ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονιστικό άρθρο Αμερικανού αριστερού δημοσιογράφου για διώξεις κατά ΧΑ.



Ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, Greg Palast  αφιερώνει σήμερα την πρώτη σελίδα (gregpalast.com) του υψηλής επισκεψιμότητας και με μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ ιστότοπού του στις διώξεις του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και πραγματικά εκπλήσσει με τα πολιτικά του συμπεράσματα!

Με εκτεταμένο άρθρο του στο οποίο αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά γιατί είναι "το μόνο κόμμα που έχει απομείνει ενάντια στο Μνημόνιο", ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "πούλησαν τις θέσεις τους" και πρόκειται περί "ψευτο-αριστεράς".


Τα λεγόμενα του Greg Palast έχουν ιδιάιτερη σημασία γιατί, πρόκειται για έναν δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με "κεντροαριστερά" - για τα αμερικανικά δεδομένα, βέβαια, ΜΜΕ όπως οι NY Times, ενώ στην Ευρώπη συνεργάζεται στενέ με τον βρετανικό The Observer.
Όλοι θυμούνται τα πύρινα άρθρα του κατά του προέδρου των ΗΠΑ Τ.Μπους και της συντηρητικής, πολιτικής του, στην αγγλική εφημερίδα. Εργάζεται και ως ανεξάρτητος συνεργάτης για το BBC.
Δηλαδή ο Greg Palace δεν είναι καν προσκείμενος σε αμερικανικούς συντηρητικούς κύκλους όπως το Τea Party, το οποίο θεωρείται κατά ορισμένους η αμερικανική έκδοση του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ας δούμε ορισμένα σημεία του άρθρου μεταφρασμένα (το πρωτότυπο μπορείτε να το διαβάσετε στο http://www.gregpalast.com/the-golden-dawn-murder-case-larry-summers-and-... ):
"Να τι βλεπουμε στην Ελλάδα. Άρχισε το Μάϊο του 2010 όταν κάποιοι άρρωστοι έκαψαν μια τράπεζα στην Αθήνα και σκότωσαν 4 τραπεζικούς υπαλλήλους (σ.σ.: προφανώς εννοεί και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής). Το "κόλπο" έπιασε: Αμέσως μετά οι διαδηλώσεις της Αριστεράς  ενατίον του Μνημονίου σταματησαν.
Ο κόσμος έβλεπε ότι η λιτότητα αντί για φάρμακο και θεραπέια, προκαλούσε την αρρώστια στην Ελλάδα.
Έτσι τοποθέτησαν τις ελπίδες τους σε ένα νεο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το πουθενά έγινε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, υποσχόμενος να καταπολεμήσει την λιτότητα. Μόλις μπήκε με αυτά τα ποσοστά στο κοινοβούλιο, ο ψευτο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ (faux-Left Syriza) πούλησε τελείως τις θέσεις του.
Αυτό άφησε μόνο Χρυσή Αυγή αν και διακατεχόμενη από ρατσισμό και βίαιες τάσεις, σαν τη μοναδική από τις μεγάλες ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να στέκεται απέναντι στο μνημόνιο και την αλυσόδεση της οικονομίας σαν "δαρμένο" σκυλί στην ρευστότητα της Γερμανίας.
Το 2010 το κάψιμο της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε σαν ένας τρόπος για να απονομιμοποιηθούν οι διαδηλώσεις της Αριστεράς.
Σήμερα και ενώ η τρεκλίζουσα ελληνική κυβέρνηση παρακαλάει για ένα "μπισκοτάκι" τους Γερμανούς, χρησιμοποίησε έναν φόνο ως δικαιολογία για να βγάλει στην παρανομία, τη ΜΟΝΗ μεγάλη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στο αυτοκτονικό Μνημόνιο.
Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Χρυσή Αυγή απαγορέυθηκε γιατί ήταν ένα μείγμα ρατσιστών και βίαιων ακόλουθων. Αλλά δεν είναι για αυτο τον λόγο."
Και κατόπιν ο δημοσιογράφος αναρωτιέται:
"Ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες; Φασισμός ορίζεται από τις μερες του Ντούτσε (Μουσολίνι) ως ο επίσημως συνδυασμός της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου.
Με αυτόν τον ορισμό, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα απο τα τέσσερα μεγαλύτερα της χώρας (προφανώς εννοεί το ΠΑΣΟΚ Ως τέταρτο το οποίο έχει καταποντισθεί).
Και αυτός είναι ο λόγος γιατί στοχοποιήθηκε η Χρυσή Αυγή.
Ελπίζω οι προοδευτικόί φίλοι μου να με συγχωρήσουν που δεν χειροκροτώ"
Από έναν δημοσιογράφο της λεγόμενης "αριστερής δημοσιογραφίας" και μάλιστα Αμερικανό όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία.
Το ερώτημα είναι "Αρκεί μια κυβέρνηση να βάζει φυλακή πολιτικούς της αντιπάλους για να υπάρξει καταστολή του συγκεκριμένου πολιτικού κινήματος;"
Η Ιστορία απαντά πώς "Ο λαός θα δώσει την απάντηση"...
 defencenet.gr


