ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πρώην επικεφαλής Mossad: «Ποιος θα εμπιστευθεί ξανά τους Τούρκους τώρα;»



Απρόβλεπτες  είναι ακόμη οι επιπτώσεις στις ήδη διαταραγμένες και τραυματισμένες σχέσεις της Τουρκίας με το  Ισραήλ, αλλά και κυριότερα στις σχέσεις της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ  από την υπόθεση του κυκλώματος κατασκοπείας το οποίο αποκάλυψαν οι τουρκικές αρχές.
Η υπόθεση βγήκε στη δημοσιότητα στις 17 Οκτωβρίου από δημοσίευμα της Washigkton Post σύμφωνα με το οποίο οι τουρκικές αρχές έδωσαν στο Ιράν τα ονόματα 10 Ιρανών οι οποίοι βρίσκονταν στην Τουρκία αλλά δούλευαν για την Mossad, την ισραηλινή μυστική υπηρεσία.
Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως την απόφαση για το «κάψιμο» του ισραηλινού δικτύου κατασκοπείας κατά του Ιράν πήραν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας Recep Tayyip Erdogan αλλά και ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Τουρκίας (ΜΙΤ) Hakan Fidan.
Μάλιστα στο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας αναφέρεται πως η τουρκική αυτή κίνηση για την αποκάλυψη του ισραηλινού δικτύου κατασκοπείας έχει προκαλέσει «σημαντική ζημιά στο έργο των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών».
Οι επιπτώσεις όμως αγγίζουν όχι μόνο στενά τις σχέσεις των δύο χωρών αλλά και τη σχέση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με αντίστοιχες υπηρεσίες δυτικών χωρών.
Την πρώτη νύξη γύρω από την μελλοντικές προεκτάσεις της ιστορίας αυτής έκανε ο πρώην επικεφαλής της Mosad στρατηγός Danny Yatom ο οποίος μιλώντας εχθές σε φόρουμ που διοργάνωσε το ίδρυμα The Israel Project είπε πως φιλικές μυστικές υπηρεσίες θα περιορίσουν τη συνεργασία τους με την τουρκική ΜΙΤ λέγοντας επιπρόσθετα πως η προδοσία της εμπιστοσύνης αυτής που έκανε η Τουρκία είναι ανήκουστη στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών.
«Ποιος πρόκειται να τους εμπιστευθεί τώρα;», αναρωτήθηκε ο στρατηγός Danny Yatom «Ποιος πρόκειται τώρα να συνεργαστεί μαζί τους; Ποιος πρόκειται να μοιραστεί μαζί τους ξανά σημαντικές πληροφορίες ύψιστης σημασίας;» είπε ακόμη ο Yatom δίνοντας πρακτικά το στίγμα αυτών που πρόκειται να επακολουθήσουν.
«Νομίζω πως αυτό που πρό9κειται να δούμε στο κοντινό μέλλον είναι η επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ της ΜΙΤ και όλων των μέχρι και πρότινος φιλικών παράλληλων οργανισμών».
Το συμβάν με το δίκτυο των Ιρανών που δούλευαν για την Mossad και που η μελλοντική τους τύχη θεωρείται αβέβαια - το πιθανότερο το Ιράν να τους εξολοθρεύσει σε τουρκικό έδαφος- δεν είναι το πρώτο που έχει συμβεί.
Όπως είχε αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα The Wall Street Journal ο Fidan στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει πάλι στο Ιράν σημαντικές πληροφορίες που είχαν συλλέξει αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και που είχαν περιέλθει στην κυριότητα της ΜΙΤ βάσει των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών.  
Οι τριβές της Άγκυρας με την Ουάσιγκτον το θέμα της συνεργασίας σε θέματα πληροφοριών είχε ξεκινήσει το 2010 όταν στην CIA άρχισαν να δημιουργούνται υποψίες για την ΜΙΤ κάτω από την ηγεσία του  Hakan Fidan ότι παρέδιδε διαβαθμισμένες πληροφορίες από δυτικές υπηρεσίες στο Ιράν.
Εκείνη την εποχή ο Erdogan προσπαθούσε να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Τεχεράνη στο πλαίσιο του… περίφημου δόγματος του Ahmet Davoutoglou «περί μηδενικών προβλημάτων με τις γειτονικές χώρες», το οποίο είχε επιχειρήσει να εξάγει και στην Ελλάδα και φυσικά η Αθήνα είχε σπεύσει να το ασπαστεί.
Έτσι ο Fidan είχε δώσει τότε διαβαθμισμένες και απόρρητες εκτιμήσεις των αμερικανικών υπηρεσιών για το Ιράν συμπεριλαμβανομένων και κ
άποιων για την κυβέρνηση και τα στελέχη της καθένα ξεχωριστά.
Το γεγονός ότι οι  Τούρκοι «έδωσαν στεγνά» τους Ισραηλινούς στο Ιράν σε συνδυασμό με την συμφωνία με την Κίνα για την αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων HQ-9 ύψους 3,4 δισ. $ έχουν δημιουργήσει και πρόκειται να δημιουργήσουν ακόμη πιο πολλά προβλήματα στις σχέσεις της Άγκυρας με τις δυτικές χώρες και κυριότερα με την Ουάσιγκτον, σε σημείο που να αναρωτούνται: τελικά για ποιον δουλεύει η Τουρκία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και στυλοβάτης της αμερικανικής πολιτικής στη Ανατολή;
Η μόνη χώρα  πάντως και κατά γενική πεποίθηση που εξακολουθεί και πιστεύει την Άγκυρα θεωρώντας την αξιόπιστο συνομιλητή είναι η Ελλάδα βέβαια, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία σε επίπεδο ΥΠΕΞ να ανταλλάσσει χαμόγελα και φιλοφρονήσεις και να συζητά με την Άγκυρα και μάλιστα στο ανώτατο δυνατό επίπεδο αυτό  του  Ελληνοτουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας. Ούτε και οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν τους εμπιστεύονται πια. Η Αθήνα όμως φαίνεται πως μπορεί!
 defencenet.gr

