ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Βυθιζόμαστε μέσα σε μια δίνη θανάτου Ξένες κλίκες, εγχώριοι πραιτοριανοί η τέλεια μεταμοντέρνα γενοκτονία.

Οι απόψεις που εκφράζει σε ανάλυσή του 
ο Καθηγητής Διεθνών  Στρατηγικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς 
Παναγιώτης Ήφαιστος 
είναι άκρως ανησυχητικές

















.........Αντί  μιας ορθολογικής πορείας εξυγίανσης οι εγχώριοι και ξένοι δράστες της συμφοράς υποκριτικά και προσχηματικά αποδίδουν συλλογική ευθύνη στους πολίτες. Έτσι, πάνω από τα κεφάλια μας απλώνεται ο πιο αδίστακτος, στυγνός και εξεζητημένα γενοκτονικός φασισμός της πρόσφατης ιστορίας. Μας κλέβουν, μας ληστεύουν και οι ίδιοι υποκριτικά βρίζουν τα θύματά τους ως κλέφτες. 

Μια απρόκλητη ξενόφερτη «τρόικα» απλώνει τα πλοκάμια της παντού χωρίς κανείς να ξέρει ποιος την καθοδηγεί: Οι υπηρεσίες των ηγεμονικών κρατών και ποιων; Η κοινωνικά ανεξέλεγκτη και πολιτικά ανεύθυνη κλίκα της τεχνόσφαιρας των Βρυξελλών; 

Η θηριώδης ιδιωτεία των διεθνικών χρηματοοικονομικών κερδοσκόπων; Εγκληματικά στοιχεία του διεθνικού υποκόσμου; Ποιοι τέλος πάντων κινούν τα νήματα, ποιοι ωφελούνται και ποιοι είναι αυτοί που έχουν το «δικαίωμα» να αρπάξουν την χώρα μας.

Οι ίδιοι περίπου εγχώριοι δράστες ενός κλειστού ξενοκρατικού κομματικού πελατειακού κυκλώματος που επί δεκαετίες λεηλατούσαν την χώρα μετατρέπονται τελικά σε πρόθυμους πραιτοριανούς που υπηρετούν αδίστακτα την δεύτερη και μεγαλύτερη λεηλασία της Ελλάδας από ξένα αρπακτικά. 

Έτσι, ενώ δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις εμφυλίου πολέμου επειδή η ελληνική κοινωνία διακρίνεται από μια μοναδική συνοχή, οι ξένοι και οι ντόπιοι πραιτοριανοί μας εξωθούν –ελέω και κάποιων προβοκατόρων ή πρακτόρων– σε εμφύλιες συγκρούσεις που θα προκύψουν εάν η κοινωνική καταστολή μετατραπεί σε κοινωνική εξέγερση.


Μπροστά στην καταστροφή που επέρχεται, το 1922, η χούντα και το 1974 θα αποτελούν δυσάρεστα πλην συγκριτικά μικρά και ασήμαντα ιστορικά γεγονότα. 

Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος είναι η οδοιπορία ενός κυβερνητικού θιάσου στην Άγκυρα την στιγμή που η Τουρκία εισβάλλει αρπακτικά στον θαλάσσιο χώρο μας

Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος είναι η οδοιπορία ενός κυβερνητικού θιάσου στην Άγκυρα την στιγμή που η Τουρκία εισβάλλει αρπακτικά στον θαλάσσιο χώρο μας, απειλεί καθημερινά, κατέχει το ένα τρίτο της Κύπρου, ασχημονεί στην Θράκη και εντείνει κάθε είδους ηγεμονικές και αναθεωρητικές αξιώσεις. Κατευνάζοντας στις διεθνείς σχέσεις σημαίνει: Καλώ τον αντίπαλο να μου επιτεθεί.

Επιχειρείται το τέλειο μεταμοντέρνο έγκλημα: Λεηλασία της Ελλάδας, κατάργηση της δημοκρατίας, καταστροφή της οικονομίας, εξευτελιστική εκποίηση του ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και των οικιών των νοικοκυριών, αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πόρων, εξώθηση των Ελλήνων σε εμφύλιο και προετοιμασία του εδάφους για εκμετάλλευση της αδυναμίας μας με επιθέσεις εχθρικών κρατών. 

Το νεοελληνικό εθνοκράτος κινδυνεύει να εκμηδενιστεί ολοσχερώς. Μπροστά στην καταστροφή που επέρχεται, το 1922, η χούντα και το 1974 θα αποτελούν δυσάρεστα πλην συγκριτικά μικρά και ασήμαντα ιστορικά γεγονότα. 

Μπροστά στην καταστροφή που επέρχεται, το 1922, η χούντα και το 1974 θα αποτελούν δυσάρεστα πλην συγκριτικά μικρά και ασήμαντα ιστορικά γεγονότα. 

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να αφήσουν τους εαυτούς τους να διολισθήσουν άλλο στην κατάθλιψη, την εξουθένωση, την εγκατάλειψη των δικαιωμάτων τους, την εκμηδένιση της δημοκρατίας τους και την καταστολή της ελευθερίας τους. 

Σύμφωνα και με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος το νεοελληνικός κράτος θα πρέπει να περιέλθει υπό τον έλεγχο των εντολέων ελλήνων πολιτών.

