ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει δάνειο 11 δισ. ευρώ και το μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ»



«Είναι εξευτελιστικό για τους Βουλευτές να μαθαίνουν από τα μέσα ενημέρωσης και να μην ενημερώνονται στο Κοινοβούλιο, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει νέο δάνειο, 10-11 δισ. ευρώ, από τους δανειστές, το οποίο θα συνοδεύεται από νέα σκληρά ανταλλάγματα (μέτρα), για τους Έλληνες», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

Υποστηρίζει δε, ότι «αυτό “κλείδωσε” κατά την διάρκεια της συνάντησης του Σαμαρά με τον επικεφαλής του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ».

«Εάν είναι αλήθεια το γεγονός αυτό, τότε είναι ακόμα πιο εξευτελιστικό γι’ αυτούς τους βουλευτές, που ανέχονται και δεν αντιδρούν στον επιβαλλόμενο από την κυβέρνηση σκοταδισμό τους», καταλήγει ο κ. Καπερνάρος. 

defencenet.gr

Βασίλειος Μαρκεζίνης: “Άνοιγμα προς την Ρωσία η μόνη λύση!” - Η θέση της Χρυσής Αυγής

Β. Μαρκεζίνης: 
Η Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική ισορροπιών







Το άνοιγμα προς τη Ρωσία είναι η μόνη διέξοδος για την Ελλάδα. Αυτό υποστηρίζει ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, ο Έλληνας με τη διεθνή ακαδημαϊκή και επιστημονική καριέρα. Υποστηρίζει πώς ο μόνος ηγέτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και επικρίνει σφόδρα τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση σήμερα στη χώρα μας. 

«Υπάρχει έλλειμμα ηγετών.Αυτοί που έχουμε είναι υποταγμένοι σε ξένα συμφέροντα», επισημαίνει και προσθέτει πώς "πώς είναι μοναδικό φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία μία κυβέρνηση να χτυπά τη δική της τάξη".Ο κ. Μαρκεζίνης υποστηρίζει πώς ο μόνος δρόμος για να σωθεί η Ελλάδα είναι η στροφή προς τη Ρωσία. 

«Η πολιτική μας πρέπει να κρατάει ισορροπίες, που δεν θα εγκαταλείψει τις σχέσεις μας με την Αμερική, αλλά θα δημιουργήσει παράλληλα σχέσεις με άλλες χώρες μεταξύ των οποίων η Ρωσία». Ισχυρίζεται πώς το ίδιο πρέπει να ισχύσει και με το Ισραήλ. 

«Πρέπει επίσης να κρατήσουμε και την ισορροπία με τον Αραβικό κόσμο». Τεκμηριώνει την άποψη του για την ενίσχυση των δεσμών με τη Ρωσία, λέγοντας πως το μέλλον είναι στην Ανατολή, στην Κίνα και σε χώρες που θα αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο και θα παίξουν μεγάλο ρόλο. 

«Η Γερμανία έχει σχέσεις με την Ρωσία αυτή τη στιγμή

Η Γαλλία έχει σχέσεις με τη Ρωσία οικονομικές, οι οποίες μεγαλώνουν και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν. Χώρες του Ανατολικού μπλοκ όπως η Ουγγαρία η Λιθουανία, η Πολωνία προσπαθούν να βρουν τρόπο modus vivendi με την Ρωσία, την οποία απεχθάνονταν και σωστά λόγω του παλαιού μπλοκ. Και εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε με το παρελθόν;», αναρωτιέται ο κ. Μαρκεζίνης.

«Ο κόσμος άλλαξε. Όταν το 1991 έπεσε η Σοβιετική αυτοκρατορία, επήλθε μία εξασθένιση της Ρωσίας που η Αμερική δεν την εκμεταλλεύτηκε για να χτίσει σχέσεις με τη Ρωσία. Την εκμεταλλεύτηκε για να ταπεινώσει τη Ρωσία και να γίνει πλανητάρχης. Το κατάφερε αλλά με το τέλος της προεδρίας Μπους, απέδειξε ότι ανέτειλε και έδυσε χωρίς μεσημβρία». 

Ο κ. Μαρκεζίνης αναφέρει πώς η εποχή που η Αμερική ήταν πλανητάρχης τελείωσε. Και αυτό φάνηκε στην κρίση της Συρίας, αλλά και πρόσφατα στην οικονομική κρίση που αντιμετώπισαν οι ΗΠΑ. «Στο θέμα της Συρίας, την τελευταία στιγμή στο χάος που βρέθηκε η Αμερική για το τι θα κάνει στο θέμα, τη λύση την έδωσε ο Πούτιν. Και όλοι παραδέχθηκαν πως κερδισμένος είναι ο Πούτιν», δήλωσε και πρόσθεσε: 

«Από τους ηγέτες που βλέπω στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή, ένας είναι παραδείγματος χάριν ο κ. Πούτιν». 

