ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ν.Μιχαλολιάκος: "Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται" ...."ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ"


Άρθρου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός" ο οποίος παρότι μέσα στην φυλακή συνεχίζει να αρθρογραφεί τις ιδέες του.

Τελειώνει η Ν.Δ.

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο καταδικασμένος 6 φορές ισόβια Χριστόδουλος Ξηρός μετά από άδεια που του έδωσε το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου. Το ίδιο καθεστώς που αρνήθηκε σε εμένα και τους συναγωνιστές μου, βουλευτές Χρήστο Παππά και Ιωάννη Λαγό, να πάμε στη Βουλή, προκειμένου να καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό της πείνας, αφαιρώντας μας έτσι τα πολιτικά μας δικαιώματα και καταργώντας την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που μας έστειλαν στο Κοινοβούλιο για να εκφράζουμε ελεύθερα το φρόνημά μας.


Όπως ακριβώς το θηρίο που ξεψυχάει είναι επικίνδυνο και προβαίνει σε πράξεις απελπισίας έτσι και η παρέα Ν.Δ. βλέποντας την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις, βαφτίζοντας ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με 18 βουλευτές σε... εγκληματική οργάνωση. Ταυτόχρονα με την απάνθρωπη και βάρβαρη λογική της συλλογικής ευθύνης οδήγησε στην φυλακή εμένα και δύο βουλευτές χωρίς να έχουμε εμπλοκή σε καμία παράνομη πράξη.

Πίστευαν ότι με τον τρόπο αυτό θα τελειώσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως η ίδια η ζωή, ο ίδιος ο Λαός, που δεν τρώει πλέον το κουτόχορτο των «νταβατζήδων» των καναλιών, τους διέψευσε πανηγυρικά.

Τόσο στις δημοσκοπήσεις, όσο και στους δρόμους και στις πλατείες, η Χρυσή Αυγή γίνεται κάθε ημέρα που περνά και περισσότερο δυνατή. Την ίδια στιγμή ξεχειλίζει και βρομοκοπάει ο βόθρος από τα σκάνδαλα και την σαπίλα των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. ΜΙΖΕΣ εκατομμυρίων, χρηματισμοί κομματικών στελεχών, βίλες φτιαγμένες με κλεμμένα λεφτά και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Την ίδια στιγμή ο λαός υποφέρει και οι μικροί Στάλιν του Μνημονίου βάζουν όλο και περισσότερους φόρους.

Ό,τι και να κάνει, όμως, ο Σαμαράς και η θλιβερή παρέα του των υπογείων του Μαξίμου, μαζί βεβαίως με τον εκλεκτό του Σημίτη, Στουρνάρα, και τον Βενιζέλο, ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι ευρωεκλογές, έρχονται οι κάλπες του Μαΐου, όπου κάθε κατεργάρης, μεταφορικά και κυριολεκτικά, θα πάει στην θέση του. Μία ολόκληρη εποχή τελειώνει ή τουλάχιστον θα αρχίσει να τρέμει. Το ΠΑΣΟΚ της μίζας και της ρεμούλας του Βενιζέλου τελειώνει το Μάιο και μαζί με αυτό η Ν.Δ. - Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά. Μείνανε ακόμη 4 ΜΟΝΟΝ μήνες... Πόσα ψέματα ακόμη προλαβαίνουν να πούνε;

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η Χρυσή Αυγή μέσα από φυλακές, σφαίρες και διώξεις προχωρά. Σταθείτε με ψηλά το κεφάλι, με πίστη και φρόνημα υψηλό δίπλα στο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. 