Σήμερα, καμιά παλαιοκομματική παράταξη δεν είναι σε θέση να διακυβερνήσει την Ελλάδα. Πρέπει να καταναγκαστούν ειρηνικά να αποχωρήσουν από το προσκήνιο πριν είναι πολύ αργά. Τον ειρηνικό τρόπο δεν τον ξέρουμε αλλά πρέπει να είναι αναίμακτος. 

Η μετάβαση πρέπει να διασφαλίζει την εθνική ασφάλεια, την δημόσια τάξη κατά προβοκατόρων, την διαχείριση της οικονομίας και –τέσσερα χρόνια μετά την εγκληματική εξαγγελία της επικείμενης «βύθισης του Τιτανικού»– επιτέλους κάποιος να διαπραγματευτεί εξ ονόματος των Ελλήνων.

Εν τέλει, είναι αντί-αισθητικό και ανορθολογικό να κάθεται στο σβέρκο μας το ίδιο πολιτικό προσωπικό που μας οδήγησε στο χείλος της αβύσσου. 

Καθημερινά φτύνουν πάνω στην έννοια Δημοκρατία. Εκλέχθηκαν εν μέσω πολιτικών εκβιασμών, νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, καταστρατήγησαν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και στο πεδίο της εθνικής επιβίωσης πέρασαν κόκκινες γραμμές. 

Τα τρία τελευταία χρόνια έγιναν πειθήνιοι υποτελείς μιας ξενόφερτης τεχνόσφαιρας που κατάργησε την λαϊκή κυριαρχία. 

Τους υποχρεώνουν να ψηφίζουν χιλιάδες σελίδες νόμων που δεν διαβάζουν, δέχονται να δένουν την ελληνική κοινωνία χειροπόδαρα χωρίς έλεος, σέρνονται μπροστά στους τεχνοκράτες παίρνοντας μέτρα που οι ίδιοι (οι τεχνοκράτες) ομολογούν ότι είναι λάθος και σαδιστικά σκόπιμα κάνουν λάθος διαγνώσεις της κατάστασης για να διαιωνίσουν την καταστροφική εξουσία τους και για να εξουθενώσουν την κοινωνία μέχρι πτώσεως. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η φασιστική απόδοση συλλογικών ευθυνών των θυτών κατά τον θυμάτων. Έτσι εκτελούνται οι μεταμοντέρνες γενοκτονίες.....................

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:





















ΕΚΤΟΣ Ελλάδος οι Έλληνες κάνουν παρελάσεις - ΜΕΣΑ στην Ελλάδα οι ανθέλληνες θέλουν να τις καταργήσουν!


Με λαμπρή δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου γιορτάστηκε την Κυριακή στο Μόντρεαλ το Έπος του '40 χοροστατούντος του ιερατικού προϊσταμένου π. Παναγιώτη Σαλατέλη και με την παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Θάνου Καφόπουλου, του επιτίμου προξένου της Κύπρου Μιχάλη Παϊδούση, οργανισμών και συλλόγων της ομογένειας από όλο το φάσμα των κοινοτήτων και των εθνικοτοπικών συλλόγων.

Στην εκκλησία ο γενικός πρόξενος εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Σήμερα περνούμε μία άλλη κρίσιμη φάση στην ιστορία μας. Πολλοί μιλούν για ένα άλλο είδος πολέμου, ο οποίος σταδιακά, με υπομονή και επιμονή, κερδίζεται βήμα - βήμα» για να συνεχίσει: 

«Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει στην μακραίωνη ιστορία μας ότι μπορούμε στα δύσκολα. Ορμώμενοι από τα κατορθώματα των προγόνων προχωρούμε, γνωρίζοντας ότι το διακύβευμα δεν περιορίζεται στα όρια του Ελληνικού κράτους αλλά αφορά και επηρεάζει το μέλλον της Ευρώπης».

Στη συνέχεια ακολούθησε επετειακό γεύμα στην Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ, όπου πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές των ημερήσιων σχολείων Σωκράτης και Δημοσθένης της κοινότητας με την ερμηνεία των εθνικών ύμνων της Ελλάδας και του Καναδά καθώς και ποιημάτων γύρω από το Έπος του 40. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ Νίκος Παγώνης μίλησε για το ηρωικό ΟΧΙ των Ελλήνων ενάντια στον φασισμό τονίζοντας τη σημαντικότητα των εθνικών επετείων για την επιβεβαίωση της Ελληνικής ταυτότητας στη νέα γενιά της Διασποράς.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απονομή του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας στον ιερέα Γιώργο Σαλατέλη, ο οποίος δέχθηκε την τιμή από το γερουσιαστή Λεωνίδα Χουσάκο με μεγάλη συγκίνηση αναπολώντας τα πρώτα δύσκολα χρόνια του Ελληνισμού στο Μόντρεαλ. Επίσης, ένας συμβολικός έπαινος αποδόθηκε από το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ, Θάνο Καφόπουλο στην σύμβουλο του Δήμου του Μόντρεαλ Μαίρη Ντέρος για την πολύχρονη συνεισφορά της στον Ελληνισμό του Μόντρεαλ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων το γεύμα τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Θάνος Καφόπουλος καθώς και καναδοί πολιτικοί, όπως , ο επαρχιακός βουλευτής των Φιλελευθέρων Τζερρυ Σκλαβούνος, ο υποψήφιος δήμαρχος του Μόντρεαλ Ντενί Κοντέρ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελεν Φωτόπουλος και Μαίρη Ντέρος του Δήμου του Μοντρεάλ και άλλοι επίσημοι.