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 7 ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Συνετρίβη άλλη μία γελοία συκοφαντική προσπάθεια του καθεστώτος. Ο Ελληνικός λαός δεν πιστεύει τα ψέματα των καθεστωτικών ΜΜΕ και συρρέει μαζικά στην μόνη αντισυστημική δύναμη, τη Χρυσή Αυγή.

Μέχρι χθες, γνωρίζαμε ότι το περιβόητο… κρυφό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, που βρισκόταν στο μουσείο του εφοπλιστή Πάλλη, το είχαν επισκεφθεί οι Παπούλιας και Αβραμόπουλος, χωρίς όμως να πάρουν χαμπάρι… περί τίνος επρόκειτο. Τώρα, μαθαίνουμε (από το καθεστωτικό «Βήμα») και ποιοι άλλοι το είχαν επισκεφθεί. Δείτε:...

“Πάντως ο κ. Αβραμόπουλος θυμάται ακόμα την επίσκεψη που έκανε στο παρελθόν, συνοδευόμενος τότε και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο μουσείο (και όχι στην οικία - όπως ειπώθηκε) του φυγόδικου επιχειρηματία κ. Πάλλη. 

Ήταν ένα μουσείο αναγνωρισμένο από το κράτος, έλεγε ο κ. Αβραμόπουλος, και μάλιστα το επισκέπτονταν συχνά και μικροί μαθητές. Εκείνη την ημέρα, σας αποκαλύπτω ότι συνόδευαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άλλοι… επτά υπουργοί και ακόμα αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας και πρεσβευτές που εξετίθεντο τα οπλικά συστήματα των χωρών τους. 

Εκείνο που με πληροφόρησαν είναι ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας διευκρινίζει ότι ο κ. Παπούλιας δεν πήγε στο σπίτι του κ. Πάλλη, αλλά στο μουσείο του…”.

Και βέβαια, τα πιποκάναλα -που είναι μέσα σ’ όλα- διαθέτουν σίγουρα άφθονο τηλεοπτικό υλικό από τις επισκέψεις εκείνες. Όμως, δεν το παρουσιάζουν για να μην… εκθέσουν το… συνταγματικό τόξο και τους εαυτούς τους που παραμυθιάζουν τον κοσμάκη με κρυμμένα οπλοστάσια και τα κέρατά τους τα τράγια!

Και μια… ασήμαντη λεπτομέρεια: ο Έντουαρντ Πρινγκλ Στέισι, πρώην συνεργάτης του Πάλλη, που τον κατήγγειλε για παράνομα όπλα και για διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή (όπως μας βεβαίωναν τα κανάλια…), εμφανίστηκε στον ΑΝΤ 1 και δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει καταγγείλει ποτέ σχέσεις του Πάλλη και των όπλων του με την Χρυσή Αυγή. 

Να ζητήσουν συγνώμη τα κανάλια που υποστήριζαν το αντίθετο; Μα τι λέτε τώρα; Που ζείτε; Εδώ είναι Μπανανία Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε-γέλασε!

Πως το ’πατε; Να επέμβει η δικαιοσύνη για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Δικαιοσύνη; Τι είναι αυτό, τρώγεται;

ΠΗΓΗ:  ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ



Ήρθε η ώρα της ''σφαγής'' των μικροκαταθετών ;...''Αρπαγή '' 16,2 δισ. ευρώ εν μια νυκτί ;

 
  
Ο “φόρος” (βλ. κούρεμα) στις καταθεσεις που αποκάλυψε το Ολυμπία, πρωτοσέλιδο στην Press.

 Η  πρόταση του ΔΝΤ και το καυτό παρασκήνιο της Ε.Ε
Θα ''κουρέψουν'' τις καταθέσεις ...Για να ''αρπάξουν'' 16,2 δισ ευρώ εν μια νυκτί!