Αναφερόμενος στους Έλληνες πολιτικούς, ενώ επέκρινε τον Κώστα Καραμανλή για την πολιτική του, «που άφηνε τους υπουργούς να τσακώνονται και πέρασε ο τελευταίος χρόνος γνωρίζοντας πώς η οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο», παραδέχθηκε πώς ήταν ο μόνος που προσπάθησε να κάνει το «άνοιγμα» προς τη Ρωσία.

«Ο κ. Καραμανλής προσπάθησε να κάνει άνοιγμα προς τη Ρωσία, προς τιμή του, και τον απειλήσανε και έκανε πίσω. Ποιος φταίει, ο ξένος ο οποίος επιμένει μαχητικά να εφαρμόσει το συμφέρον του ή ο Έλληνας που μόλις του υψώσεις τη φωνή υποτάσσεται και γονυπετεί; Ο ραγιαδισμός. 

Ο κ. Καραμανλής για μια στιγμή στο Βουκουρέστι ήταν ίσως η πιο σημαντική του στιγμή στην εξωτερική πολιτική. Μετά έκανε πίσω», είπε. 

Αλλά γενικά για τους Έλληνες πολιτικούς που έχουμε σήμερα, σε σύγκριση με το παρελθόν που οι Έλληνες έδωσαν αγώνες για τον τόπο τους σημείωσε πώς «τότε δεν είχαμε ηγέτες που ήταν υποταγμένοι σε ξένα συμφέροντα ή θεωρούσαν ότι για να αναδειχτούν και να γίνουν πρωθυπουργοί ή υπουργοί πρέπει να κολακεύουν τον α ή β πρέσβη στην Ελλάδα».

«Έχουμε μια κυβέρνηση που ουσιαστικά χτυπάει τη δική της τάξη, την αστική τάξη κατά τρόπο απίθανο. Αυτό είναι μοναδικό φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία». Καταλήγει επισημαίνοντας πώς ότι έχει στην ελληνική ιστορία έγινε γιατί είχαμε ηγέτες που ήταν παίκτες. 

«Επανέρχομαι, πιο άνισος και δύσκολος αγώνας από το αλβανικό έπος που πολεμήσαμε την Ιταλία και τη νικήσαμε δεν μπορεί κανείς να το φανταστεί και όμως έγινε και νικήσαμε. Και όταν ακόμη ήρθανε οι Γερμανοί πολεμήσαμε πιο πολύ στο Ρούπελ παρ’ ότι πολεμήσανε οι Γάλλοι στην αρχή του πολέμου. 

Δεν είναι εύκολο και το έργο δεν είναι καθόλου εφικτό εάν είμαστε χωρισμένοι και τσακωμένοι και ό ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου». Οι Έλληνες κατά τον κ. Μαρκεζίνη έχουν χάσει εντελώς το ηθικό τους, την ψυχολογία τους και γενικά βρίσκονται σε κρίση αξιών. 

Γι’ αυτό φρόντισαν άλλοι, τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λαός δεν είναι μονιασμένος, δεν αντιδρά στις καρπαζιές που δέχεται καθημερινά. Το ’40 μπορεί να πεινούσε ο Ελληνικός λαός αλλά έγραψε ιστορία. Σημέρα; Σήμερα ανέχεται τους Έλληνες πολιτικούς, σε ρόλο υποτακτικών των ξένων δανειστών, να τον εξοντώνουν με απάνθρωπα μέτρα. Και να το παίζουν και...πατριώτες.Η θέση της Χρυσής Αυγής 

Ως προς το μείζον ζήτημα των ελληνορωσικών σχέσεων, οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι συγκεκριμένες. Ακολουθεί απόσπασμα του πολιτικού μας προγράμματος:

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Απαιτείται επίσης άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στα εθνικά συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία. 

Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με τους Ρώσους θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Από το μοιραίο θέρος του 1974, μέχρι την κρίση των Ιμίων το 1996, η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από την παρασκηνιακή δράση των αμερικανοσιωνιστών. 

Μία στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και ένα άνοιγμα στο ρωσικό παράγοντα, ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο, θα ήταν μία κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος. Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.

Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον διαγωνισμό για την έρευνα και εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.




