ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Το εκ βαθέων ενός «τρομοκράτη»


Το Μάρτιο 1978, ο Αλμπέρτο Φραντσεσκίνι, ιδρυτικό στέλεχος και μέλος της ιστορικής ηγεσίας των «Ερυθρών Ταξιαρχιών» (που είχε συλληφθεί από την ιταλική αστυνομία μαζί με τον Ρενάτο Κούρτσιο στις 8 Σεπτεμβρίου 1974), πληροφορείται από συγκρατούμενό του στις φυλακές του Τορίνο την απαγωγή του χριστιανοδημοκράτη ηγέτη Αλντο Μόρο. 

Να τι γράφει ο ίδιος:

«Μάρτιος 1978, φυλακές του Τορίνο. Στις 9.30 το πρωί, ακούω από το διπλανό κελί τον Αλφρέντο που ουρλιάζει: «Μόρο. Απήγαγαν τον Μόρο»… κανείς από μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες θα ήταν ικανές να απαγάγουν έναν από τους πιο προστατευόμενους και ισχυρούς πολιτικούς της Ιταλίας ... Αργότερα συζητάμε με τους συντρόφους. 

Τον απήγαγαν οι δικοί μας; 

Καμιά άλλη οργάνωση δεν μπορεί να έχει τη δύναμη και το κουράγιο για μια τέτοια ενέργεια. Δεν γνωρίζουμε πώς θα χειριστούν αυτή την απαγωγή οι σύντροφοι. Βέβαια, υπάρχει το προηγούμενο της απαγωγής του εισαγγελέα Σόσι, αλλά τότε ήταν διαφορετική περίπτωση. Έκαναν καλά τους λογαριασμούς τους ή σήκωσαν ένα βράχο που θα τους συντρίψει;

Την επόμενη μέρα άρχιζε στο Κακουργιοδικείο του Τορίνο η δίκη του ιστορικού πυρήνα των Ερυθρών Ταξιαρχιών. Κύριοι κατηγορούμενοι εγώ και ο Ρενάτο (Κούρτσιο). 

Οι εφημερίδες μας παρουσίαζαν ως τους αληθινούς αρχηγούς που διηύθυναν την τρομοκρατία μέσα από τις φυλακές. ‘Όμως, εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτε και δεν ξέραμε πώς να φερθούμε στη δίκη, αφού αγνοούσαμε τα σχέδια της οργάνωσης για τον Μόρο…

Στην αίθουσα του δικαστηρίου… Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της απαγωγής όταν πλέον έχει δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη ανακοίνωση της οργάνωσης με τη φωτογραφία του Μόρο. Πριν το αποφασίσουμε, διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την ανακοίνωση. 

Η πρώτη εντύπωσή μας είναι η απογοήτευση. Ο συλλογισμός τους είναι πολύ απλοϊκός, περιστρέφεται γύρω από τον Μόρο και τις ευθύνες του ως αρχηγού των Χριστιανοδημοκρατών. 

Σαν να διέφυγε από τους συντρόφους η πολυπλοκότητα της κατάστασης στην οποία κινούνται. Σαν να τους διέφυγε ότι η “καρδιά του κράτους” δεν είναι ο Μόρο, αλλά το πολιτικό σχέδιο, ένας από τους δημιουργούς του οποίου είναι κι αυτός.

… Όμως, όσο περνούν οι μέρες, αντιλαμβανόμαστε ότι πίσω από την τύχη του Μόρο παίζονται άλλα παιχνίδια και υπάρχουν άλλα συμφέροντα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική αναγνώριση που θέλουν να πετύχουν οι Ερυθρές Ταξιαρχίες... Με τον Ρενάτο το σκεπτόμασταν συνεχώς και, στο τέλος, μας φάνηκε πως αγωνιζόμασταν εναντίον δύο μετώπων: του Κράτους και των Ερυθρών Ταξιαρχιών».

«Αποσπάσματα από το βιβλίο του Αλμπέρτο Φραντσεσκίνι: Η Μάρα, ο Ρενάτο κι εγώ, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία από τις εκδόσεις Μοντατόρι το Φεβρουάριο 1989»).