Η ώρα της Δικαίωσης ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ"


Economist: «Προσοχή, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!» Εκτός εκλογών θέλουν την Χρυσή Αυγή......Προχωράει το σχέδιο κατάλυσης του Πολιτεύματος



Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η σύμπτωση απόψεων με τα διεθνή κέντρα αποφάσεων που πρόσταξαν το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι παγκόσμιο φαινόμενο τα κατά τόπους ΜΜΕ να υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, πόσο μάλλον τα διεθνή.
Σε άρθρο του, λοιπόν, ο Economist αναλύει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας αυτό που όλοι έχουν καταλάβει, αυτό που οδηγεί την συγκυβέρνηση του μνημονίου στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος είναι ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ανεβαίνει απειλώντας ευθέως τα ξένα συμφέροντα που απεργάζονται την καταστροφή της Ελλάδας και την φτωχοποίηση του Λαού.
Γράφει, λοιπόν, στο άρθρο του ο Economist ότι: «ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα δεν είναι ο οικονομικός, αλλά ο πολιτικός. Οι φόβοι για αθέτηση των υποχρεώσεων και μια πιθανή ανάδυση του γνωστού Gretix, έχουν υποχωρήσει. Αυτό που αναδεικνύεται τώρα είναι η άνοδος των εξτρεμιστών που βρίσκονται στα δύο άκρα. Από τη μία οι νεοσταλινικοί και από την άλλη οι νεοναζιστές».
Βεβαίως ως «νεοναζιστές» το αγγλικό καπιταλιστικό περιοδικό εννοεί την Χρυσή Αυγή. Δίχως καμία προσπάθεια, λοιπόν, μπορεί κανείς να εξάγει το συμπέρασμα ότι το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο δεν έχει κανέναν άλλο φόβο πέρα από την Χρυσή Αυγή, που είναι το μοναδικό εμπόδιο στην πραγμάτωση των εθνοκτόνων σχεδίων του. Θα πει, βεβαίως, κανείς ότι λανθασμένα γράφουμε τα παραπάνω, αφού το δημοσίευμα αναφέρει και τους νεοσταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Ορθή η παρατήρηση μόνο που λίγο παρακάτω η κατάσταση ξεκαθαρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει τα συστημικά διαπιστευτήρια του και συνεπώς αφαιρείται από την λίστα των «επικίνδυνων» για το σύστημα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο για τον Τσίπρα «τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά ενδέχεται να αποδειχθεί πιο πραγματιστής από τη ρητορική του. Άλλωστε και ο Σαμαράς ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον του μνημονίου. Αν πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ εμμείνει στις κρατικοποιήσεις και στην αναίρεση των μεταρρυθμίσεων, τότε θα πεθάνει κάθε διαφαινόμενη ανάκαμψη». Κοινώς ο Τσίπρας είναι ακόμα πιο ακίνδυνος και από τον Αντρέα Παπανδρέου, που προσκύνησε τα ξένα συμφέροντα και διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την χώρα, παραδίδοντας την εν τέλει στα χέρια του Σημίτη για την «χαριστική βολή» «εκσυγχρονισμού».
Έτσι η Χρυσή Αυγή απομένει μόνη επιλογή του Έλληνα που θέλει η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και όχι στους διεθνείς τοκογλύφους. Η μοναδική πραγματικά Εθνική Επιλογή που επιθυμεί την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία, γεγονός που αποτελεί και τον μοναδικό λόγο των διώξεων εναντίον μας από τους εκπροσώπους των ξένων συμφερόντων.
Προχωράει το σχέδιο κατάλυσης του Πολιτεύματος από την ΝΔ: 

