ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Κατερίνης

Πρωτοφανής συγκέντρωση για τα δεδομένα της πόλης. Εκατοντάδες Έλληνες στην τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη.
Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση 


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Κατερίνης





Χ.Α


Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: ΟΧΙ στο τζαμί στην Αθήνα! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ















Με μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας 
με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων
απάντησε ο λαός της Αθήνας 
στην προσπάθεια της 

Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ 
και προσωπικά ο Σαμαράς - κατόπιν εντολής 
του Ερντογάν επιχειρούν να διαγράψουν δίχως αιδώ, 
τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες 
του Ελληνισμού για την απελευθέρωση 
από τον οθωμανικό ζυγό.


Η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα 
της χώρας συνιστά εθνική προδοσία.
 Δεν είναι τυχαίο πως την εγκληματική αυτή πράξη 
στηρίζουν τα μεγάλα κεφάλια της πλουτοκρατίας


Ο σταθμός μετρό του Ελαιώνα γέμισε ασφυκτικά 
από χιλιάδες Έλληνες 
που διατράνωσαν την αντίθεσή τους 
στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδας.



Αυτή ήταν μια ακόμη δυναμική ενέργεια ενάντια 
στα αντεθνικά σχέδια της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. 
Θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία
του Ελληνικού Λαού απαντά στον ρατσισμό κατά 
των Ελλήνων με κάθε νόμιμο μέσο: 

μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές 
και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.


Η εκδήλωση έκλεισε με δυναμική πορεία 
στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, 
όπου οι Συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν 
από τους περαστικούς.


Φωτογραφίες από τους ομιλητές









Ας δούμε τα σχετικά βίντεο:

Χ.Α

Πραξικόπημα μέσω... Google! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"



Η νέα εκστρατεία λάσπης των «νταβατζήδων» 
κατά της Χρυσής Αυγής

Mετά από την δημοσίευση σειράς δημοσκοπήσεων, αλλά και δεκάδων άρθρων πολιτικών αναλυτών, δημοσκοπήσεων και άρθρων για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, ήλθε η αντεπίθεση του συστήματος με έναν νέο ποταμό λάσπης από τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής. Ποταμός θολός και βρώμικος γεμάτος ψέματα και μίσος. Ποιες είναι οι νέες «τρομερές αποκαλύψεις»; Μα τα περιεχόμενα των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα οποία είχαν στην διάθεσή τους από την 28η Σεπτεμβρίου 2013!!! Πριν δηλαδή από 70 ολόκληρες ημέρες...
Πριν αναφερθώ το πόσο τρομερές και πόσο «αποκαλύψεις» ήταν όλα αυτά που παρουσίασαν οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των «νταβατζήδων» διατυπώνω την εύλογη απορία: Γιατί τώρα μετά από τόσο καιρό; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι οι τερατολογίες περί «εγκληματικής οργανώσεως» δεν μπορούν να σταθούν και έτσι με τα περίφημα «ντοκουμέντα» των ηλεκτρονικών μας υπολογιστών προσπαθούν να δημιουργήσουν (ΠΑΛΙ!) ένα κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας.
Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας των «ντοκουμέντων» είναι ότι τις περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες τις έχουμε δημοσιεύσει εμείς οι ίδιοι στο παρελθόν είτε στο διαδίκτυο, είτε στις εκδόσεις μας. Μία μάλιστα από τις φωτογραφίες (στοιχεία φωτιά που αποδεικνύουν την ενοχή μας τις χαρακτήρισαν οι δήμιοι στις τηλεδίκες των καναλιών), μία από αυτές, λοιπόν, ήταν εξώφυλλο του περιοδικού «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», το οποίο εκδίδαμε στο παρελθόν και κυκλοφορούσε μέσω του πρακτορείου τύπου στα περίπτερα όλης της χώρας...
Μία άλλη φωτογραφία δείχνει ρουκέτες και όλμους και γι’ αυτήν στα κανάλια είπαν ότι είναι... απόδειξη (!) για την ύπαρξη του περίφημου και ανύπαρκτου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής. Μόνο που η φωτογραφία αυτή είναι κατεβασμένη από το Google και είναι από τον εμφύλιο πόλεμο της Βοσνίας της δεκαετίας του '90.
Πολλές επίσης από τις φωτογραφίες - «ντοκουμέντα» είναι από τις θερινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής και δείχνουν... ασκήσεις γυμναστικής. Οι περισσότερες, όμως και οι πλέον «επιβαρυντικές» είναι κατεβασμένες από το Google. Με τέτοια αστεία στοιχεία πραγματοποιεί το σύστημα μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται ότι πρέπει να ασκηθεί εναντίον μας δίωξη για προπαρασκευαστικές ενέργειες για ανατροπή του πολιτεύματος.
Αυτό και μόνο δείχνει την απελπισία των Ιαβέρηδων της Ελλάδας του 2013, απελπισία να αποδείξουν την ενοχή μας. Όμως επιστρέφω στο αρχικό: Γιατί τώρα και γιατί πάλι; Γιατί ανεβαίνουμε, γιατί η αξιοπιστία τους έχει γίνει κουρέλι και δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας. Με φωτογραφίες κατεβασμένες από το Google προσπαθούν να μας καταστήσουν... ενόχους εσχάτης προδοσίας γιατί αυτό σημαίνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για ανατροπή του πολιτεύματος. Είναι βέβαιο ότι ο υπερβάλλων ζήλος των κατηγόρων μας θα γίνει μπούμεραγκ. Ας γνωρίζουν ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Δεν μας φοβίζει η αδικία τους ούτε οι λασπολόγοι των τηλεδικείων των 8. Ο χρόνος θα μας δικαιώσει και αυτούς θα τους καταδικάσει.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Υ.Γ. Τον πρωθυπουργό Σαμαρά βράβευσε η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Επιτροπή... Να δούμε τι βραβείο θα του δώσει ο λαός στις προσεχείς εκλογές.