Έτσι, αποδείχτηκε γι’ άλλη μια φορά με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο ότι «η τρομοκρατία βρίσκεται κοντά στο κράτος (ως παρακράτος), δηλαδή ένα από τα πολλά ένοπλα παρακλάδια του».

«Ο σκοπός δικαιώνει τα μέσα; Αυτό είναι πιθανό.
Ποιος, όμως, θα δικαιώσει το σκοπό;
Σ’ αυτή την ερώτηση (που η ιστορική σκέψη αφήνει ξεκρέμαστη) η εξέγερση απαντά:Τα μέσα».













Πατέρας Γιώργου Φουντούλη: "Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας οι πολιτικοί"



Με σεμνότητα, χωρίς κραυγές, έριξαν τα τελευταία δάκρυα στο τόπο της θυσίας...

Λίγο πριν ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του νεκρού Γιώργου,μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, είπε γιατί δεν ήθελε πολιτικούς στην κηδεία (δεν αναφερόταν στους συναγωνιστές του Γιώργου οι οποίοι ήταν όλοι παρόντες στην κηδεία με πρώτη την κόρη του γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ουρανία Μιχαλολιάκου και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, αλλά στους πολιτικούς του "συνταγματικού τόξου", τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης): 

"Γιατί αυτοί είναι οι ηθικοί αυτούργοί της δολοφονίας του παιδιού μου".

Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν επίσης ότι ο Γ.Φουντούλης ήταν ιδιαίτερα θρήσκος, πιστός Οθρόδοξος Χριστιανός και μάλιστα παλαιότερα σκεφτόταν να ακολουθήσει τον μοναστικό βίο στο Άγιο Όρος.

defencenet.gr

H αγωνία και ο φόβος του λεγόμενου συνταγματικού τόξου να μην "θυματοποιηθεί η Χρυσή Αυγή" ειναι υπαρκτή αλλά οχι για αυτόν τον λόγο ,

H ΧΑ δεν είχε ανάγκη τέτοιου είδους "θυματοποίηση". Ήδη στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται πολύ ψηλά (γι αυτό και σταμάτησαν να δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αν έχετε προσέξει).

Ούτε πρόκειται να διαπραγματευθεί τίποτα και στο ελάχιστο, όπως διαβεβαιώνει μέσα από την φυλακή ο Ν.Μιχαλολιάκους: "Αγώνας μέχρι τέλους" είναι το σύνθημά του. "Ή το σύστημα ή η Ελλάδα θα επιβιώσει" είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από το γκουλάγκ του Κορυδαλλού

defencenet.gr

Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης. Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές παίρνουν δύναμη από τη Χρυσή Αυγή στον αγώνα. Για την Ευρώπη των Εθνών!


Από τον ευρωπαϊκό Νότο μέχρι τον μακρινό Βορρά, οι
Εθνικιστές της Ευρώπης ένωσαν τις φωνές τους με εκείνη του Ελληνικού Λαού. 

Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κόκκινη τρομοκρατία υπό την ανοχή της ανθελληνικής κυβέρνησης των Αθηνών και συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, οι Εθνικιστές της Ευρώπης απέτισαν Φόρο Τιμής στους Πεσόντες Συντρόφους, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

Οπαδοί της Lazio ανάρτησαν πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Τζένοα στη Ρώμη, τα οποία ανέγραφαν:...

«Το ηλιοβασίλεμα είναι κόκκινο, η Αυγή Χρυσή!» και «Μανώλης και Γιώργος ΠΑΡΟΝΤΕΣ!». 

Παρομοίως, οπαδοί της Hellas Verona σήκωσαν ανάλογο πανό στον αγώνα με την Κάλιαρι. 

Σουηδοί Εθνικιστές άναψαν 2 κεριά με τις φωτογραφίες των Εθνικιστών Μαρτύρων, Μάνου και Γιώργου, με φόντο τις Σημαίες της Χρυσής Αυγής και του Σουηδικού Εθνικιστικού Κόμματος SvP.

Το εθνικιστικό κόμμα Forza Nuova πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο ελληνικό προξενείο στο Μιλάνο, για τις πολιτικές δολοφονίες των 2 Ελλήνων Εθνικιστών. 