Εορτασμός στο Τορόντο

Πλημμύρισε η λεωφόρος Ντάνφορθ του Τορόντο από την ελληνική παρουσία κατά την παρέλαση της Κυριακής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.

Υπό τσουχτερό κρύο τα παιδιά των ελληνικών σχολείων της Μητροπολιτικής Κοινότητας του Τορόντο, της Μητρόπολης Καναδά καθώς και οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι παρέλασαν με παλμό στην κεντρική λεωφόρο της πόλης τιμώντας το έπος του 40. Οι γαλανόλευκες ανέμιζαν στα χέρια των μαθητών αλλά και όσων παρακολούθησαν την γεμάτη παλμό παρέλαση εις μνήμη των ηρώων του '40.

Είχε προηγηθεί δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στον καθεδρικό του Αγίου Δημητρίου, προεξάρχοντος του βοηθού Επισκόπου Ανδίδων κ. Χριστοφόρου.

Μετά το πέρας της παρέλασης, στεφάνια κατατέθηκαν στο ηρώον του Μεγάλου Αλεξάνδρου προς τιμήν των πεσόντων στο Αλβανικό μέτωπο προκειμένου να αναχαιτισθεί ο ιταλικός στρατός εκείνο το άγριο φθινόπωρο του 40.

Έμπλεος συγκίνησης ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο Δημήτρης Αζεμόπουλος μετά το πέρας της παρέλασης μετέφερε τον παλμό εκείνων που πολέμησαν στο Αλβανικό μέτωπο μιλώντας στην Παμμακεδονική Ένωση: 

«Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το καθήκον, που φλόγιζε τα μεθυσμένα νιάτα μας σαν ξεκινούσαν για το μέτωπο, με το όραμα της νίκης. Πέφταμε, σηκωνόμασταν, ξαναπέφταμε και πάλι σηκωνόμασταν και συνεχίζαμε. Δεν μπορούσαμε να σταθούμε, δεν έπρεπε, ήταν ανάγκη να νικηθεί ο εχθρός. Δεν μας χώριζαν διαφορές, δεν μας δηλητηρίαζαν πολιτικά μίση, δεν μας διαιρούσαν τάξεις, ιδέες, φρονήματα».

Πολλοί επίσημοι τίμησαν με την παρουσία τους την παρέλαση, όπου παρευρέθηκαν ο υπουργός Μετανάστευσης του Οντάριο Μάικλ Κοτώ, ο ομοσπονδιακός βουλευτής Τζίμ Καρύγιαννης, η δημοτική σύμβουλος Μαίρη Φραγκιαδάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο Αντώνης Αρτεμάκης και άλλοι.


Παρέλαση στο Τορόντο



Παρέλαση στη Νέα Υόρκη





Παρέλαση στη Βοστώνη



http://dexiextrem.blogspot.gr/













































ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΓΙΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ : "Εδωσε 800.000 για να διακοσμήσει το γραφείο του και μιλά για οικονομία;"




Η αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό παρέμβαση του θαρραλέου Έλληνα ιεράρχη του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ήρθε επί τη ευκαιρία της εθνικής επετείου και είναι συγκλονιστική.

Στο άρθρο του αναφέρεται στην αποδόμηση των ιερών και των οσίων του Ελληνισμου και την δυσφήμηση κάθε εθνοτικής αναφοράς από τους επαγγελματίες "παγκοσμιοποιημένους" Έλληνες πολιτικούς.

"Μαστιγώνει" τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλο για τις αντιρρήσεις του να συμμετάσχουν μηχανοκίνητα στην παρέλαση και του υπενθυμίζει ότι "αυτός ξοδεψε 800.000 ευρώ για να ανακαινίσει το γραφείο του στο υπουργείο Εξωτερικών"!

Χαρακτηρίζει την τρόικα "Γερμανική τυρρανική τριανδρία" και καταλήγει λέγοντας "Πονάει η ψυχή μου για την Ελλάδα μας, η οποία χάνεται!"


Ιδού ολόκληρο το άρθρο:


ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!

ΤΩΡΑ;


