ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Αμόκ» κατά της δημοκρατίας.ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»




Η δήθεν αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία (για τις οποίες επαίρεται) «εγκατέλειψαν» χθες τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος κατελήφθη από αμόκ κατά της «δημοκρατίας», μετά τις αποκαλύψεις για τη διαχρονική εγκληματική δράση του ΠΑΣΟΚ εις βάρος της πατρίδας μας και της ελληνικής κοινωνίας...

Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «κυριακάτικης δημοκρατίας», με τη σταχυολόγηση των 90+1 σημαντικότερων πολιτικών, οικονομικών αλλά και ποινικών κακουργημάτων που βαρύνουν το ΠΑΣΟΚ από το 1981 έως σήμερα, ανάγκασε τον κ. Βενιζέλο να φανερώσει τον πραγματικό (και βαθύτατα συμπλεγματικό και αντιδημοκρατικό) εαυτό του.

Ο άνθρωπος, ο οποίος (μετά τη «λίστα Λαγκάρντ», για την οποία νομίζει ότι δεν πλησιάζει η ώρα που θα λογοδοτήσει) κρατάει θαμμένο στο συρτάρι του και το πόρισμα για τη μαύρη τρύπα των 110.000.000 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ, έχει μάλιστα το θράσος να εκτοξεύει απειλές.

Δίκην σατραπίσκου, λοιπόν, φαντασιώνεται ότι μπορεί να θέσει... εκτός νόμου την πιο μαχητική εφημερίδα του ελληνικού Τύπου, μην αντέχοντας την κριτική που του ασκεί!

Με ανακοίνωση που συνέταξε ο ίδιος και κυκλοφόρησε χθες το βράδυ από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος (κατά τρόπο ανάλογο με το προ ημερών άθλιο, εξ Αμερικής, επιχείρημά του ότι όποιος τάσσεται κατά του Μνημονίου εξομοιώνεται με τη Χρυσή Αυγή) ισχυρίζεται ότι η «δημοκρατία» με το (χθεσινό) πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της «ομολογεί την πλήρη σύμπλευσή της με τη Χρυσή Αυγή». 

Και -εμφανιζόμενος αφενός να ομιλεί εκ μέρους... της Ν.Δ. και αφετέρου να δίδει εντολές που δεν δικαιούται- καλεί σε μια έκρηξη βενιζέλειου ναπολεοντισμού «τα αρμόδια πολιτειακά όργανα να ελέγξουν η εφημερίδα αυτή που κινείται παράπλευρα με τη Χ.Α. και κάνει ψευτοεισοδισμό στη Ν.Δ. με επιλεγμένους κάθε φορά στόχους, ποια οικονομική κατάσταση και τι πηγές χρηματοδότησης έχει».

Μολονότι η καλύτερη απάντηση που του ταιριάζει είναι αυτή που παραπέμπει στη λαϊκή παροιμία για «τον κλέφτη και τον νοικοκύρη», πλανάται πλάνην οικτρά ο πρόεδρος του εξαερωμένου ΠΑΣΟΚ, αν νομίζει ότι με τους λεονταρισμούς, τις απειλές και τις διαστρεβλώσεις θα φοβίσει τη «δημοκρατία».

Αντιθέτως, ο ίδιος ομολογεί τον πανικό του και αναζητεί άλλοθι εν όψει του επερχόμενης πολιτικής εξαφάνισής του. 

Ο κ. Βενιζέλος, πριν καταλήξει στις ανοησίες περί Χρυσής Αυγής, δεν κρύβει την ενόχλησή του διότι, όπως γράφει, η «δημοκρατία» «επιδιώκει να εμφανίζεται ως αυθεντικός εκφραστής της Δεξιάς, εφαπτόμενος με κύκλους της Ν.Δ., την οποία -υποτίθεται- θέλει να προστατεύσει από τη συνεργασία με το “κακό” ΠΑΣΟΚ». 

