ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλο ενδιαφέρον της Ρωσίας για την Χρυσή Αυγή.




Πρώτον ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει και κύρος που συντόμως θα τους αφήσει άναυδους και θέσεις που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε δεν είναι τυφλωμένος από τα λεφτά, τις μίζες και τα κομματικά συμφέροντα και δεύτερον ότι ακόμα και ένας πίθηκος θα κυβερνούσε καλύτερα από αυτούς.
Λίγες ημέρες πριν μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εφημερίδες στην Ρωσία, φιλοξένησε δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο λόγος για την ΡωσΜπίζνεςΚονσάλτινγκ, Ρ.Μπε.Κα, που είναι μία από τις σημαντικότερες οικονομικές εφημερίδες στην Ρωσία. Στην συνέντευξη του ο Συναγωνιστής προανήγγειλε την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου στην Πλατεία Συντάγματος και έκανε γνωστό και στους ρώσους αναγνώστες ότι στην Ελλάδα συντελείται μία συνταγματική εκτροπή με την εγκαθίδρυση της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά και την παράνομη κράτηση του Αρχηγού μας, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, και του Βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγού, λέγοντας για την κυβέρνηση ότι «είναι καιρός να σταματήσουν τις επανειλημμένες παραβιάσεις του συντάγματος και να απελευθερώσουν όλους τους πολιτικούς μας κρατουμένους».
Ξεκαθάρισε δε και το μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, σχετικά με το τι θα πράξει η Χρυσή Αυγή έπειτα από τις εθνικές εκλογές, που θα έρθουν συντόμως, μόλις καταρρεύσει η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. Προφανώς οι Ρώσοι γνωρίζουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και δεν ασχολούνται με τις χαλκευμένες που κυκλοφορούν στις ελλαδικές εφημερίδες. Γνωρίζουν, λοιπόν, ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο ή πρώτο κόμμα και έτσι έχουν αρχίσει να αναλύουν την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τους ανέλυσε την θέση του Κινήματός και ότι αναμένει να λάβουμε να λάβει «χρυσή εντολή", όταν χωρίς να τους εθνικιστές δεν θα μπορεί να διαμορφωθεί καμία συμμαχία.
Τα ελλαδικά ΜΜΕ, φυσικά, δεν πρόκειται να παίξουν την παραπάνω συνέντευξη παρά την σημασία της και παρά το γεγονός πως αν πολιτικός του αντισυνταγματικού τόξου έδινε συνέντευξη σε χαμηλής κυκλοφορίας και υποστάθμης εφημερίδα του εξωτερικού, θα το κάνανε πρώτο θέμα. Αυτό στα πλαίσια της πολιτικής τους να αποκρύψουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να υποβαθμίσουν το κύρος των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τις θέσεις του Κινήματός μας. Εμείς απλώς να τους θυμίσουμε τις επιστολές του Αλεξάντερ Ντούγκιν προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και συμβούλους του Βλαντιμίρ Πούτιν σε θέματα γεωπολιτικής και στις επιστολές του αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις της Χρυσής Αυγής.
Καλό θα είναι, λοιπόν, οι παπαγάλοι του Σαμαρά να μην πιστεύουν την προπαγάνδα που οι ίδιοι διασπείρουν. Βέβαια γνωρίζουμε ότι ο προπαγανδιστής οφείλει να πιστέψει το ψέμα που θέλει να διασπείρει, προκειμένου να γίνει πειστικότερος, όμως δεν γίνεται να ασκήσεις πολιτική βάσει ψευδών δεδομένων. 

Ας έχουν λοιπόν στο πίσω μέρος, έστω, του μυαλού τους ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει θέσεις που είναι ικανές να ελευθερώσουν την Ελλάδα από τα δεσμά του μνημονίου και αυτές οι θέσεις έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον σε πολλές μεγάλες προσωπικότητες ανά τον κόσμο. 