Τι κρύβει η «χαλαρή» αντίδραση και των Βρυξελών. Θα πληρώσουν οι μικροκαταθέτες τη «ζημιά» του δημοσιονομικού κενού.

ΠΟΣΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
162,2 δις ευρώ οι ελληνικές καταθέσεις τον Αύγουστο

10% η πρόταση για κούρεμα σε όλους

16,2 δις ευρώ το ποσό που θα «μαζευτεί» από τις καταθέσεις

100.000 ευρώ, το όριο που γλίτωνε

10.000 ευρώ θα είναι το όριο, αν υπάρξει

Να βάλει στο χέρι τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων έχει αποφασίσει το ΔΝΤ, όπως αποδεικνύει η πρόταση- σοκ που κατέθεσε για εφάπαξ «κούρεμα» μέχρι και 10% αδιακρίτως σε όλες τις τραπεζικές καταθέσεις.

Με αυτό τον τρόπο, για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, τα κοράκια θα καταφέρουν να υφαρπάξουν εν μία νυκτί 16, 2 δισεκατομμύρια ευρώ, από τις τσέπες των εξουθενωμένων Ελλήνων καταθετών.

Ας το δούμε όμως με στοιχεία: Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, του πλέον αρμόδιου φορέα, το απόθεμα των καταθέσεων που διατηρούν στις τράπεζες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, έφτανε τον περασμένο Αύγουστο τα 162,2 δις ευρώ (είχε υποχωρήσει από τα 162,4 δις που ήταν τον Ιούλιο).
 Αν υποθέσουμε ότι τελικά θα «περάσει» η πρόταση του ΔΝΤ για κούρεμα της τάξεως του 10%, το ποσό που προκύπτει να αρπαχτεί από τις ελληνικές καταθέσεις –άραγε θα υπάρχει όριο ποσού, όπως πχ το κυπριακό των 100.000 ευρώ, ή ένα 10.000, ή όχι;- φτάνει τα 16,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Προς το παρόν η εισήγηση της ομάδας των οικονομολόγων του ΔΝΤ που βάζουν στην
κουβέντα το κούρεμα καταθέσεων δεν συζητάται από την Ελλάδα ούτε ως ενδεχόμενο. 

Βέβαια, υπάρχει μια… ένοχη σιωπή και μια ύποπτη «χαλαρότητα» στον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος, τόσο από την ελληνική πλευρά όσο και από την Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά και από τον έτερο δανειστικό πόλο, αυτόν των Βρυξελλών.
 
 

πηγή:olympia.gr

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΤΟ Α΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ... ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

 
Με την ευκαιρία της μνήμης του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, τα πνευματικά τέκνα-- κληρικοί και λαϊκοί -- του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο, αυτή την ημέρα, Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μεγάλης και σπουδαίας ψυχής, του Αειμνήστου Πρωθιεράρχη, στο Α ´ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου κι ο τάφος του.

Της θείας λειτουργίας που θα τελεσθεί στο Ναό των Αγίων Θεοδώρων, θα προστεί ο εκ των πνευματικών αναστημάτων του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ, συμπαραστατούμενος από κληρικούς, πνευματικά παιδιά του Αρχιεπισκόπου με προεξάρχοντα τον πρώην Πρωτοσύγκελο της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πατέρα Θωμά Συνοδινό και άλλους.


Το βέβαιο είναι ότι στην επιμνημόσυνη δέηση, προ του τάφου του Αρχιεπισκόπου, θα παραστούν κι άλλοι Ιεράρχες(όπως οι Μητροπολίτες Βρεσθένης Θεόκλητος, Σύρου Δωρόθεος, Γλυφάδας Παύλος, Νέας Σμύρνης Συμεών, Σερρών Θεολόγος κ. ά.),οι οποίοι συνεδέοντο με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο και μέχρι σήμερα-- αν και έχουν παρέλθει,έξι σχεδόν έτη από την κοίμησή του-- τον θυμούνται και τιμούν τη μνήμη του, ψάλλοντες όλοι μαζί , εν ενί στόματι το " Αιωνία η Μνήμη Αυτού".
 
 

ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 33,9%...!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE TΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (bankingnews.gr)

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ... 
ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ...!!! 


Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (bankingnews.gr) ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... 

Ε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 33,9%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΔΩ



Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ


Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα “στόλισαν” τους κεντρικούς δρόμους σε πόλεις και χωριά, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτος. 

Ενόψει και της μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης το ερχόμενο Σάββατο στον Σταθμό Λαρίσης, χιλιάδες φέιγ βολάν πλημμύρισαν τους δρόμους, υπενθυμίζοντας σε αυτούς που πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με Εθνικιστικό Κίνημα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

Χρυσαυγίτες με οργάνωση και πειθαρχεία έστειλαν το μύνημα συμπαράστασης στους πολιτικά διωκόμενους συναγωνιστές, τον Αρχηγό Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Τα συνθήματα που γέμισαν Αθήνα, Ναύπλιο, Αγρίνιο, Πρέβεζα και Πάτρα γράφουν χαρακτηριστικά: “Ελευθερία στους Εθνικιστές“, “Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει“, “Κάτω η χούντα του μνημονίου” και τον στίχο από το δημοτικό τραγούδι που έχει γίνει το σύνθημα της Εθνικιστικής αντίστασης: 

“Οι κλέφτες προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες, μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει…“.

