ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κατά τα άλλα, οι χρυσαυγίτες «ρίχνουν το… επίπεδο του κοινοβουλίου», «υποβιβάζουν και ευτελίζουν το κοινοβούλιο», κ.τ.λ., κ.τ.λ. Ρε ούστ! Ο Υ Σ Τ !!!!!

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ:

 «ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ;», 

«ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ», 

«ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Μ….Σ
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες στη βουλή (στον αποκαλούμενο και… ναό της δημοκρατίας), με αντεγκλήσεις, φωνές, ύβρεις και φοβερές κατηγορίες πεζοδρομιακού τύπου. Εκείνοι που καταρράκωσαν για άλλη μια φορά το όποιο κύρος έχει το κοινοβούλιο ήταν οι βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου.

Έτσι, με αφορμή το αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Α. Ντινόπουλου (ΝΔ), το οποίο υπέβαλλε ο κομμουνιστής βουλευτής του πανοκαμμενικού μορφώματος Ν. Μαριάς, (διότι τον κατηγόρησε ότι ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το 1999 προέτρεπε μικροεπενδυτές να επενδύσουν στο χρηματιστήριο μιλώντας για μια καινούργια χρηματιστηριακή άνοιξη…) ακούστηκαν τα εξής:

«Τι λες μωρή φραγκόκοτα!» (φώναξε η Ραχήλ Μακρή στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη όταν είχε το λόγο).

«Είσαι ψυχοπαθής, είσαι ψυχασθενής» (της απάντησε άγνωστος βουλευτής της ΝΔ).

«Είστε ο μετρ της πολιτικής κωλοτούμπας» (είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος απευθυνόμενος στον κομμουνιστή Μαριά).

«Η λάσπη που πετάτε δείχνει ότι δεν αλλάζετε κι είστε αμετανόητοι κωλοτούμπες» (απάντησε ο κομμουνιστής Μαριάς)

«Είσαι μαλάκας» (του φώναξε άγνωστος βουλευτής της ΝΔ).

Κατά τα άλλα, οι χρυσαυγίτες «ρίχνουν το… επίπεδο του κοινοβουλίου», «υποβιβάζουν και ευτελίζουν το κοινοβούλιο», κ.τ.λ., κ.τ.λ. 

Ρε ούστ! Ο Υ Σ Τ !!!!!