ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Καλεντερίδης: Οι λόγοι που η Χρυσή Αυγή κρατάει γερά!

Άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη 
στην εφημερίδα "Δημοκρατία"


Παρά την επιχείρηση αποδόμησης, τις φυλακίσεις και τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης, σημαντικό μέρος της κοινής γνώμης παραμένει συσπειρωμένο γύρω από τη Χρυσή Αυγή. 

Τα ποσοστά 7% και 8% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις, χωρίς αναγωγές, σε μια περίοδο που ασκείται τεράστια ψυχολογική πίεση στην κοινή γνώμη, είναι τεράστια και μιλούν από μόνα τους.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ερμηνεία της στάσης σημαντικής μερίδας Ελλήνων πολιτών απέναντι σε αυτό που λέγεται πολιτικό σύστημα, οι οποίοι, παρά τις αποκαλύψεις και παρότι δεν έχουν απολύτως καμία ιδεολογική σχέση, συνεχίζουν να στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, γιατί προφανώς θεωρούν ότι τα άλλα κόμματα -και ειδικά εκείνα που κυβερνούν- είναι χειρότερα ακόμα και από το κόμμα του προφυλακισμένου κ. Μιχαλολιάκου.

Μερικές από τις -πιθανές- αιτίες: Πρώτον, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Wall Street Journal», αξιωματούχος που συμμετείχε στη συνεδρίαση του ΔΝΤ κατά την οποία αποφασίστηκε το πακέτο «διάσωσης» της Ελλάδας, πάνω στο οποίο βασίστηκε το θανατηφόρο για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες πολίτες Μνημόνιο, είπε ότι «η λεγόμενη ελληνική διάσωση δεν ήταν ένα πρόγραμμα για την Ελλάδα, αλλά για την ευρωζώνη». 

Δηλαδή, το Μνημόνιο που υπέγραψε ο αλήστου μνήμης ΓΑΠ δεν είχε ως στόχο τη διάσωση της Ελλάδας, αλλά της ευρωζώνης. Με άλλα λόγια, η ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε να θυσιαστούν η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει αυτό, «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία στην ΕΛ.ΣΤΑΤ., από έναν εγκάθετο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, τον υπόδικο κ. Γεωργίου.

Μέχρι στιγμής το λεγόμενο πολιτικό σύστημα και εκείνοι που κυβερνούν και εκείνοι που υποτίθεται ότι ασκούν αντιπολίτευση, δεν κάνει τίποτε για να διερευνηθούν οι αιτίες που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και να βρεθούν αλλά και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. 

Ίσα ίσα, ο ΓΑΠ, ως επιβράβευση για το έργο που προσέφερε στους εντολείς του, δίνει διαλέξεις σε ξένα πανεπιστήμια και ο κ. Γεωργίου συνεχίζει να προΐσταται της ΕΛ.ΣΤΑΤ.!

Δεύτερον, ένα άλλο «σίριαλ» που είδαμε να παίζεται στις οθόνες μας, σε προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, είναι αυτό της περίφημης «λίστας Λαγκάρντ». Εκεί μια ομάδα πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, και όχι μόνον ο κ. Παπακωνσταντίνου, δρώντας στην ουσία ως εγκληματική συμμορία, έκανε ακριβώς αυτά που έπρεπε για να μην πληρώσει κανείς το τίμημα των παράνομων πράξεών του. Το λεγόμενο πολιτικό σύστημα αντέδρασε και παρέπεμψε μόνον τον κ. Παπακωνσταντίνου, χωρίς να είμαστε σίγουροι αν τελικά θα τιμωρηθεί ή όχι.

Πάντως, οι μήνες περνούν και μέχρι στιγμής, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του κράτους από τους εγγεγραμμένους στη «λίστα Λαγκάρντ», τη στιγμή που άλλα κράτη έβαλαν στα ταμεία τους πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από τις αντίστοιχες λίστες!

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έγινε ακόμα τίποτα ενισχύει τις υποψίες ότι υπάρχει ένα αόρατο χέρι που συγκαλύπτει το σκάνδαλο και τους ενόχους! Ο κατάλογος με τις αιτίες είναι μακρύς, όμως θα αναφερθούμε στην τρίτη, που είναι χαρακτηριστική.

Ένας από τους ισχυρισμούς των ιδεολογικών καθοδηγητών της Χ.Α. είναι η επιρροή που υποτίθεται ότι ασκούν στην Ελλάδα οι Εβραίοι. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αυτούς, η Ελλάδα... εβραιοκρατείται. 