Το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σόκαρε για ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια του καθεστώτος που λύσσαξαν όπως το Newsit του Ευαγγελάτου που έγραψε για την δράση: “Προκλητικοί και αμετανόητοι!”. 

Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτήσια και Λαϊκή Κυριαρχία θα συνεχίσει αμείωτος μέχρι την Νίκη!

ΠΗΓΗ: Blog Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης




Mega: Μεγάλο στους μισθούς των δημοσιογράφων του, αλλά και τα χρέη του


Mega.Ένα τηλεοπτικό κανάλι ορισμός της έννοιας «νταβατζήδες της ενημέρωσης», που είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα ο Κώστας Καραμανλής, χωρίς να τολμήσει να τα βάλει μαζί τους.


Ένα τηλεοπτικό κανάλι διαφόρων καπιταλιστών, όπως ο Μπομπολας, ο Ψυχάρης, ο Βαρδινογιάννης. Ένα τηλεοπτικό κανάλι που είναι όντως…. Μέγα, αλλά σ’ ό,τι αφορά την παραπληροφόρηση, την επιλεκτική και μονόπλευρη ενημέρωση, την συκοφαντική δυσφήμιση.



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα γνωρίζει αυτά από πρώτο χέρι. Ένα τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο αρχικά έπνιξε και κατόπιν λασπολόγησε ασύστολα σε βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αγνοώντας προκλητικά την απόφαση 440.000 Ελλήνων που μας ψήφισαν και πάνω από 1.000.000 που μας υποστηρίζει σήμερα. 
Ένα τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο θεώρησε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον Ελληνικό Λαό είναι οι αγαθοεργίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και προκειμένου να εμπεδωθεί στην συνείδησή του φρόντιζε με πεντάλεπτα και δεκάλεπτα ρεπορτάζ να τα διαφημίζει δεόντως.
Σε πολιτικό επίπεδο το Mega αποτέλεσε τον πιο βασικό τηλεοπτικό στυλοβάτη του μνημονίου, τόσο επί διακυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου όσο και επί της σημερινής συγκυβέρνησης. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» του Mega στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παρουσιάζοντας το μαύρο ως άσπρο, έγιναν λαομίσητοι και αντικείμενο χλεύης από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι έβλεπαν μια ξεκάθαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μια προσπάθεια ωραιοποίησης της τραγικής κατάστασης την οποία ζει η Χώρα.
Πριν από λίγο καιρό ένα αριστερό περιοδικό δημοσίευσε την μισθοδοσία των πιο βασικών δημοσιογραφικών «αστέρων» του Mega. Γράφει συγκεκριμένα ότι «τη διετία της κρίσης και του μνημονίου, η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από… 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ». Όπως καταλαβαίνετε, τα ποσά αυτά αποτελούν πραγματική πρόκληση για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, όλους όσοι υποφέρουν από την στυγνή εφαρμογή του εθνοκτόνου μνημονίου.
Είναι εύκολο μέσα από τους χλιδάτους μισθούς τους να υπερασπίζουν με προκλητικό τρόπο την ανάλγητη και αδίστακτη συγκυβέρνηση, η οποία βύθισε τον Τόπο στην απόγνωση και την δυστυχία. Είναι εύκολο επίσης να υποκρίνονται λέγοντας ότι «κατανοούμε τις αντιδράσεις του κόσμου που διαμαρτύρεται». Λένε ψέματα, ακριβώς γιατί δεν αποτελούν μέρος του κόσμου που υποφέρει. 
Για την Τρέμη το μνημόνιο είναι θέμα ενός ή δύο επισκέψεων λιγότερων σε ινστιτούτα αισθητικής. Για τον Πρετεντέρη, αν θα είναι σε θέση VIP σε αγώνα καλαθοσφαίρισης λιγότερες φορές απ’ ότι στο παρελθόν (τα μπουκάλια, πάντως, στους διαιτητές μπορεί να συνεχίσει να τα πετάει ανενόχλητος. Ποιος τολμά να πιάσει τον χούλιγκαν;)Για τον Ελληνικό Λαό, όμως, είναι θέμα καθαρά επιβίωσης και όχι διασκέδασης. Το περιοδικό επισημαίνει ακόμη ότι «το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιμαζόμαστε να αναχρηματοδοτήσουμε τη στιγμή που η λιτότητα μας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο Mega».
Την στιγμή που μαγαζιά, επιχειρήσεις, εργοστάσια, κλείνουν λόγω έλλειψης χρημάτων, την στιγμή που κανένας δεν μπορεί να πάρει δάνειο με ευνοϊκούς όρους, το κανάλι της οδού Μεσογείων χρωστάει εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες παράνομο (φρόντισε η συγκυβέρνηση να το νομιμοποιήσει «από το παράθυρο») και όμως θέλει να επηρεάζει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Λειτουργώντας ως φερέφωνο της μνημονικής συγκυβέρνησης ξέρναγε εμετό, με τα ψέματα, τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και την συνεχή λασπολόγηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν έκανε κάτι λιγότερο απ’ ότι τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια διαπλοκής. Να μιλάνε όμως για «μαφίες», «καμόρα», «συμμορία», «εγκληματική οργάνωση» κλπ. οι παχυλά αμειβόμενοι υπάλληλοι ενός μέχρι πρότινος παράνομου καναλιού, το οποίο χρωστά τόσα πολλά χρήματα πάει πολύ. Ένας απλός Έλληνας αν χρωστά έστω και λίγα χρήματα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Ένας τηλεοπτικός κολοσσός αν χρωστά εκατομμύρια αποθρασύνεται και ζητά να διαμορφώνει το πολιτικό σκηνικό και τις κοινωνικές εξελίξεις. Αυτό, για κάποιους, θεωρείται ως δημοκρατία… Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ν.Μιχαλολιάκος: "Δεν παραιτούμαστε από βουλευτές και θα σαρώσουμε στις εκλογές"



