ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ.."Σε περίπτωση εθνικών εκλογών η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει".

New York Times : 
"Σε περίπτωση εθνικών εκλογών 
η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει"



Με άρθρο τους οι New York Times αποτυπώνουν την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και επισημαίνουν ότι σε περίπτωση εκλογών η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα «σαρώσουν». Η κυβέρνηση παραπαίει και η δήθεν ενίσχυση της από την εξέλιξη της πρότασης μομφής δεν είναι παρά ευσεβής πόθος, αφού τα μέτρα που έρχονται απειλούν με κατάρρευση.

"Σε περίπτωση εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χ.Α. θα βγουν πολύ ενισχυμένα» επισημαίνει σε άρθρο τους οι New York Times και προσθέτουν πως «τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν κερδίσει την υποστήριξη του κόσμου».


Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται και στις δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε αυτή του Παύλου Φύσσα και κάνει λόγο για «εμφύλιο πόλεμο μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα», αν συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας και της μη ανάπτυξης.
«Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και οι αυτοδιοικητικές τον Μάιο μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίσουν περισσότερο έδαφος, αφήνοντας την κυβέρνηση χωρίς στήριξη. Αυτό ίσως να προκαλέσει εθνικές εκλογές οι οποίες εάν επιβεβαιωθούν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής», σημειώνουν οι NYT.
Και αυτός είναι και ο εφιάλτης της κυβέρνησης. Να πάει δηλαδή σε Ευρωεκλογές χωρίς να έχει λάβει έμπρακτη στήριξη από τις Βρυξέλλες για την ελάφρυνση του χρέους και η τρόικα να επιμείνει σε νέα δημοσιονομικά μέτρα εξόντωσης των Ελλήνων.
Σε αυτή την περίπτωση η Ν.Δ. θα περάσει τρίτο κόμμα, ήδη παίζει τη θέση αυτή με τη Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί εντελώς, καθώς εκτιμάται πώς δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή.
Μπορεί ο κ. Σαμαράς να θεωρεί πώς η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γνωρίζει πολύ καλά πώς οι μέρες της συγκεκριμένης κυβέρνησης είναι μετρημένες. Όσο για τις εκλογές το 2016, ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει αυτό που λέει.
Ο πρωθυπουργός «επένδυσε» στον Ε. Βενιζέλο και του προσέφερε στήριξη ακόμη και στη σκανδαλώδη υπόθεση των υποβρυχίων, αλλά οι ίδιοι του οι βουλευτές των αδειάζουν. Δεν είναι η στάση της Θεοδώρας Τζάκρη που ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η στάση άλλων στελεχών, όπως ο Θ. Μωραίτης και ο Κ. Σκανδαλίδης.
Επίσης, ο βουλευτής κ. Κασσής δηλώνει εκ των προτέρων πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τον ενιαίο φόρο ακινήτων, ενώ την ίδια θέση εκφράζουν και άλλοι βουλευτές και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.
Η κυβερνητική συνοχή είναι σαφώς εύθραυστη και απειλείται κυρίως από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ που βαίνει προς διάλυση. Έτσι όπως πηγαίνει είναι σίγουρο ότι δεν θα εκλέξει ευρωβουλευτή και παίζεται αν θα μπει στη Βουλή σε περίπτωση εθνικών εκλογών.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βλέπουν την καταιγίδα να έρχεται από τη στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Ε. Βενιζέλου από το ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και εκτιμούν πώς μία Εξεταστική Επιτροπή θα σηματοδοτούσε νέες απώλειες.
Είναι όμως αργά για δάκρυα.

Μπορεί η κατάρρευση της κυβέρνησης να καθυστερήσει λίγο εν’ όψει και της Ευρωπαικής Προεδρίας, αλλά όταν πέσει θα κάνει μεγάλο θόρυβο…
defencenet.gr

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ <<ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ >> ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ <<ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ>>(ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ) ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Τι κρύβεται πίσω από την …”επανάσταση” Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της “διαβολικής” Τρόικας που ζητάει νέα οριζόντια μέτρα;;;.

Δεν ξέρω σε εσάς αλλά σ εμένα κάτι δε μου πάει καλά με  αυτό το παραμύθι: όλα τα … “μεγάλα ΜΜΕ” έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και εξιστορούν τη “επανάσταση” της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της “διαβολικής” Τρόικας που ζητάει νέα οριζόντια μέτρα.