Σε αυτήν ακριβώς τη φράση κρύβεται η απόγνωσή του, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ίδιος και το κομματίδιό του διασώζονται όσο διαρκεί η (εξ ανάγκης) συνεργασία με τη Ν.Δ. Μόλις αυτή λήξει, θα σημάνει και η ώρα της τιμωρίας!

Ενδεικτικό της απέλπιδος προσπάθειάς του να δείξει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι στις εξελίξεις είναι επίσης το γεγονός ότι κομπορρημονεί ότι το ΠΑΣΟΚ «πρώτο -και μόνο για μήνες ολόκληρους- έθεσε το ζήτημα (της Χ.Α.) που τώρα κυριαρχεί επιτέλους στον δημόσιο βίο» και γι' αυτό συμπεραίνει αυτάρεσκα ότι «κάρφος στον οφθαλμό της ηγεσίας του ναζιστικού μορφώματος και της εν λόγω εφημερίδας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ...»

ΠΗΓΗ: http://www.dimokratianews.gr



Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Νέας Πασοκοκρατίας. Να απειλεί το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του μαύρου χρήματος τους άλλους, με ελέγχους για τις πηγές χρηματοδότησής τους. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του θράσους, τότε ποιος είναι Αντώνη Σαμαρά;

Φυσικά, από τον «μακρύ κατάλογο σοβαρών αδικημάτων του ποινικού δικαίου» απουσιάζουν τα σχετικά άρθρα για την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος, για τις μίζες, το μαύρο χρήμα και για άλλα… ψιλοπράγματα. Θα τα φέρετε πίσω τα κλεμμένα και θα’ ναι μέρα μεσημέρι! Όπως τους αθωώνατε θα καταδικαστείτε!!!





Ο πολιτικός χαρακτήρας της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής από την γραφίδα ενός αριστερού.Ένας αριστερός ομολογεί την αλήθεια: Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική, κατ' εντολή της Ουάσιγκτον...


Άλλη μία έντιμη φωνή έρχεται να ενωθεί με τους τόσους και τόσους ανθρώπους που καταδεικνύουν τον πολιτικό και παράλογο χαρακτήρα της διώξεως που ασκεί το καθεστώς του μνημονίου εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

Αυτή την φορά έχουμε τον κ. Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο, σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην αριστερίστικη εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς», από το οποίο σας παραθέτουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Η νομική ακροβασία του … διαρκούς αυτόφωρου, από λειτουργούς ενός σώματος που, στο παρελθόν, χαρακτήρισε στιγμιαίο έγκλημα την κατάλυση του πολιτεύματος, από τη χούντα των συνταγματαρχών, ενεργούσα για λογαριασμό της Ουάσιγκτον, ακόμα κι αν θεωρηθεί «ακραία οριακά» εντός του γράμματος, μοιάζει σαφώς εκτός του πνεύματος του συντάγματος.

Κανείς δεν εμπόδιζε τις ανώτερες δικαστικές αρχές και την κυβέρνηση να πάνε κανονικά στη Βουλή και να ζητήσουν από εκείνη την άδεια άσκησης δίωξης . Η εξαίρεση του αυτόφωρου υπάρχει όχι για να παρακάμπτεται η βουλευτική ασυλία, αλλά για να μπορεί να επεμβαίνει η αστυνομία αν, φερ’ ειπείν, τραβήξει ένας βουλευτής περίστροφο, και αρχίζει να πυροβολεί τον κόσμο.

 Όσο για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή και η ιδεολογία της είναι απεχθής σε μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν για τους βουλευτές της, όσα ισχύουν για όλα τα μέλη του κοινοβουλίου.

«Παιχνίδια» αυταρχισμού με το πολίτευμα

Το ακαταδίωκτο των εκπροσώπων του λαού, η ασυλία τους έναντι του Βασιλέα και του δικαστικού του βραχίονα (του «Εισαγγελέα του Βασιλέως», «procureur du Roi»), είναι στη βάση του ευρωπαϊκού δημοκρατικού αιτήματος, από τον καιρό κιόλας του … Cromwell και της Magna Carta. 