Ισχυροποιημένος πολιτικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή από το σύνολο των δημοσκοπήσεων που τον φέρουν να καταγράφει ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ αυτού που έλαβε το 2012 (6,90%) και του 10%, αλλάζει γραμμή σε ότι αφορά την πιθανότητα παραίτησης βουλευτού ή βουλευτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διώξεις που υφίσταται το κόμμα και διά του έγκλειστου γ.γ. του κόμματος Νικου Μιχαλολιάκου για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει ότι "Δεν πρόκειται να υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών".

'Αρα δεν πρόκειται να προκαλέσουν εκλογές και περιμένουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους "εντός έδρας": Στην κάλπη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από "λευκό κελί"  στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου απαντώντας σε ερώτηση εάν τελικά θα παραιτηθούν οι βουλευτές του κόμματος ξεκαθάρισε πως "Δεν πρόκειται να κάνει σε κανένα αυτή τη χάρη"!
Και δηλώνει ότι "Στις δημοκρατίες μόνο ο λαός μπορεί να δώσει αυτό το αξίωμα (σ.σ.: του βουλευτή)  και μόνο ο λαός μπορεί να το πάρει πίσω".
Τον πιθανό σχεδιασμό για εκλογές τροποποίησαν βασικά δύο γεγονότα: Πρώτον το γεγονός ότι η ομάδα των ακτιβιστών βουλευτών προεξαρχόντος του Η.Κασιδιάρη, αποφυλακίστηκαν και το κόμμα μπορεί να λειτουργήσει να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του, έστω αν τα "πολιτικά μυαλά", ο Ν.Μιχαλολιάκος και ο Η.Παππάς κρατούνται.
Δεύτερον, πλέον εκτιμούν τόσο ο Ν.Μιχαλολιάκος όσο και ο Χ.Παππάς, ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του Λαϊκού Σύνδεσμου-Χρυσή Αυγή: Θεωρούν ότι η "φούσκα" με τις κατηγορίες περί δήθεων εγκληματικής οργάνωσης, εύρεσης οπλοστασίων κλπ, έχει ήδη ξεφουσκώσει ή ξεφουσκώνει ταχύτατα και στον Λαϊκό Σύνδεσμο θα μείνει η υπεραξία του "πολιτικά διωγμένου κόμματος από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το οποίο υπάκουσε τις εντολές των ξένων"...
Μιλώντας ακόμη για τις μέχρι στιγμής συλλήψεις εναντίον των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής ο Ν. Μιχαλολιάκος εκφράζει έμμεση ανησυχία για την ζωή του αλλά δηλώνει "'Ετοιμος έτοιμος να πληρώσει μέχρι και με τη ζωή του την πίστη του στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό",ενώ πρόσθεσε με νόημα πως μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέλλον για αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, γιατί όλα αλλάζουν.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος κάνοντας ακόμη μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών δήλωσε πως "Η Χρυσή Αυγή θα διαθέτει στο επόμενο Κοινοβούλιο τους διπλάσιους βουλευτές από όσους έχει σήμερα προσθέτοντας πως για δεύτερη φορά στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου βουλευτές θα βρίσκονται στη φυλακή, με την προηγούμενη να είναι στη δεκαετία του ΄50 με τους βουλευτές της ΕΔΑ.
Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στον Α.Σπίνο:
 Κύριε Μιχαλολιάκο, πριν «ανοίξουμε» την κουβέντα μας, πείτε μου σας παρακαλώ τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό που χτύπησε ο εισαγγελέας την πόρτα του διαμερίσματός σας;
- Άνοιξα εγώ την πόρτα. Μου συστήθηκε ο Εισαγγελεύς και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω μιλώντας κατ' αρχάς για προσαγωγή. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για σύλληψη παράνομη και αντισυνταγματική και στην ουσία χωρίς κανένα στοιχείο. 