Για μια ακόμη φορά ευρισκόμεθα μπροστά στη μεγάλη Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940! Μια μεγάλη ιστορική Επέτειο της νεώτερης ιστορίας μας, η οποία γεμίζει, πρέπει δηλ. να γεμίζει, με εθνική υπερηφάνεια ολόκληρη την ύπαρξή μας.
Δυστυχώς όμως η κατάσταση, όπως σήμερα έχει διαμορφωθεί δεν μας αφήνει περιθώρια για να νοιώσουμε αυτό που λέγεται "εθνική υπερηφάνεια"!  Μα γιατί; θα με ερωτήσετε.
Για πολλούς λόγους, απαντώ. Να μερικοί, που έτσι πρόχειρα επιλέγω:
Η οικονομική δυστυχία, στην οποία μας έχουν βυθίσει οι Κυβερνήσεις απο τό 1981 και έπειτα. Πρώτα μας έμαθαν να ζούμε με δανεικά και τώρα καταντήσαμε να ζούμε ξένοι μέσα στο σπίτι μας!
Διότι τώρα -με τους φόρους που μας επιβάλλουν- από ιδιοκτήτες καταντήσαμε να είμεθα μισθωτές του σπιτιού μας! Δεν το  λέμε εμείς. Το γράφει μια εφημερίδα, από τις λίγες που απέμειναν και δεν έχουν προδόσει την αποστολή τους!
Γράφει, λοιπόν, "ΤΟ ΠΑΡΟΝ": "Νοικάρηδες στα σπίτια μας"!!!! (27.10.2013)
Η υποβάθμιση της εθνικής συνειδήσεως! Στο όνομα του "εθνικισμού" εφθάσαμε στο σημείο να μη μπορούμε πια να ομιλήσουμε για την Πατρίδα! Όποιος το τολμά, χαρακτη- ρίζεται "εθνικιστής" και απορρίπτεται! Στις ημέρες μας όλο και πιο λίγο ακούγεται ο εθνικός μας Ύμνος. Τι μας χρειάζονται αυτά;
Στο Δημόσιο Σχολείο τα παιδιά μας σήμερα μαθαίνουν πολλά για το "Πολυτεχνείο", όχι όμως και για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940! Ας μη ομιλούμε, λοιπόν, για την Ελλάδα!   Το σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" της γενηάς του Πολυτεχνείου είναι πιο μοντέρνο! Χωρίς άλλο, μόνο με αυτό, παίρνεις το πιστοποιητικό του "Δημοκράτη"! Τι κι' άν αυτή η γενηά του Πολυτεχνείου είναι η αιτία της σημερινής δυστυχίας; Αυτό κανείς δεν το σκέπτεται!
Νοιώθουμε εθνικά ταπεινωμένοι, αφού για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, τα αεροπλάνα της πολεμικής μας αεροπορείας, καθώς επίσης  και τα άρματα μάχης του πεζικού θα κινηθούν με καύσιμα, που εξασφαλίσθηκαν από "χορηγούς"! 
Δηλ. το Κρατικό Ταμείο ΔΕΝ έχει χρήματα! Έπιασε πάτο! Ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι Δωρητές:
"Επιστρέφουν μετά τρία χρόνια τα μαχητικά αεροπλάνα και τα άρματα μάχης στη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η δωρεά καυσίμων από ιδιωτική εταιρεία πετρελαιοειδών ... αποτέλεσαν τη μέση οδό στη διένεξη μεταξύ του αντιπροέδρου  της κυβέρνησης και του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το κόστος". Και να σκεφθούμε ότι ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως λίγους μήνες πρίν - όπως έγραψαν τότε οι εφημερίδες- δαπάνησε το αστρονομικό ποσόν των 800.000 €, προκειμένου να ανακαινίσει τό Γραφείον του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως, όταν ανέλαβε αυτό αξίωμα!!
Ή ότι ο τότε Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου μετέτρεψε σε Γυμναστήριο για προσωπική του χρήση τόν τελευταίο  όροφο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρυθμί- σεως! Οι ειδήσεις αυτές ουδέποτε διεψεύσθησαν!)
Πως, λοιπόν, μπορείς να νοιώσεις εθνική υπερηφάνεια στις 28 Οκτωβρίου; Φαντασθήτε να γινόταν αύριο κάποια επίθεση από την Τουρκία! Οι περισσότεροι νεο-'Ελληνες των καιρών μας θα έλεγαν:"Γιατί να χαλάμε τη ζαχαρένια μας; Θα τούς πούμε: περάστε, Κύριοι! Και θα ησυχάσουμε! Ούτε μάχες, ούτε νεκροί, ούτε ήρωες, ούτε δάφνες! Αμ πως! Τι δηλ. θα σκοτωθούμε για την Πατρίδα σαν τούς "χαζούς" του έπους του 1940, που είπαν τό ΟΧΙ και επολέμησαν στα Αλβανικά Σύνορα;
Τότε, που οι ηρωΐδες Γυναίκες της Πίνδου μετέφεραν τα πυρομαχικά στην πλάτη τους! Τι χαζομάρες ήσαν αυτές; "Περάστε, Κύριοι", εμείς ΔΕΝ είμεθα εθνικιστές! Είμεθα .......πολιτισμένοι άνθρωποι!"  Τί κι' αν έπειτα από τό έπος του 1940 η διεθνής πολιτική σκηνή αποφάνθηκε: "Μέχρι τώρα ελέγαμε, ότι οι Έλληνες πολεμούν σάν Ήρωες. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να λέμε, ότι οι Ήρωες πολεμούν σάν Έλληνες". 
Για τον σημερινό νεο-Έλληνα αυτό πια δέν έχει καμμιά αξία! Εκεί μας οδήγησαν οι "διαφωτιστές" τύπου της κυρά-Δραγώναινας, της κυρά-Ρεπούσαινας και άλλων παρομοίων προσώπων, που αποτελούν, δυστυχώς, "οδηγητικά πνεύματα" στον τομέα της εθνικής διαπαιδαγωγήσεως και επιμορφώσεως των  νεωτέρων Ελλήνων!
Αφ' ότου η ελληνική Παιδεία αλώθηκε από εκπαιδευτικούς της αριστερόστροφης κουλτούρας,η εθνική συνείδηση "θάφτηκε" πια στα κατάβαθα της γης. Ενθυμούμαι πώς όταν εμείς ήμασταν μαθητές, τα τραγούδια μας τότε ήσαν πατριωτικά. Νά μερικά απ' αυτά, που ακόμη ενθυμούμαι.
"Μακεδονία ξακουστή,
του Αλεξάνδρου η Χώρα,
που έδιωξες τους Βούλγαρους
κι' ελεύθερη είσαι τώρα...."

