ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Ένας χρόνος φεύγει - ένας χρόνος έρχεται! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από τις φυλακές Κορυδαλλού που βρίσκομαι από την παράνομη χούντα της κλεπτοκρατίας. Το 2014 θα είναι μια νικηφόρα χρονιά για τους Έλληνες εθνικιστές. Θα συνεχίσουμε με περισσότερους αγώνες, με ατσαλένια πίστη και δύναμη στον ιερό σκοπό μας.

Δε μας λυγίζει τίποτα! Είμαι πολύ περήφανος που περνάω τούτη τη μέρα στα κελιά της τιμής με τους δύο συναγωνιστές μου Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό και ευχόμαστε ολόψυχα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα μια λαμπρή, αγωνιστική, νικηφόρα χρονιά γεμάτη υγεία για όλους.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος


Ένας χρόνος φεύγει 
- ένας χρόνος έρχεται! 

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
«Του μέλλοντος οι μέρες στέκονται εμπροστά μας σα μια σειρά κεράκια αναμμένα...» Κ. Καβάφης
Ο χρόνος που πέρασε ήταν για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ένας χρόνος γεμάτος σκλη­ρές πολιτικές μάχες, νίκες, κατα­κτήσεις, μα και σκληρές δοκιμασί­ες. Μέσα στην Βουλή ακούστηκε λόγος αληθινός, καταγγέλθηκαν ευθέως οι πλάνοι δημαγωγοί, οι έμποροι των ελπίδων ενός ολόκλη­ρου λαού. Πληρώσαμε και πληρώ­νουμε ακριβώς το τίμημα της ΑΛΗ­ΘΕΙΑΣ, μίας αλήθειας όπου σαν λόγχη τάραξε τον βάλτο της σαπί­λας. Μίας αλήθειας, την οποία θε­ώρησαν ύβρη, θράσος, αλαζονεία απέναντι στην αμαρτωλή εξουσία τους.
Τρόμαξαν σε Πλατεία Ρηγίλλης, σε Θερμοπύλες και Μελιγαλά από τις χιλιάδες πυρωμένα βλέμματα των γενναίων ανδρών και γυναικών, που δήλωσαν αποφασισμένοι να αγωνισθούν μέχρι τέλους για ΠΑ­ΤΡΙΔΑ - ΠΙΣΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Τρόμαξαν και ξεκίνησαν τον διωγ­μό τους, ένα διωγμό μέρος του οποί­ου είναι η φυλάκισή μας. Δεν γνωρί­ζουν οι ΠΟΤΑΠΟΙ ότι Ιδέες δεν φυλακίζονται; Δεν γνωρίζουν ότι οι απαγορεύσεις δυναμώνουν κάθε ΔΙΚΑΙΟ αγώνα;
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους Έλ­ληνες και τις Ελληνίδες μία χρονιά δημιουργική για το ΕΘΝΟΣ. Εύχο­μαι σε όλους, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες ΚΑΛΟ ΑΓΩ­ΝΑ μέχρι την τελική Νίκη.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, για όλους ΕΜΑΣ το έτος 2013 μαζί με δύο ονόματα θα μεί­νουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας.

1η Νοεμβρίου 2013, Γιώργος Φουντούλης, Μάνος Καπελώνης: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