Είναι ξεκάθαρο ότι ένα κόμμα, η Ν.Δ., χρησιμοποίησε παράνομα τους μηχανισμούς του κράτους, προκειμένου να «κτυπήσει» ένα άλλο κόμμα, που το μεγάλο του «έγκλημα» ήταν ότι του έκοβε ψήφους. Το πρωινό εκείνο δεν συνελήφθη απλά εγώ, αλλά παίχτηκε ένα «βρώμικο» πολιτικό παιχνίδι.
- Έκαναν έρευνα στο σπίτι σας;
- Φυσικά. Το έκαναν άνω κάτω.
- Θεωρείστε από εκείνους που έχουν κατά λεγόμενα των διωκτών σας ισχυρές προσβάσεις σε αστυνομία και δικαιοσύνη. Είχατε πληροφορία ότι επέρχονταν συλλήψεις στελεχών σας ή και η δική σας;
- Τα λεγόμενα των διωκτών μας αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα χωρίς όρια. Προσβάσεις ούτε είχα, ούτε έχω, όμως, ότι είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε διώξεις, βλέποντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνεχώς να ανεβαίνουν ήταν κοινό μυστικό. Δεν είχαν άλλο τρόπο για να μας σταματήσουν. Ή θα έκαναν αυτό που έκαναν ή θα μας δολοφονούσαν. Προς το παρόν έχουν κάνει το πρώτο. Υπουργοί της κυβερνήσεως του Μνημονίου και  και μεγαλοστελέχη της ΝΔ τις είχαν ανακοινώσει δημόσια και μάλιστα είχαν περιγράψει επακριβώς και τις λεπτομέρειες της διώξεώς μας. Είναι προφανές ότι η δικαιοσύνη όχι απλά πιέσθηκε, αλλά σύρθηκε κυριολεκτικά σε αυτές τις ενέργειες.
- Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι ανάγκασε τη δικαιοσύνη τώρα να προχωρήσει στις ενέργειες που έκανε, ενώ η «διάρκεια της εγκληματικής σας οργάνωσης»- όπως λέει το κατηγορητήριο- είναι από το 1987;
- Κύριε Σπίνο, δεν υπάρχει «εγκληματική οργάνωση» και αυτό το ξέρουν πολύ καλά άπαντες σε αυτήν την χώρα, αλλά και εσείς που παρακολουθείτε το ρεπορτάζ του χώρου περισσότερο από 20 χρόνια. Από το 1994 μέχρι σήμερα συμμετείχαμε σε εκλογές, κάναμε νόμιμο πολιτικό αγώνα. Τότε όμως είχαμε μικρά ποσοστά και δε μας «φοβόντουσαν».

 Τον τελευταίο καιρό διαπράξαμε το "έγκλημα" να περνάμε το 20% στις αληθινές δημοσκοπήσεις. Από το 1987 λένε ότι ήμασταν «εγκληματική οργάνωση». Ο ισχυρισμός αυτός δεν βασίζεται στο οποιοδήποτε στοιχείο. Η δίωξη μας είναι πολιτική  και αυτό πλέον το έχουν καταλάβει ακόμα και οι αριστεροί.
- Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τώρα που είναι ακέφαλη η Χρυσή Αυγή, εξαιτίας του γεγονότος πως βρίσκεστε στην φυλακή, καθοριστικό ρόλο αναλαμβάνει η σύζυγός σας, η βουλευτής κα. Ζαρούλια. Είναι αλήθεια;
- Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακέφαλη κύριε Σπίνο. Ακόμη και μέσα από την φυλακή είμαι περισσότερο ελεύθερος από τα ανθρωπάκια, που παριστάνουν τους πολιτικούς ηγέτες και στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοι των μεγάλων συμφερόντων. 