Το ίδιο έπραξε και η οργάνωση Casa Pound στη Φλωρεντία, ενώ ανάρτησε πανό με τα ονόματα των 2 μελών της Χρυσής Αυγής, που δολοφονήθηκαν από θρασύδειλους αριστεριστές τρομοκράτες.


Τέλος, Γερμανοί Εθνικιστές προχώρησαν σε αφισοκόλληση διαμαρτυρίας για τους δολοφονηθέντες Έλληνες Εθνικιστές ανάβοντας πλήθος κεριών με τα ονόματα των Συντρόφων και τον Μαίανδρο, στο Βερολίνο. 

Ανάλογες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Τσεχία, Ουγγαρία και Ισπανία. 

Σε όλη την Ευρώπη, οι Εθνικιστές βροντοφωνάζουν: 


ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!


Οπαδοί Λάτσιο


Οπαδοί Ελλάς Βερόνα


Ιταλία


Ισπανία


Τσεχία


Γερμανία


Ουγγαρία


Σουηδία

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΡ

biama1
«Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ»

Μια συγκινητική επιστολή, με την οποία εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την άγρια δολοφονία των συναγωνιστών Γιώργου και Μανώλη, και την αλληλεγγύη τους προς την υφιστάμενη τις διώξεις του κράτους και την αιματηρή τρομοκρατία του αριστερού παρακράτους, Χρυσή Αυγή, μας απέστειλαν οι Πολωνοί συναγωνιστές για μια Νέα Ευρώπη των Εθνών, του εθνικιστικού κόμματος ΝΟΡ. 

Επίσης, μας παραπέμπουν στην ιστοσελίδα τους, στην οποία ενημερώνουν τον φίλο Πολωνικό λαό για το διπλό έγκλημα του Ν. Ηρακλείου. 

Επίσης, υπάρχει σχετική παραπομπή και σε ποίημα που έγραψε ένας Πολωνός εθνικιστής για τους δολοφονηθέντες συναγωνιστές, με τίτλο «Ήρωες».

Ιδού η επιστολή και οι σύνδεσμοι που παρατίθενται, με τους οποίους σας προτρέπουμε να συνδεθείτε:

Solidarity and condolences from Poland

Dear comrades,

In the name of the authorities of the National Rebirth of Poland (NOP) party and all Polish nationalists we would like to send our deapest condolences. Manolis and Giorgos are in our thoughts and prayers.

Portal Nacjonalista.pl which is run by our activists and sympathiesers informed about this tragic events as the first in Poland.

One of Polish nationalists wrote a poem called “Heroes” – dedicated to murdered comrades.