***
 "Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν,
σαν του λίβα που καίει τα σπαρτά,
με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν,
μας ανάψαν φωτιές στα χωριά....."

****
"Έχω μια αδελφή,
κουκλίτσα λυγερή,
την λένε Βόρειο Ήπειρο,
την αγαπώ πολύ....."

***
"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,
δεν την σκιάζει φοβέρα καμμιά,
μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει,
και ξανά πρός τη  δόξα τραβά....."


6. Μια ακόμη αιτία της μελαγχολικής διαθέσεώς μας είναι η ημέρα, που εδιάλεξε για να έλθη για μια ακόμη φορά στην Αθήνα για το εθνοκτόνο έργο της η λεγόμενη "Τρόϊκα", δηλ. η Γερμανική τυραννική Τριανδρία, η οποία μας καταδυναστεύει και η οποία μας χορεύει στο ταψί, δηλ. η Δευτέρα 28η Οκτωβρίου 2013. Κανείς από τους Κυβερνώντες αυτόν τον τόπο, κανείς επαναλαμβάνω, δεν βρέθηκε για να τους είπη ένα ΟΧΙ! Να είπη δηλ. στους Τροϊκανούς: "Κύριοι, μην έλθετε αυτήν την ημέρα στην Αθήνα, διότι εμείς γιορτάζουμε μια μεγάλη εθνική Επέτειο. Θα θεωρηθή πρόκληση απο τον Ελληνικό Λαό, που τώρα πιά είναι τόσο πληγωμένος!"!!!
Η γελοιογραφία μιάς Αθηναϊκής εφημερίδος αποδίδει με γλαφυρότητα αυτήν την πραγματικότητα: Εικονίζονται οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. Απέναντί τους είναι δυο  Γερμανοί στρατιώτες. Μπροστά τους οι δύο Μεγαλώνυμοι δικοί μας έχουν τρία χαρτοκιβώτια. Το πρώτο γράφει: ΝΑΙ, σε όλα! Το δεύτερο γράφει: ΝΑΙ, στα πάντα! Στο τρίτο γράφει: ΝΑΙ, για πάντα!
7. Οι Εφημερίδες στην πλειονότητά τους, όπως και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ αγνοούν την μεγάλη αυτή επέτειο! Την θεωρούν ξεπερασμένη τώρα πια! Εξαίρεση αποτέλεσαν η "ΕΣΤΙΑ", η οποία αναδημοσιεύει τό κύριο άρθρο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τίτλο: "Με την βοήθειαν του Θεού" καί "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", η οποία αφιερώνει ολόκληρες τις σελίδες της 26 και 27 στο μεγάλο αυτό γεγονός με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Σήμερα, λοιπόν, αγαπητοί μου αδελφοί και φίλοι, ξαναγυρίζω κοντά σας. Παίρνω και πάλι στα αδύναμα χέρια μου το καρυοφύλλι μου καί αρχίζω πάλι τις άτακτες βολές μου.
Πονάει η ψυχή μου για την Ελλάδα μας, η οποία χάνεται! Πονάει επίσης  για την αγία Ορθοδοξία μας, η οποία βάλλεται!
Και, μη μπορώντας να κάμω κάτι άλλο, ρίχνω ντουφεκιές στον αέρα, δηλ. φωνάζω, όχι για να κάμω ντόρο, αλλά για να έχω την αγαθή μαρτυρία της συνειδήσεώς μου, ότι δεν εσιώπησα!
Έπραξα, ό,τι μπορούσα! Λοιπόν, ας διώξουμε την μελαγχολία από τις ψυχές μας σήμερα 28 Οκτωβρίου 2013!   Ας χαρούμε τό γεγονός!
Ας προτρέψουμε και άλλους να χαρούν, να πανηγυρίσουν  μαζί μας. Και ας προσευχηθούμε στο Θεό να αναπαύη  τις ψυχές των "υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντων"! Αιωνία η μνήμη αυτών.
   Αίγιον, Δευτέρα,  28η Οκτωβρίου 2013

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


 defencenet.gr


Μακαριστός Χριστόδουλος: 

"Ζήτω το Έθνος" (vid)






















Τις μέρες των εθνικών εορτών όλοι θυμούνται όσους έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα. Αυτές τις μέρες η μνήμη γυρνάει και σε όλες αυτές τις πατριωτικές φωνές των οποίων η καρδιά έχει χρώμα...γαλανόλευκο!
Μια από αυτές ήταν και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Παρακολουθήστε τη Δοξολογία για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, στις 28 Οκτωβρίου 2006. Ανατριχίλα όταν ακούμε από τα χείλη του στο τέλος της Δοξολογίας "Χρόνια Πολλά-Ζήτω το Έθνος"! (agioritikovima.gr)
Δείτε το βίντεο: .

defencenet.gr


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ EURONEWS ΜΕΧΡΙ ΤΟ AL JAZEERA...!!! VIDEO.