Πέραν αυτού η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο ο Μιχαλολιάκος. Έχει χιλιάδες στελέχη και λαμπρούς αγωνιστές που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμη και την ζωή τους. Η γυναίκα μου δεν ανέλαβε κανέναν καθοριστικό ρόλο. Είναι παλαιά αγωνίστρια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και βρωμιές των πληρωμένων κονδυλοφόρων.
- Μέχρι πόσο μπορείτε να αντέξετε τις συνέπειες που διαφαίνεται ότι θα υπάρξουν εις βάρος σας; Εκτιμάτε ότι οι ψηφοφόροι σας θα φοβηθούν από τις καθημερινές συλλήψεις;
- Αυτοί που δεν με γνωρίζουν έχουν την εντύπωση ότι κάθομαι στο κελί με σκυμμένο κεφάλι. Αυτοί που με ξέρουν όμως γνωρίζουν τα «πιστεύω» μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Το τι κρύβει το μέλλον το γνωρίζει μόνον ο Θεός και γι' αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, γιατί όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη. Όσο για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτών που φοβούνται και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά του ψηφοφόρου του Εθνικιστικού κινήματος με την διαφορά των ψηφοφόρων που βολεύονται στα κόμματα της διαφθοράς.
- Πιστεύετε ότι θα προφυλακιστούν και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Ήδη οι αιτήσεις για άρσης ασυλίας φτάνουν στη βουλή η μια μετά την άλλη και γίνονται αποδεκτές από όλα τα κόμματα.
- Δεν αποκλείω τίποτε και περιμένω πλέον τα πάντα. Αυτοί που εκχώρησαν Εθνική κυριαρχία είναι δεδομένο ότι είναι αδίστακτοι. Όσο για τις άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής ένα θα σας πω. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν περισσότερες άρσεις ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής από όσες είχαν γίνει από το 1974-2012, μέσα σε 38 ολόκληρα χρόνια. Όποιος έχει μυαλό ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Είμαστε το αγκάθι στα πλευρά του διεφθαρμένου καθεστώτος.
- Τελικά θα παραιτηθούν οι βουλευτές σας;
Κύριε Σπίνο δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Ξεκάθαρες κουβέντες. Μόνο ο Λαός που μας έδωσε αυτό το αξίωμα μπορεί να μας το αφαιρέσει. Στην επόμενη βουλή θα έχουμε τουλάχιστον διπλάσιους βουλευτές και για 2η φορά στην πολιτική Ιστορία θα υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές στην φυλακή. Η προηγούμενη ήταν με την ΕΔΑ στην δεκαετία του 50. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κα στις επόμενες εκλογές ότι και να κάνουν. Επαναλαμβάνω πως μόνο αν είμαστε νεκροί θα απαλλαγούνε από εμάς. Θαρρώ όμως πως το ποτάμι των Ελλήνων που ζητούν δικαιοσύνη και κράτος αρετής έχει χυθεί στον δρόμο και δεν γυρίζει πίσω, βγάζοντας στις όχθες χιλιάδες πατριώτες.
- Οι διαρροές από την κυβέρνηση μιλούν ήδη για ονοματολογία των κρυφών χρηματοδοτών του κόμματός σας. Εσείς έχετε κατ’ επανάληψη αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης. Τελικά τι ισχύει;
Είναι ψεύτες και εθνικά επικίνδυνοι. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει ούτε κρυφούς, ούτε φανερούς χρηματοδότες. Η λάσπη τους δεν έχει όρια. Έφτασαν στο σημείο να λένε στα κανάλια ότι είχαμε 700 υπαλλήλους. Πού είναι όλοι αυτοί; Φαντάσματα ήταν και εξαφανίστηκαν; Μίλησαν ακόμη οι πληρωμένοι συκοφάντες μας για ετήσια μισθοδοσία 6.000.000 ευρώ! Ψέματα χωρίς τέλος... Δεν έχουμε κανέναν χρηματοδότη εκτός από την Πίστη για την πατρίδα μας.
- Σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, έγινε αναφορά σε μια «σκοτεινή τριετή περίοδο» που «χαθήκατε» στη νότια Αφρική. Είναι αλήθεια αυτό;
- Σε αυτή την εκπομπή όπως φυσικά και σε δεκάδες άλλες έχουν ακουστεί ρεσιτάλ αισχρότητας. Στην Νότια Αφρική είχα πάει για 2 μόνον μήνες το 1984. Έχω ακόμη και το διαβατήριό μου με τις σφραγίδες εξόδου και επιστροφής στην χώρα. Τα ψέματα τους και η λάσπη τους δεν έχουν τέλος και τα ψέματα αυτά ελέχθησαν από ένα κανάλι, που χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια, όταν ο λαός πεινάει. Στο τέλος θα πουν ότι έχω σκάψει υπόγειες στοές κάτω από την Αθήνα και κυκλοφορώ την νύχτα, ενώ το πρωί γυρίζω σπίτι μου. Οι Έλληνες - το επαναλαμβάνω ξανά -  έχουν καταλάβει ότι οι διώξεις εις βάρος των βουλευτών και του κινήματος μας είναι πολιτικές και τίποτα άλλο.
- Πώς κρίνετε το γεγονός ότι μηδενός εξαιρουμένου όλα τα ΜΜΕ ταυτίστηκαν σε έναν κοινό πόλεμο εις βάρος σας; Ακόμη και αυτοί που σας προέβαλαν δεν ανέφεραν ούτε μισή λέξη υπέρ σας. Θεωρείτε ότι υπήρχε «κέντρο έλεγχου - κατεύθυνσης»;
