ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες στρέφονται μαζικά στην Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας




Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα και με ουσιαστική πολιτική ερμηνεία όλων των δημοσκοπήσεων-ανεξάρτητα του «ψαλιδιού» που πέφτει- είναι ότι μεγάλα ποσοστά του εκλογικού σώματος που ψήφισαν ή φέρονταν διατεθειμένα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν στην Χρυσή Αυγή. 

Οι αναλυτές και οι «πανελίστες» το βαφτίζουν «κινούμενη λάβα» θέλοντας να το παρουσιάσουν ως κάτι προσωρινό. Είναι οι ίδιοι που μετά το 6.9% της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012 μίλαγαν για «μπαλόνι που θα ξεφουσκώσει» και για «μικρό καλάθι που θα πρέπει να κρατάμε»

Κάνουμε την επισήμανση για τις μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι 
αλήθεια πως στο κόμμα αυτό ένα ποσοστό Ελλήνων, που δεν είναι κατ’ ανάγκη διεφθαρμένοι πρώην Πασόκοι, ανθέλληνες και «καμένοι» αριστεριστές, πίστεψαν ότι βρήκαν τον πολιτικό φορέα που θα καταγγείλει τα Μνημόνια, θα εφαρμόσει «κοινωνική δικαιοσύνη» και θα τιμωρήσει όσους οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση.
 
Tα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, αλλά και η τριβή με την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων μας, δείχνουν ότι το ποσοστό αυτό όλο και αυξάνεται καθώς στην από την μια βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί παρά την διάδοχη κατάσταση για τους διεθνείς τοκογλύφους και από την άλλη οι απηνείς και παράνομες διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών από το αντισυνταγματικό τόξο σε συνεργασία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής και των μεγαλοεργολάβων, δείχνουν ποιοι πραγματικά παλεύουν για μια Ελεύθερη Πατρίδα.


Όταν η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή κατήγγειλε τα προνόμια των βουλευτών και ζήτησε νόμο για μισθό 1890 ευρώ για τους βουλευτές η Αριστερά επί της ουσίας έκανε πως δεν άκουγε, ενώ δήθεν «αναρχικοί» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,όπως ο Διαμαντόπουλος, δήλωναν ότι τα 7.500 ευρώ είναι απαραίτητα για έναν βουλευτή, ειδικά της επαρχίας. 

Οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος επισήμαναν εφ’ ενός ότι στην ουσία είναι μισθός και όχι «αποζημίωση» -όπως αρέσκεται να αποκαλεί το πολιτικό κατεστημένο τα επτά χιλιάρικα για να αθωώσει τις προκλητικές απολαβές του- και αφετέρου ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να τα χαρίσουμε στο κράτος για να καταλήξουν στις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων, αλλά τίμια τα επιστρέφουμε εκεί που ανήκουν. 

Τα επιστρέφουμε στον Ελληνικό Λαό μέσα από δράσεις-παρεμβάσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Ήταν και η απάντηση στις εξυπνάδες του «βαρύμαγκα» Μεϊμαράκη περί απεμπολής του μισθού για όποιον δεν τον θέλει. 

Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους χαρακτηρίζουν ακροδεξιό κόμμα της Χρυσή Αυγή, αφού πλέον όλο και περισσότεροι παραδέχονται ότι το Κίνημά μας στηρίζουν Έλληνες που προέρχονται από διαφορετικές κομματικές αφετηρίες και μάλιστα σχεδόν ισόποσα. 

Και τούτο διότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο γνήσια Λαϊκό Κίνημα. Είναι η Φωνή και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ενός Έθνους που έχει μια Αποστολή, την οποία άριστα έχει περιγράψει ο Περικλής Γιαννόπουλος. 

Είναι το Κίνημα που το χτύπα κυριολεκτικά με κάθε τρόπο η ακροδεξιά και η ακροαριστερά, η Δεξιά και η Αριστερά αλλά σε πείσμα όλων στέκει ορθό και δυνατό, αγέρωχο και περήφανο. 

