ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

"Που πάς ρε Καραμήτρο" με αυτά τα ποσοστά; "Ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους" στη ΝΔ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Εξαιρετικά άσχημες είναι οι ειδήσεις στο προεκλογικό επιτελείο των δημοτικών εκλογών της ΝΔ: Όπως αποκαλύπτει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Παραπολιτικά", οι μετρήσεις των πιθανών υποψηφιοτήτων του κόμματος στο Δήμο της Αθήνας εμφανίζουν πολύ χαμηλά ποσοστά για τους υποψήφιους.

Πρώτος και με διαφορά ο Νικήτας Κακλαμάνης, επικεφαλής της "λαϊκής κεντροδεξιάς" ο οποίος πρόσφατα συγκίνησε και με την υπόθεση υγείας που ελπίζουμε να αντμετώπισε οριστικά και επιτυχημένα. Αλλά με ποσοστό μόλις ... 11%!

Δεύτερη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μετά τις "αποκαλυπτικές" εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (πάντως στον Ε.Μπαγίς δεν έφερε γούρι αφού τον "παραίτησαν") έχει υποχωρήσει στο 8%

Και ακολουθεί ο συνήθης ύποπτος για την δημαρχία, ο οποίος όμως έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, με ποσοστό 7%.

Είναι πάνω μόνο από τον Α.Γεωργιάδη και τον Α.Καμίνη, οι οποίοι συγκεντρώνουν ποσοστό 5,6% και 4% αντίστοιχα.

Τώρα το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι "Που πάς ρε Καραμήτρο" με αυτά τα ποσοστά; Σε τέσσερις μήνες οι πολίτες της Αθήνας θα δώσουν την απάντηση...

defencenet.gr


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ”



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα “Εμπρός”

Περίεργες «ειδήσεις» περί την Χρυσή Αυγή βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι άν­θρωποι μέχρι ένα βαθμό δικαιολογούνται για τις ανακρίβειές τους, γιατί πολύ απλά δεν γνωρί­ζουν ότι το Κίνημά μας δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, δεν ανήκει στους πραγματευτάδες του πολί­τικου «παζαριού», δεν συναλλάσσεται με αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και τους λακέδες τους, που πα­ριστάνουν τους δημοσιογράφους. 

Αυτό για όσους κα­λοπροαίρετα γράφουν συστηματικά ψέματα, οι οποί­οι βεβαίως και δεν μπαίνουν στον κόπο όταν διαψεύδονται από τα γεγονότα να ομολογούν το ότι έσφαλαν.

Πέραν αυτών υπάρχουν βεβαίως και οι κακοήθεις λασπολόγοι, από τους όποιους άλλοι πληρώνονται για να εκτελέσουν συμβόλαια ηθικού και πολιτικού θανά­του και άλλοι είναι εμπαθείς όντας φανατικοί αντιεθνικιστές, εχθροί της Χρυσής Αυγής, φιλελεύθερης – καπιταλιστικής ή αριστερής – μπολσεβίκικης κοπής. 

Ο κόσμος τους έχει καταλάβει… Γι’ αυτό και σε πρόσφα­τη πολιτική έρευνα η… αξιοπιστία των ΜΜΕ μετρήθηκε στο 3%!

Γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται και τα γρα­φεία της κλείνουν και η Χρυσή Αυγή ανοίγει και νέα γραφεία. Γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε… διάσπαση και η Χρυσή Αυγή είναι ΕΝΩΜΕΝΗ, όπως ήταν πάντα. Το τελευταίο τους ψέμα με πηγή προελεύσεως τους βόθρους του υπογείου του Μαξίμου είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλο­γές.

Ενδεικτικά θα αναφέρω ένα απόσπασμα άρθρου από το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του δημοσιογράφου, που κάνει ρεπορτάζ Νέας Δημοκρατίας, του Σπύρου Γκουτζάνη, ο οποίος αρχίζει το άρθρο του με τον τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ»! τονίζοντας ότι «το ορόσημο των Ευρωεκλογών στοιχειώνει ήδη τους σχεδιασμούς του κυβερνητικού επι­τελείου» και στην συνέχεια αναφέρει τα εξής:

«Αν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τάση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνητικό επιτελείο κάνει τη δική του πολιτική ανάγνωση. Λέει:

• Ο ΣΥΡΙΖΑ τείνει να εξαντλήσει τη δεξαμενή του, καθώς εμφανίζει ήδη συσπείρωση στο 75%, ενώ, αντίθετα, η ΝΔ έχει μεγαλύτερα περιθώρια.

• Η ΝΔ θα κερδίσει έστω και λίγο από τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα διαλυθεί και δεν θα κατέβει στις εκλογές. Άλλωστε, τη φυλακισμένη ηγεσία αυτό που την ενδιαφέρει πια είναι να αποφύγει τη φυλακή».

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι «επιτελείς» των υπογείων του Μαξίμου ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δια­λυθεί και οποιαδήποτε απαγόρευση θα την κάνει πιο δυνατή. Όσο για εμάς που βρισκόμαστε ΠΑΡΑΝΟ­ΜΑ στην φυλακή, ας γνωρίζουν ότι δεν συναλλασσόμεθα με κανέναν από αυτούς που ξεπουλούν την Πα­τρίδα μας. 

Ας γνωρίζουν ότι «Η ΦΡΟΥΡΑ ΠΙΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ».

Αυτά και τέλος. Οψόμεθα ες Φιλίππους…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