Όταν πριν από μερικούς μήνες ήλθε στο προσκήνιο η ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, απαλείφθηκε η πρόβλεψη η οποία τυποποιούσε ως ποινικό αδίκημα τον «εγκωμιασμό», την «κακόβουλη άρνηση» και την «εκμηδένιση» της σημασίας εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, καθώς και των εγκλημάτων ναζισμού.

Τότε, με κινητοποίηση της κυρίας Ρεπούση και άλλων δυνάμεων του... σοσιαλπροοδευτικού σκότους, το άρθρο απαλείφθηκε και παρέμενε ως αξιόποινη πράξη μόνο η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, αφήνοντας το πεδίο ανοικτό στους αρνητές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στο Μενίδι, να συγκεντρώσει χιλιάδες αγανακτισμένους Ποντίους, ίσως περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στην Ελλάδα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ελληνικό κράτος λίγους μήνες μετά έδωσε άδεια να μετατραπεί σε μουσείο το σπίτι του δασκάλου του Χίτλερ, διεστραμμένου φονέα Κεμάλ, στη Θεσσαλονίκη! 

Αυτές είναι μόνο τρεις από τις αιτίες που ρίχνουν νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής, με τους Ποντίους να περιμένουν να δουν αν το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επαληθεύσει τους ιδεολογικούς καθοδηγητές των Χρυσαυγιτών!

Eφημερίδα "Δημοκρατία" 







"Φωτιά" έβαλε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η αίτηση άρσης ασυλίας του Γ.Παπανδρέου


Πολιτικά "αγχωμένη" εμφανίζεται η κυβέρνηση από την αίτηση άρσης ασυλίας που εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο, του πρώην πρωθυπουργού του Γ.Παπανδρέου.

Τα πολιτικά περιθώρια να μην γίνει δεκτή η αίτηση άρσης ασυλίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του πολιτικου΄κόστους που θα είχε μια τέτοια κίνηση. 

Δηλαδή "με τι μούτρα" θα τολμήσουν να απορρίψουν την άιτηση άρσης της ασυλίας του για τα μέλη του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή προχωρούν σε άρσεις ασυλιών με συνοπτικές διαδικασίες για "ψύλλου πήδημα".

Την ίδια στιγμή όμως ο Γ.Παπανδρέου, απολαμβάνει ασυλλίας γενικότερα σε μια αόρατη συμφωνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα πεπραγμένα των ημερών (και φυσικά κάνει διακοπές σε όλο τον πλανήτη με τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών). Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν είναι απλά:

Κατ'αρχήν η άιτηση άρσης ασυλίας του αφορά όχι μόνον την εξαπάτηση εκλογέων και διασπορά ψευδών ειδήσεων προεκλογικά με αφορμή το σύνθημα λεφτά υπάρχουν, αλλά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου πρόσθεσε στο δικό του αίτημα ότι τα αδικήματα αυτά τελέστηκαν και μετεκλογικά όταν ήταν πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα η αίτηση που ήρθε στη βουλή να αντιμετωπιστεί με το νομό περί ευθύνης υπουργών που χρειάζεται υπογραφές βουλευτών για σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής και όχι ως απλή άρση ασυλίας από την επιτροπή δεοντολογίας.

Είναι η πρώτη φορά που φθάνει στην Βουλή αίτηση άρσης ασυλίας του Γ.Παπανδρέου, εν μέσω μαζικών διώξεων ενός κόμματος, το οποίο σύμφωνα με τον αριστερό -για τα αμερικανικά δεδομένα Greg Palast είναι το μοναδικό κόμμα που έχει απομείνει να αντιπαλεύεται το πολιτικό έργο του Γ.Παπανδρέου δηλ. το Μνημόνιο.

Αυτό σε συνδυασμό με το ότι την μήνυση την κατέθεσε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων (ε.α ή όχι παραμένει στέλεχος των ΕΔ) δίνει ιδιαίτερη διάσταση σημειολογική και συμβολική στο όλο ζήτημα.

defencenet.gr

Pantsir: Η ασπίδα των S-300.




Τη δεκαετία του 1980, ο κλάδος της Αντιαεροπορικής Άμυνας της τότε ΕΣΣΔ, έκανε ένα ποιοτικό άλμα στους εξοπλισμούς: Ενέταξε σε ενεργό υπηρεσία τα πιο εξελιγμένα για την εποχή εκείνη όπλα. 

Τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-300, που αντικατέστησαν τα παλαιότερα S-75 και S-200 της αεράμυνας. Όμως, μια έκθεση αξιολόγησης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των μαχητικών αεροσκαφών και των οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας των χωρών του ΝΑΤΟ, που συνέταξε επιτροπή εμπειρογνωμόνων της Διοίκησης της Αντιαεροπορικής Άμυνας της ΕΣΣΔ, έδειξε ότι οι S-300 μπορούσαν να κτυπηθούν από πυραύλους Κρουζ (Crouise) και από αεροσκάφη κρούσης που πετούν στα χαμηλά ύψη. 


Όπως συμπέραναν οι ειδικοί, σαν συνέπεια αυτών των δυνατοτήτων του εχθρού, οι S–300 θα πρέπει να προστατεύονται στα χαμηλά ύψη από άλλα συγκροτήματα αεράμυνας που δρουν σε αυτά τα ύψη.


Πολεμικός εξοπλισμός στην Παρέλαση της Νίκης

Γι' αυτό, το 1990 ξεκίνησε η κατασκευή τέτοιων συστημάτων. Αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν ολοκληρώθηκε. Αιτία, η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης την επόμενη χρονιά. Έτσι, το πρώτο πρωτότυπο αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα, που έλαβε την ονομασία «Pantsir–S», εμφανίστηκε μόνο το 1994. Από το 2000, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χρηματοδοτούν μερικώς την ανάπτυξη του οπλικού συστήματος και μετά από τις επιτυχείς δοκιμές, το 2009-2010 αγόρασαν περίπου 50 τέτοια σύγχρονα συγκροτήματα. Στην ΠΑ της Ρωσίας, το σύστημα Pantsir εντάχθηκε επίσημα μόλις το 2012.

Σήμερα, το «Pantsir–S» είναι ένα κινητό συγκρότημα 30 τόνων, που μεταφέρεται πάνω σε βαρέα φορτηγά KamAZ–6560 με πλήρωμα τεσσάρων ανδρών. Διαθέτει το αξιόπιστο αντιαεροπορικό αυτόματο πυροβόλο 2АЗ8М των 30 mm που είναι αποτελεσματικό στην αναχαίτιση στόχων σε αποστάσεις τεσσάρων χιλιομέτρων και τα υπερηχητικά πυραυλικά κατευθυνόμενα βλήματα 57E6, που καταστρέφουν στόχους σε ύψη από 15 μέτρα έως 15 χιλιόμετρα, με μέγιστο δραστικό βεληνεκές τα 20 χιλιόμετρα. 

Το αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir, είναι η κύρια ασπίδα των πυραυλικών συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς S - 400 και των υπό ανάπτυξη S – 500 από οπλικά συστήματα υψηλής ακρίβειας, πυραύλους κρουζ και από μη επανδρωμένες ιπτάμενες συσκευές.

«Σε σύγκριση με τα ψυχροπολεμικά αμυντικά δόγματα στην στρατηγική αεροπορία στη δεκαετία του 1980, όταν η Διοίκηση των Δυνάμεων Αντιαεροπορικής Άμυνας της Σοβιετική Ένωσης είχε παραγγείλει τα πρώτα «Pantsir–S», η τακτική πολεμικής χρήσης των αεροσκαφών και των οπλικών τους συστημάτων έχει αλλάξει ριζικά. 

Η εμπειρία από τους πολέμους στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και την Λιβύη, δείχνει ότι τα επιθετικά αεροσκάφη τώρα δεν πετούν σε χαμηλό ύψος, αλλά ανεβαίνουν στα πέντε χιλιάδες μέτρα και χωρίς να εισέρχονται στην ζώνη αεράμυνας του εχθρού, καταστρέφουν τους στόχους τους με κατευθυνόμενες βόμβες και πυραύλους και κτυπούν τα στάσιμα αντικείμενα –στόχους επιφανείας- με πυραύλους Κρουζ. 

Αυτές ακριβώς οι συνθήκες μάχης, είναι που καθιστούν χρήσιμα και αναγκαία τα Pantsir στις μονάδες της αεροδιαστημικής άμυνας», είπε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας βιβλίων για τη σύγχρονη ρωσική Πολεμική Αεροπορία, Αντόν Λαβρόφ.