Και είναι ακριβώς αυτή η στάση Μας που γίνεται πλέον αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό. Άλλωστε πραγματική σημασία δεν έχει τι λες αλλά τι κάνεις…

Β.Ζ.Τ.Ο. Αργολίδας


















Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Διώκομαι για τις Ιδέες μου από ένα ανθελληνικό καθεστώς"



...........Στην πραγματικότητα οι κατηγορίες έχουν πέσει.  

Όλοι οι ψευδομάρτυρες που έχουν χρησιμοποιήσει, είτε προστατευόμενοι είτε επώνυμοι, είναι άτομα τα οποία δεν έχουν ιδέα τι είναι η Χρυσή Αυγή. 

Πέρασαν, για ελάχιστο χρονικό διάστημα από την Χρυσή Αυγή, ψευδολογούν και είναι καθοδηγούμενοι στις απαντήσεις τους. 

Τελευταίο δε κρούσμα, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε διώξει από μια τοπική σαν στοιχείο που βαρύνετο με οικονομικά σκάνδαλα, ο οποίος έδωσε μαρτυρική κατάθεση και μιλάει για δυο εφοπλιστές, χωρίς να λέει ποιοι είναι. 

Για διακινήσεις όπλων και διάφορα άλλα παραμύθια. Δηλαδή, λέμε έτσι κάτι στην τύχη και όποιον πάρει… 

Σημασία, όμως, έχει πού τον βρήκαν αυτόν τον μάρτυρα. Τον βρήκαν κρατούμενο στις φυλακές όπου βρίσκεται για ποινικά αδικήματα. 

Οι ανακριτές για να βρουν μάρτυρες, ψάχνουν και στις φυλακές κατάδικους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. 

Και αυτοί πάλι τι λένε; Τι στοιχεία δίνουν; Τίποτε! 

Ψάχνουν στο πουθενά, ψάχνουν σε μοναστήρια και δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτε... 

Οι κατηγορίες σίγουρα θα καταπέσουν. Είμαστε αθώοι. 

Η Χρυσή Αυγή έκανε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Το μεγάλο της έγκλημα ήταν ότι ο αγώνας αυτός ήταν εθνικιστικός. Και σε ένα προτεκτοράτο, σε ένα καθεστώς ξενόδουλο, το να κάνεις εθνικιστικό αγώνα είναι έγκλημα. 

Τώρα για την κυβέρνηση, δεν πιστεύω ότι έχει κανέναν έλεγχο σε ότι γίνεται. Είναι μια μικρή παρέα εξουσίας γύρω από τον πρωθυπουργό, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση πανικού από τον όλεθρο που έχει σκορπίσει, από την οικονομία που καταρρέει, από τα εθνικά μας θέματα που ξεπουλιούνται το ένα μετά το άλλο και βεβαίως εις ότι αφορά στην Χρυσή Αυγή, από το ποσοστό της δεν πρόκειται να πάρουν ψήφους όπως δεν πήρε και η Νέα Δημοκρατία ψήφους από την «Εθνική Παράταξη» το ΄77, που την διέλυσε για αυτό ακριβώς τον λόγο.


- Ως βουλευτές, που εκπροσωπείτε εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, έχετε δικαιώματα, τα οποία όμως όχι μόνο δεν σας σας αναγνωρίζουν, αλλά σας τα καταπατούν. Κάνατε πριν λίγες μέρες, αίτηση να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία της Βουλής.

Στην περίπτωσή μας γίνεται κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος. Εκπροσωπούμε μέρος των εκλογέων, μέρος του ελληνικού λαού και μας εμποδίζουν να πάμε να ψηφίσουμε στην Βουλή. Είναι μια ακόμη παράνομη και αντισυνταγματική πράξη. Θα διεκδικήσουμε το δίκαιό μας και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.


Το μεγάλο όπλο της Χρυσής Αυγής είναι ότι δεν πουλιόμαστε, ούτε αγοραζόμαστε. Η πίστη στην ιδέα, η πίστη στον Θεό της Ελλάδας που είναι στο πλευρό μας και είμαστε ασυμβίβαστοι. 

Η Χρυσή Αυγή από μια μικρή φλόγα που υπήρξε κάποτε στις πλατείες, όπως αναφέρετε, των 200 και 300 πρωτοπόρων εθνικιστών, σήμερα έχει γίνει μια μεγάλη πυρκαγιά που έχει απλωθεί σε ολόκληρη την χώρα. 