Εκτός εκλογών θέλουν την Χρυσή Αυγή


Προχωράει το σχέδιο κατάλυσης του Πολιτεύματος από την ΝΔ: Εκτός εκλογών θέλουν την Χρυσή Αυγή
Τι συμβαίνει όταν σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα υπάρχει εκλογική καθίζηση ενός κόμματος και αντίστοιχα αναρρίχηση των ποσοστών ενός άλλου; Στην περίπτωση της Ελλάδας αυτή είναι μια δύσκολη, να απαντηθεί, ερώτηση. Θεωρητικώς μιλώντας το κόμμα που πέφτει θα πρέπει να αποδεχτεί την ήττα του και να προσαρμόσει την στρατηγική του για την επόμενη φορά ή αν επίκεινται εκλογές να αναπροσαρμόσει αυτή την στρατηγική ακόμα πιο νωρίς. Στο πρακτικό επίπεδο μπορεί να ψηλαφίσει το νομικό σώμα, προκειμένου να βρει κάποιον επίορκο που με το «έτσι θέλω» θα απαγορεύσει την κάθοδο του άλλου κόμματος στις εκλογές. Ακούγεται αντιδημοκρατικό; Και ακούγεται και είναι, όμως διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»:
«Οι τελευταίες εξελίξεις με τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών, επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες καθίσταται, πλέον, αδύνατη η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές, τουλάχιστον με τη σημερινή ονομασία και τα σύμβολά της, καθώς θα αποτελούσε μοναδική παραδοξότητα να επιτραπεί από τον Άρειο Πάγο η ανακήρυξη ψηφοδελτίου με την επωνυμία μιας οργάνωσης που χαρακτηρίζεται εγκληματική και ήδη, πολύ πριν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει δικαστική έρευνα, τα μισά από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας –εννιά από τους 18- είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο.»
Σύμφωνα με το σκεπτικό του συντάκτη αυτού του άρθρου, λοιπόν, το οποίο απηχεί τις μεθοδεύσεις και τις σκέψεις της κυβερνήσεως, αρκεί ένα έωλο κατηγορητήριο, υπαγορευμένο από ψευδομάρτυρες, προκειμένου να χαλκευτεί η θέληση του Ελληνικού Λαού και να μην μπορέσει ένα κόμμα να κατέβει στις εκλογές. Έτσι, χωρίς αποδείξεις, χωρίς στοιχεία και κυρίως χωρίς ακροαματική διαδικασία. Με μόνο εφόδιο την διαπλοκή μεταξύ των δήθεν ανεξάρτητων εξουσιών μπορεί να διαλέγει ο πρωθυπουργός ποιους θα αντιμετωπίσει στις εκλογές.
Δεν είναι η πρώτη φορά, βεβαίως, που το «Πρώτο Θέμα» του κομιστή θέτει το ζήτημα. Προ ολίγων ημερών, θυμίζουμε, το είχε θίξει και πάλι λέγοντας: «Θα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να επιτραπεί η συμμετοχή στις εκλογές μίας εγκληματικής οργάνωσης, της οποίας η ηγεσία έχει οδηγηθεί στις φυλακές με αυτήν ακριβώς τη βαρύτατη κατηγορία». Βέβαια, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν οι φίλοι και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής που διαβάζουν αυτές τις γελοιότητες. Αυτό είναι ένα παλιό σχέδιο της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και οι εν λόγω μεθοδεύσεις είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστές στο κομματικό μας επιτελείο. Τις είχε μάλιστα αποκαλύψει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε ομιλία του, κατά την διάρκεια παλαιότερης συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας τον Απρίλιο του 2013. Είχε δηλώσει τότε επί λέξει ότι «ψάχνουν απεγνωσμένα έναν επίορκο δικαστικό για να ακυρώσει τα ψηφοδέλτιά μας, όμως προς τιμήν των Ελλήνων δικαστών, δεν έχει βρεθεί ένας τέτοιος εφιάλτης».