Την ώρα που τα ελλαδικά κανάλια έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει την πολιτική μας δραστηριότητα και τους εκπροσώπους μας, όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Ιδού κάποια ρεπορτάζ από πρόσφατα δελτία ειδήσεων του euronews και του al jazeera (περιθωριακά κανάλια με λίγες δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές... δεν πιάνουν μία μπροστά στα μεγαθήρια του Μπόμπολα, του Κυριακού και του Βαρδινογιάννη).




xryshaygh.com

Εφημερίδα Ακρόπολις: “Αν αποδειχθεί φιάσκο το σώου του μοιραίου Σαββάτου «τρεχάτε ποδαράκια μου»...”


Πού είναι το οπλοστάσιο και το βαρύ πυροβολικό της οργάνωσης;
Ένα ενδιαφέρον άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου που διαβάσαμε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Ακρόπολις, το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο:
Αν αποδειχθεί φιάσκο το σώου του μοιραίου Σαββάτου «τρεχάτε ποδαράκια μου»... 
Παρά το γεγονός ότι το θέμα της Χρυσής Αυγής έχει «πέσει» στην επικαιρότητα και άπαντες περιμένουν την τρίχα να την κάνουν τριχιά, δεν βλέπω να έρχονται καινούργια στοιχεία από τον ορίζοντα. Αντίθετα διαβλέπω από την συμπεριφορά των βουλευτών της Χ.Α. μια μεγάλη σιγουριά που νιώθουν πως όλα θα καταρρεύσουν στο δικαστήριο. Μαθαίνω ότι έχουν εμφανιστεί καμιά δεκαριά «αυτόκλητοι μάρτυρες» προκειμένου να δώσουν νέα στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές, αλλά ευτυχώς ξεκίνησε το «φιλτράρισμα» περί της σοβαρότητας τους. Ευτυχώς και ξανά ευτυχώς γιατί αν και αυτοί έλεγαν τα ίδια με τους προηγούμενους, ειδικά τον «δημοσιογράφο» τότε ίσως να μην χρειαζόταν να γίνει καθόλου το δικαστήριο. Σαθρές και γελοίες περιγραφές εκ μέρους του.
Ωστόσο, είναι αδιανόητο, την ώρα που ο Άρειος Πάγος έχει χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση», αυτό να μην συνοδεύεται και με τα απαραίτητα πειστήρια. Χειροπιαστά και πραγματικά. Μου είπες, σου είπα, νομίζω, μπορεί, και δεν διέκρινα καλά δεν είναι για τα δικαστήρια. Δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή ο υπουργός προστασίας του πολίτη «παραμύθιασε» τον πρωθυπουργό της χώρας και την ελληνική δικαιοσύνη πως από ώρα σε ώρα ανακαλύπτει τα τανκς στην σπηλιά του Νταβέλη ή ξέρουν που βρίσκονται τα πυρηνικά υποβρύχια της Χρυσής Αυγής και δεν τα φανερώνουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοθεί μία απάντηση.
Εάν είναι «εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή ποιος θα το κρίνει; Φαντάζομαι πως θα συμφωνείτε και εσείς πως είναι αρμοδιότητα της ελληνικής δικαιοσύνης και για τον λόγο αυτό θα εκδώσει αμετάκλητη δικαστική απόφαση. Μέχρι τότε πώς θα αντιμετωπίζονται; Πάντως όχι με τον τρόπο της μη σοβαρότητας που αντιμετωπίζονται σήμερα από το κράτος. Έμαθα ότι την Παρασκευή το πρωί προσπάθησαν να μοιράσουν φυλλάδια στα διόδια της Ελευσίνας και απαγορεύτηκε! Έχει χαθεί κάθε αίσθηση σοβαρότητας. Αυτό είναι επικίνδυνο γιατί συσσωρεύει οργή σε κείνους που νιώθουν αδικημένοι και όταν δικαιωθούν θα πρέπει να την εκφράσουν. Αυτοί που τους αδίκησαν, εάν τους αδίκησαν, είναι έτοιμοι να δεχτούν την οργή; Φαντάζομαι πως όχι γιατί δεν μπορούν ούτε καν να αντιληφθούν την οσμή της. 
Άρης Σπίνος

Είπε την αλήθεια

 για το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ 

και τον κρέμασαν οι της συγκυβέρνησης 



Τρέμει το Μαξίμου: όλοι οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ ακολουθούν μαζικά την Χρυσή Αυγή 
μετά τον πολιτικό γάμο. 