Το μέλλον θα είναι δικό μας! 



Οριστικά ελεύθερος ο συκοφαντημένος αξιωματικός - Ξεφτιλίστηκε το σύστημα



Ελεύθερος είναι ο ταγματάρχης των Πεζοναυτών ο 51χρονος Ιδομενέας Κατάκης μετά την απόφαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης στην οποία έδωσε τριετή αναστολή στην συμβολική ποινή των 20 μήνων φυλάκισης η οποία έτσι ή αλλιώς είναι εξαγοραστέα.
Η καταδίκης αφορούσε 18 μήνες για παράνομη οπλοκατοχή των δύο κυνηγετικών όπλων και 5 μήνες για μη ανανέωση της άδειας των όπλων, ποινές οι οποίες συμπτύσσονται και γίνονται συνολικά 20 μήνες με αναστολή
Πρόκειται για το οριστικό "ξεφούσκωμα" της υπόθεσης τον οποίο οι γνωστοί με την βοήθεια των συστημικών ΜΜΕ προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ως "παράνομο" και "εγκληματία" επειδή είχε ... κούπες με τον τίτλο της "Χρυσής Αυγής".
Πρώτο το defencenet.gr είχε αποκαλύψει ότι ο ταγματάρχης είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μετά την απολογία του στον στρατιωτικό εισαγγελέα στην Λάρισα κάτι που ήταν ένδειιξη ότι η υπόθεση ήταν ελάχιστα σοβαρή.
Τα πιστόλια που είχε στο φοριαμό του είχαν κανονικές άδειες χρήσης (έτσι ή αλλιώς ήταν εντός στρατοπέδου)!
Και όλα αυτά πέρα από το γεγονός ότι η σύλληψη ήταν 100% παράνομη αφού δεν παρίστατο στρατιωτικός εισαγγελέας, όπως επιβάλλεται! 
Να θυμηθούμε το χθεσινό δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ της Παρασκευής που τον εμφάνισε ως εγκληματία:
"Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη χθες (21.11.2013), σε περιοχή της Μαγνησίας, 51χρονος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
 
Bρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
 
-πιστόλι CZ των 9 mm, χωρίς γεμιστήρα
-πιστόλι BAYARD των 7,65 με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια
-πιστόλι φωτοβολίδων τύπου στυλό
-γεμιστήρες και θήκες που περιείχαν συνολικά 167 φυσίγγια
-δεκατέσσερα φυσίγγια των 9 mm
-δύο κυνηγετικά όπλα (καραμπίνα και δίκαννο), οι άδειες των οποίων είχαν λήξει
-συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (tazer)
-μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ
-κυνηγετικό μαχαίρι
-τρεις ξιφολόγχες
-τριάντα τρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
-DVD μέσα σε θήκη, με εντυπωμένες εικόνες της Χρυσής Αυγής
-διάφορα αντικείμενα, όπως πόστερ – κούπες – κανάτες – πετσέτα – αναπτήρες με το έμβλημα της 21ης Απριλίου, ενώ σε μερικά από αυτά αναγράφεται «Χρυσή Αυγή Κρήτης»
-καπέλο τύπου τζόκεϋ, με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής
-δέκα βιβλία με ναζιστικό περιεχόμενο (ποιός το ορίζει αυτό; Όλοι μπορούν να διαβάζουν ότι θέλουν)
-φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
-δύο κινητά τηλέφωνα".
 
Να πούμε ότι είναι απαράδεκτο σε αστυνομικές ανακοινώσεις να περιλαμβάνεται υλικό πέραν από τα παρανόμως - κατά την εκτίμηση της ΕΛΑΣ - αντικείμενα.
 
Τα DVD, τα πόστερ, τα ... κινητά τηλέφωνα (!), τα καπέλα με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής, τα βιβλία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κλπ. είναι απόλυτα νόμιμα και δεν έχουν κανένα λόγο να περιλαμβάνονται σε ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ.
 
Εκτός και αν δεχθούμε ότι η ΕΛΑΣ παίζει πολιτικά παιχνίδια, οπότε και πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα από τους πολίτες που την πληρώνουν από τους φόρους τους...

 defencenet.gr

Ν.Σαρκοζί προς ΓΑΠ στις Κάννες: ''Είσαι ένας γ@...μένος ψυχοπαθής''



Σύμφωνα με το βιβλίο «To Δίλημμα» του πρώην Ισπανού πρωθυπουργού, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει σήμερα το Reuters, πριν τη Σύνοδο του G20, στις Κάννες, το Νοέμβριο του 2011, ο Γάλλος πρόεδρος ήταν έξαλλος με τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που είχε ζητήσε την διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του όταν τον αντίκρυσε.
Σύμφωνα με γαλλικές εφημερίδες, σε εργασιακό δείπνο που έγινε στις Κάννες, ο Νικολά Σαρκοζί επιτέθηκε φραστικά στον Παπανδρέου, ουρλιάζοντας ότι με την απόφασή του να ζητήσει δημοψήφισμα για το ευρώ στην Ελλάδα έθετε σε κίνδυνο όλη την Ευρωζώνη και αποκαλώντας τον...«a f..cking psycho», δηλαδή... «γα...μένο ψυχοπαθή!».
Μάλιστα, ο Σαρκοζί φέρεται να ήταν τόσο εξοργισμένος που πάτησε το ένα πόδι στην καρέκλα, επιχειρώντας να ανέβει στο τραπέζι για να... κτυπήσει τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας, ωστόσο, τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι συνεργάτες του.
Ο Ν.Σαρκοζί φερόταν να πιστεύει ότι επρόκειτο για στημένη ενέργεια του ΓΑΠ με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος το να ζητήσει δημοψήφισμα...
«Ο Παπανδρέου είναι μα...κας, ένας πραγματικός μα...κας», φέρεται να είπε ακόμη ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Canard Εnchaine.
 defencenet.gr

“Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων”

Εκατοντάδες Έλληνες 
στο πλευρό των παράνομα διωκόμενων Συναγωνιστών μας 


Πάνω από χίλιοι υποστηρικτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής με Ελληνικές σημαίες στα χέρια βρίσκονται αυτήν την στιγμή έξω από τον Άρειο Πάγο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις.

Το σύνθημα "ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος συχνά αποδοκιμάζει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις με το σύνθημα: "Κάτω η χούντα του Μνημονίου".

Παράλληλα, υπάρχει πανό για τους δύο Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που είναι πρωτοπόροι στον Αγώνα μας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από τον Άρειο Πάγο: "Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων, βουλευτών και του Γενικού Γραμματέα. Να πάψει η συνταγματική εκτροπή, να πάψει η Βουλή των 297. Να πάψουν οι δικαστικοί να άγονται και να φέρονται από μία διεφθαρμένη κυβέρνηση. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες το Σάββατο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος σε μία δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε αυτήν την πρωτοφανή πολιτική σκευωρία και πορεία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης".










Αυτήν την στιγμή καλούνται σε απολογία οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας για κατηγορίες βασισμένες σε ψευδομάρτυρες που μιλούν για σφαγές αμνοεριφίων, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή! 

Παρά τον βρώμικο πόλεμο κράτους και παρακράτους, την τρομοκρατία από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και την αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, εκατοντάδες Έλληνες διαμαρτύρονται ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής!

Αυτό είναι ένα μικρό μόνο δείγμα ενόψει τις μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης του Σαββάτου (30 Νοεμβρίου, Πλατεία Συντάγματος, 7 μ.μ.) όπου θα διατρανώσουμε την παλλαϊκή απαίτηση για 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ 
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!


Οι συναγωνιστές βουλευτές πήραν αναβολή 15 ημερών για να απολογηθούν.

Οι εκατοντάδες συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και στην συνέχεια πραγματοποίησαν δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Πορεία διαμαρτυρίας 
ενάντια στην σκευωρία - 'Αρειος Πάγος


Γιούχα σε Δένδια - Βενιζέλο, 
αποθέωση για Σφακιανάκη


 ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ- Η πλατεία


Οι παράνομες διώξεις 
θα οδηγήσουν 
στην πτώση του πολιτικού κατεστημένου



Χρήστος Γούδης 
για τον Μιχαλολιάκο / χρυσή αυγή