Ο Πίνακας από τον Πόρτα - Πόρτα

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ

Ακούσατε για κανέναν άλλο λαό, από αυτούς που έχουν και τριπλάσια ποσοστά "ακροδεξιάς" να συκοφαντείται... διεθνώς κατ' αυτόν τον τρόπο ως "ρατσιστής"; 

Όχι. 

Αυτό λέει πολλά.

Και μέσα στο μπάχαλο με την Χρυσή Αυγή, ο Βενιζέλος -στα μουλωχτά – “βόλεψε” και την Καϊλή… (;)



Αφού μέσα στην αναμπουμπούλα και τον ποταμό αποκαλύψεων για την “Χρυσή Αυγή”, δημοσιεύματα τον εμφανίζουν (κυριολεκτικά στα μουλωχτά) να έβαλε το… χεράκι του για την “αποκατάσταση” της τέως βουλευτού Θεσσαλονίκης, και πολιτικής του φίλης, κ. Εύας Καϊλή. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Tύπο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να αναλαμβάνει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Τελικά κανείς πολιτικός φίλος του Βενιζέλου δεν χάνεται…

Και μετά όλοι -εντελώς υποκριτικά- απορούν γιατί η Χρυσή Αυγή διατηρεί υψηλά ποσοστά παρά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση.

Ποσοστά της Χρυσής Αυγής τα οποία βεβαίως (και για να μην ξεχνιόμαστε) είναι πολύ υψηλότερα του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το κατάντησε ο Βενιζέλος…

ΠΗΓΗ: http://lykavitos.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΑΤΥΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Λουκέτο σε 22 αεροδρόμια της χώρας


Λουκέτο σε 22 αεροδρόμια της χώρας εισηγείται η γερμανική ιδιωτική εταιρία Lufthansa και Γερμανοί άτυποι σύμβουλοι του δημοσίου προς την Ελληνική κυβέρνηση 

Μια εισήγηση που δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται, αφού την ίδια πρόταση είχαν καταθέσει και την άνοιξη του 2013, την οποία φέρεται να υιοθετεί και η Τρόικα.

Η απάντηση του υπουργείου Μεταφορών αλλά και της ελληνικής πολιτειακής ηγεσίας ήταν αρνητική, όμως οι Γερμανοί επιστρέφουν ξανά θέτοντας επί τάπητος την ίδια πρόταση. 

Πρόκειται για τα αεροδρόμια που καλύπτουν άγονες και απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και κρίσιμους, από πλευράς εσόδων τουριστικούς προορισμούς, τα οποία έχουν ενταχθεί στην Ανώνυμη Εταιρία διαχείρισης Αεροδρομίων (ΑΕΔΑ), ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και όλα τα αεροδρόμια των Κυκλάδων, τέσσερα στον αριθμό, και 5 των Δωδεκανήσων πλην των διεθνών αεροδρομίων Μυκόνου, Σαντορίνης, Κω και Ρόδου για τα οποία υπάρχει μελλοντικό σχέδιο ιδιωτικοποίησης. 