Τρόικα: «Αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα σε όσους χάσουν τα σπίτια τους»


Έχουμε πολλές φορές τονίσει την ψευδεπίγραφη «μάχη» μεταξύ τρόικας και κυβέρνησης, η οποία αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην παρουσίαση μίας κυβέρνησης που δήθεν μάχεται και μίας τρόικας που επιμένει. Ο λόγος πίσω από αυτή την ψευδεπίγραφη μάχη είναι η διατήρηση των ποσοστών της συγκυβέρνησης του μνημονίου, προκειμένου να υπάρχει πάντα κάποιος στην κυβέρνηση που θα φροντίζει για την προώθηση των μνημονιακών συμφερόντων.
Το φλέγον θέμα αυτή τη χρονική στιγμή στις «συνομιλίες» μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας είναι το θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων. Στην πραγματικότητα έχει επέλθει ήδη συμφωνία, όμως θα πρέπει να μας παρουσιάσουν μία άλλη εικόνα, για να μην αποδειχτεί ότι η κυβέρνηση έχει δώσει γη και ύδωρ στους δανειστές. Στα πλαίσια αυτά το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης συνεχίζει τις διαρροές σχετικά με την προκλητικότητα των επιτελών της τρόικας. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε γίνει σάλος με το περιβόητο «πρώτα θα πάμε για σκι και μετά βλέπουμε», που φέρεται να εκστόμισε η τρόικα στην κυβέρνηση.
Τώρα αυτό που διακινείται από τις καθεστωτικές εφημερίδες, αφορά ειδικότερα το θέμα των πλειστηριασμών. Όπως αναφέρει σχετικά η μπομπολική εφημερίδα σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ Στουρνάρα, Όλι Ρεν, Λαγκάρντ και Τόμσεν ειπώθηκε η παρακάτω φράση, που είναι ενδεικτική της αναλγησίας της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού: «Αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα σε όσους χάσουν τα σπίτια τους».
Αυτό, για το οποίο θέλουν να μας πείσουν, είναι ότι η κυβέρνηση δήθεν βάζει βέτο στους πλειστηριασμούς και η τρόικα προκαλεί ξεστομίζοντας τέτοιες φράσεις. Η αλήθεια είναι ότι η συγκυβέρνηση έχει συμφωνήσει ακόμα και στις λεπτομέρειες του νόμου, αλλά δεν τις αποκαλύπτει ακόμα. Το βέβαιο είναι ότι θα πάρουν σπίτια Ελλήνων. Επίσης βέβαιο είναι ότι δεν θα γίνει καμία συζήτηση για τα χρέη των κομμάτων. Επίσης βέβαιο είναι, εφόσον οι διαρροές έγιναν στην μπομπολική εφημερίδα, ότι δεν θα γίνει συζήτηση για τα χρέη του ΔΟΛ, του Τηλέτυπου και του Πήγασου που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.  

X.A










Σαν σήμερα 1 Δεκεμβρίου 1913: Η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα


Οι Κρητικοί σε αντίθεση με αυτά που προσπαθούν εντέχνως να περάσουν οι επίδοξοι αποδομητές της Εθνικής μας Μνήμης ήταν, είναι και θα είναι από τους πιο φλογερούς Έλληνες Πατριώτες. Ενδεικτικό αυτού η συμμετοχή τους σε όλες τις ένοπλες επαναστάσεις του Γένους μας στην προσπάθεια του για Ελευθερία. Παρ΄ όλο τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των Κρητικών, η Κρήτη ήταν ένα από τα τελευταία μέρη που κατάφερε να ενωθεί με την μητροπολιτική Ελλάδα.
Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε τους Ηρωικούς Κρήτες Μακεδονομάχους που έδωσαν την ζωή τους για την ανάκτηση της Μακεδονίας μας από τους βαρβάρους. Χαρακτηριστικές οι ρίμες Κρητικού δημοτικού τραγουδιού σχετικά με αυτά τα παλικάρια:
«...Ελάτε σεις ηρωικοί τση Κρήτης πολεμάρχοι,
τσ’ Ηπείρου οι σταυραετοί και Μακεδονομάχοι,
Ρούβα και Βάρδα και Κλειδή και Θύμιε Καούδη,
Κατσίγαρη και Πούλακα, Σκουντρή και Νικολούδη
και Καραβίτη και Μακρή, Σκαλίδη,  Μαυρογένη,
Μπολάνη και Καλογερή, Γαλάνη, Σεϊμένη...
ψυχές μεγάλες με τιμή σ’ αγώνες, αγιασμένες
τση Μάνας Κρήτης οι γενιές οι χιλιοδοξασμένες...»

Στην ίδια την Κρήτη τελέστηκαν αναρίθμητες ένοπλες επαναστάσεις προκειμένου να ενωθεί η Κρήτη με την Ελλάδα. Όμως η Κρήτη είναι ένα από τα πιο στρατηγικά σημεία της Μεσογείου. Ακόμα και σήμερα θεωρείται ένα φυσικό αεροπλανοφόρο, με τεράστια σημασία για τις πολεμικές επιχειρήσεις. Η σημασία της και τότε δεν ήταν λιγότερη, με αποτέλεσμα και οι τούρκοι να μην θέλουν με τίποτα να την αποδώσουν πίσω στην Ελλάδα, αλλά και τις λεγόμενες «Μεγάλες Δυνάμεις» της εποχής να καιροφυλακτούν για να πάρουν αυτό το στρατηγικό διαμάντι κάτω από την κατοχή τους.