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο συστημικό – μνημονιακό στρατόπεδο με την απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, να τηρήσει τον νόμο και να προσκαλέσει, ως όφειλε, την Χρυσή Αυγή στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο πρώτος που αντέδρασε στην τήρηση του νόμου ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος, δυστυχώς, Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και σειρά είχαν όλα τα εξαπτέρυγα του αντισυνταγματικού τόξου, από την ΝΔ μέχρι το ΠΑΣΟΚ και την συνιστώσα του ΔΗΜΑΡ. Απαίτηση σύσσωμου του αντισυνταγματικού τόξου ήταν ο Περιφερειάρχης να ακολουθήσει το παράδειγμα τους και να καταπατήσει, με βάση το κομματικό συμφέρον, τον νόμο, ανακαλώντας την πρόσκληση του προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Περιφερειάρχης απάντησε λέγοντας μία πολύ σημαντική αλήθεια, η οποία εξόργισε τα επιτελεία της συγκυβερνήσεως, τα οποία ως γνωστόν έχουν αλλεργία στην αλήθεια. Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας είπε, μιλώντας στο Mega για το ζήτημα: «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος». Εμείς με την σειρά μας να προσθέσουμε ότι αντιστοίχως θα μπορούσε κάποιος να μην προσκαλέσει την Νέα Δημοκρατία ως εγκληματική οργάνωση γιατί έχει καταδικαστεί ο Παπαγεωργόπουλος και κοιτώντας στο παρελθόν γιατί έχουν καταδικαστεί στελέχη της για την δολοφονία Τεμπονέρα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση που αποδεικνύει τον πολιτικό «γάμο» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ιδιαίτερο συμβολικό χαρακτήρα, αφού για πρώτη φορά η ΝΔ επισήμως υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, αποδεικνύοντας ότι τα δύο κόμματα έχουν ενωθεί «εις σάρκα μία» πλέον, γεγονός που έχουν αντιληφθεί οι πατριώτες ψηφοφόροι που ήταν εγκλωβισμένοι στην ΝΔ, οι οποίοι πλέον ακολουθούν μαζικά την Χρυσή Αυγή, προκαλώντας τρόμο στο Μαξίμου. Συγκεκριμένα ο Κεδίκογλου είπε: ''όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση". Δηλαδή ούτε μία λέξη για την «ταμπακιέρα», απλή και ευθεία υπεράσπιση της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ παρότι ήρθε… δεύτερο στην υπεράσπιση του, εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία σημείωνε: ''Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει  τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του. Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη''.
Είναι δηλαδή «ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής» το γεγονός ότι ο Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε; Είναι έλλειψη «δημοκρατικού ήθους» η υπακοή στους νόμους του Κράτους που ορίζουν ότι οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου πρέπει να λαμβάνουν πρόσκληση για τις παρελάσεις;
Θα αφήσουμε στην άκρη, φυσικά, τις υπόνοιες του ΠΑΣΟΚ για το ποιο κόμμα υποστήριξε στις εκλογές τον κ. Τζιτζικώστα, αφού ακόμα και οι αλλαγές που ευαγγελίζεται η συγκυβέρνηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές γίνονται υπό τον μανδύα της «αποκομματικοποίησης» τους, οπότε η αναφορά σε κομματικές λογικές είναι «αυτογκόλ» του ΠΑΣΟΚ και ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνονται οι μανδαρίνοι του Βενιζέλου και του μνημονίου την δημοκρατία και τους νόμους. 















Από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις φυλακές Κορυδαλλού - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες έδωσαν, τον Ιανουάριο που πέρασε, το αγωνιστικό τους παρόν στην πλατεία Ρηγίλλης, στο μνημείο των μεγάλων νεκρών των Ιμίων, στην συγκέντρωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το Κίνημά μας. Για να φτάσουμε, όμως, σε αυτό το γεμάτο πάθος ανθρώπινο κοπάδι μεσολάβησαν πολλά.
Η αρχή έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, όταν για πρώτη φορά οι Χρυσαυγίτες άρχισαν να δίνουν μαζικά, στους δρόμους και τις πλατείες των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και πολλών άλλων πόλεων της Πατρίδας μας, την πολιτική μάχη. Μια μάχη με εμπόδια πολλά, με αντισυγκεντρώσεις και προβοκάτσιες, με διώξεις και προδοσίες, μια μάχη που την αντέξαμε και την κερδίσαμε.
Ξεκινήσαμε λίγες εκατοντάδες και σήμερα προσμετράμε εκατοντάδες χιλιάδες και αυτό έχοντας να αντιμετωπίσουμε, για δύο σχεδόν δεκαετίες, τον ολοκληρωτικό πόλεμο από τα ΜΜΕ,  άλλοτε με συκοφαντίες και λάσπη και άλλοτε με μια εκκωφαντική συνωμοσία σιωπής. Δεν ήσαν λίγες οι φορές που μια συγκέντρωση και πορεία χιλιάδων ατόμων δεν επροβάλετο πουθενά, δεν υπήρχε ούτε μια εικόνα στα κανάλια, ούτε μια λέξη στις φυλλάδες. Ήμασταν γι΄αυτούς φαντάσματα, τα φαντάσματα μίας Ελλάδας που έτρεμαν και τρέμουν, της Ελλάδας του Καθήκοντος και της Τιμής, της Ελλάδας του Εθνικισμού και των Ιδεών και αυτήν την Ελλάδα την έτρεμαν και την τρέμουν «οι καλαμαράδες, οι δημοκόποι και οι μπολσεβίκοι».
Δεν υπήρξε τυχαία η επιλογή μας, να ξεκινήσουμε την πολιτική μας μάχη, αυτή η Πλατεία της οδού Σταδίου. Στο κέντρο της υπήρχε και υπάρχει ένας ανδριάντας, αυτός του έφιππου Γέρου του Μωριά, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ενός προσώπου, το οποίο συμβολίζει την αδάμαστη θέληση του Γένους μας για Εθνική ελευθερία. Για τον «έφιππο» αυτόν «χαλκοπρόσωπο» Κολοκοτρώνη έγραψε, στα 1907, ο Κωστής Παλαμάς ένα ποίημα, ποίημα πάντοτε επίκαιρο, όσο κρατά το ψευτορωμαίικο, το θλιβερό κράτος (;) των γραικύλων και το έγραψε στα 1907, δέκα χρόνια μετά την εθνική ντροπή του 1897 με την χώρα χρεωκοπημένη, όπως και σήμερα. Είναι το ποίημα αυτό ένας διάλογος ανάμεσα στον Ποιητή και τον Ήρωα - εθνικό σύμβολο, ένας διάλογος γεμάτος αλήθειες και πάθος.
Από τα «Σατιρικά γυμνάσματα», λοιπόν, τα παρακάτω:
«Χαλκόπλαστος για πάντα καβαλλάρης,
ο στοχασμένος να Κολοκοτρώνης!
-Το φύσημά σου πού θα ξαναπάρεις;
Κάπου το χέρι απλώνεις. Πού τ΄απλώνεις;
-Μακριά, πολύ μακριά, πέρα, αλλού πέρα!
Στ΄αγνά, δεν τα πατάς, δεν τα ζυγώνεις.
Στον πόλεμο, στων όλων τον πατέρα,
στην ρίζα, στην αγράμματη σοφία,
στην κλεφτουριά, στου Τούρκου την φοβέρα!
Και γύρω σου κι εμπρός σου η Πολιτεία
με τα λογής παλάτια τα πλατιά,
σκολειά, καζάρμες, θέατρα, υπουργεία:
Μ΄αποκρίθη: - Τσεκούρι και φωτιά!»