Συγκεκριμένα τα 22 αεροδρόμια είναι: 

Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Καλαμάτας, Νέας Αγχιάλου, Λήμνου, Χίου, Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Σκύρου, Σύρου, Ικαρίας, Λέρου, Καρπάθου, Νάξου, Πάρου, Μήλου, Κυθήρων, Αστυπάλαιας, Καστελλόριζου, Σητείας και Κάσου.

Σύμφωνα με καταγγελίες του προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλη Αλεβιζόπουλου, στελέχη του Υπ. Μεταφορών έχουν δεχθεί εισήγηση από διευθυντικά στελέχη της Lufthansa, που χωρίς καμιά θεσμική ιδιότητα και υπερβαίνοντας το ρόλο τους, ως ιδιωτική αεροπορική εταιρία και ως άτυποι σύμβουλοι του Δημοσίου, εισηγήθηκαν να κλείσουν τα 22 αεροδρόμια.

Η πρόταση, όσο και σοβαρά υπόψιν να ληφθεί, δεν είναι εύκολο να γίνει υλοποιηθεί. Οι αντιδράσεις θα είναι πολύ μεγάλες γι αυτό και η ελληνική κυβέρνηση έχει εκφράσει την κάθετη άρνησή της στο εγχείρημα.

Ωστόσο όσο οι Γερμανοί επανέρχονται και μάλιστα με τις ευλογίες της Τρόικα, ο κίνδυνος θα είναι πάντα ορατός.

e-rodios.blogspot.gr

Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


«Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή και προσθέτει:

«Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής. Τα κανάλια της διαπλοκής όμως δεν λένε λέξη και αφήνουν να αιωρείται η αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης. Ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή.

Ο Ελληνικός Λαός σύσσωμος γελάει μαζί τους και κατανοεί πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων εξουσίας. Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος της ηγεσίας του Κινήματος και όταν αυτή η μεγάλη φούσκα σκάσει, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους παρέβησαν τον όρκο και το καθήκον τους. 

Κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτεται η αθλιότητα της ξενόδουλης κυβέρνησης του Μνημονίου και των υπαλλήλων των τοκογλύφων».

Αν ανοίξουν οι λογαρισμοί βουλευτών του κλεπτοκρατικού τόξου, τότε θα αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΚΑΙ “ΕΣΤΗΣΑΝ” ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ… .



  Η έκθεση της ΕΥΠ που προφήτευε 
τα  δραματικά γεγονότα στην χώρα
 

Τα πρόσφατα γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα υπό “θολές” συνθήκες σε ότι αφορά το πως έγινε το επεισόδιο, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην “συνταγματικού τόξου” καθώς και οι ταραχές που ακολούθησαν, δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με το χρονικό ενός “προαναγγελθέντος θανάτου”.



Οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνώριζαν ότι “κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο” προς την κατεύθυνση της πρόκλησης κλίματος ανωμαλίας στην χώρα προκειμένου να καταστεί δυνατό “να φύγει η μπάλα στην εξέδρα” και να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση που εμφανίζεται εν συνεχεία ως “υπερασπιστής της ομαλότητας” και φυσικά η τρόϊκα που θέλει την κυβέρνηση σταθερή για να εκτελεί τις εντολές της.



Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ) από τις 14 Αυγούστου την ύπαρξη σχετικής έκθεσης της ΕΥΠ η οποία προέβλεπε όλα τα χθεσινά γεγονότα και αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες.



Γράφαμε σχετικά στο ρεπορτάζ με τίτλο “Έκθεση της ΕΥΠ “προφητεύει” μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο” ότι: Σε ένα “θερμό” από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.



Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση υπολογίζονται σε περίπου 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και θεωρούν ότι το πλιάτσικο είναι μια καλή λύση για να “ρεφάρουν” από τις δουλειές που έχουν χάσει.



Στην έκθεση που πάντως κινείται στο πλαίσιο των όσων είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στις ΗΠΑ στην συνέντευξή του στην “Ουάσιγκτον Ποστ” περί φόβων για επικείμενο ξέσπασμα βίας λόγω της ανεργίας, αναλύεται η πιθανότητα οι ταραχές να σαρώσουν την Αθήνα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση απ΄’ότι τα Δεκεμβριανά του 2008 ή το κάψιμο του κέντρου της 12ης Φεβρουαρίου 2012



Η έκθεση ακούγεται ως προβοκατόρικα “προφητική” και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πολιτικά πράγματα, αφού κάτι μας λέει ότι το αν θα γίνουν εκλογές και το αν θα τεθούν διλήμματα σταθερότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το περιεχόμενο της εν λόγω έκθεσης”.



Και φυσικά τα χθεσινά γεγονότα δεν έγιναν λόγω της δολοφονίας, αλλά γιατί ο κόσμος πεινάει, ενώ άμεσα τίθενται διλήμματα σταθερότητας.

Ένα μεγάλο παιχνίδι παίζεται πάλι στις πλάτες της χώρας…


defencenet.gr



Κρίσιμα ερωτήματα για την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και το αν η ΕΥΠ έτσι όπως την χρησιμοποίησε η κυβέρνηση, ακολούθησε τακτικές που βρίσκονται εντός των δημοκρατικών πλαισίων στην υπόθεση των διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έθεσε με ερώτησή του στην Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.



Ειδικά το σκέλος της ερώτηση "Πότε ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις και αν αυτό έγινε με την άδεια εισαγγελέα; Πώς διασφαλίζεται ότι η παρακολούθηση αφορά μόνο το ποινικό κομμάτι και όχι το πολιτικό;" είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αφού είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι υπάρχουν ζητήματα δημοκρατικής εκτροπής.



Ταυτοχρόνως ο βουλευτής (που σίγουρα δεν ανήκεια καν στην δεξιά πτέρυγα του κόμματος, αλλά επρόσκειτο στην Ντόρα Μπακογιάννη, θέτει θέμα διαρροών των στοιχείων της δικογραφίας αλλά και τι είδους "προστετευμένοι μάρτυρες" είναι όλοι αυτοί των οπίων οι καταθέσεις την επόμενη ώρα διαρρέουν στα ΜΜΕ!



Ερώτα "πώς διέρρευσαν τα πάντα από την δικογραφία, ακόμα και οι σεξουαλικές προτιμήσεις των στελεχών που καμμιά σχέση δεν έχουν με την υπόθεση για την οποία κατηγορούνται".


Ο βουλευτής αναρωτιέται "πώς καταλήγουν στα κανάλια οι καταγεγραμμένες συνομιλίες από την ΕΥΠ λες και είναι "δημόσια υπηρεσία" της γειτονιάς απομυθοποιώντας την υπηρεσία, και πλήττοντας την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό".



Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όμως θίγει και το θέμα της προστασίας των μαρτύρων, το οποίο έχει καταντήσει "ανέκδοτο" αφού όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι!



Ο βουλευτής ρωτά ειδικότερα τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια:



-Πότε ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις και αν αυτό έγινε με την άδεια εισαγγελέα; Πώς διασφαλίζεται ότι η παρακολούθηση αφορά μόνο το ποινικό κομμάτι και όχι το πολιτικό;



-Πώς και γιατί διαρρέονται σε καθημερινή βάση στοιχεία της ΕΥΠ που άπτονται ειδικού χειρισμού και άκρας μυστικότητας σχετικά με την ανωτέρω υπόθεση;



-Εάν δεν συμβαίνει αυτό από την Υπηρεσία τότε γιατί δεν διαψεύδονται όλα αυτά που μαθαίνουμε καθημερινά για τους επικεφαλής των τομέων της ΕΥΠ και τα στοιχεία που έχει η ΕΥΠ για την επίμαχη υπόθεση;