Ο κ. Σαμαράς τάχα έχει πει το μεγάλο όχι στους “υπαλλήλους” της Τρόικας, και ετοιμάζεται να δώσει την παράσταση που είχε κάποτε παρουσιάσει ο εταίρος του κ. Βενιζέλος (μετά τους παρακάλαγε να γυρίσουν)….

Κανένας μας, δεν μπέρδεψε την Τρόικα με τον Ερυθρό Σταυρό. Διότι οι δανειστές νοιάζονται να πάρουν πίσω αυτά που δάνεισαν, και προστατεύουν τα συμφέροντά τους .

Αλλά τώρα, σύμφωνα με το παραμύθι που πρέπει να ..”φάμε” , οι δανειστές είναι “κρετίνοι” – γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι άλλα οριζόντια μέτρα δεν τα αντέχει η χώρα – ή “σαδιστές” – διότι γουστάρουν να επιβάλουν επώδυνα μέτρα. 

Και όλα αυτά σε κάθε λογική που όχι απλώς δεν εξυπηρετεί όχι τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά ούτε καν τα δικά τους!

Κάτι δε μου πάει σε αυτό το παραμύθι.

Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε τι συμβαίνει όσο συνεχίζουμε να μην έχουμε ενημέρωση, την οποία φυσικά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν παρέχει, και τα ΜΜΕ που συναλλάσονται με την κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένα να την αναζητήσουν…
 
Το παραμύθι της σφοδρής σύγκρουσης με την Τρόικα παρουσιάζεται με μια οχλαγωγία παραπληροφόρησης και ελλειπούς ενημέρωσης.
 
Κάθε τόσο οι κινήσεις της κυβέρνησης που έρχονται στην δημοσιότητα – πολλές φορές παρά την προσπάθεια που κάνουν κυρίαρχα ΜΜΕ να τις κρύψουν- δείχνουν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν μάχεται την Τρόικα, αλλά μάχεται τις μεταρρυθμίσεις που θα βόηθαγαν τους Έλληνες, που θα έφερναν ανάπτυξη, που θα δημιουργούσαν θέσεις εργασίας!
 
Θυμηθείτε την διπλή απόπειρα για την κατάργηση της Διαύγειας (του μηχανισμού που παρουσιάζει δημόσια τι χρήματα πληρώνει η κυβέρνηση, σε ποιους τα δίνει, και για ποιο λόγο). Λιγότερη διαφάνεια στο δημόσιο χρήμα (το χρήμα που δίνουμε από φόρους) σημαίνει περισσότερη διαφθορά, δηλαδή περισσότερο χρήμα που πρέπει να πληρώσουμε.
 
Τα μονοπώλια θριαμβεύουν, τα εμπόδια για νέες επενδύσεις παραμένουν και αυτό σημαίνει λιγότερες δουλειές, μεγαλύτερη ανεργία, λιγότερα δημόσια έσοδα, άρα μεγαλύτερη φορολόγηση αυτών που ήδη πληρώνουν φόρους.

Θα πρότεινα να εντείνουμε πολύ την προσοχή μας και κοιτάξουμε τι κρύβεται πίσω από τις βροντερές φωνές, τις μεγάλες δηλώσεις, και τις διακυρήξεις για συγκρούσεις. Θα πρότεινα να ρωτήσουμε με μεγαλύτερη επιμονή. 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Οι ένοχοι για την καταστροφή της χώρας επανέρχονται ντυμένοι σωτήρες να μας πουν το ίδιο παραμύθι. 

ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Η τρομοκρατία 
ΔΕΝ λυγίζει τους Εθνικιστές 
Η Ελλάδα θα νικήσει!



Οι Νεκροί για την Ιδέα, 
μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...

Η τρομοκρατία ΔΕΝ λυγίζει τους Εθνικιστές 

Η Ελλάδα θα νικήσει!


ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ»



Ο δημοσιογράφος Τάκης Φωτόπουλος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν μασάει τα λόγια του. Παρά τις όποιες ιδεολογικές διαφωνίες έχουμε μαζί του, του αναγνωρίζουμε την αναμφισβήτητη εντιμότητά του, η οποία φάνηκε ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μετά το τραγικό περιστατικό του Κερατσινίου. 

Σε αντίθεση με τις υστερικές και κατευθυνόμενες κραυγές της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ ο Φωτόπουλος είπε την Αλήθεια, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με την δολοφονία, με αποτέλεσμα να δεχθεί τόνους λάσπης από διάφορα φερέφωνα και πιόνια του καθεστώτος.

Στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο Φωτόπουλος επανέρχεται με κείμενό του, το οποίο τιτλοφορείται «Μέτωπο κατά των ελίτ ή εμφύλιος;». Από το άρθρο του παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα:

«Ιστορικά, η αριστερή «τρομοκρατία» στη μεταπολεμική Ευρώπη, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, από τη 17Ν μέχρι τη γερμανική RAF, στοχοποιούσε βασικά την εξουσία δηλαδή τις ελίτ και τα όργανά της, και μόνο κατ΄εξαίρεση μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, π.χ. στην Ιταλία λόγω της μεγάλης, ιστορικά, δύναμης του νεοφασιστικού κινήματος. Η μόνη, επομένως, δικαιολογία που θα μπορούσε να δοθεί από μια πραγματικά αριστερή οργάνωση για παρόμοιες στυγερές δολοφονίες θα ήταν αν τα μέλη της Χ.Α. αποτελούσαν μέλη παρακρατικής οργάνωσης στην υπηρεσία των ελίτ, όπως π.χ. η Καρφίτσα, μολονότι ακόμη και τότε θα ήταν βέβαια κτηνωδία η εν ψυχρώ εκτέλεση εκτελεστικών οργάνων από το «λούμπεν» (π.χ. Γκοτζαμάνης), αντί για την εκτέλεση των πραγματικών φορέων της εξουσίας.

Όμως, θα αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία να είναι παρακρατική μια οργάνωση που εξελέγη με σημαντικό ποσοστό στη Βουλή, η οποία συνάντησε με την είσοδό της σε αυτή μια συστηματική εκστρατεία της Υ/Ε  εναντίον της και σήμερα είναι κάτω από τον ανηλεή διωγμό των ντόπιων ελίτ. Αυτό, ανεξάρτητα, βέβαια, από το γεγονός ότι στο παρελθόν, όταν η δύναμή της στα λαϊκά στρώματα ήταν ασήμαντη, οι ίδιες ελίτ τη χρησιμοποίησαν για τους δικούς τους σκοπούς (περισπασμός από την οικονομική κρίση κ.λ.π.).

Σήμερα είναι προφανές ότι η Χ.Α., όπως και τα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη γενικότερα, χάρη στη ρητορική τους κατά των ντόπιων και ξένων ελίτ αλλά και της παγκοσμιοποίησης και της Ε.Ε., μέσω της οποίας συνθλίβονται τα λαϊκά στρώματα, έχουν γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός των ελίτ, που τρέμουν τις επικείμενες ευρωεκλογές. Αυτό άλλωστε φρόντισε να μας θυμίσει προ ημερών και ο «σοσιαλιστής» γκαουλάιτερ Μάρτιν Σουλτς που κουνούσε απειλητικά το δάκτυλο ενάντια σε κάθε είδους «ακραίο εθνικισμό», τονίζοντας ότι αυτό αφορούσε τόσο τη Δεξιά όσο και την Αριστερά».

Η παραδοχή του Φωτόπουλου ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει γίνει «ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός των ελίτ που τρέμουν τις επικείμενες ευρωεκλογές» είναι και ο λόγος ουσιαστικά που οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι λακέδες του πολεμούν τόσο λυσσαλέα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Παραθέτουμε, επίσης, 

και το τέλος του κειμένου του Φωτόπουλου:

«Ο βασικός ενδιάμεσος στόχος τους είναι η κατατρομοκράτηση των λαϊκών στρωμάτων, ώστε να επιτευχθεί η απομόνωση των «δύο άκρων» στη Δεξιά και την Αριστερά που θέτουν θέμα εξόδου από την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ κ.λ.π. – όπως άλλωστε τόνισε πρόσφατα από την Αμερική ο Α. Σαμαράς. Το πολιτικό σκηνικό δηλαδή που στήνουν οι ξένες και ντόπιες ελίτ προφανώς προβλέπει δύο εναλλασσόμενους θιάσους στη εξουσία: στον πρώτο θίασο θα συμπρωταγωνιστούν Ν.Δ/ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι και στον δεύτερο θίασο ο ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόροι. Έτσι, η πλήρης ενσωμάτωση της χώρας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης θα βρίσκεται πάντα στο απυρόβλητο!».

Ο δημοσιογράφος «ξετινάζει» όχι μόνο το αμαρτωλό κομματικό δίδυμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αλλά και τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο γίνονται αντιληπτοί ότι μετατρέπονται (αν δεν έχουν μετατραπεί ήδη) σε αριστερό δεκανίκι των διεθνών τοκογλύφων και της διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