Η Ιστορική ανατομία ενός ισχυρού Γεωπολιτικού δεσμού

http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5.html

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ 
ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8159.html

Τα διαχρονικά συμφέροντα 
του ρωσικού στόλου 
στην Ανατολική Μεσόγειο

http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3137.html

Η ΔΥΤΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΤO ΚΥΠΡΙΑΚΟ

http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4047.html














Νέο άρθρο Μιχαλολιάκου: «Μετά τις τηλεδίκες η Βουλή»




«Μετά τις τηλεδίκες η Βουλή», τιτλοφορείται το νέο άρθρο του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αναλυτικά ολόκληρο το άρθρο του γ.γ. της Χρυσής Αυγής:

Μια ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο και το κόμμα των πολιτικών κομμάτωνΤην Τρίτη έγινε στην βουλή μία ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

Δεν μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα κόμματα από ΚΚΕ μέχρι ΑΝ.ΕΛ. και Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν κατά της Χρυσής Αυγής. 

Ζήσαμε σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το ένα και αδιαίρετο, το ένοχο και αμαρτωλό.

Όλοι τους από Σταλινικοί μέχρι... «εθνικο»-φιλελεύθεροι (;) έριξαν ομονοούντες την πέτρα του αναθέματος σε αυτούς, οι οποίοι τόλμησαν να είναι διαφορετικοί, να έχουν την τόλμη να λένε φωναχτά και με παρρησία, αυτά που ψιθυρίζει ένας ολόκληρος λαός. 

ΟΛΟΙ τους κατά της Χρυσής Αυγής 
και η Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Την ίδια ημέρα το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή δημοσιογράφος ρώτησε βουλευτή εάν γνώριζε τα «στοιχεία» της δικογραφίας κατά της Χρυσής Αυγής και αυτός με ειλικρίνεια και κυνισμό απάντησε πως ό,τι ξέρει, το ξέρει από τα κανάλια και τις εφημερίδες. 

Αυτό και μόνο δείχνει ότι η όλη διαδικασία στην βουλή δεν ήταν τίποτε άλλο από μία αυθεντική και γνήσια συνέχεια του χορού των ΤΗΛΕΔΙΚΩΝ, που έχουν στήσει εδώ και ένα μήνα κατά της Χρυσής Αυγής τα κανάλια των «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής.

Μετά ταύτα τι χρειάζεται σε αυτήν την χώρα η βουλή, όταν υπάρχουν τα τηλεπαράθυρα; Τι χρειάζονται οι ανακρίσεις όταν έχουν αποφανθεί επί τους κατηγορητηρίου ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Χατζηνικολάου και οι λοιποί αστέρες της τηλε-δημοκρατίας; Φυσικό ήταν όλον αυτό τον μήνα να μην δώσουν στην Χρυσή Αυγή δικαίωμα αντιλόγου οι εισαγγελείς της τηλεοπτικής χούντας. 

Στην ψευτοδημοκρατία τους αυτό το δικαίωμα δεν υπάρχει για όποιον είναι «φασίστας», όπου «φασίστας» γι' αυτούς είναι όποιος αντιστέκεται στον εθνομηδενισμό, στην διαφθορά, στην ένοχη ολιγαρχία.

Ας γνωρίζουν, όμως, ότι όλα αυτά δεν μας πτοούν γιατί πιστεύουμε σε Θεό και Πατρίδα, αξίες Αιώνιες και άφθαρτες, πολύ ανώτερες από την εικονική πραγματικότητα του τηλεοπτικού ψεύδους. 

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μην παραδίνετε ψυχή, αντισταθείτε στα ψέματά τους. Η σκληρή πραγματικότητα σαν ποτάμι ορμητικό θα διαλύσει τα βρώμικα σχέδιά τους. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει και μέσα από το σκοτάδι και τον ζόφο της κακομοιριάς των γραικύλων θα ανατείλει, θέλουν, δεν θέλουν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ







Βράζει η “γειτονιά” της Μεσογείου, ενώ συνεχίζεται η υπόγεια σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας



του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που ανέκυψαν για τον καθένα μας λόγω αυτής, μας αναγκάζουν να είμαστε αφοσιωμένοι αποκλειστικά στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Ομως, η ευρύτερη γειτονιά μας βράζει κυριολεκτικά και θα μας επηρεάσει εάν συνεχιστεί αυτή η άνευ προηγουμένου υπόγεια σύγκρουση μεταξύ των μεσογειακών υπερδυνάμεων, της Τουρκίας και του Ισραήλ.Θα προκαλέσει έκπληξη βεβαίως η διαπίστωση ότι για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνεται η Αγκυρα. 

