικαστικούς λειτουργούς... 

Χαρακτηριστικό είναι ότι απέσυραν κακήν κακώς και υπότιτλο στο δελτίο ειδήσεων που έλεγε 

"ΑΦΩΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΣΤΩΝ"

Αυτή είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.! Το κατηγορητήριο ήταν χαλκευμένο, απετράπη ένα ακόμη πραξικόπημα..σκηνοθετημένο από τα συστημικά ΜΜΕ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!

Δεκάδες ΜΜΕ του εξωτερικού, Guardian, Wall Street Journal, Tagespiegel, Frankfurter Allgemeine, Süddeutsche Zeitung, πολλοί έγκριτοι ποινικολόγοι Νικολακόπουλος, Κούγιας, Τουφεξής, Καπερνάρος και Συνταγματολόγοι, όπως ο Κασσιμάτης κ.α. αλλά και δημοσιογράφοι, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Τράγκας, όπως ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ αναρωτιώντουσαν  ΑΝ το κατηγορητήριο ευσταθούσε, ΑΝ ήταν ικανό να “δέσει” κατηγορίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κυρίως, πως όλη αυτή Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, θα γιγάντωνε  την δύναμή της Χρυσής Αυγής !!!


Να δείτε που αυτοί κάτι ήξεραν και μας το κρατάγανε μυστικό. Μήπως ήξεραν  πως είναι αθώοι ενώ από τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που κάνουν Ελληνικά μέσα αλλά και οι ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα, ότι τα εφιαλτικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν πέφτουν ούτε με… χειροπέδες;
 
 
 
Το πολιτικό σύστημα γνώριζε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνώριζε...πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνώριζε  πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Mέ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο "πείραμα" της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.

Είναι αλήθεια ότι με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ όλοι εκείνοι που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής ,  αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρ
ας εις το διηνεκές.

Α.Πατρικαράκος