Τα «καταδρομικά» αντιαεροπορικά συστήματα


Για το πυραυλικό συγκρότημα, ενδιαφέρεται όχι μόνο η ΠΑ, αλλά και ο Στρατός Ξηράς (ΣΞ). Την περίοδο αυτή, προχωρούν οι εργασίες πάνω σε ένα σχέδιο μια ειδικής έκδοσης των Pantsir για τις Δυνάμεις Αεράμυνας του Στρατού. 

Η βασική διαφορά, στην οποία επιμένουν οι επιτελείς του ΣΞ, αφορά στον τρόπο κίνησης των οχημάτων–φορέων του συστήματος. Χωρίς να αρνούνται την αποτελεσματικότητα του, οι στρατιωτικοί θέλουν ερπυστριοφόρα οχήματα μεταφοράς του πυραυλικού συστήματος, αντί για τροχοφόρα. 

Διότι, σε αντίθεση με τις μονάδες της αεροδιαστημικής άμυνας της ΠΑ, που προστατεύουν στατικά αντικείμενα, οι μηχανοκίνητες μονάδες πεζικού και οι τεθωρακισμένες ταξιαρχίες του ΣΞ, βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Έτσι, τα αμυντικά ρουκετοφόρα συγκροτήματα, απαιτούν μεταφορικά μέσα υψηλής διαπέρασης εμποδίων που κατά την άποψη της Διοίκησης των Δυνάμεων Αντιαεροπορικής Άμυνας του ΣΞ, διαθέτουν μόνο τα ερπυστριοφόρα οχήματα.

Για τα «Pantsir–S», ενδιαφέρονται και τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα. Όμως, όπως και οι συνάδελφοί τους της «Ξηράς», οι «αλεξιπτωτιστές–καταδρομείς», επιμένουν και αυτοί, στα ερπυστριοφόρα οχήματα. Η κύρια απαίτηση των ρωσικών αερομεταφερόμενων στρατευμάτων για τα Pantsir είναι μία: Να είναι και αυτά αερομεταφερόμενα. Αλλά, τα τροχοφόρα οχήματα και η ειδική πλατφόρμα των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, δεν ταιριάζουν με το μέγεθος της ατράκτου των στρατιωτικών μεταφορικών αεροσκαφών IL - 76 και IL- 476.Το Κατασκευαστικό Γραφείο Οργάνων (ΚΓΟ) της Τούλα (εργοστάσιο οπλικών συστημάτων του συμπλέγματος της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας) σχεδιάζει να παρουσιάσει και τις δύο εκδόσεις των Pantsir, μέσα σε δύο με τρία χρόνια.

Ασπίδα του Στόλου

Οι συζητήσεις για τη «θαλάσσια» έκδοση των Pantsir έχουν ξεκινήσει από το 2010. Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό στα τέλη της δεκαετίας του 1970 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εγγύς προστασία των πλοίων εξυπηρετείται καλύτερα από τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα. 

Στην παρούσα χρονική περίοδο, στα ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν τοποθετηθεί τα πυροβόλα εγγύς άμυνας εναντίον εισερχόμενων στόχων «Kortik», τα οποία έχει προγραμματιστεί να αντικατασταθούν με τη βελτιωμένη έκδοση «Kortik-M». Αλλά λόγω προβλημάτων στη χρηματοδότηση του έργου, σήμερα, μόλις ένα πλοίο του ρωσικού ΠΝ είναι εξοπλισμένο με το σύστημα «Kortik–M», η κορβέτα «Στερεγκούσι».

Όπως δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «ΚΓΟ» της Τούλα, Ντμίτρι Κονοπλιόφ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την ανάπτυξη της «θαλάσσιας» έκδοσης του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος που θα ονομάζεται «Pantsir–M». Τα νέα χαϊ–τεκ πυραυλικά συγκροτήματα θα εξοπλίσουν τα εκσυγχρονισμένα αντιτορπιλικά και ανθυποβρυχιακά πλοία του ρωσικού ΠΝ.

Πωλήσεις στο εξωτερικό

Από την εποχή που ήταν ακόμα στο στάδιο των δοκιμών και του πειραματικού ελέγχου, το σύστημα Pantsir είχε προκαλέσει αυξημένο ενδιαφέρον από ξένους αγοραστές. Εκτός από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα Pantsir είναι σε υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Αλγερίας και της Συρίας. «Μέχρι σήμερα, έχουμε αιτήματα για την αγορά Pantsir από αρκετές χώρες και διαπραγματευόμαστε τα συμβόλαια πώλησης τους. Όλες οι προσφορές, είναι πολύ σοβαρές», δήλωσε ο Αλεξάντρ Ντενίσοφ, γενικός Διευθυντής του γίγαντα της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας «NPO - High Precision Weapons», εταιρεία χόλντινγκ (συμμετοχών) που συμπεριλαμβάνει το ΚΓΟ της Τούλα.