Χάνες Σβόμποντα : "Ή θα κάνουμε κάτι με τη Χρυσή Αυγή ή θα μας καταπιεί.."

Ακόμη ένας ευρωπαίος κάνει το....καθήκον του και ομολογεί...


Το παγκόσμιο κατεστημένο έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΟ... Να δει τη Χρυσή Αυγή να αποτελεί το φωτεινό φάρος της Αναγέννησης της Ευρώπης των Εθνών...

Για αυτό θα κάνει τα πάντα για την αποπέμψει από το πολιτικό σύστημα..

Ποιο είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα των Ευρωπαίων δούλων των διεθνών εξουσιαστών-τοκογλύφων αυτή τη στιγμή; Η Χρυσή Αυγή! Κι όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, γι’ αυτή μιλάνε, ψάχνοντας τρόπο αποτελεσματικής αντιμετώπισής της.

Έτσι, ο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών (των πασόκων…) στο ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, μιλώντας εχθές σε εκδήλωση σε εκδήλωση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Αυστρίας, με θέμα: 

«Η φυγή ως τελευταία λύση – Μετανάστες προ των πυλών της Ευρώπης», δεν παρέλειψε να αναφερθεί σ’ αυτό που τον…καίει και τον τσουρουφλίζει πιο πολύ: 

«Η στροφή προς το φασιστικό κόμμα στην Ελλάδα συνδέεται και με το γεγονός ότι δεν έχει επιλυθεί το θέμα του ασύλου» και επέκρινε με σφοδρότητα την διαφορετικότητα των ποσοστών αναγνώρισης ασύλου στις επί μέρους χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ζητώντας επιτακτικά μια συνεργασία ανάμεσα στις κοινοτικές χώρες, για να μη σηκώνουν το βάρος οι φτωχότερες απ’ αυτές, «όπως η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην προσπάθεια να ελέγξει τις παράνομες αφίξεις μεταναστών από την Τουρκία».

Καθένας με τον πόνο του κι αυτοί με τον δικό τους… Μοιράζει πολύ πόνο η Χρυσή Αυγή, αλλά τι να κάνουμε; 

Είναι κι αυτός ένας τρόπος –ο μόνος!- εκδίκησης του ελληνικού λαού, σε όλους αυτούς που τον έφεραν σε κατάσταση απελπισίας. Κι έρχονται και οι ευρωεκλογές…

















Το ενδεχόμενο να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ερχόμενο ΔΗΘΕΝ σε ρήξη με την Τρόϊκα, το έχουμε ξαναναφέρει στο παρελθόν! Η αλήθεια είναι όμως πως τους πανικοβάλλουν οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Εκείνες που δείχνουν ως δεν μπαίνουν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Ένα κατατρομαγμένο ΠΑΣΟΚ όπου αποποιείται τις ευθύνες του, ενώ το ενδεχόμενο να μην είναι στην επόμενη Βουλή το κάνει να παραλύει…

Και όμως είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ που μας έσυρε στο μνημόνιο και που συνεχίζει την καταστροφική του πορεία παρασέρνοντας όλους στον όλεθρο, στην φτώχεια, την ανεργία και την απώλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας!

Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκλείψει. Αλλά όχι έτσι απλά! Δεν πρέπει να πάνε απλά στο σπίτι τους, αλλά όπου τους αξίζει να βρίσκονται! Στην φυλακή!!!