Και όμως, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και το συμπέρασμα δεν αντέχει σε περαιτέρω συζήτηση και διάλογο διότι, και τα γεγονότα ομιλούν από μόνα τους, και οι ενημερώσεις επισήμων φορέων επιρρίπτουν την ευθύνη για τον «πολεμικό πυρετό» στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν και τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, της διαβόητης ΜΙΤ, Δρ. Χακάν Φιντάν. 

Τον περασμένο Μάιο, ο κ. Ερντογάν επέμενε ότι ο Δρ. Φιντάν πρέπει να συμμετέχει στη συνάντησή του με τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα και έφτασε στο σημείο να απειλεί και με ακύρωση της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον,Ολα όσα συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή με επίκεντρο τη Συρία είναι το αποτέλεσμα των σχεδιασμών αυτού του κυρίου. 

Είναι ο άνθρωπος που διοικεί τη γειτονική χώρα σε απόλυτη συνεργασία με τον κ. Ερντογάν, ο οποίος τον εμπιστεύεται τυφλά.Μετά τη συνάντηση του κ. Ομπάμα με τον κ. Ερντογάν, στις 16 του περασμένου Μαίου, η αμερικανική κυβέρνηση διέρρευσε την απογοήτευσή της για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης έδειξε απίστευτο «τσαρλατανισμό», επέμενε ότι θα επισκεφθεί τους ηγέτες της Χαμάς, απαίτησε στρατιωτική επίθεση με συμμετοχή της Αμερικής στη Συρία και συνέχισε να εξυβρίζει τους ηγέτες του Ισραήλ. Ηταν φανερό πως έσπασε το ποτήρι, αν και μερικοί Αμερικανοί διπλωμάτες επέμεναν ότι είναι ο ηγέτης μίας κοσμικής μουσουλμανικής χώρας, την οποία έχει ανάγκη η Αμερική, αποσιωπώντας την αλήθεια: 

Ότι δηλαδή πρόκειται για ένα νέο μοντέλο ισλαμικής «δημοκρατίας», ένα μείγμα απολυταρχισμού, ισλαμισμού που φαίνεται να σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες ενώ στην πραγματικότητα τις καταπατεί.Τα γεγονότα του Ιουνίου στην Πλατεία Ταξίμ μόλυναν περισσότερο την ατμόσφαιρα μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Αγκυρας. 

Και αυτό επειδή ο κ. Ερντογάν, που κυριαρχείται από εμμονές επηρεασμένος από την οξύτατη κλειστοφοβία που τον ταλαιπωρεί, πιστεύει πως πίσω από τους διαδηλωτές κρύβονταν οι Ισραηλινοί και οι Αμερικανοί. Πρόκειται για τη θεωρία του κ. Φιντάν, ότι οι σιωνιστές και οι σύμμαχοί τους στις ΗΠΑ θέλησαν να τιμωρήσουν τον κ. Ερντογάν για την «υπερήφανη στάση» της Τουρκίας απέναντι στους «δολοφόνους» του Ισραήλ.

Η Αθήνα και η Λευκωσία έχουν σχηματίσει λανθασμένη εντύπωση για τις σχέσεις του κ. Ομπάμα με τον κ. Ερντογάν. 

Το να λένε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Αμερικής ότι «θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τον κ. Ερντογάν για τα θέματα της περιοχής, περισσότερο από κάθε άλλο ηγέτη», δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις είναι αναγκαστικά καλές.

Δεν είναι…Το δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal ήταν καταλυτικό και θα αποδειχθεί πηγή εξελίξεων για τις αμερικανο-τουρκικε΄ς σχέσεις. 

Αναφέρθηκε με καθαρότητα και χωρίς υπεκφυγές στο ρόλο του επικεφαλής της ΜΙΤ στη δημιουργία της κρίσης στη Συρία, στην ενίσχυση των τρομοκρατών της περιοχής, και το διπλό παιγνίδι με το Ιράν. Οι Τούρκοι θεωρούν αφελείς τους Αμερικανούς, πιστεύουν ότι «είναι του χεριού τους». 

Ομως η δημοσιοποίηση του σχεδίου του αρχηγού της ΜΙΤ, ειδικά ο ρόλος του στην ενίσχυση της αλ Κάιντα, αποδεικνύει πως η πραγματική σύγκρουση τώρα αρχίζει…


ΠΗΓΗ: www.epikaira.gr

 http://mignatiou.com/?p=14519#ixzz2iMKfh6xT