Προφανώς όλα αυτά τα αγνοούν μάλλον οι … γίγαντες του ελληνικού αστικού κοινοβουλευτισμού και ης νομικής επιστήμης Δένδιας, Αθανασίου, Μεϊμαράκης, Βορίδης και δεν συμμαζεύεται. Στην ευρωπαϊκή συνταγματική παράδοση δεν υπάρχει ούτε ένα περιστατικό ανάλογο με όσα συνέβησαν στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο, εις βάρος της ηγεσίας του τρίτου σε επιρροή ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος. 

Ακόμα και στο δημοκρατικά ελλειμματικό, μετεμφυλιακό περιβάλλον του δημοκρατικοφανούς αυταρχισμού (1949-67), ο βουλευτής εθεωρείτο ακαταδίωκτος. Όχι μόνο δεν έμπαινε φυλακή, οι αριστεροί κρατούμενοι απελύοντο εκλεγόμενοι!

Όσο για το άρθρο περί εγκληματικών οργανώσεων, ελέγχεται ως πιθανώς καταχρηστική η εφαρμογή του επί πολιτικού κόμματος, όπως, ασφαλώς, και επί διαμαρτυρομένων κατοίκων στη Χαλκιδική. 

Θα ήταν πιο έντιμο να προταθεί ευθέως η απαγόρευση του κόμματος, παρά να χρησιμοποιείται η ποινική δίωξη για τον σκοπό αυτό. Κάτι άλλωστε που δεν είναι λύση, γιατί ουδέποτε η απαγόρευση εμπόδισε τη λειτουργία κόμματος με άλλο όνομα και ουδέποτε η καταστολή μπόρεσε να ανακόψει την απήχηση ιδεολογικο-πολιτικών ρευμάτων – τρανή απόδειξη οι φυλακίσεις, εκτελέσεις και παντοειδείς διωγμοί κατά το παρελθόν των «κομμουνιστοσυμμοριτών ΕΑΜοβούλγαρων».

Κακώς, κατά τη γνώμη μας, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε διάκριση μεταξύ εγκληματικών ενεργειών και εγκληματικής οργάνωσης, πολύ περισσότερο γιατί είναι αστεία τα τεκμήρια που έχουν δοθεί έως τώρα στη δημοσιότητα για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό περί εγκληματικής οργάνωσης, κατά την ποινική έννοια του όρου. 

Δεν μπορεί να ακούμε για τέσσερις χιλιάδες όπλα και τρεις χιλιάδες ενόπλους και να παρουσιάζονται πέντε όπλα, τα μισά με άδεια των αρχών! Δεν μπορεί οι αρχές να μην έχουν ερευνήσει δεκάδες υποθέσεις και τώρα, ξαφνικά, εντός πέντε ημερών, επειδή έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση ή οι ξένοι εντολείς της, να συρράπτουν με το στανιό κατηγορητήρια της κακιάς ώρας

Στ’ αλήθεια, διερωτώμεθα τι μεσολάβησε μεταξύ του πρωινού της Τετάρτης και του πρωϊνού της Πέμπτης, μεταξύ δηλαδή της αποφυλάκισης Κασιδιάρη και της φυλάκισης Μιχαλολιάκου. 

Αν πάντως, επιμένει κάποιος ότι η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση, τότε οφείλει να ζητήσει την απαγόρευσή της. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός, κοινή λογική πρέπει να διαθέτει για να καταλάβει ότι δεν μπορεί μια οργάνωση να είναι ταυτόχρονα εγκληματική οργάνωση και νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Δεν περιορίζονται μόνο εκεί οι παραβιάσεις θεμελιωδών δημοκρατικών κανόνων που συνέβησαν. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις παρακολουθήσεις βουλευτών, ήδη πριν τη δολοφονία Φύσσα, την απαγόρευση σε βουλευτές να επισκεφθούν τα γραφεία τους, τις σκέψεις περί διακοπής της χρηματοδότησης κλπ. μέτρων εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

Η δημοκρατία δεν είναι αλά καρτ, οι πρόνοιές της ισχύουν και πρέπει να ισχύουν για όλους, ακόμα και για τους φασίστες, ακόμα και για τους αντιπάλους, γι’ αυτούς που δεν μας αρέσουν ή περιφρονούμε.»