Τους στίχους αυτούς θυμήθηκα αναλογιζόμενος την νικηφόρα πορεία του Κινήματός μας, που ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, παρ΄όλη την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, όντας φυλακισμένος για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου αρχηγός ενός πολιτικού κόμματος με 18 βουλευτές στο κατ΄ευφημισμόν Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τους θυμήθηκα αναλογιζόμενος την Ελλάδα των Ονείρων μας, αυτήν που δείχνει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην οδό Σταδίου και στο κράτος του τίποτε, στο σάπιο βασίλειον της Δανιμαρκίας, που κυριαρχεί στις ημέρες μας, ημέρες παρακμής, ημέρες πτώσης, ημέρες θλίψης και ζόφου. Αυτήν την ψευτοελλάδα με τα «λογής παλάτια τα πλατιά», που ο ποιητής θέλει να γκρεμιστεί γιατί μόνον τότε θα βρει αέρα να ανασάνει, χώμα στέρεο να περπατήσει, Ήλιο λαμπρό να την φωτίσει η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Από την Χρυσή Αυγή της Πλατείας Κολοκοτρώνη των ολίγων εκατοντάδων μέχρι την Χρυσή Αυγή της πλατείας του Μνημείου των Ιμίων πέρασαν χρόνια πολλά, όχι τόσα πολλά όμως για να κατασιγάσουν το πάθος μας για ΠΑΤΡΙΔΑ - ΠΙΣΤH - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Σήμερα το Κίνημά μας δεν είναι η φλόγα η μικρή που σιγόκαιγε σε κάποιον λησμονημένο και απόκρυφο βωμό. Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γίνει μια πυρκαγιά, που έχει απλωθεί σε ολόκληρη την χώρα, που έχει περάσει τα σύνορα και αυτής της ίδιας της χώρας σαν παράδειγμα «κακό» που πρέπει να παταχθεί γιατί αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για τους όπου γης τυράννους, για τους αφέντες της παγκοσμιοποίησης, μιας εξουσίας που δεν θέλει Έθνη, Λαούς και Ελεύθερες Πατρίδες, αλλά κτήνη και μάζες, υποταγμένες στο βρώμικο χρήμα τους, στα χυδαία θεάματά τους.
Από την Χρυσή Αυγή της Πλατείας Κολοκοτρώνη οδηγηθήκαμε από νίκη σε νίκη, παραμερίζοντας εμπόδια δολερά και προδοσίες, σε ένα δυναμικό και συνεχώς ανερχόμενο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ και ΛΑΪΚΟ Πολιτικό Κίνημα. Αυτό υπήρξε το μεγάλο και μοναδικό έγκλημά μας, για το οποίο έπρεπε να τιμωρηθούμε και έτσι από το λιτό βήμα κάτω από τον ανδριάντα του Γέρου του Μωριά έπρεπε να βρεθώ στις φυλακές του Κορυδαλλού. Όμως όλα αυτά είναι ασήμαντα, αφού εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι και θα παραμείνουν στο πλευρό μας.
Εμείς μέσα από τις φυλακές συνεχίζουμε με την σκέψη, την καρδιά, το νου και την γραφίδα μας να αγωνιζόμαστε, μη παραδίδοντας στον εχθρό «γην και ύδωρ». ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ στο πλευρό μας για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία, για μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, για μία Πατρίδα χωρίς ψεύτες, προδότες και διεφθαρμένους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