ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κομμένη διακαναλική της Χρυσής Αυγής - Από τις θέσεις της για την Ρωσία μέχρι το χιούμορ του Κασιδιάρη για την Δούρου

Παρακολουθήστε ολόκληρη την διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής από τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ελληνορωσική συνεργασία μέχρι το χιούμορ Κασιδιάρη για την υποψηφιότητα Δούρου....


Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου εδώ.



Η γραμμή της Χρυσής Αυγής: Μαύρο σε όσους πολεμούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα (Νεοδημοκράτες, Συριζαίους Πασόκους κτλ.)




Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την διακαναλική συνέντευξη απάντησε σε όσους πολεμούν και υβρίζουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και τώρα επιζητούν στήριξη.

Η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη: Μαύρο σε όλους τους υβριστές και τους πολέμιους της Χρυσής Αυγής.





Όπως ήταν αναμενόμενο τα δεκανίκια του Σαμαρά,τα διεφθαρμένα τουρκοκάναλα της διαπλοκής θα μεταδώσουν την διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, όταν δεν θα την βλέπει κανένας, δηλαδή στις 02:15 το βράδυ.

Όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης που κατήγγειλε τους νταβατζήδες των ΜΜΕ Μπόμπολα, Αλαφούζο και Κοντομηνά: "Γνωρίζουμε πως αυτή η συνέντευξη θα παίξει στις τρεις τα ξημερώματα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να καταγγείλουμε τα μεγάλα συμφέροντα, αυτό δεν θα φιμώσει την φωνή της Αλήθειας".

Την απάντηση στα δεκανίκια του απερχόμενου πρωθυπουργού θα την δώσει σε τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός!

Όσο για σήμερα, οι φίλοι του Κινήματος μπορούν να παραπονεθούν για αυτήν την μεταμεσονύχτια "επίδειξη δημοκρατικότητας" στα τηλεφωνικά κέντρα των καναλιών:

Mega 210 6903000, Alpha 212 2124000, ΣΚΑΪ 210 4800000





ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!..





Ούτε στην Βόρεια Κορέα δεν υπάρχει τέτοια μπολσεβίκικη Χούντα: Με ανακοίνωση που ανήρτησε πρίν λίγο στην Ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών» απαγορεύει στους δημοσιογράφους να παρίστανται στις συνεντεύξεις που δίνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και να θέτουν ερωτήσεις!..


Όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που παραθέτει στην συνέχεια ο «Στόχος», οι αμετανόητοι μπολσεβίκοι που κουμαντάρουν το Συνδικαλιστικό Σωματείο των Δημοσιογράφων (Δ. Τρίμης, Μαριλένα Κατσίμη κλπ.) συνιστούν στους δημοσιογράφους (αν τυχόν βρεθούν τυχαία κοντά στον Κασιδιάρη, στον Παναγιώταρο και στα άλλα παιδιά) να καταγγέλλουν τον Ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, για να ξυπνήσουν οι Έλληνες πολίτες που τους συμπαθούν και να πάψουν να τους στηρίζουν! Επίσης, αφήνουν και έμμεσες απειλές κατά των δημοσιογράφων που θα παρακούσουν την εντολή της ΕΣΗΕΑ και θα παρευρεθούν σε κάποια προσεχή συνέντευξη της Χρυσής Αυγής, ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της παραπομπής τους στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ!..

Ιδού το πλήρες κείμενο της ανακοινώσεως που εξέδωσε πρίν από λίγο (7 το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαΐου 2014) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ...



«ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"


21 Μαΐου 2014


Με αφορμή τη μετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση την ανυποχώρητη στάση μας απέναντι στο μόρφωμα των ναζιστών, η οποία ουδέποτε κάμφθηκε, παρά τις απειλές και τις ύβρεις που κατά καιρούς δέχθηκαν πολλοί συνάδελφοί μας.


Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα σταθούμε με κάθε τρόπο στο πλευρό των δημοσιογράφων, οι οποίοι αρνούνται να συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ». Καλούμε όσους συναδέλφους μας βρεθούν στο μέλλον στη δυσάρεστη θέση να απευθύνουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους του αυταρχισμού και της ξενοφοβίας, να πράξουν για άλλη μια φορά αυτό που επιβάλλει το καθήκον τους: Να ξεσκεπάσουν τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Δεν πρέπει να παραμείνει η παραμικρή αμφιβολία στους πολίτες για την πραγματική φύση και τις επιδιώξεις του συγκεκριμένου «κόμματος».


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