Ο εμπειρογνωμόνων για θέματα τοπικών συγκρούσεων Βιατσεσλάφ Τσελούϊκο, εξήγησε ότι η επιτυχία των εξαγωγών των Pantsir οφείλεται στο μοναδικό συνδυασμό τιμής και ποιότητας του ρωσικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος. «Σε αυτή την κατηγορία, ο πλησιέστερος ανταγωνιστής του ρωσικού αντιαεροπορικού, είναι το γαλλικό «Crotal–NG, Νext generation», αλλά τα Pantsir είναι ανώτερα από τα γαλλικά σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και στην τιμή», δήλωσε ο Τσελούϊκο.

Ομως, παρά τη μεγάλη επιτυχία του Pantsir, το ΚΓΟ της Τούλα, δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Στο πρόσφατο αεροδιαστημικό σαλόνι της Μόσχας, παρουσίασε νέα οχήματα διοίκησης και κινητά ραντάρ για τα αντιαεροπορικά συστήματα Pantsir, που έχει ήδη παραδώσει στη ρωσική ΠΑ. 

Επιπλέον, τα Pantsir, βρήκαν το ταίρι τους στην αντιαεροπορική άμυνα, με τα κινητά πυραυλικά συμπλέγματα πολλαπλών στόχων «Kornet-ΕΜ». Λαμβάνοντας την εντολή στόχευσης από το Pantsir, το σύστημα Kornet μπορεί να καταστρέψει ελικόπτερα και μη επανδρωμένες ιπτάμενες συσκευές του εχθρού σε κοντινές αποστάσεις. 

Όπως ανακοινώθηκε, μετά από 3-3,5 χρόνια, θα είναι έτοιμο ένα νέο, υπερσύγχρονο σύστημα Pantsir, τεχνικά αναβαθμισμένο και ποιοτικά καλύτερο από το σημερινό.

Το πρωτότυπο άρθρο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://vpk-news.ru

"Αυτό δεν είναι το τέλος...Είναι η αρχή του Αγώνα..."( ΒΙΝΤΕΟ Ρίγος )


Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει επιτέλους στην Πατρίδα μας μια Πολιτεία στην οποία θα υπάρχει Αξιοκρατία. Αγωνιζόμαστε για τα εθνικά θέματα. 

Ενάντια στην τουρκική απειλή, ενάντια στα αλυτρωτικά ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, ενάντια στα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων στην Θράκη, αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική Κύπρο, για ελευθερία στην Βόρεια Ήπειρο. 

Αγωνιζόμαστε για να φύγουν οι λαθρομετανάστες, χωρίς να λογαριάζουμε εάν μας πούνε «ρατσιστές» οι μισθοφόροι της ανθελληνικής προπαγάνδας. 

Αγωνιζόμαστε για να δοθεί ένα τέλος στη κόκκινη χούντα, στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς! Στη νέα κυβέρνηση… του βουνού, την οποία θέλουν να κάνουν και κυβέρνηση των Αθηνών!

Ό,τι και να κάνουν 
δεν θα μας σταματήσουν!
Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


















Όσο υπάρχει ακόμη έστω και ένας Χρυσαυγίτης τίποτε δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας, όπου υπάρχουν Έλληνες.

Γι’ αυτό Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες

«Μη σκιάζεστε στα σκότη, της Λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει»…

Μέχρι την Νίκη!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ...!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ...!!!


ΔΕΙΤΕ... 
ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ 
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ... Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...

Τάσος Τέλλογλου 

Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και οι καταγραφές τηλεφωνικών στιγμάτων θα είναι όπως φαίνεται το νέο πεδίο σύγκρουσης Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Προς το παρόν και οι δύο πλευρές αρνούνται να πουν ξεκάθαρα τι γνωρίζουν και αρκούνται στην ανταλλαγή γενικόλογων πολεμικών ανακοινωθέντων. 