Με τοιαύτες μεθοδεύσεις η συγκυβέρνηση του μνημονίου και των αυτοκτονιών ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, αφού έτσι δημιουργούνται οι συνθήκες για την εγκαθίδρυση δικτατορίας του μνημονίου. Οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης θα μπορούσε να βρεθεί στο στόχαστρο ενός έμμισθου κουκουλοφόρου ψευδομάρτυρα, που θα κατέθετε τα όσα ψεύδη είχε διαταχθεί να πει. Το μόνο επιπλέον που θα απαιτούταν θα ήταν η αγαστή συνεργασία επιόρκων, που θα ολοκλήρωναν την καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας.
Εμείς απλά θα παραθέσουμε ένα απόσπασμα από σχετικό άρθρο του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, Νίκου Αλιβιζάτου στην «Καθημερινή» στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012:
«Στη χώρα μας, το ισχύον Σύνταγμα δεν προβλέπει τη δυνατότητα να απαγορευθεί πολιτικό κόμμα. Με νωπή τότε ακόμη τη θέση εκτός νόμου του ΚΚΕ για σχεδόν 30 χρόνια, η Νέα Δημοκρατία απέσυρε πρόταση που είχε υποβάλει, στο πρώτο στάδιο της συνταγματικής αναθεώρησης, ακολουθώντας το πρότυπο του άρθρου 21 του γερμανικού Συντάγματος.
Κατά τη σχετική συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υποστηρίξει τότε ότι «αρκεί ο ποινικός κώδιξ», ενώ ο Δημ. Τσάτσος, ως εισηγητής της μειοψηφίας, εγκαλούσε την κυβέρνηση ότι «καταλύει το κράτος δικαίου» αφού, με την προτεινόμενη διάταξη, καταργούσε τη διάκριση νομιμότητας και παρανομίας (συνεδρ. 22.4.1975).
Έκτοτε, επικαλούμενοι το ναυάγιο της ανωτέρω πρότασης, οι συνταγματολόγοι συμφωνούν ότι το ισχύον Σύνταγμα αποκλείει το ενδεχόμενο να απαγορευθεί πολιτικό κόμμα, ακόμη με ειδικό νόμο (παρόμοιο π.χ. με τον διαβόητο α.ν. 509/1947).»
Το εν λόγω δημοσίευμα εντός ολίγων ωρών είχε ήδη πυροδοτήσει κύμα κατακραυγής εναντίον των μεθοδεύσεων, εκ των οποίων σας παραθέτουμε μερικές:
ΓΤΧ13/01/201409:52
Ἀκοῦστε γιὰ νὰ μὴν γράφετε πράγματα ποὺ δὲν ἰσχύουν. Πουθενὰ στὸ Σύνταγμα, ὅσο καὶ ἂν σᾶς ἔχουν πεῖ τὸ ἀντίθετο, δὲν ἀπαγορεύεται νὰ τεθεῖ ἐκτὸς νόμου πολιτικὸ κόμμα. Αὐτὸ μπορεῖ νὰ γίνει μόνο στὴν περίπτωση ποὺ ἔχει ἤδη γίνει πραξικόπημα ἀπὸ τὸ ἐν λόγῳ κόμμα (μόνο ποὺ τὸ πραξικόπημα τὸ τελοῦν οἱ καθεστωτικοὶ καὶ ξενόδουλοι πολιτικάντηδες ποὺ τόσες δεκαετίες τρῶνε καὶ πίνουν)! Ἀκόμη καὶ ἂν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ, ὄχι βάσει δίωξης ἢ προφυλάκισης, ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ, χαρακτηρισθεῖ καὶ μὲ ἀμετάκλητη ἀπόφαση ἀπὸ τὸν ἄρειο παγο, ἕνα κόμμα ὡς ἐγκληματικὴ ὀργάνωση, κάτι γιὰ τὸ ὁποῖο δὲν ὑπάρχει προηγούμενο καὶ τὸ ὁποῖο μπορεῖ νὰ γίνει μετὰ ἀπὸ χρόνια, τότε μπορεῖ μὲ ἀπόφαση δικαστικὴ ἢ μὲ νομοθέτημα νὰ ἀπαγορευθεῖ ἕνα κόμμα (ὄχι βάσει συντάγματος). Ὅμως τότε αὐτομάτως ὅλα τὰ μέλη τῆς ΧΑ, ὅλα μὰ ὅλα, θὰ θεωροῦνται ἐγκληματίες, ἀνεξάρτητα ἂν θὰ ἔχουν ἐμπλακεῖ ἢ ὄχι τὰ ἴδια (συλλογικὴ εὐθύνη δηλαδή, κάτι ποὺ μᾶς θυμίζει παλιὲς ἐποχές! ) σὲ κάποιες ἔκνομες ἐνέργειες! Ὄμως καὶ τότε - μετὰ ἀπὸ χρόνια δηλαδὴ - θὰ μπορεῖ νὰ κατεβεῖ ἡ ΧΑ μὲ ἄλλο ὄνομα. Σιγὰ τὸ πρᾶγμα. Ὁ Ἄρειος Πάγος δὲν ἔχει ἐκ τοῦ Συντάγματος τὸ παραμικρὸ δικαίωμα νὰ ἀπαγορεύσει ἕνα κόμμα τὸ ὁποῖο ἀκόμη δὲν θὰ ἔχει καταδικασθεῖ! Ἂν βρεθοῦν βολεμένοι καὶ ἐπίορκοι εἰσαγγελεῖς τὰ πάντα μποροῦν νὰ γίνουν. Ὁ ἀντισυνταγματολόγος μπένι τὰ πάντα μπορεῖ νὰ ἐπινοήσει γιὰ νὰ διαιωνίσει τὸ σύστημα τῆς σήψης ποὺ βιάζει τὴν χώρα μας! Ἀκόμη καὶ ἆν ῥητῶς δὲν ἀναφέρει κάτι στὸ κατατιθεμένο καταστατικὸ του ἕνα κόμμα ποὺ θέλει νὰ κατεβεῖ περὶ καταλύσεως τῆς δημοκρατίας - κάτι ποὺ ἡ χα δὲν τὸ γράφει τοὐλάχιστον τὸ "ἐπισημο" καταστατικό, τὸ δῆθεν ἀνεπίσημο εἶναι γιὰ τὴν δικαιοσύνη ἕνα κωλόχαρτο. ὁ καθένας μπορεῖ νὰ παρουσιάσει δέκα τέτοια! - δὲν μπορεῖ νὰ τὸ ἀπαγορεύσει. Ὅπως μὲ τὸ κκε ποὺ δὲν ἀναγνωρίζει τὸ ἀστικὸ πολίτευμα. Δὲν μπορεῖ νὰ τὸ ἀπαγορεύσει. Ἐκεῖ ποὺ μπορεῖ νὰ γίνει ἀπαγόρευση βουλευτῶν εἶναι μετὰ τὴν ἐκλογὴ τους, ἂν ἀρνηθοῦν νὰ ὀρκισθοῦν πίστη στὸ Σύνταγμα, γιατὶ τότε εἶναι βουλευτὲς καὶ ἔχουν εὐθύνες πολιτικῶν πράξεων. Ὄχι ὅμως πρίν! Πρὶν, ὡς ὑποψήφιοι, εἶναι πολίτες! Δὲν ζητεῖται ἀπὸ κανέναν πολίτη πιστοποιητικὸ πολιτικῶν φρονημάτων. Στὴν περίπτωση ὅμως ἑνὸς βουλευτοῦ ποὺ ἀρνηθεῖ νὰ ὀρκισθεῖ στὸ σύνταγμα, τότε μποροῦν νομικὰ νὰ τὸν παύσουν. Ὄχι τὸ κόμμα πάντως. ἐκτὸς καὶ ᾶν τὸ κόμμα ἀρνηθεῖ ὁμαδικὰ νὰ ὀρκισθεῖ πίστη στὸ Σύνταγμα, τὸ ὁποῖο ἐπαναλαμβάνω πρῶτη τὸ ἔχει καταλύσει ἡ κυβέρνηση!
ELENA13/01/201409:42
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ
X13/01/201409:27
Mε ή χωρίς ΧΑ ψήφο ΔΕΝ παίρνετε.
ΜΠΑΝΑΝΙΑ13/01/201409:02
Μα...για ποιό λόγο να γίνονται εκλογές, ευρωεκλογές κλπ. όταν έχουμε δυό θαυμάσια κόμματα, πατριωτικά, έντιμα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ;; Τι τις θέλουμε άραγε τις εκλογές; Για να κάνουμε έξοδα, ή για να δείξουμε ότι έχουμε δημοκρατία;;
αυτός ήταν ο στόχος τους13/01/201408:41
όλα στημένα- και ας μην έχω ψηφίσει ποτέ χ.α- ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.
τεκμήριο αθωότητας13/01/201407:08
Με ποια λογική καταδικάζετε, πριν ακόμα φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και εκδοθεί τουλάχιστον πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση ποινικού δικαστηρίου; Αρκούν μόνο οι αποφάσεις προφυλάκισης όχι για σοβαρά-δηλαδή κακουργήματα (από ό, τι προκύπτει) αδικήματα από δικαστές, που μπορεί να αποφασίζουν και υπό το βάρος αφόρητων πολιτικών πιέσεων; Για μένα, ανεξάρτητα από το ποια είναι η χ.α, πρόκειται για τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο (πλάι σε όλα τα άλλα αναρίθμητα σκάνδαλα, που σκάνε κάθε μέρα), που αποδεικνύει πλέον περίτρανα ότι δεν υπάρχει σωτηρία και ότι ο απλός λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτούς, που κυβερνούν, οι οποίοι πρώτα από όλα φασιστικάακυρώνουν την εκλογική του βούληση. Επίσης, οι αλλοδαποί με ποια λογική βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν απελαθεί, άμα τη αφίξει τους στη χώρα; Επιχειρείται τέλος να καταργηθεί μια πάγια αρχή του κράτους δικαίου, που λέγεται ''τεκμήριο αθωότητας''Ουστ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ; ΣΤΟΥΣ 151 Ή ΣΤΟΥΣ 147; Ελλάδα: Μια αφρικανική "δημοκρατία" με 294 βουλευτές κάπου στα Βαλκάνια...