-Γιατί γίνονται χειρισμοί από την Υπηρεσία που πλήττουν τόσο το κύρος της προς τους πολίτες απομυθοποιώντας την όσο και το κύρος της χώρας Διεθνώς;



Πως σχετίζονται πληροφορίες που αφορούν τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα των υπό παρακολούθηση υπόπτων με το μέρος της δικογραφίας που αφορούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την ενημέρωση των πολιτών;



Aν έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για τις διαρροές των απόρρητων εκθέσεων στα Μ.Μ.Ε



«Έκπληκτοι παρακολουθούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα τόσο στην χώρα μας όσο και από τον Διεθνή Τύπο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναμεταδίδουν με πειστικότητα εκφράσεις όπως το «βαλιτσάκι της ΕΥΠ» , «ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλίες βουλευτών Χρυσής Αυγής πριν το φονικό στο Κερατσίνι» και παράλληλα να αναφέρονται αναλυτικά και με λεπτομέρειες οι τηλεφωνικές συνομιλίες στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, την ώρα που υποτίθεται ότι είναι απόρρητες και μυστικές όλες οι ενέργειες της ΕΥΠ», αναφέρει στην ερώτηση του ο κ.Σπηλιωτόπουλος.



«Παράλληλα ακούμε διαρκώς πληροφορίες για άτομα που εργάζονται στην ΕΥΠ σαν να πρόκειται για μια απλή δημόσια υπηρεσία της «γειτονιάς», γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί και κατά πόσο είναι αξιόπιστα όλα αυτά που ακούμε κάθε μέρα, με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο, από την διαρροή που φαίνεται τουλάχιστον, ότι κάνει η ίδια υπηρεσία της ΕΥΠ ή όποιος άλλος κρίνει τούτο σκόπιμο, και αν δεν συμβαίνει αυτό, δεν έχουμε δει καμία ανακοίνωση που να διαψεύδονται όλα αυτά τα αντιφατικά και αντιδεοντολογικά σχετικά με την λειτουργία μιας τόσο σοβαρής Υπηρεσίας», προσθέτει.



Ο βουλευτής της Ν.Δ σημειώνει ότι: «Παράλληλα στοιχεία έρχονται στο φως από το στάδιο της προανάκρισης καθώς και μαρτυρίες και καταθέσεις μαρτύρων, που άπτονται της δικογραφίας της υπόθεσης για την παράνομη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής, που έχουν μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων προκαλώντας σύγχυση, ερωτηματικά και ανασφάλεια για τον χειρισμό της υπόθεσης και για το τι τελικά είναι αλήθεια και τι όχι και πόσο τελικά προστατεύονται μελλοντικοί μάρτυρες όταν την μία μέρα καταθέτει ένας μάρτυρας μπαίνοντας στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και την άλλη μέρα διαβάζει δημόσια τι έχει πει και ουσιαστικά φωτογραφίζεται από τα λεγόμενα του η ταυτότητά του. Τι είδους προστασία είναι αυτή;»



Όταν τα παραπάνω τίθενται από έναν βουλευτή της συμπολίτευσης και μάλιστα του "αριστερού τμήματος" της ΝΔ, τότε η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει γενικώς...



defencnet.gr



ΑΡΗ... ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ... ΠΟΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...!!!


Για "διαρροή πληροφοριών από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και διαρροή στοιχείων κατά το στάδιο της προανάκρισης για την παράνομη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής" κάνει λόγο σε ερώτησή του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προς τον Νίκο Δένδια.



Οι απαντήσεις που ζητάει ο Αρούκος είναι πολύ απλές... Αλλά κανένας Δένδιας δεν πρόκειται να του τις δώσει... Η Υπηρεσία μας είναι τρύπια γιατί την κατάντησε η μεταπολίτευση πεδίο αποκατάστασης διαφόρων θλιβερών τύπων...