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να αξιοποιήσει ευρήματα από «σάρωση» που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων για την εύρεση τηλεφωνικών στιγμάτων, έπειτα από την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν, ως γνωστόν, την υποδομή να «σαρώνουν» μία περιοχή στην οποία συνέβη μια βομβιστική ενέργεια ή μια καταδρομική επίθεση και να βρουν ποιοι τηλεφωνικοί αριθμοί ήταν ενεργοί κοντά στο σημείο του γεγονότος. Στη συνέχεια, γνωρίζοντας τους αριθμούς, ταυτοποιούν και τους κατόχους τους. 

Κυβερνητικά στελέχη, λοιπόν, διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι ένα στέλεχος της Αριστεράς ήταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης στην οικία Κεδίκογλου. Ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός, σύμφωνα πάντα με τους «κυβερνητικούς», έχει εντοπιστεί και στις Σκουριές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα φαίνεται να γνωρίζει τις προθέσεις της κυβέρνησης γι' αυτό και τα στελέχη του μιλάνε όλο και πιο συχνά για προβοκατόρικες ενέργειες, ζητώντας παράλληλα εγγυήσεις ότι οι κρατικές υπηρεσίες δεν παρακολουθούν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με στελέχη της αριστεράς, αλλά και διαπρεπείς νομικούς, η συνεχής επίκληση από την πλευρά των κρατικών υπηρεσιών «εθνικών λόγων» για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την καταγραφή τηλεφωνικών σημάτων, φαλκιδεύει θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα.


Όπως δείχνουν οι δικογραφίες που έχουν σχηματισθεί στην Χαλκιδική, έγιναν συστηματικές τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πολιτών (που πάντως στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ). 

Με βάση αυτές τις παρακολουθήσεις γίνεται τώρα λόγος για εγκληματική οργάνωση (κατά το άρθρο 187). Αλλά ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι οι κυβερνητικές διαρροές ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα είναι δυνατόν η εμπλοκή κάποιου προσώπου σε εγκληματικές πράξεις να στιγματίζει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο; Δύσκολο ή μάλλον παράλογο. Μπορεί, όμως, να πυροδοτήσει ένταση και επικοινωνιακό πόλεμο.

protagon.gr



Την άποψη πως δεν μπορούν να παραμένουν έγκλειστοι στην φυλακή ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός με ένα σαθρό και διάτρητο κατηγορητήριο εξέφρασε κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος στο διαδίκτυο.

Αναδημοσιεύουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

“Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά η νομική και δικαστική κοινωνία της Ελλάδας έχει χωριστεί στα δύο και τα σημεία σύγκρουσης βρίσκονται στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού του κόμματος της Νίκου Μιχαλολιάκου, χωρίς να έχει γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας αλλά και με ανεπαρκή και αμφίβολα στοιχεία.

Το πανηγύρι που στήθηκε τελείωσε και τώρα κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την κάθαρση. 

Πού βρίσκεται ο φάκελος που κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής 1 ημέρα πριν συλληφθούν με στοιχεία – φωτιά για τα 140 μαύρα εκατομμύρια ευρώ του ΠΑΣΟΚ; Αυτό αποτελεί σοβαρό κίνητρο και θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα.

Πολλοί δικαστές αλλά και κορυφαίοι νομικοί έχουν ταχθεί σιωπηλά υπέρ της αποφυλακίσεως των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. 

Κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος σε προσωπική κουβέντα δήλωσε αποκλειστικά: 

“Το μεγάλο θέμα των υποκλοπών της Ε.Υ.Π κατά Ελλήνων βουλευτών αλλά και τα μεγάλα λάθη της δημοσιοποίησης απόρρητων στοιχείων των δικογραφιών, ηχωρίς αποχρώσες ενδείξεις προφυλάκιση των μελών ενός εκλεγμένου από τον λαό πολιτικό κόμμα, αποτελεί βάναυση προσβολή της Δημοκρατίας και μπορεί να θεωρηθεί ως δικαστικό ή πολιτικό πραξικόπημα.

Η Δικαιοσύνη είναι και πρέπει να παραμείνει αμερόληπτη χωρίς πολιτικές ή άλλες επεμβάσεις. 

Ο κ. Μιχαλολιάκος θα αποφυλακιστεί σύντομα. Δεν μπορείς με δύο ψευδομάρτυρες και ένα πλαστό καταστατικό και δε χειρόγραφο να στοιχειοθετήσεις τρομοκρατική οργάνωση“

Α.Πατρικαράκος