Sincerely Yours

Editors

















Στους δρόμους χιλιάδες Ρώσοι εθνικιστές



Χιλιάδες Ρώσοι εθνικιστές πραγματοποιούν σήμερα πορείες στη Μόσχα κατά την ετήσια διαδήλωση διαμαρτυρίας για την παρουσία μεταναστών από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, εν μέσω εντάσεων ύστερα από τις πρόσφατες ταραχές που προκλήθηκαν από τη δολοφονία ενός Ρώσου από έναν Αζέρο. 
Ισχυρά μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για τη ρωσική πορεία η διεξαγωγή της οποίας επετράπη από τις δημοτικές αρχές για 15.000 διαδηλωτές στη συνοικία Λιουμπλίνο της νοτιο-ανατολικής Μόσχας. 
Περί τους 3.000 εθνικιστές που ύψωναν σημαίες με τα χρώματα της αυτοκρατορικής Ρωσίας, μαύρο-κίτρινο-λευκό άρχισαν την πορεία τους σε δρόμο στις δύο πλευρές του οποίου είχαν τοποθετηθεί μεταλλικά φράγματα, ενώ η εξέλιξη της πορείας τελούσε υπό την στενή παρακολούθηση της αστυνομίας.
Ο επικεφαλής του κινήματος «Οι Ρώσοι», ο υπερεθνικιστής Ντμίτρι Ντεμούτσκιν ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές που κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Σήμερα ένα τζαμί, αύριο ο τζιχάντ» (ισλαμικός ιερός πόλεμος) που ζητούσαν την υιοθέτηση μέτρων για τον περιορισμό της άφιξης στη Ρωσία μεταναστών από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες του Καυκάσου και της κεντρικής Ασίας.
Διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας, κυρίως στην Αγία Πετρούπολη, με την ευκαιρία της ημέρας της «Ενότητας του Λαού» -εθνική γιορτή στη Ρωσία- που καθιερώθηκε το 2005 από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν με στόχο την ενίσχυση της εθνικής ταυτότητας στη Ρωσία.
Η ρωσική πορεία στη Μόσχα πραγματοποιείται σε κλίμα έντασης μόλις τρεις εβδομάδες μετά τις βίαιες ταραχές κατά των μεταναστών, οι οποίες προκλήθηκαν από τη δολοφονία ενός νεαρού Ρώσου από Αζέρο στο Μπιριούλεβο, επίσης συνοικία της νότιας Μόσχας.
Μετά το περιστατικό αυτό, η αστυνομία πραγματοποίησε επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας κατά των μεταναστών προχωρώντας σε τουλάχιστον χίλιες συλλήψεις, μετά τις ταραχές αυτές που μαρτυρούν την αύξηση του ξενοφοβικού και υπερεθνικιστικού αισθήματος στη χώρα.
Μεταξύ των αιτημάτων των διαδηλωτών σήμερα στη Μόσχα ήταν η απαγόρευση θεωρήσεων διαβατηρίου στη Ρωσία για τους μετανάστες από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου -μια πρόταση στην οποία ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν τάσσεται ευμενώς.

defencenet.gr













Αποκάλυψη ΣΟΚ : H ΕΛ.ΑΣ κατέσχεσε τα αλεξίσφαιρα της Χρυσής Αυγής !














Αποκαλυπτικός και τραγικός μαζί ο Θείος του νεκρού Φουντούλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αποκάλυψε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής του Ν.Ηρακλείου που είχαν ρόλο περιφρούρησης ,είχαν κάνει έρανο και αγόρασαν Αλεξίσφαιρα γιλέκα για την Προστασία τους !


¨Ομως σε έλεγχο στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής απο την ΕΛ.ΑΣ αυτά κατασχέθηκαν με αποτέλεσμα να μυν υπήρχε καμιά προστασία των μελών της !

Αν αναλογιστούμε οτι η ΕΛ.ΑΣ απέσυρε την προστασία των Αστυνομικών απο στόχους γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά και από πρόσωπα που πιθανόν θα ήταν στόχοι μετά την δολοφονία του αδικοχαμένου Φύσσα ...

Οι ευθύνες είναι τεράστιες της ΕΛ.ΑΣ!

Ακόμη και ιδιωτικές εταιρίες φύλαξις χρησιμοποιούν Αλεξίσφαιρα γιλέκα για την προστασία του προσωπικού τους , τα Αλεξίσφαιρα δεν αποτελούν όπλο αλλά καθαρά μέσο προστασίας και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ώς όπλα !!

Στο δαιμονοποίηση της πολιτικής ζωή του τόπου βιαστήκαμε να χαρακτηρίσουμε όλους εγκληματίες και στοχοποιήσαμε 20χρονα παιδιά που δεν είχαν καν κατηγορεί ούτε για πταίσμα ...Κρίμα !

Μπορεί οι θάνατοι νέων παιδιών να μην πουλάνε το ίδιο ...Αλλά πονάνε το ίδιο !









24 ΩΡΕΣ ΧΤΕΝΙΖΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ... ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΥΚΑΣ...;;;


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ... 

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 
ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΕΠΑΝΩ...;;;; 

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ...

Ένας ακόμα κάλυκας των 9 mm βρέθηκε στο χώρο της διπλής ανθρωποκτονίας και του σοβαρού τραυματισμού έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, κατά τις έρευνες της αστυνομίας στο χώρο οι οποίες ολοκληρώθηκαν.

Ο κάλυκας εστάλη στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση της μοτοσικλέτας και των άλλων ευρημάτων.

STOXOS.GR