Εν τέλει και μετά από ακόμα περισσότερες ένοπλες επαναστάσεις που μόνο τους σκοπό είχαν την Ένωση με την Ελλάδα, στις 24 Σεπτεμβρίου του 1908 σε ένα συλλαλητήριο χιλιάδων Ελλήνων στα Χανιά, ο Βενιζέλος κηρύττει την οριστική ένωση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα και η Γαλανόλευκη επιτέλους κυματίζει πάνω από την Γη των Ελλήνων Κρητών. Μία Ένωση που έγινε επίσημη στις 1 Δεκεμβρίου 1913, σε τελετή στο Φρούριο Φίρκα, παρουσία του βασιλιά Κωνσταντίνου και του τότε πρωθυπουργού Βενιζέλου.
Να γνωρίζουν όλοι οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης και τα εγχώρια διεθνιστικά τσιράκια τους ότι οι Κρητικοί είναι βαθύτατα, σε "θρησκευτικό" σημείο, Έλληνες. Η λεβεντογέννα Κρήτη έβγαλε πολλά παλικάρια και τα προσέφερε στην Ελλάδα. Θα βγάλει και άλλα τόσα όποτε παραστεί ανάγκη. Οπότε, όπως λέει και ο θυμόσοφος Λαός μας, μακριά και αλάργα…
Κώστας Αλεξανδράκης

50.ΟΟΟ “ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


50.000_kosmos__article




ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


Mega και Star έδειχναν πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και δεν τολμούσαν να πουν τον πραγματικό αριθμό των συγκεντρωμένων

Μια οδυνηρή ήττα υπέστησαν τα κανάλια της διαπλοκής και συλλήβδην το βρώμικο καθεστώς των πολιτικάντηδων με την αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος. 50 χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν την άμεση αποφυλάκιση των αδίκως προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Λίγο νωρίτερα το γνωστό θλιβερό μπουλούκι των αναρχοαριστερών και των αντιφασιστών σε Μοναστηράκι και Προπύλαια διοργάνωσαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις, αλλά δεν κατάφεραν να μαζευτούν ούτε τρεις κι ο κούκος! Παρόλα αυτά τα κανάλια της διαπλοκής επέλεξαν να προβάλλουν τις άθλιες συγκεντρώσεις των γνωστών – αγνώστων και να κάνουν “γαργάρα” την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Το Star έκανε λόγο για 3000 συγκεντρωμένους, ενώ δείχνει πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, ενώ το Mega στέκεται στην μουσική υπόκρουση και δεν τολμά να αναφέρει αριθμό συγκεντρωμένων. Το Newsit του Ευαγγελάτου από την άλλη έγραψε για 2500 Χρυσαυγίτες! Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού…

Ρεπορτάζ Mega

Ρεπορτάζ Star

Βίντεο – απάντηση σε ΌΛΟΥΣ: 50 χιλιάδες Έλληνες στο Σύνταγμα!


Οι γελοίοι προπαγανδιστές του Δένδια – που δυστυχώς για την Πατρίδα μας – φοράνε στολή, έκαναν λόγο για… 3000 Χρυσαυγίτες στην πλατεία Συντάγματος. Ο Ευαγγελάτος πλειοδότησε αθλιότητα και μας μέτρησε 2500 χιλιάδες. Αντί άλλης απαντήσεως δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο βίντεο, που βγάζει σε μία στιγμή ψεύτες τους παπαγάλους του Προ-ποτζήδικου και των τσοντοκάναλων.

Τα μηνύματα των φυλακισμένων Συναγωνιστών μας – ΒΙΝΤΕΟ



Η πιο συγκινητική στιγμή της αποψινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος υπήρξε η ανάγνωση των μηνυμάτων των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην ανάγνωση του μηνύματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από τον 89χρονο περήφανο πατέρα του, Αντιστράτηγο Ηλία Παππά.

Προσπαθούν να "καταπιούν" της Χρυσή Αυγή οι μεγαλοκαρχαρίες αλλά δεν υπολογίζουν ότι θα τους κάτσουμε στον λαιμό.