- Φυσικά και υπήρχε και υπάρχει «κέντρο-κατεύθυνσης» της λάσπης. Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν προσκύνησε ούτε θα προσκυνήσει τους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και αυτό δεν μας το συγχωρούν. Όσο για το γεγονός ότι μας έχουν αποκλείσει και δεν μας δίνουν το δικαίωμα να απαντήσουμε στην λάσπη τους αυτό δείχνει 2 πράγματα: Φοβούνται την Αλήθεια και είναι ψευτοδημοκράτες που φοβούνται τον διάλογο. Μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς. Δεν έχουμε αρνηθεί καμία πρόσκληση σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό στούντιο με την παρουσία οποιουδήποτε άλλου. Μας στήνουν τηλεοπτικές εκτελέσεις χωρίς να είμαστε παρόντες. Αυτή είναι η δημοκρατία τους.
- Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, μετά τη σύλληψη τη δική σας, αλλά και των άλλων στελεχών, δείχνουν πτώση της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να την απομακρύνουν από την τρίτη θέση της δημοσκοπικής κατάταξης. Πώς το σχολιάζετε;
- Η πτώση αυτή δεν υπάρχει. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προωθεί σενάρια για αποκλεισμό της Χρυσή Αυγή στις εκλογές. Με αυτά που κάνει ο Σαμαράς όπως ακριβώς διέλυσε την ΠΟΛ.ΑΝ. θα διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία. Η Χρυσή Αυγή θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά στις εκλογές από την προηγούμενη φορά. Το ξέρουν και γι’ αυτό μεθοδεύουν  τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Δεν θα το καταφέρουν όμως.
- Εάν το σύστημα, που όπως ισχυρίζετε, είναι εξ ολοκλήρου εις βάρος σας, δεν θα μπορούσε να «στήσει» δημοσκόπηση με π.χ  2% που να αφορά το κόμμα σας, προκειμένου να πείσει την κοινωνία ότι πλέον εξαφανιστήκατε; Γιατί δεν το κάνει;
- Αυτό δεν το κάνουν γιατί θέλουν να κρατήσουν κάποια ελάχιστα έστω ίχνη αξιοπιστίας. Δεν θα τους πίστευε κανένας, αφού η διαπίστωση ότι σε κάθε γειτονιά οι χρυσαυγίτες είναι παντού είναι αναμφισβήτητη. Το γεγονός πάντως ότι μετά από ένα μήνα πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, η οποία συνεχίζει και η Χρυσή Αυγή αντέχει, αυτό λέει πολλά. Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τους κραδασμούς της αντοχή μας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
- Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι στις φυλακές δεν είστε, τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι συγκρατούμενοί σας αρεστοί από τους υπόλοιπους κρατουμένους. Έχουν μάλιστα αναφερθεί και περιστατικά λεκτικών προπηλακισμών σας. Τι είναι αλήθεια από αυτά;
Όλα είναι ψέματα, και δεν ισχύει τίποτε από αυτά. Φαντασίες και παραμύθια.
- Είναι αλήθεια ότι πολλοί προσπαθούν, θεωρώντας ότι το εκλογικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι «ορφανό», να αναδείξουν τον εαυτό τους ως τον υποδοχέα του. Ο κ. Καρατζαφέρης ξαναεμφανίστηκε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις υπερασπίζοντας έναν τέτοιο ρόλο. Πώς το σχολιάζετε αυτό;
- Απαξιώ και να το σχολιάσω.
- Κ. Μιχαλολιάκο, αν σας ζητούσα να μου ονοματίσετε την «ορχήστρα» που εσείς θεωρείτε ότι κρύβεται πίσω από την πολιτική σας δίωξη όπως ισχυρίζεστε, ποιους θα μου λέγατε;
Κύριε Σπίνο είναι προφανές ότι η δίωξή μας είναι πολιτική και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό είναι η λύσσα από τα κανάλια και τις φυλλάδες των «νταβατζήδων». Επίσης και η προσπάθειά τους, παραβιάζοντας το σύνταγμα να μας θέσουν εκτός εκλογών. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Η «ορχήστρα» πίσω από τις διώξεις μας είναι οι ολιγάρχες - πλουτοκράτες και οι υπάλληλοι τους, που παριστάνουν τους πολιτικούς

Μαζί με αυτούς και κάποιοι δημοσιογράφοι - υπάλληλοι εφημερίδων και καναλιών που για να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους μας «πυροβολούν» κάθε μέρα.

- Κύριε Μιχαλολιάκο σας ευχαριστώ για την συνέντευξη.
Κύριε Σπίνο εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία για πρώτη φορά να μιλήσω μετά τις αισχρές και αντισυνταγματικές συλλήψεις που έγιναν εις βάρος του κόμματός μας. Εύχομαι και καλή επιτυχία στην «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» που δείχνει να μην φοβάται το καθεστώς των συστημικών εφημερίδων και φιλοξένησε αυτή την συνέντευξη. Υπήρξατε πάντα αντικειμενικός δημοσιογράφος απέναντι στον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

defencenet.gr