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος προφανώς δεν μπορεί να ονομαστεί… Χρυσαυγίτης, αλλά συνεπής αντιχρυσαυγίτης. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να βλέπει την αλήθεια και να την λέει. Δεν μπορεί να μιλάνε για «οπλοστάσια» και να βρίσκουν νεροπίστολα, τα οποία μάλιστα επιδεικνύον στα κανάλια ως «ευρήματα». 

Κατάλαβες τώρα γιατί όλη μέρα τα κανάλια παιζουν χρυσή αυγή ; Βόμβα τρόικας: "Ανοίξτε ασφαλιστικό και μειώστε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα"


Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό. 

Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής 
και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς.

Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων και η προπαγάνδα που γίνεται για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα και να πληγεί ο Λαικός Σύνδεσμος εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών αποτελούν ένα προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι νέες αξιώσεις της τρόικας και να «θαφτεί» η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση του μνημονίου.

Στα ψιλά πέρασε το ότι η τρόικα ανέτρεψε τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την ύφεση και την πήγε από το 3,8% που ήθελε το οικονομικό επιτελείο στο 4% για το 2013, όπως και το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα. Η κυβέρνηση έλεγε πώς θα φτάσει στα τέλη του έτους στα 2-2,5 δις ευρώ, αλλά οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν εντελώς άλλη άποψη.

Το πολύ να φτάσει το πρωτογενές πλεόνασμα στο 0,3%, που ισούται με 300-500 εκατ. ευρώ.

Η μη αποδοχή των θέσεων της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο συνιστά αποτέλεσμα «μαγειρέματος» στοιχείων αφού έβγαλαν έξω τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων και των ΟΤΑ, είναι αυτό που οδηγεί σε «άνοιγμα» του ασφαλιστικού και νέα μέτρα από την τρόικα. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει νέες μειώσεις σε συντάξεις -επικουρικές και κύριες-, εφάπαξ και κοινωνικές παροχές.

Οι δανειστές ζητούν μετ’ επιτάσεως να υπάρξουν πρόσθετα μέτρα για τη διετία 2015-2016 βάζοντας στην ατζέντα τη «μαύρη τρύπα» 1 δις ευρώ που υπάρχει στα ασφαλιστικά ταμεία. «Φέρτε μας λίστα με τα μέτρα που θα πρέπει να πάρετε», λένε.

Η αξίωση των δανειστών προκάλεσε πανικό στην κυβέρνηση, η οποία συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και επι τέσσερις ώρες Σαμαράς, Στουρνάρας και Βρούτσης επιχειρούσαν να χαράξουν «γραμμή άμυνας», εν’ όψει της συνάντησης αύριο του πρωθυπουργού με την τρόικα.

Κυβερνητικές πηγές πάντως λένε ότι η τρόικα κάνει ότι μπορεί για να «δεσμεύει» την κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων και δεν χαμπαριάζει από κοινωνικές αναταραχές ως αποτέλεσμα της φτώχιας και της ανεργίας.

Η σημερινή συνάντηση που είχε προγραμματισθεί με τον υπουργό Εργασίας και στόχευε σε αυτή ο κ. Βρούτσης να τους αναπτύξει τα επιχειρήματα του για την αύξηση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων από το «σαφάρι» της αδήλωτης εργασίας, ακυρώθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας του κ. Τόμσεν.

Προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα και δίνουν περιθώριο δύο εβδομάδων στην κυβέρνηση. Όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα πρέπει να δούν τη λίστα με τα νέα μέτρα, αλλιώς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δει τη δόση του 1 δις ευρώ του Οκτωβρίου.

Η δόση αυτή έχει και άλλα προαπαιτούμενα. Όπως, το λουκέτο των αμυντικών βιομηχανιών στο οποίο επιμένουν οι δανειστές.

Η αλλαγή της ατζέντας στην επικαιρότητα με τη μονοπώληση του θέματος της Χρυσής Αυγής και των «παρανομιών» που έχει διαπράξει είναι οφθαλμοφανές πώς αποτελεί ένα πρώτης τάξεως προκάλυμμα για να περάσει η κυβέρνηση τα νέα μέτρα.

www.triklopodia.gr

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 30% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...;;; ΒΙΝΤΕΟ: ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 50.000 ΑΤΟΜΩΝ (!!!) ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ZOUGLAS ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 30%...!!! 30%...!!! 30%...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ


ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ 50.000 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 800 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...





ΠΗΓΗ:http://ygro-pyr.blogspot.gr

Καταρρέει η προπαγάνδα: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση 43.000 Ελλήνων






Ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα δέχθηκε το πολιτικό σύστημα και οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα στους κυβερνώντες και τα κανάλια της διαπλοκής πως δεν τρώει κουτόχορτο.  

Στην δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα tromaktiko η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται δεύτερο κόμμα με 18,9%, καταρρίπτοντας έτσι τις θεωρίες επιστημονικής φαντασίας για πτώση της εκλογικής μας δύναμης. Αυτή που πατώνει είναι η ΝΔ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αντιληφθεί την σκευωρία που έστησαν εις βάρος μας οι υπάλληλοι των τοκογλύφων. Να σημειώσουμε πως η δημοσκόπηση του tromaktiko ήταν η μόνη που πλησίαζε τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012.


Συγκεκριμένα, στο αστάθμιστο δείγμα με βάση 43.564 συμμετεχόντων τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 29,7% Χρυσή Αυγή 18,9%
Νέα Δημοκρατία 18%
Πασόκ 8,7%
ΚΚΕ 6,6%
ΑΝΕΛ 5%
Δημάρ 3%

Από εκεί και πέρα, στο σταθμισμένο δείγμα που λαμβάνει υπόψη γεωγραφικά και ηλικιακά χαρακτηριστικά, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη. Συγκεκριμένα τα κόμματα λαμβάνουν:


Σύριζα 26,6%
Νέα Δημοκρατία 25,7%
Χρυσή Αυγή 14,4%
Πασόκ 7,1%
ΚΚΕ 6,3%
ΑΝΕΛ 6,1%
Δημάρ 3,9%

Τέλος, παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο της ιστοσελίδας για την Χρυσή Αυγή που καταρρίπτει όλους τους μύθους των καναλιών: "Η δημοσκόπικη εικόνα που έχουμε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που θα σας παρουσιάσει απόψε στην Mega Ανατροπή ο πάντα "αξιόπιστος" και "αντικειμενικός" John Πρετεντέρης. Αυξάνουν τα ποσοστά τους κατά 100% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, ενώ οι τάσεις είναι ΑΝΟΔΙΚΕΣ, κυρίως τις τελευταίες ημέρες

Σε αυτό φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο ο συντονισμένος mediakos κανιβαλισμός που δέχονται από το σύνολο των συστημικών εκδοτικών οίκων και καναλιών μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα".

Έπονται κι άλλες δημοσκοπήσεις που θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους σχεδιαστές του βρώμικου πόλεμου προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής και σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει όλοι αυτοί που τώρα χύνουν δηλητήριο και οχετούς ψεύδους, θα αντιμετωπίσουν την απαξίωση και την αποδοκιμασία του ελληνικού Λαού.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ:ΤΟ 88% ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ "ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ".

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ.. ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...;;; ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 88% ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ "ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ". ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