Λίγοι έχουν αντιληφθεί το colpo grosso που βρίσκεται σε εξέλιξη και επιτρέπει πλέον στην κυβέρνηση να κυβερνά με 147 βουλευτές και όχι με 151, λόγω των προφυλακίσεων, αλλά και της απόλυτα παράνομης και αντισυνταγματικής αποδοχής των ενεργειών των δικαστικών αρχών να μην επιτρέπουν την πρόσβαση στην Βουλή των προφυλακισμένων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έστω και αν αυτοί εν συνεχεία υποχρεώνονται να επιστρέψουν στην φυλακή.
Με την προφυλάκιση και των άλλων τριών βουλευτών του κόμματος (θεωρείται βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί προφυλάκιση και άλλων βουλευτών όπως και απόπειρα να κηρυχθεί το κόμμα εκτός νόμου) μένει ένα Κοινοβούλιο με 294 βουλευτές.
Και από την στιγμή που δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στις εργασίες του Κοινοβουλίου (ο απίθανος πρόεδρος της Βουλής και εμπλεκόμενος σε σειρά σκανδάλων πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης στην ανάγνωση του καταλόγου των βουλευτών τους παραλείπει!)τότε πρόκειται για μία Βουλή 300 εδρών με 294 βουλευτές!
Παράνομο; Ε, και; ποιον απασχολεί από το σύστημα το ότι η Βουλή έχει μόνο 294 βουλευτές; Αρκεί να είναι περιθωριοποιημένοι αυτοί που απειλούν το σύστημα...
Το ότι μπορεί να επιβιώσει όπως ακόμα και με 147 βουλευτές και όχι με την δεδηλωμένη των 151 λίγοι το έχουν αντιληφθεί, ειδικά στην Αριστερά.
Δηλαδή, πέρα από τις εφεδρείες των Λοβέρδου, Αηδόνη και ΔΗΜΑΡ, η κυβέρνηση έχει "αέρα" να πέσει μέχρι 3 βουλευτές κάτω από τους 150 αφού οι βουλευτές οι οποίοι θα την καταψήφιζαν κλείστηκαν στην φυλακή από την κυβέρνηση, όπως αρμόζει σε μια αφρικανική "δημοκρατία"...
Τώρα στον Λαϊκό Σύνδεσμο αναμένουν την επόμενη κίνηση της κυβέρνησης και ετοιμάζονται για την δική τους που σίγουρα θα υπάρξει. Με τις παραιτήσεις βουλευτών και επιλαχόντων, όλων ή μέρους τους να είναι στο τραπέζι, πάντα... Και την κυβέρνηση να "απειλεί" ότι δεν θα πάει σε εκλογές γιατί 
"Μπορεί να συνεχίσει τις εργασίες της η Βουλή χωρίς να υπάρχουν 300 βουλευτές"...
 defencenet.gr